Lena ben gittim canım iki aylık bebekle.. Cok güzeldi Cok uslu durdu her istediğimizi yaptık sadece esinle aynı anda havuza yada denize giremiyorsun o kadar olur yani :)) bırakırsan aklın kalmaz mi ? Ben dayanamazdim onsuz..
Kızlar benim bi sorunum var benim bebeğim gece 11 civarı uyuyor ve sabah 7 gibi uyanıyor gece sadece emmek için uyanıyor ama gündüz zor bir bebek gün içinde öyle bir kaç saat deliksiz uyku yok devamlı bi ilgi pışpış kucak sallama uyanıkken uzun süre kendi kendine öyle yatmıyor bide devamlı ıkınıp sıkınıp mızık mızık kımıl kımıl gün geçiriyoruz ben gaz sancısına bağlıyorum ama her gittiğim yerde veya eve gelenler bu bebek normal değil böyle bebek mi olur ne uyku uyuyo ne duruyo kimisi bu hasta bi sorunu mu var diyip moralimi bozuyorlar dahada çok geriliyorum ben gerildikçe bebek huysuzlanıyor Dr göre sağlıklı bi bebek miillete göre normal değil sizlerin bebekleri gün içinde nasıl böyle olan var mı ben ne yapayım kafam çok karışık.
mervecim gözünüz aydın. dua grubunuza katılamadım, annenin iyi olmasına çok sevindim.Kızlar annemin sonuçlarını aldık çok şükür yayılma yokmuş kitlenin etrafında
her ay Kontrole gidecek takip altında olacak
Dua okuyan herkesten Allah razı olsun
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa versin kimseyi darda koymasın..
bayıldım ya uyku düzeninize o 6saatte neler yapılmazki... Allahım bende görecekmiyim acaba o günleri.merhaba kızlar doğumdan sonra ilk kez giriyorum, düzeni ancak tutturabildim sanırım...temmuz ben de uyku konusunda çok müzdariptim. 2 saat arayla uyanıyodu, sonra birden bir gün 4 saat uyudu uyandı sonra 2 saat aralıklarla sabah etti. şimdi o 4 saati 5-6 saate çıkardık. Kundaklamanın faydası oldu sanırım, bi de milupanın rezenesinden veriyorum 20 cc kadar akşam. altını değiştirip yatak odasına gidiyoruz her akşam tam 9:00 da. loş ışıkta karyola üzerinde yatar vaziyette emziriyorum her iki gögsüde, emme sırasında uyuyor yerine koyuyorum, emdi uyudu derken saat 10:00 oluyor işte 4 gibi uyanıyor, altını kesinlikle açmıyorum açınca bir daha uyutmak 1-2 saat sürüyor çünkü. emzirip geri yerine koyuyorum. bundan sonra da genelde 2-2.5 saat uyur ama bu uykusu biraz benim müdehalemle oluyor. nedense bu saatlerde kıvranıp durdugundan yüzüstü yatırıp poposuna vurarak uyutuyorum uyanır gibi olunca tekrar pışpışla derken sabah oluyor. ama ben de onunla birlikte uyuduğum için 6 saat uyku yetiyor bana da..umarım senin bebişte en kısa zamanda alışır..
mervecim gözünüz aydın. dua grubunuza katılamadım, annenin iyi olmasına çok sevindim.
bayıldım ya uyku düzeninize o 6saatte neler yapılmazki... Allahım bende görecekmiyim acaba o günleri.
700 tl ne kadar pahalıymış canım yaasğlcnm
normalde tanıyorum ve bizim evde bakacak ama ne bileyim işte bebeğim çok küçük :S
kv nin oraya taşınalım dedik maliyet yine aynı ama ben pek güvenemiyorum çünkü her hafta br iki defa hastaneye gidiyor çocuk onda kalıncada giderse ben her hafta izin alamam
sanırım bende senin gibi düşünüyourm.
benim kızım ilk doğduğunda bile başını azıcık tutabiliyodu,hatta dr şaşırmıştı...canım bende tam baby 2 go almak istiyordum yatar pozisyonda kullanılması cazip gelmişti. sen yatar pozisyonda kullandınmı hiç bide sırta çok yükleniliyomu kullanışlı bir kanguru mu?oyun halısı bende almak istiyorum şu modeli çok beğendim Tiny Love Gymini Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ama bu da çok pahalı geldi eee ucuzlarıda içime sinmedi napıcam bilmiyorum. bu arada kızlar bebekleriniz başlarını dik tutmaya başladı mı benim kızım hala dik tutamıyordoktor kafası biraz büyük ondan dedi ama ne zaman tutarki acaba böyle çok zor oluyo.
gazlı bebekler öyle oluyo cnm...Kızlar benim bi sorunum var benim bebeğim gece 11 civarı uyuyor ve sabah 7 gibi uyanıyor gece sadece emmek için uyanıyor ama gündüz zor bir bebek gün içinde öyle bir kaç saat deliksiz uyku yok devamlı bi ilgi pışpış kucak sallama uyanıkken uzun süre kendi kendine öyle yatmıyor bide devamlı ıkınıp sıkınıp mızık mızık kımıl kımıl gün geçiriyoruz ben gaz sancısına bağlıyorum ama her gittiğim yerde veya eve gelenler bu bebek normal değil böyle bebek mi olur ne uyku uyuyo ne duruyo kimisi bu hasta bi sorunu mu var diyip moralimi bozuyorlar dahada çok geriliyorum ben gerildikçe bebek huysuzlanıyor Dr göre sağlıklı bi bebek miillete göre normal değil sizlerin bebekleri gün içinde nasıl böyle olan var mı ben ne yapayım kafam çok karışık.
