2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bide onu deneyeyim canım, çok fazla gözünü açmaya fırsat kalmadan tekrar besleyeyim.
bi kez mamayı denedik yine uyandı 2,5 saat sonra
anlattıklarının hepsini bizde uyguluyoruz, ilk yatışta sorun yok. hatta en uzun uykusu ilk yattığında oluyo 5-6 saat uyuyo ama sonraki kalkışları böyle olmuyo. 20 gibi uyuyo akşam, biraz geç yatırmaya çalıştığımda ise ağlıyo... dayanamayıp yatırıyorum beşiğine.
bizde aynen öyleyiz, çoğu defa taşıyo kakası sabahları. bizde gece uykusu problem olduğu için, uykusu açılmasın diye kaka yapmadıysa değiştirmiyorum bezi. tabi bu arada çişle dolmuş oluyo. kaka yapınca taşıyo.
bi çok badisi kaka lekesi olmuştu. dalinin sıvı deterjanı çıkarıyo dediler aldım.
önce dalin sıvıya bastırdım, sonra yine dalin sıvıyla makinada yıkattım çıkmadı.
çareyi çamaşır suyuna basmakta buldum. sadce lekeli kısma çamaşır suyu yapıyorum anında çıkıyo zaten, sonra durulayıp makinada kendi deterjanıyla yıkatıyorum.
evet akşamları uyuyamadıkça huysuzlanıyolar.
bizimkide çok erken uyuyodu, biraz geçe bırakmaya çalıştıkça ağlıyodu.
mecbur yatırıyoduk.
sanırım erken uyanmasının sebebide erken uyuması. mesela sabah 4de karnını doyurup beşiğine koyuyorum.oğlum agu yapmaya başlıyo. arkasından gülmeler...
emziğini takıyorum beşiği sallıyorum. yok çocuğun uykusu yok çünkü... ama bizim deli gibi uykumuz var

Selam güzeller nasılsınız EGOMEGO canım kuzun İNŞALLAH bir an önce iyileşir DERTSİZ canım İNŞALLAH sizin de bir an önce eşinle aranız düzelir...

Bugün kızımı genel kontrole götürdük 66 günlük şuanda 5100 gram çıktı 100 gram kıyafet olsa 5 kilo zayıf bitürlü kilo almıyor çok canım sıkıldı doktor normal dedi ama işte

Sütüm artık çok azaldı doktor milkplus diye bir içecek yazdı artırıyormuş bir de onu deneyelim bakalım...

bizim gece uykumuz da şöyle: gece 12 gibi uyuyor mamasını verip altını değiştiriyorum sallayıp uyutuyorum genellikle sabah 8'e kadar ful yatış yapıyor:)
Daha erken yatarsa sabah 5 gibi kalkıyor tekrar mama ve 8-9'a kadar tekrar yatış...

amin canım

Dertsiz senin su kv bozuntusunun Allahtan korkusu var midir ? Yanlis anlama ama aklima buyu geldi bir insan nasil bu kadar kotu yonde degisir ki
canım kvler şubatta umreye gidecek. öyle bişey yapmaz gibi geliyor. dışarıdan birinin yapacağını da sanmıyorum . ama içi fesat insan çok nazar mı olduk ki?

amin canım.

lenacım sende sağol canım. senin kızda benim oğlan gibi zayıf desene. bizde 68 günlük olduk 4 gün önce 5100 grdı oğlum. milkplusı ben içtim tadını hiç sevmedim zaten 2 tane almıştım. benim drum lactamil önerdi bana.
geçen gün şunları yedim,içtim
bulgur pilavı, komposto,ayran, tahin helva, 2 bardak lactamil,2 bardak humana,1 milkplus, kavun, karpuz, kiraz sabah uyandığımda göğüslerim dolu dolu olmuştu. bi de moral herşeyden önemli. sende bir dene bakalım milkplusı faydası olur belki.

Selam kızlar. . Sizi fırsat buldukça okuyorum ama yazmaya fırsat yok.çok yolunuz yaz sebebiyle sürekli dışarıdayız patk filsn derken 10 da geliyoruz eve.sonra emzirme filan yatiyoruz.ertesi gun yine ayni,ortalığı toplayıp yemek yapiyorum eşim eve gelince cocuklsti parka cikariyoruz..bana da iyi geliyor..burdaki herkesle tanıdık olduğumuz için muhabbet ediyoruz mutlaka benim de kafam dağılıyor, iyi geliyor. .
Tek başına çocuk buyutenler e allah kolaylık versin cok zor..ben annemin yardiyla hala çeviriyor um islerimi ancak. .

