.Dertsiz cnm hosgeldin iyi olmaniza sevindim msj atmayi cok istedim ama sorun olur diye korktum.
Selim brbegimiz ayni malesef
voltajlarin evi cicek bahcesine dondu
kızım memeyi tamamen bıraktı artık kızlar, o kadar üzülüyorum ki, o hissi yaşamak belki de hayatımda en çok hayalini kurduğum istediğim şeylerden biriydi, bu kadar sürdü
biberona alıştı artık,3-5 en fazla 10 dk emiyo, sonra bas bas bağırıyo, az gelmeye başlıyo ya ondan sonra, mamayı kessem de olmaz,o kadar sütüm yok, ha beklesem artsa sütüm, zaten küçük doğdu bi de kilo kaybederse kaldıramaz, gr gr aldırdım ona kiloları zaten, sağıp veriyorum önce sütü sonra mamayı yaklaşık 120 cc besleniyo bi öğünde ona göre ayarlıyorum bakıyorum süt 60 cc 60 cc mama yapıyorum baktım 30, 90 cc mama yapıyorum, ama çok zor oluyo dünden beri canım çıktı, uyanıyo ağlıyo, anne sütünü ısıt mamayı yap, onu oyala, doyur koy kenara, ağlayana kadar sağ, sonra yıka temizle kurut, al onu uyut...çok zor, göğüslerimi de mahvetti pompa nası acıyolar, çok da randımanlı değil, bozuk bu diorum, görümcem aldı diye herhalde eşim toz kondurmuyo yok bozuk diil bak ne güzel sağıyo işte dio, yok biri bozuk , napiiym herşeyle savaşmaktan yoruldum..
sabah sağıyorum 60-70 cc akşam 20 zor çıkarıyorum ya bu nası bişe anlamıyorum, çok canım sıkkın 6 ay emseydi bari, baştan beri verdi doktor gerizekalısı bize mamayı tamam başta vermek gerekiyodu ama sonra deneyebilirdi azaltmayı, sağlık ocağına gittim o bile denetti, o zmn bi haftada 180 gr falan almıştı iyi demişti, böle devam et ama biberona alıştığı için emmediki olanı da, benim süt gene azaldı bu yüzden, şimdi de böle ne zmaana kadar devam ederiz bilmiyorum sağarak süt artar mı ki, arada vermeye çalışıyorum memeyi 3 dk tutuyo bırakıyo, biberonu cok cok çekiyo, bi de o kadar uğraştım baştan beri biberona alışmasın diye hep kaşıkla, ilaç ölçek kabıyla falan verdim ama son zmanalarda 90 cclere çıkınca mama onu vermek zor oldu tabi ölçekle, dün resmen savaştık nası ağlıyo Allah'ım elleri o ölçeğin içinde bana vuruyo kendine vuruyo yerlerde mamalar, sonunda bittiğinde o da ben de sırılsıklamdık,içini çeke çeke ağladı, o da olmadı yani biberon kullanmıyım desem o da olmadı, her yolu denedim yani, sonunda sırf mama kalıcak herhalde hazır evdeyken emziricektim ama olmadı, çok üzgünüm...
bi de ben hiç su vermedim, doktor anne sütü de aldığı için gerek yok demişti ama şimdi mama arttı ya su veriyimmi?siz veriyo musunuz? veriyosanız ne kadar ve hangi sudan?
kızlar bebişlerinize kundak yaptınız mı?
ben hiç yapmadım cnm,ellerini battaniyenin altına sokunca bile uyumuyo bizim cadı,kundakla hiç uyumaz...
kızlar yaa çocuğu üşüttüm ben galiba,sabah yeşil kaka yaptı ilk defa :18: napsam ki :26:
Kızlarr, saçlarınızı boyuyor musunuz? Ya da düşünüyor musunuz boyatmayı.. Ben süte geçer diye boyatmıyorum ama bir yandan da değişime çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum..:/ napim bilemedim..sizler napıyorsunuz boya işlerini??
cANIM BEN bu pazartesi günü bebek ile uçak yolculuğu yaptım.1bu.uk saat sürdü .ama çok rahatsızlık verdi. yani kulaklardaki basınç ve gürültü bizi bile etkiliyorsa. onları nasıl etkilemesin dimi.çok ağladı. uçakta rezil olduk diyebilirim. eşim bile ter içinde kaldı.
sana önerim onu uçak yolculuğu esnasında uyutmak.ben yolculuk öncesi uykusuz bırakmayı düşünüyorum
ben hiç yapmadım cnm,ellerini battaniyenin altına sokunca bile uyumuyo bizim cadı,kundakla hiç uyumaz...
kızlar yaa çocuğu üşüttüm ben galiba,sabah yeşil kaka yaptı ilk defa :18: napsam ki :26:
Canım ben hiç yapmadım. Elini ayağını hareket ettiremeyince ağlıyordu bizimki. Bir gece yaptım sadece uzun uyur mu diye. Onda da çok rahatsız oldu velet :)
Bugün başka bir çocuk cerrahına gidiyoruz, lokal anestezi uyguluyormus, bebisim 5-6 saat aç kalmadan sünnet olabilecek inşallah. Yarın 2 ayimiz tam doluyor :) Sütümuz 6 aya kadar dayansa da Allah'ın izniyle, sonrasında da olursa ne ala olmazsa ek gıda aldığı için aç kalmaz bebisler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?