- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Kızlar 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
yoksa anneme bırakıp da öyle mi gitsem ?
anneme bıraksam tatilde hep aklım onda olacak,yanıma alsam hastalanır diye korkuyorum...
Lütfen fikirlerinizi yazın, çok kararsız kaldım...(
NİSA sen mi sormuştun ben de aldım kanguru genelde ev içinde kullandık durmadığı zaman. Ben memnunum açıkçası. Civil den aldık. BABY 2 GO markası sanırım 39 liraydı. Yatar pozisyonda bile taşıyabiliyorsun bebişini
Mervecim ben 100 tae daha okumustum belirttim ama gormedin sanirim canim
Nasılsınız bakalım bugün? İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bebişlerimizin her birini öpüyorum kocaman
Oğluşumun pipisi iyileşiyor, çok şükür rahatladım. Hafta sonu artıl memleketime kavuşuyorum. 9 ay sonra. Çok özledim ya.
DERTSİZİM çok teşekkür ederiz canım, darısı ENES paşaya :)
NİSA sen mi sormuştun ben de aldım kanguru genelde ev içinde kullandık durmadığı zaman. Ben memnunum açıkçası. Civil den aldık. BABY 2 GO markası sanırım 39 liraydı. Yatar pozisyonda bile taşıyabiliyorsun bebişini.
ürünün arkası nasıl
arkadan resmini çekmeolasığın varmı ?
benim evde iki tane var ama tek başıma Doruk u koyup çıkarmak çok zor oluyor oyüzden kullanamıyorum
kızlar biz birazdan aşıya gidiyoruz.
vilin kaç kez verdin şurup, ateşlenirse napcam bilmiyorum prospektüste yazmıyo küçük bebekler için doz. bi çay kaşığı kadar verdim şimdi.
bide bu kaşıkla bişeyler vermenin pratik yolunu bulan varsa haber versin bana, bizimki işkence oluyo resmen.
yardımınıza ihtiyacım var
30 temmuzda iznim bitiyor iş bbaşı yapacağım
kv bana getirirseniz ben baarım diyor
ama evi çok uzak eşimde bende evin yakınında çalışıyoruz sabahları araba ile bırakıp geri evin oraya dönememiz gerkiyor keza akşamda aynı
arabamızda benzinli 700-800 tl civaır benzin tuutuyor
tüp taktırsak 500 tl giib çocukta kışda geliyor yollarda sel sefil olacka
bir tanıdık var 700 tl ye bakarım diyor ama güvenip bırakmalımıyız
işten çıkamam geçinemeyiz :S tabii ücretsiz izinde alamam
sizce ne yapmalıyız
bu da benim kızım teyzeleri:)Eki Görüntüle 733561 Eki Görüntüle 733561
NİSANYAĞMURU nasıl da kısaltmışım ismini :)
Ben de bir şey danışacağım kızlar size bizim oğlan artık oynayacak bir şeyler arıyor biz de oyun halısı almayı düşünüyoruz rengarenk sesli müzikli bir şey. Daha fazla eğlenebileceği bir oyuncak öneriniz var mı?
Oyun halısı olanlar markasını ve memnun olup olmadıklarını belirtirlerse çok seviniriz. Öpüyorum sizi
Kızlar 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?
yoksa anneme bırakıp da öyle mi gitsem ?
anneme bıraksam tatilde hep aklım onda olacak,yanıma alsam hastalanır diye korkuyorum...
Lütfen fikirlerinizi yazın, çok kararsız kaldım...(
Tanidik senin evinde bakacaksa ve iyi tanidigin biriyse eger ben onu tercih ederdim kucuk cocuk sabah aksam yollarda sefil olur hemde kv ne minnet etmemis olursun ayni masrafi yapiyorsun zaten
NİSANYAĞMURU nasıl da kısaltmışım ismini :)
Ben de bir şey danışacağım kızlar size bizim oğlan artık oynayacak bir şeyler arıyor biz de oyun halısı almayı düşünüyoruz rengarenk sesli müzikli bir şey. Daha fazla eğlenebileceği bir oyuncak öneriniz var mı?
