2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsiz cnm hosgeldin iyi olmaniza sevindim msj atmayi cok istedim ama sorun olur diye korktum.

Selim brbegimiz ayni malesef

voltajlarin evi cicek bahcesine dondu

Dertsiz cnm hosgeldin iyi olmaniza sevindim msj atmayi cok istedim ama sorun olur diye korktum.

Selim brbegimiz ayni malesef

voltajlarin evi cicek bahcesine dondu
.
çok sağol canım ya
dualarımız hep selim bebek ve egomego için rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın.
ranaya da mı geçmiş çiçek tüh ya
sen nasılsın uzun zamandır seninle de görüşemedik
çınar nasıl?
işe başlamışsın sanırım yanlış hatırlamıyorsam
hayırlı olsun tatlım.

İyiyim dertsizim, cinar da iyi, ise gecici basladim iki haftalik. Simdi mersine geldim dun ailemin yanina. Babamiz aksam gelcek. Yuvarlaniyozzz

canımm benim,sütü arttırmak için yaptıklarımı yazmak istedim muhtemelen biliyosundur ama annem yanımda o da yaz yaz diye ısrar edio... humana çayı günde 3 bardak, bir fincan suya 3 incir at kaynat günde bir kere en az, onun dışında bol bol yeşillik (ama bol yani ben ıspanağın yanında yeşil salata yediğimi bilirim) boool boool su bomboş göğsümü dolduruyor iki gün içinde... paylaşayım dedim canım... inşallah işe yarar. stres de çok önemli bak.

Kızlarr, saçlarınızı boyuyor musunuz? Ya da düşünüyor musunuz boyatmayı.. Ben süte geçer diye boyatmıyorum ama bir yandan da değişime çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum..:/ napim bilemedim..sizler napıyorsunuz boya işlerini??

kızlar bebişlerinize kundak yaptınız mı?

Canım ben hiç yapmadım. Elini ayağını hareket ettiremeyince ağlıyordu bizimki. Bir gece yaptım sadece uzun uyur mu diye. Onda da çok rahatsız oldu velet :)
Bugün başka bir çocuk cerrahına gidiyoruz, lokal anestezi uyguluyormus, bebisim 5-6 saat aç kalmadan sünnet olabilecek inşallah. Yarın 2 ayimiz tam doluyor :) Sütümuz 6 aya kadar dayansa da Allah'ın izniyle, sonrasında da olursa ne ala olmazsa ek gıda aldığı için aç kalmaz bebisler :)

ben hiç yapmadım cnm,ellerini battaniyenin altına sokunca bile uyumuyo bizim cadı,kundakla hiç uyumaz...

kızlar yaa çocuğu üşüttüm ben galiba,sabah yeşil kaka yaptı ilk defa :18: napsam ki :26:

Vilin, Dr Kadir Tuğcu nun yazısını paylaşmistim daha önce yeşil kaka çok beslendiği anlamına geliyormuş canım.

kızlar bebişlerinize kundak yaptınız mı?

ben yaptım canım iyi oluyor ama en baştan alıştırdım
sonradan rahatsız olabilir uyurken çok kolları atıp uyanıyor alıştığı için
biz de uslu olur derler büyük oğlumu da yapmıştım.........

Ben boyattim cnm sute gecer diye bisey duymadim hic..inan cok iyi geliyor biraz bakim..

Temmuz cnm sendin galiba bez tasiyor diyen bezin sagina ve soluna 1parmaklik(1cm)yer kalmasi lazim ona gore ayarla..birde bacak arasindaki lastik dista durmasina dikkat et hep..hastanede ebe bunlari soylemisti!!

:18: ayyy deme yaaa, korktum şimdii inşallahh sorunsuz bir yolculuk geçiririz, emziricem uçuş sırasında tabi ağlamaz da memeyi kaparsa, strese girdim şimdiden :)

Mervecim +200 daha okudum, Allah kabul etsin..
bugünmü belli olucaktı sonuçlar?
hayırlı haberler alırsınız inşallah..

ben hiç yapmadım cnm,ellerini battaniyenin altına sokunca bile uyumuyo bizim cadı,kundakla hiç uyumaz...

kızlar yaa çocuğu üşüttüm ben galiba,sabah yeşil kaka yaptı ilk defa :18: napsam ki :26:

bende hiç kundak yapmadımda az önce bizimle aynuı zamanda doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum. kundak yapmazsan şöyle olur böyle olur bir sürü şey söyledi möoralim bozuldu. bizimkide hep eliyle uyandırıyo kendini, bırak kundak yapmayı ellerini örttürmüyo bile...
vilin canım yeşil kaka üşüttü demek değilmiş. bana da annem öyle söyylemişti. bende doktora sordum yeşil kaka yaptı üşütmüş olabilir mi diye adam güldü bana. kakanın rengi ve kokusu benim yediğim şeylerle alakalı olabilirmiş. hala ara sıra yapıyo benim oğlan.
morgokyüzü bizde geçen hafta yaptıracakmış olmadı. lokal anestezi iyiymiş, genelanestezi de çocuğun aç kalması zor gelmişti bana. bakalım bizim doktor hangi anesteziyi kullanacak. senin oğlan adam olacak desene, hadi hayırlısı.

benim oğlanın burnunda sümük, kulaklarında normla bizde ki gibi kulak kiri oluyo. yine aynı arkadaşım sen üşütmüşsün çocuğu dedi. sizin bebişlerin burnu ve kulağı nasıl.

hayırlı cumalar kızlar,
bu sütü artırma yöntemi olarak şimdi
mayayı deneyeceğim. kullananlar kilo
yapıyor demiş ama yine de deneyeceğim.
kv yaş maya siparişi verdim. kuru maya da
olabilirmiş. bakalım deneyeceğim. artarsa yazarım.
gece deneme imkanım olabilir çünkü gündüz sütüm
yavruma yetmiyor. akşam 5'ten sonra sıkıntı yaşıyoruz
ve mama veriyorum. bakalım maya işe yarayacak mı

herkese hayırlı cumalaaaar....
ya ne zormuş çocuk büyütmek :))
bugün 44 günlük olduk ama ne 44 gün bişey sormek istiyorum sizlere bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunzu bazılarından duyuyorum kendi kendine uyuyor diye çok imreniyorum bizim ne battaniyede sallamadığımız kaldı ne ayağımda sallamadığım ancak böyle uyuyor kendisi uyusun diye bırakıyrm bazen ağlamaktan çatlıycak ( varmı bunun için bir yöntem bir püf nokta bilen bi söylesin Allah aşkına .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…