2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Vilin, Dr Kadir Tuğcu nun yazısını paylaşmistim daha önce yeşil kaka çok beslendiği anlamına geliyormuş canım.
canım yaa her zamanki gibi besledim ama :26: dün ilk kez tek başıma yıkadım,o anda üşüttüm sandım bende :26:

bamya yedimdi dün acep ondan mı yeşil oldu ki

benim kızın kulağında hiç öyle pislik olmadı canım...bi şeyler püskürtüp burnunu temizliyosunuz yaa daha onu bile yapmadım hiç ben :26: çok nadir burnunda pislik görüyorum,onuda peçeteyle alıyorum...hapşırdığında falan temizleniyomuş kendisi...

Cnm benim kizim aksamlari kendi uyuyor..ben banyosundan sonra yagliyorum mamasini icirip opup yatiriyorum uyuyor..oglenleri sirf kucagimda uyuyor sonra yatiriyorum...biz ilk bastan oyle yaptik..

çok saol canım, hepsini yapıyorum aslında yeşillik çok fazla yiyemiyorum ama özellikle kahvaltıda dereotu bol tüketmeye çalışıyorum, ama en önemlisi stres kesinlikle

Kulaginda yok cnm burnunda evet var..pek millete kulak verme bebegin durumu ayniysa..huzursuz fln degilse endiseye gerek yoktur..

ben röfle yaptırdım berbat durumdaydm artık saçımın yarısı kahverengi yarısı sarı yaptırdım iyi geldi, saç derisine boya gelmediği için rahattım ama boya da olsa o kadar etki etmez süte diye düşünüyorum ne zmana kadar bekliycez ki,

kızlar bebişlerinize kundak yaptınız mı?
canım ben bebiş doğmadan hep kundak taraftarıydım hata aldım bile ama
mümkünatı yok kullanamadım, battaniyeyi sarmama bile izin vermedi, sonra kalçasında problem vardı, çocuk ortopedistine götürdük kesinlikle kundak yok çok zararlı dedi, yani sırd kalça problemi olduğu için değil tüm bebekler için aynı, hatta kucağımıza aldığımızda mutlaka bacaklarının arasına elimizi koyup bacaklarını açıcaz, yani belimize doğru oturtur gibi alıcaz kucağımıza, bacakların ikisini birlikte yapıştırmıycaz birbirine, hep ayrı ayrı alıcaz ( bu tek başına bezlerken imkansız ama), neyse dedikleri böleydi işte, paylaşiyim dedim

Dün 2. Ay aşımızı olduk gitmeden banyo yaptırmıştım bugün bebişi yıkasam bişey olurmu aşıdan sonra birkaç gün yıkamayın diyorlar ebe bize bişey söylemedi ne yapayım aşıdan sonra yıkayan varmı.

Cnm benim kizim aksamlari kendi uyuyor..ben banyosundan sonra yagliyorum mamasini icirip opup yatiriyorum uyuyor..oglenleri sirf kucagimda uyuyor sonra yatiriyorum...biz ilk bastan oyle yaptik..

yaaa ne güzel maşallah yarım saat 1 saat battaniyeyle salladığımızı biliyorum ya bu vakitten sonra alışmazmı acaba denesem diyorum ama ağlayınca hiç kıyamıyorum başlıyrz sallamaya cadı battaneiyeyle sallayınca hemen susuyo nasıl unutturcam battaniyeyi yaaa

ben 1. ay aşısına gittiğimde hemşire 2. ay mutlaka yıkayıp gelin aşı yapıldıktan sonra 3 gün yıkamıycaksınız demişti vardır bir bildikleri yıkama bence 2. ay aşısı ateş falan yapıyor bebek hasta oluyor diyolar oldumu sizde böyle bir rahatsızlık?? (olmamıştır inşallah diyerek sorayım)

bize geçen ay aşıya gittiğimizde hemşire önümüzdeki ay bebeği yıkayıp da getirin çünkü aşıdan sonra 2-3 gün yıkamak yasak demişti canım...bence yıkama...

canım verem aşısından sonra çocuk 3 gün yıkanmazmış hast. özelliklle arayıp hatırlatmışlardı bana sağlık ocağıda arayıp söylemişti.

ay ne güzel ya, nereye gidiyomuş canım arkadaşın doktora ben de iyi bi doktor arıyorum da

buraya da nolur yaz tarifleri, telafi edebiliriz inş.

alınca yazarım daha çok var gerçi.arkadaşım ataşehir şifada ilknur (soyadını hatırlamıyorum netten bakılabilir) a gidiyor ben memorialda prof. metin karaböcüoğluna gidiyorum.çok memnunum kendisinden. yalnız dikkat ettim drlara 1 ay öncesinden bile zor rand alıyosun aklında olsun gideceksen.

Alisir cnm bebeklerin egitimi en erken 8aydan sonra basliyor diye biliyorum o zamana kadar ne simartilir nede birseye alisir..sen yinede dene istersen kendine yakin tut yat yanina oyle uyursa git gide uzaklasirsin..bana esimde yok yardimci oldu hep diyordu bebegi uyanikken koy yatagina yatagini ve nerde uyumasi gerektigini bilsin diye..belki onunda etkisi olmustur

ya inanmıyorum şu an var ya bi yandan da o adamı araştıyıdum , randevu için aroycaktım, ya çok zor alınıyodur tabi geç kaldım ben başka birinden almıştım içime sinmedi, arayınca telefonlarını açıyomu , cebini verdi mi mesela , ilgili mi

deneyeyim bakalım inşallah faydası olur olmadı bir müddet daha battaniyeye eninde sonunda bırakcaktır bu alışkanlığı e battaniyeye sığmadığı zamanlar gelecek neticede :)) çok teşekkürler

arkadaşlar mrb burda kalabalık varken sorayım dedim.bebişleri nasıl yatırıyorsunuz?benimkini sırt üstü yatırıyorum ama kafa yana çevriliyo e öyle oluncada kafası arkaya doğru sivrileşiyo.kafasının kenarlarına destek koysamda yine yan çeviriyo başını..varmı bu sorunu yaşayan

ben yan yatış yastığı ile yan yatırıyorum genelde, bazen debelensin diye de yüz üstü bırakıyorum

Spor sütü çoğaltırmı bilmem ama tadını acılaştırıyormuş diye duydum biraz sabredin minikler ayaklanınca peşlerinde yeteri kadar spor yapıcaz zaten tığ gibi oluruz.

evet,laktik asit geçiyormuş anne sütüne.merak ettiğim acaba zararı var mı?ben bugün ilk sporuma gittim. dönünce sütümü sağıp dökecektim. bebek durmayınca emzirdim.hiç de tiskinmedi çocuk.
versem mi vermesemmi. bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…