2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Nasılsınız bakalım bugün? İnşallah hepiniz iyisinizdir. Bebişlerimizin her birini öpüyorum kocaman
Oğluşumun pipisi iyileşiyor, çok şükür rahatladım. Hafta sonu artıl memleketime kavuşuyorum. 9 ay sonra. Çok özledim ya.
DERTSİZİM çok teşekkür ederiz canım, darısı ENES paşaya :)

NİSA sen mi sormuştun ben de aldım kanguru genelde ev içinde kullandık durmadığı zaman. Ben memnunum açıkçası. Civil den aldık. BABY 2 GO markası sanırım 39 liraydı. Yatar pozisyonda bile taşıyabiliyorsun bebişini.

Canım sen bilirsin ama ben olsam bırakmazdım. Onlarla yaşamayı öğrenmemiz gerek. Hem bebeğim olmadan tat alamam ki. Dikkat edersen hasta falan olmaz Allah'ın izniyle. Biz tatile giderken 4 aylık olacak oğluşum hiç aklımdan geçmedi bırakmak. Karar senin tabii ki. Umarım çok güzel geçer tatiliniz :)

NİSANYAĞMURU nasıl da kısaltmışım ismini :)
Ben de bir şey danışacağım kızlar size bizim oğlan artık oynayacak bir şeyler arıyor biz de oyun halısı almayı düşünüyoruz rengarenk sesli müzikli bir şey. Daha fazla eğlenebileceği bir oyuncak öneriniz var mı?
Oyun halısı olanlar markasını ve memnun olup olmadıklarını belirtirlerse çok seviniriz. Öpüyorum sizi

gndnlar hepinze

canım yaa kızım aşıdan sonra huysuzluk yaptığı için giremedim,yazdığını da görmedim...
ben aradan 6 saat geçmeden vermedim şurup canım...zaten ilk gün 3 kez verdim, 2. gün 1 kez verdim...bi daha vermedim...
3 gün boyunca hafif hafif ateşi vardı ama sık sık kontrol ettim...çok şurup vermemeye çalıştım...

kızlar bizim gece uykumuz da düzene girdi ama gündüz hala düzensiz...
akşam en geç 9.30 gibi uyuyo...gece bi 1'de bi de 5 gibi uyanıyo...
sabah 7 gibi tamamen uyanıyo fındığım...

gülimieeeeeeeer yıktın geçirdin beni gülmekten
süt sağarkenki halinizi hayal ettim,koptum

yardımınıza ihtiyacım var
30 temmuzda iznim bitiyor iş bbaşı yapacağım
kv bana getirirseniz ben baarım diyor
ama evi çok uzak eşimde bende evin yakınında çalışıyoruz sabahları araba ile bırakıp geri evin oraya dönememiz gerkiyor keza akşamda aynı

arabamızda benzinli 700-800 tl civaır benzin tuutuyor
tüp taktırsak 500 tl giib çocukta kışda geliyor yollarda sel sefil olacka
bir tanıdık var 700 tl ye bakarım diyor ama güvenip bırakmalımıyız
işten çıkamam geçinemeyiz :S tabii ücretsiz izinde alamam

sizce ne yapmalıyız

Tanidik senin evinde bakacaksa ve iyi tanidigin biriyse eger ben onu tercih ederdim kucuk cocuk sabah aksam yollarda sefil olur hemde kv ne minnet etmemis olursun ayni masrafi yapiyorsun zaten

Canim fisher price in yagmur ormanini almistik biz ben sevdim oglumda sevdi gibi ama cok incelemeden almistik biz daha farkli ozellikleri olan var mi bilemem ama biz memnunuz

Ben kesinlikle birakmazdin onu dusunmekten tatiln tadini cikaramazdim ki yavrum gozumun onunde olsun isterim hep

Tanidik senin evinde bakacaksa ve iyi tanidigin biriyse eger ben onu tercih ederdim kucuk cocuk sabah aksam yollarda sefil olur hemde kv ne minnet etmemis olursun ayni masrafi yapiyorsun zaten

sğlcnm
normalde tanıyorum ve bizim evde bakacak ama ne bileyim işte bebeğim çok küçük :S
kv nin oraya taşınalım dedik maliyet yine aynı ama ben pek güvenemiyorum çünkü her hafta br iki defa hastaneye gidiyor çocuk onda kalıncada giderse ben her hafta izin alamam

sanırım bende senin gibi düşünüyourm.

canım bende tam baby 2 go almak istiyordum yatar pozisyonda kullanılması cazip gelmişti. sen yatar pozisyonda kullandınmı hiç bide sırta çok yükleniliyomu kullanışlı bir kanguru mu?oyun halısı bende almak istiyorum şu modeli çok beğendim Tiny Love Gymini Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ama bu da çok pahalı geldi eee ucuzlarıda içime sinmedi napıcam bilmiyorum. bu arada kızlar bebekleriniz başlarını dik tutmaya başladı mı benim kızım hala dik tutamıyordoktor kafası biraz büyük ondan dedi ama ne zaman tutarki acaba böyle çok zor oluyo.