Egemogo dan gelen yeni habere sevindim..düzelecek insallah Selimimiz..
Dertsiz eşinin duyarsızlılığı na ve bencilce harakey etmesine üzüldüm. .madem ağlamasın ı istemiyor, kucağina alsin ve ağlamasın. .onun da sorumlulugu o bebek..sen cok ustleniyorsun herseyi ve ondan da taktir bekliyorsun ama o senin kiymetjni bilmek yerine daha da üzüyor. .yazık sana da..insallah toparlar..

canım acilen eşinle konuşman gerekiyor.
bende yalnız büyütüyorum bebğimi ve gerçekten çok zor.
sadece bebekle ilgileniyorum.
ev işiymiş yemekmiş doğru dürüst yok bende.
sen bide onlarıda yaptığın halde bide kapris yapıyo sana.
senin yapman gerekirken...
dediğim gibi acilen konuş eşinle, beni dinlemez diyosun ya..
dinlemek zorunda, bebek ikinizin bebeği.

bence bebeğinin çamaşırlarını çam. suyu gibi direkt kimyasallarla yıkama varsa organik ürünün onla yıka geçmezse ya lekeli kullan evin içinde yada at en kötü nolucak. ben cmt günü hello babyde 3lü çıtçıtlı body üstü tişört hemde çok güzel sadece 11.90 tl ye aldım oğluşumada çok yakıştı valla

akşama misafir geliyormuş hiçbişey yapmıcam diyorum ama hadi gelde yapma bakalım. 5 çeşit ikramlık ve temizliğimi yaptım herşey bitti bekliyorum şimdi.allahtan oğlum pusette duruyor.temizlik yaptığım her odaya puseti taşıyorum yavrum bana baka baka uyuyor.

canım grçekten haketmiyorum bunları.

konuşmuyorum canım eşimle.
laf atmaya çalışıyor hiç oralı olmuyorum.
hatasını anlayana kadar konuşmıcam.

Kızlar annem şu an ameliyatta inşallah sorunsuz atlatır kurtulur bu hastalıktan
Allah şifa bekleyen tüm kullara şifa versin
allah yardımcısı olsun canım.

Canım benimde aynı şekildeydi uykudan ölüyor basbas bagırıyordu gazı olabılır mi? Colinox verıyorum ben şimdi daha rahat

merhaba ofelya;
forumu hamileliğim boyunca takip ettim ama pek yorumda bulunmamıştım ama yazdığın herşey benim oğlumda da var emmek istemiyo az emiyo geçen ay 1 ayda 1500 gr almıştı şimdi 2 haftada 400 gr almış. başını bir o yana bir bu yana sallıyo

Allah Allah ben yarın doktora gidicem canım, elleri de sürekli ağzında boğazına kadar sokuyo parmaklarını öğürüyo artık o derece, diş bu kadar erken çıkarırlarmı ya, aklıma başka bişe gelmiyor, yarın doktordan sonra yazarım dediklerini

Canım benimde aynı şekildeydi uykudan ölüyor basbas bagırıyordu gazı olabılır mi? Colinox verıyorum ben şimdi daha rahat

canım uykusunu çok takmıyorum da az yiyo gibi geliyor ona daha çok canım sıkılıyo çünkü zaten küçük doğdu, gr gr kilo aldırıyorum ben ona az almış zaten kafayı yiycem niye böle anlamıyorum

canım acaba mama az mı geliyor? kaç cc veriyosun?
bi de uyku arasında daha az emiyolar ben avent ya da nuby biberonla veriyodum az akışlı olanlardan , 2 gündür dr brownsla veriyorum o daha çok akıtıyor, daha çok yiyo uyuyakalıyor çünkü

seninki sadece anne sütü mü alıyo canım?benimki zaten emmiyo doğru dürüst

Ofelyam kizin kac kilo dogdu ve simdiye kadar kac kilo aldi?? Her bebegin beslenmesi ayni olmaz cnm uzme kendini demekki senin kizin az yiyen citi piti bir kiz olacak..birde tok olan bebek gece uzun uyur diye bisey yok kizlar..o bebegin tamamen olgunluguna bagli..bazilari erken alisir digerleri gec..bir kac haftaya duzelir insallah!!

evet canım anne sütü ile 2 ayda 3 kilo almıştı sanırım nazarım değdi.
Bende şu geceleri 5-6 saat uyuyan bebeklere imreniyorum biz 2-3 saatte bir uyanıyoruz

bizim kız 2.100 gr aldı 2 ayda olsun anne sütü alsın da az alsın o önemli değil bence, bizimki daha vahim

Birde size uykuya dalmakta zorlananlar icin tavsiyem var gunduz uyurken zorlaniyordu kizim bende yuzunu ince tubentle ortuyorum (tek gozlerini.hava almasini engellemeyin) sonra kucagimda pispisliyorum..5dak icinde uyuyor..deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…