Gunaydin kizlar kac gundur giremiyodum hemen ozet geceyim basimdan gecenleri; son uc gundur acik yesil akinti geldi ve iliski cok agrili idi. Akinti basta kremdi ama sonra renk degistirdi ve miktari artti, yanma ve kasinti yoktu ama. Gittim doktora gultepede paragoz bir hastane bana acele et sirada birsuru hasta var dedi dogru duzgun dinlemedi bile ama muayenede hem enfeksiyon hem de mantar dedi, zaten ayaklarim yaniyodu surekli atesim olmasa da. Sute zarar vermeyen antibiyotik verdi ayricafitil vemerhem. Hemen akinti azaldi hatta nerdeyse tamamen bitti ilk gunden. Neden oldu bilmiuorum hergun dus aliyorum dikkat ediyirum ama gunluk parfumlu pedler neden olabiliyormus. Ihmal etmeyin akintisi olanlar gidin gorunun derim.
Allah egomego nun yardimcisi olsun cok zor bi durum, Allah ona kaldiramayacagi yuk vermesin.
Son olarak oglusum 4-5 kere gunde kaka yapiyo anne sutu aliyo ve gceleri 4-5 saat araliksiz uyuyor, doktor 4 ay olana kadar bebegin hicbir sekilde 3 saatten fazla ac kalmasini onaylamiuoruz dedi ve geceleri tekrar uyandirip beslemeye basladim. Sizin doktorlar boyle birseylerden bahsetti mi acep?
Vakit bulup da nasil geliyorsunuz bilmiyorum.. Ben yetisemiyorum. Cildiricam :))
Ozledim cok cok.. Herkesler iyidir insallah..
Biz onbes gunluk alanya tatili yaptik.. Kazasiz belasiz saglikla donduk.. Tatili ben degil esim yapti o ayri. Sadece 4 kez denize girebildim. Onlarda bes on dakka ancak.. Guneslenemedim hic :) herifim zenci gibi dondu bense bembeyaz :))
Eve gelecek yardimci ariyordum buldum birini bakalim. Eger iyi cikarsa her hafta gelecek
BiZde durumlar boyle. Ogluskom buyuyor. Cmtesi uc ay bitti. Dr kontrolumuz vardi cok sukur hersey yolunda. Rotavirus asisi yaptirdik. Yaptiran var mi? Cok kararsiz kalmistim o anda yapalim deyiverdim :)
Gunaydin kizlar kac gundur giremiyodum hemen ozet geceyim basimdan gecenleri; son uc gundur acik yesil akinti geldi ve iliski cok agrili idi. Akinti basta kremdi ama sonra renk degistirdi ve miktari artti, yanma ve kasinti yoktu ama. Gittim doktora gultepede paragoz bir hastane bana acele et sirada birsuru hasta var dedi dogru duzgun dinlemedi bile ama muayenede hem enfeksiyon hem de mantar dedi, zaten ayaklarim yaniyodu surekli atesim olmasa da. Sute zarar vermeyen antibiyotik verdi ayricafitil vemerhem. Hemen akinti azaldi hatta nerdeyse tamamen bitti ilk gunden. Neden oldu bilmiuorum hergun dus aliyorum dikkat ediyirum ama gunluk parfumlu pedler neden olabiliyormus. Ihmal etmeyin akintisi olanlar gidin gorunun derim.
Allah egomego nun yardimcisi olsun cok zor bi durum, Allah ona kaldiramayacagi yuk vermesin.
Son olarak oglusum 4-5 kere gunde kaka yapiyo anne sutu aliyo ve gceleri 4-5 saat araliksiz uyuyor, doktor 4 ay olana kadar bebegin hicbir sekilde 3 saatten fazla ac kalmasini onaylamiuoruz dedi ve geceleri tekrar uyandirip beslemeye basladim. Sizin doktorlar boyle birseylerden bahsetti mi acep?
kızlar geceleri bebişleri saatlerce uyuyanlar nasıl başardınız bu düzeni oturtmayı?
karı koca çıldırmak üzereyiz...
bizim oğlan gece uykusunu akşam uyuyo, 20 gibi yatıyo 12-1 e kadar.
12-1 deki sütünü de sağıp veriyorum karnı iyice doysun diye
çünkü meme de uyuyup kalıyo.
ama yok olmuyo 2-3 saat sonra tekrar kalkıyo.
sonra da sabah kadar kesik kesik uyuyo.
her gecemiz böyle sabaha hoşaf gibi çıkıyoruz.
birde haftasonu ev taşıyacağız.
gece uykusu uyuyamayınca gündüz enerjim kalmıyo ki evi toplayabileyim.
kızlar geceleri bebişleri saatlerce uyuyanlar nasıl başardınız bu düzeni oturtmayı?
Cnm vaginani parfumlu sabunla yikama ondan mantar olur ozel sabun al ve pamuk ic csmasiri giy..birde doktorun dedigi cok sacma benim kizim gunduzleri 4 saat arayla iciyor aksam saat 19 son mamasini iciyor sabah 5e kadar kalkmiyor ve acikmiyor bebegini birak uyusun kendi aciktigini anlasin yoksa aclik tokluk hissi olmaz..ve gece yemek yemek icin degil uyumak icin var bunuda ogrenmeleri lazim:)
canım ben doktora özellikle sordum bunu ne güzel uyuyan çocuk uyandırılmaz, o acıkırsa zaten durmaz uyanır merak etme dedi
Sayfayi isgal ettim tek basima ama sorunlar bitmiyor bayanlar :)
Bezden tasan kaka body i felaket yapti ve ben o an citileyemedim haliyle yerlesti makinede gecmedi yikandiktan sonra camasir suyuna batirsam sonra tekrar granul sabunla makineye atsam zarari olur mu? Cozum onerisi olan var mi?
canım ben dalinin sıvı deterjanını kullanıyorum geçiriyor lekeleri sende dene istersen
Sayfayi isgal ettim tek basima ama sorunlar bitmiyor bayanlar :)
Bezden tasan kaka body i felaket yapti ve ben o an citileyemedim haliyle yerlesti makinede gecmedi yikandiktan sonra camasir suyuna batirsam sonra tekrar granul sabunla makineye atsam zarari olur mu? Cozum onerisi olan var mi?
adı nedir ilacın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?