kızım 2 haftadır başladı böyle uyumaya cnm...canım biz playgro renkli çiftlik oyun halısını aldık. şuan oyuncakları eliyle kavrayamıyo ama içine yatırınca heyecanlı heyecanlı bişeyler yapıyo, şuan yaklaşık 20 dk dır içinde oynuyo kendi kendine.
benim oğlanda çok huysuzlandı o gece.
ya bişey sorucam nasıl beceriyorsunuz bebeğinizi geceleri bu kadar saat uyutmayı benimki hala 2 saatte bir uyanıyo, sadece mama verdiğim zamanlar uyuyo 4-5 saat. hala oturmadı uyku düzenimiz. bide ben bu çocuğun gazını çıkarmayı beceremiyorum galiba, gazlanıp uyanıyo bazende sırtına iki pıt pıt yapınca kolayca çıkarıyo o zaman. kızıyorum kkendi kendime gazını çıkaramadan yatırmışım diye.
gözünüz aydın cnm çok sevindim...Kızlar annemin sonuçlarını aldık çok şükür yayılma yokmuş kitlenin etrafında
canım bende tam baby 2 go almak istiyordum yatar pozisyonda kullanılması cazip gelmişti. sen yatar pozisyonda kullandınmı hiç bide sırta çok yükleniliyomu kullanışlı bir kanguru mu?oyun halısı bende almak istiyorum şu modeli çok beğendim Tiny Love Gymini Tekmele Ve Oyna Jimnastik Halısı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ama bu da çok pahalı geldi eee ucuzlarıda içime sinmedi napıcam bilmiyorum. bu arada kızlar bebekleriniz başlarını dik tutmaya başladı mı benim kızım hala dik tutamıyordoktor kafası biraz büyük ondan dedi ama ne zaman tutarki acaba böyle çok zor oluyo.
gndnlar hepinze
ürünün arkası nasıl
arkadan resmini çekmeolasığın varmı ?
benim evde iki tane var ama tek başıma Doruk u koyup çıkarmak çok zor oluyor oyüzden kullanamıyorum
görürsün merak etme, ben de hiç hayal etmiyodum. bu arada sanmaki uzun zamandır böyle, daha 1 hafta falan oldu düzeleli. bu arada gündzleri ne kadar sıklıkla besliyosun yani kaç saatte?
kızım 2 haftadır başladı böyle uyumaya cnm...
geceleri süt de sağsam,mama da versem 60 ml veriyodum önceden ve geceleri 1,5 saatte bi uyanıyodu...
gündüz de aynı miktarda veriyodum ama son zamanlarda ağlamaya başladığı için mamayı/sütü 90 ml'ye çıkardım...
gündüz yine çoğunlukla 1,5 saatte acıkıyo ama geceleri kendiliğinden uyku saati arttı...
doğduğundan beri gece-gündüzü ayırt etsin diye hiç konuşmadım...
hep gece lambasını kullandım,ışığı da hiç açmadım...
belki bunların da etkisi olmuştur,bilmiyorum :26:
gündüzleri 1,5-2 saatte acıkıyo.
acaba bebişleriniz benimkinden daha mı büyük yani tek umudum o hani belki bizimkide öyle olur... oğlum bugün 62 günlük oldu.
vilin mama verdiğim zamanlar 110 ml i içiyo benimki ve o zaman 4-5 saat uyuduğu oluyo. bazen zalimlik edip uyusun diye mama veresim geliyo ama süt varken vermeyeyim deyip vazgeçiyorum.
gece gündüzü ayırt etsin diye aynı taktikleri bizde uyguluyoruz. hatta kaka yapmadıysa bezini bile değiştirmiyorum.
bende anlaştım bi bakıcıyla 600tl ye. tam gün gelecek temizlik, ütü gibi şeyleri de yapacak.
gündüzleri 1,5-2 saatte acıkıyo.
acaba bebişleriniz benimkinden daha mı büyük yani tek umudum o hani belki bizimkide öyle olur... oğlum bugün 62 günlük oldu.
vilin mama verdiğim zamanlar 110 ml i içiyo benimki ve o zaman 4-5 saat uyuduğu oluyo. bazen zalimlik edip uyusun diye mama veresim geliyo ama süt varken vermeyeyim deyip vazgeçiyorum.
gece gündüzü ayırt etsin diye aynı taktikleri bizde uyguluyoruz. hatta kaka yapmadıysa bezini bile değiştirmiyorum.
bende anlaştım bi bakıcıyla 600tl ye. tam gün gelecek temizlik, ütü gibi şeyleri de yapacak.
sğlcnm
normalde tanıyorum ve bizim evde bakacak ama ne bileyim işte bebeğim çok küçük :S
kv nin oraya taşınalım dedik maliyet yine aynı ama ben pek güvenemiyorum çünkü her hafta br iki defa hastaneye gidiyor çocuk onda kalıncada giderse ben her hafta izin alamam
sanırım bende senin gibi düşünüyourm.
bide ben bu çocuğun gazını çıkarmayı beceremiyorum galiba, gazlanıp uyanıyo bazende sırtına iki pıt pıt yapınca kolayca çıkarıyo o zaman. kızıyorum kkendi kendime gazını çıkaramadan yatırmışım diye.
Kızlar annemin sonuçlarını aldık çok şükür yayılma yokmuş kitlenin etrafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?