:18: ayyy deme yaaa, korktum şimdii inşallahh sorunsuz bir yolculuk geçiririz, emziricem uçuş sırasında tabi ağlamaz da memeyi kaparsa, strese girdim şimdiden :)
(null)
hayırlı cumalar kızlar,
bu sütü artırma yöntemi olarak şimdi
mayayı deneyeceğim. kullananlar kilo
yapıyor demiş ama yine de deneyeceğim.
kv yaş maya siparişi verdim. kuru maya da
olabilirmiş. bakalım deneyeceğim. artarsa yazarım.
gece deneme imkanım olabilir çünkü gündüz sütüm
yavruma yetmiyor. akşam 5'ten sonra sıkıntı yaşıyoruz
ve mama veriyorum. bakalım maya işe yarayacak mı
ofelyam peki bebeğin kafa şekli nasıl canım??
Sağol cnm Allah kabul etsinMerve cnm ben 100 daha okudugum toplam 400 um tamam cnm
12000 ihlas okuyoruz cnmgünaydın arkadaşlar
nasılsınız? bebişler nasıl?
herkesi çok merak ediyorum en çokta selim bebeği ve voltajımın minikleri merak ediyorum
geçmişi okumaya vaktim yok bilen varsa cevap yazabilir misiniz?
biz 10 gündür eşimin memleketindeydik.
kv ile pek sorun yaşamadık
sütüm etkilenmesin diye o da çok sesini çıkarmadı(allah razı olsun)
dünde bursaya geldik yarın mevlütümüz var.
evde telaş var şimdi.
merve canım annen rahatsız sanırım alıntılardan gördüm.
çok geçmiş olsun allah şifa versin.
ne okuyorsunuz ne zamana kadar okuyacaksınız
yarından sonra bende okuyabilirim belki.
Hyr cnm belli olmamışMervecim +200 daha okudum, Allah kabul etsin..
bugünmü belli olucaktı sonuçlar?
hayırlı haberler alırsınız inşallah..
Cnm biz daha yaptırmadık ama 1. Ay aşısında hemşire bana 3 gün banyo yapılmayacağını söyledi bebeğin aşı defterine de yazmışDün 2. Ay aşımızı olduk gitmeden banyo yaptırmıştım bugün bebişi yıkasam bişey olurmu aşıdan sonra birkaç gün yıkamayın diyorlar ebe bize bişey söylemedi ne yapayım aşıdan sonra yıkayan varmı.
Benimkide aynı şekilde yatıyo sırtüstü başını yan çeviriyo hemde sürekli sağa çeviriyoarkadaşlar mrb burda kalabalık varken sorayım dedim.bebişleri nasıl yatırıyorsunuz?benimkini sırt üstü yatırıyorum ama kafa yana çevriliyo e öyle oluncada kafası arkaya doğru sivrileşiyo.kafasının kenarlarına destek koysamda yine yan çeviriyo başını..varmı bu sorunu yaşayan
herkese hayırlı cumalaaaar....
ya ne zormuş çocuk büyütmek :))
bugün 44 günlük olduk ama ne 44 gün bişey sormek istiyorum sizlere bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunzu bazılarından duyuyorum kendi kendine uyuyor diye çok imreniyorum bizim ne battaniyede sallamadığımız kaldı ne ayağımda sallamadığım ancak böyle uyuyor kendisi uyusun diye bırakıyrm bazen ağlamaktan çatlıycak( varmı bunun için bir yöntem bir püf nokta bilen bi söylesin Allah aşkına .....
yaaa ne güzel maşallah yarım saat 1 saat battaniyeyle salladığımızı biliyorum ya bu vakitten sonra alışmazmı acaba denesem diyorum ama ağlayınca hiç kıyamıyorum başlıyrz sallamaya cadı battaneiyeyle sallayınca hemen susuyo nasıl unutturcam battaniyeyi yaaa
kızlar, babalar günü için eşinize nasıl bir hediye düşünüyosunuz?
merhaba annişler,,bugün tam 10 haftalik yanii 70 günlük olduk:)bayadır yazmıyordum kızımın gaz sancısı tam gaz devam ediyor.son günlerde bide ağzında tükürüğünü akıtıyodu bazen köpüklü bazen su gibi sizlerde de vaar mı aynı durum..sağlık ocağı hala 2 aylık aşılar için çağırmadı..bide onu atlatsak süper olucak..
benimkinin yatış şekli gündüzleri yüzüstü yatırıyorum.geceeri yan yatırma yastığı ile yan yatırıyorum.kafasının arkaso sivri ama düzelir o merak etmeyin..
Bebeğim uyurken bazen içini çekiyor sizde de oluyormu
Bebeğim uyurken bazen içini çekiyor sizde de oluyormu
Benim oğlum da akıtıyor canım. Ben de merak ediyorum normal mi diye.
Canım bizimki de aynı kuzum içini çekip duruyor.
çok ağladığı günler benim kuzumda içini çekiyor uyurken
Hicbisey almicam ona cok sinirliyim cook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?