Oyun halısı olanlar markasını ve memnun olup olmadıklarını belirtirlerse çok seviniriz. Öpüyorum sizi
kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur
Lena ben gittim canım iki aylık bebekle.. Cok güzeldi Cok uslu durdu her istediğimizi yaptık sadece esinle aynı anda havuza yada denize giremiyorsun o kadar olur yani :)) bırakırsan aklın kalmaz mi ? Ben dayanamazdim onsuz..Kızlar 2 aylık bebekle tatile gidilir mi?yoksa anneme bırakıp da öyle mi gitsem ?anneme bıraksam tatilde hep aklım onda olacak,yanıma alsam hastalanır diye korkuyorum...Lütfen fikirlerinizi yazın, çok kararsız kaldım...(
Kızlar benim bi sorunum var benim bebeğim gece 11 civarı uyuyor ve sabah 7 gibi uyanıyor gece sadece emmek için uyanıyor ama gündüz zor bir bebek gün içinde öyle bir kaç saat deliksiz uyku yok devamlı bi ilgi pışpış kucak sallama uyanıkken uzun süre kendi kendine öyle yatmıyor bide devamlı ıkınıp sıkınıp mızık mızık kımıl kımıl gün geçiriyoruz ben gaz sancısına bağlıyorum ama her gittiğim yerde veya eve gelenler bu bebek normal değil böyle bebek mi olur ne uyku uyuyo ne duruyo kimisi bu hasta bi sorunu mu var diyip moralimi bozuyorlar dahada çok geriliyorum ben gerildikçe bebek huysuzlanıyor Dr göre sağlıklı bi bebek miillete göre normal değil sizlerin bebekleri gün içinde nasıl böyle olan var mı ben ne yapayım kafam çok karışık.
Lena ben gittim canım iki aylık bebekle.. Cok güzeldi Cok uslu durdu her istediğimizi yaptık sadece esinle aynı anda havuza yada denize giremiyorsun o kadar olur yani :)) bırakırsan aklın kalmaz mi ? Ben dayanamazdim onsuz..
canım biz playgro renkli çiftlik oyun halısını aldık. şuan oyuncakları eliyle kavrayamıyo ama içine yatırınca heyecanlı heyecanlı bişeyler yapıyo, şuan yaklaşık 20 dk dır içinde oynuyo kendi kendine.NİSANYAĞMURU nasıl da kısaltmışım ismini :)
benim oğlanda çok huysuzlandı o gece.canım yaa kızım aşıdan sonra huysuzluk yaptığı için giremedim,yazdığını da görmedim...
ben aradan 6 saat geçmeden vermedim şurup canım...zaten ilk gün 3 kez verdim, 2. gün 1 kez verdim...bi daha vermedim...
3 gün boyunca hafif hafif ateşi vardı ama sık sık kontrol ettim...çok şurup vermemeye çalıştım...
kızlar bizim gece uykumuz da düzene girdi ama gündüz hala düzensiz...
akşam en geç 9.30 gibi uyuyo...gece bi 1'de bi de 5 gibi uyanıyo...
sabah 7 gibi tamamen uyanıyo fındığım...
gülimieeeeeeeer yıktın geçirdin beni gülmekten
süt sağarkenki halinizi hayal ettim,koptum
Cnm bnmkide aynı körpe cocuk nasıl olması bekleniyorki benmki gün içersinde sürekli ıkınıyo kıpkırmızı oluyo kafayı bi sağa bi solabi geri durmadan oynatıyo elleriyle yüzünü sıvazlıyo bnmki de gündüz Sürekli tavşan uykusunda 10 ar dk uyuyo ayrıca bnmki gece 8 saat falanda uyumuyo en fazla 5 saat uyudu şu güne kadarKızlar benim bi sorunum var benim bebeğim gece 11 civarı uyuyor ve sabah 7 gibi uyanıyor gece sadece emmek için uyanıyor ama gündüz zor bir bebek gün içinde öyle bir kaç saat deliksiz uyku yok devamlı bi ilgi pışpış kucak sallama uyanıkken uzun süre kendi kendine öyle yatmıyor bide devamlı ıkınıp sıkınıp mızık mızık kımıl kımıl gün geçiriyoruz ben gaz sancısına bağlıyorum ama her gittiğim yerde veya eve gelenler bu bebek normal değil böyle bebek mi olur ne uyku uyuyo ne duruyo kimisi bu hasta bi sorunu mu var diyip moralimi bozuyorlar dahada çok geriliyorum ben gerildikçe bebek huysuzlanıyor Dr göre sağlıklı bi bebek miillete göre normal değil sizlerin bebekleri gün içinde nasıl böyle olan var mı ben ne yapayım kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?