2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
:18: ayyy deme yaaa, korktum şimdii inşallahh sorunsuz bir yolculuk geçiririz, emziricem uçuş sırasında tabi ağlamaz da memeyi kaparsa, strese girdim şimdiden :)

yazdıklarımdan dolayı stresse girmene üzüldüm bak şimdi.
belki senin bebek o kadar etkilenmeyecek.....
sadece bilgin olsun diye yazmak istedim.
yani bizde öyle oldu...inşallah bir daha olmaz.
ama yapacak bişey de yok.sonuçta kısa süre allahdan.

Canım strese girme. ben de 2,5 saatlik uçuş yaptım kızımla.o süre zarfında full uyudu uçaktan gelen ses hoşuna gitti sanırım.sadece kalkış ve inişte biberonla mama verdim.bu kadar :)
ben de çok kafama takmıştım huysuz bir bebeğe sahibim çünkü.dua et iyi olsun canım..

Canım bende de aynı durum var gun içinde yetiyor akşam beşten sonra yetmiyordu doktora sordum dinlenmiyorsan süt oluşmuyordur vücut anca kendini çeviriyordur dedi, muhakkak bir saat sırtüstü hiçbişey yapmadan uzan
gelir dedi ve gerçekten işe yaradı. Bu arada bol bol su içmek gerekiyor tabi.

ofelyam peki bebeğin kafa şekli nasıl canım??

valla sen deyince düşündüm de yok bi değişiklik, hatta ben hep sol tarafına yatırıyorum , sağ taraf kalçada problem vardı diye ama bi fark yok, kalın kafalı galiba bizimki:)

Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 800*
Appletiser 250*
Pztf 200*
Bebeci 200*
Hanipeks 700*
Dmt 400*
Denisah 600*
Bebeğim4242 500*
Toplam5550
Kalan:6450

Merve cnm ben 100 daha okudugum toplam 400 um tamam cnm
Sağol cnm Allah kabul etsin
12000 ihlas okuyoruz cnm
Sağol Allah razı olsun
Mervecim +200 daha okudum, Allah kabul etsin..
bugünmü belli olucaktı sonuçlar?
hayırlı haberler alırsınız inşallah..
Hyr cnm belli olmamış
Belli olunca arayacaklar inşallah sadece bulunduğu yerdedir sıçramaz hiçbiryere
Cnm biz daha yaptırmadık ama 1. Ay aşısında hemşire bana 3 gün banyo yapılmayacağını söyledi bebeğin aşı defterine de yazmış
Bence yaptırma
Benimkide aynı şekilde yatıyo sırtüstü başını yan çeviriyo hemde sürekli sağa çeviriyo
Bende ne yapsam çeviriyo başını ve kafasının arkası sivri ama düzelir diye düşünşyorum
Halamın oğlu hep düz yatardı kafası mısır gibiydi büyüyünce düzeldi ama yinede dikkat etmek lazım

kv bana battaniyede sallayalım diyip duruyo hala ama ben hiç alıştırmadım. ilk zamanlarda memede uyuyodu. şuan kendi kendine uyuyo diyebilirim. tabi emzik sayesinde. ağzına emziği verince sanki sakinleştirici almış gibi hemen gözleri kapanıyo. geceleri de hiç sallamıyorum. emzirince uykuya kaldığı yerden devam ediyo. geceleri emzik vermiyorum bu arada. ama hep böyle değil. bazen çok huzursuz oluyo. işte o zaman ben de ayağımda sallıyorum.
battaniyeyle sallamaya çok fazla alıştırma istersen. kardeşimden biliyorum, baya büyümüştü. aklı yetiyo derler ya aynen öyle. gazı olduğunda kıyameti koparırdı, "beni şalla ben pırtt yapcam" diye :) sırayla sallamaktan kolumuz kopardı.

merhaba annişler,,bugün tam 10 haftalik yanii 70 günlük olduk:)bayadır yazmıyordum kızımın gaz sancısı tam gaz devam ediyor.son günlerde bide ağzında tükürüğünü akıtıyodu bazen köpüklü bazen su gibi sizlerde de vaar mı aynı durum..sağlık ocağı hala 2 aylık aşılar için çağırmadı..bide onu atlatsak süper olucak..
benimkinin yatış şekli gündüzleri yüzüstü yatırıyorum.geceeri yan yatırma yastığı ile yan yatırıyorum.kafasının arkaso sivri ama düzelir o merak etmeyin..

kızlar, babalar günü için eşinize nasıl bir hediye düşünüyosunuz?

babalar günü ile eşimin doğum gününü(17haziran) birlikte kutlayacağız. internetten sipariş verdim kendim ve oğlum için, babamıza iki tane hediye aldık. aynı marka işte giyebileceği bi gömlek ve günlük giyebileceği bi tşört aldım.

Akşam ateşlendi bebiş yatmadan calpol verdim bide sabaha karşı verdim şimdi İyiyiz ama yıkamıycam artık herkese teşk ederim.

2 aylık aşı için çağırılmayı beklemeyin bence siz gidin onlar unutmuş olabilir. Yada siz arayıp sorun.

Hava çok sıcak ben artık minik kuzuma kısa kollu tulumlarını giydirecem yavrum durduk yere terliyor.

Benim oğlum da akıtıyor canım. Ben de merak ediyorum normal mi diye.

Bebeğim uyurken bazen içini çekiyor sizde de oluyormu

Canım bizimki de aynı kuzum içini çekip duruyor.

Bu ikinci ay aşısı için çok endişeleniyorum sizler şurubu aşıdan öncemi verdiniz sonramı birde aşı yerinde herhangi bişey oldumu şişme yara vs
birde bebeklerin durumu nasıldı

Hicbisey almicam ona cok sinirliyim cook

kızlar, babalar günü için eşinize nasıl bir hediye düşünüyosunuz?

Düşünmüyorum!! Sanki o doğurdu o lohusa o çocukla ilgileniyor gece gunduz uykusuz kalan oymuş gıbı haftalardır bi tafra bi poz!! Anneler gununde kuru kuru "bugun anneler gunuymuş anneler gunun kutlu olsun" dıyen adama ne suprizi yapıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…