Kızlar benim bi sorunum var benim bebeğim gece 11 civarı uyuyor ve sabah 7 gibi uyanıyor gece sadece emmek için uyanıyor ama gündüz zor bir bebek gün içinde öyle bir kaç saat deliksiz uyku yok devamlı bi ilgi pışpış kucak sallama uyanıkken uzun süre kendi kendine öyle yatmıyor bide devamlı ıkınıp sıkınıp mızık mızık kımıl kımıl gün geçiriyoruz ben gaz sancısına bağlıyorum ama her gittiğim yerde veya eve gelenler bu bebek normal değil böyle bebek mi olur ne uyku uyuyo ne duruyo kimisi bu hasta bi sorunu mu var diyip moralimi bozuyorlar dahada çok geriliyorum ben gerildikçe bebek huysuzlanıyor Dr göre sağlıklı bi bebek miillete göre normal değil sizlerin bebekleri gün içinde nasıl böyle olan var mı ben ne yapayım kafam çok karışık.

kızlar aranızda kanguru alan ya da almayı düşünen varmı? ben alıp kullanmak istiyorum 2 aylığız daha çok mu erken olur

biz valla bir ay oldu kullanıyoruz ama oturttuktan sonra mutlaka koltuk altından da desteklemelisin bence. ben chicco nun kini aldım 50 tl kadardı. bi kolumu poposundan bi kolumu sırtından ya da koltukaltından artık nasıl oturttuysam destekliyorum rahat oluyor

Lena ben gittim canım iki aylık bebekle.. Cok güzeldi Cok uslu durdu her istediğimizi yaptık sadece esinle aynı anda havuza yada denize giremiyorsun o kadar olur yani :)) bırakırsan aklın kalmaz mi ? Ben dayanamazdim onsuz..

iide çocuk hepmiğ uyuyacak normal tabiiki
benim bebeğimde öyle gece 12-5 arası yatıyor sonrada gün içerisinde hep bir nazlılık hep br ilgi istiyor
çok şkür doktor iiddilkten sonra bakma onarın sözüe

meraba canım tatile arabanızla mı gittiniz. eğer öyleyse kaç saatlik yolculuk yaptınız birde bebeği oto koltuğunda mı yoksa kucakta mı götürdünüz. bende tatile çıkmak istiyorum ama en yakın gideceğim tatil yeri 4 saat ve ben yolculuktan çok korkuyorum hava sıcak çocuk arabada sürekli terliycek nasıl olacak bilmiyorum

canım biz playgro renkli çiftlik oyun halısını aldık. şuan oyuncakları eliyle kavrayamıyo ama içine yatırınca heyecanlı heyecanlı bişeyler yapıyo, şuan yaklaşık 20 dk dır içinde oynuyo kendi kendine.
benim oğlanda çok huysuzlandı o gece.
ya bişey sorucam nasıl beceriyorsunuz bebeğinizi geceleri bu kadar saat uyutmayı benimki hala 2 saatte bir uyanıyo, sadece mama verdiğim zamanlar uyuyo 4-5 saat. hala oturmadı uyku düzenimiz. bide ben bu çocuğun gazını çıkarmayı beceremiyorum galiba, gazlanıp uyanıyo bazende sırtına iki pıt pıt yapınca kolayca çıkarıyo o zaman. kızıyorum kkendi kendime gazını çıkaramadan yatırmışım diye.

Dua listesi son durum
Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 800*
Appletiser 250*
Pztf 300*
Bebeci 200*
Hanipeks 800*
Dmt 1000*
Denisah 600*
Bebeğim4242 500*
Merve 3350
Toplam 9300
Kalan:2700

Cnm bnmkide aynı körpe cocuk nasıl olması bekleniyorki benmki gün içersinde sürekli ıkınıyo kıpkırmızı oluyo kafayı bi sağa bi solabi geri durmadan oynatıyo elleriyle yüzünü sıvazlıyo bnmki de gündüz Sürekli tavşan uykusunda 10 ar dk uyuyo ayrıca bnmki gece 8 saat falanda uyumuyo en fazla 5 saat uyudu şu güne kadar
Normal yani takma kafana milletin dediğini

Kızlar annemin sonuçlarını aldık çok şükür yayılma yokmuş kitlenin etrafında
her ay Kontrole gidecek takip altında olacak
Dua okuyan herkesten Allah razı olsun
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin kimseyi darda koymasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…