Ofelyam kizin kac kilo dogdu ve simdiye kadar kac kilo aldi?? Her bebegin beslenmesi ayni olmaz cnm uzme kendini demekki senin kizin az yiyen citi piti bir kiz olacak..birde tok olan bebek gece uzun uyur diye bisey yok kizlar..o bebegin tamamen olgunluguna bagli..bazilari erken alisir digerleri gec..bir kac haftaya duzelir insallah!!
canım kızım 2.620 doğdu, ilk ay sonu 3.020 gr ikinci ay sonu 4.400 dü, benim derdim azalmış olması anlamıyorum 2.5 saattir aç 60 cc ancak yiyo çok çok az yani
Ablamin oglan 2250 doğmuştu
Cocuk tee 4 aya girecekten 4 kusur olunca ablamın havalar 1500.ne sevindirik olduk anlatamam.dipcik gibi simdi masallah.
Birde benin kızda elini cok ağzına alıyor birde gecen haftada kulağı ağrıdı süt sağdım az hemen gecti.
Dr dısı erken çıkabilir dedi ama pek sanmam.
Memeyi verirken çekiyor kendini ya
Sallanarak emmek istiyor o sallayarak emzir.
Üzülme hemen herseye
İ love you,baby
Ya chosym nirde
Chosy chosy nerdesin
Yoksa Tatile mı çıktın dünür aboo para biriktir dedim sana Allah seni
Evettt iste aradığım buydu 😍😍😍😍topiğe renk gelmiş resmen seviyorum seni yaaa uzak durma buralara özleniyosun
Ev mı 😒burdayım dünürüm burdayım, hergün giriyom ben 3-5 kere anca 1-2 msj yazılmış, okuyom çıkıyom
bizim işler karışık, ev almaya niyetlendik, arıyoz ama bulamıyoz hem cebimize hem gönlümüze göre
ben 2+1 olsun, kolay ödeyelim, kolay ısınsın, kolay temizliym, eşya az olsun diyom, hem arabayıda yenileriz diyorum
ara kat olsun, site olsun diyorum
eşimde 1 kere alıcaz 3+1 olsun diyo, giriş, ara farketmiyo ona
bide hergün bisürü ev buluyo, ben beğenmiyince bozuluyo
ama emlakçılık yapar yani, en son dün bi arkadaşını gezidyodu:)
sen 2+1deydin demi, ne tavsiye ediyon
gerçi ben ikna oldum gibi 3+1e
he o warmı o da yok
war ama illa bi sorun çıkıyo işte
bizm baktığımız yerde site de yok pek, hep villa bide tek bina şeklinde
amaan
bide okula gidip geliyom hergün 2 saat:)
benim oğlum uslandı artık, gazdanmış herşey, şimdi bi pırtlar bi cortlar, bide memesizde yapabileceğini bilse daha ii olucak
ama geceleri hala sık uyanıyo, eskisi gibi olmasada
önceden 2 saatte bi emer, o 2 saatte 3 kere mızırdanırdı, şimdi 3 saati buluyo, aralarda az uyanıyo
bizim tatil başlıyo ya kv stresi sardı, bak içim buz gibi oldu şimdiden
huh birinin beni sormasına ihtiyacım warmış, ne çok konuştum
Evettt iste aradığım buydu 
Teşekkür ederim canım bende sizleri seviyorum ,
Bende bakıyorum sık sık ama her konunun icine dahil olamıyorum .
Daha muhabbet topigi acacağız insallah orda sık konuşuruz .
Allah Allah ben yarın doktora gidicem canım, elleri de sürekli ağzında boğazına kadar sokuyo parmaklarını öğürüyo artık o derece, diş bu kadar erken çıkarırlarmı ya, aklıma başka bişe gelmiyor, yarın doktordan sonra yazarım dediklerini
Bikacgun once annemin yanina hast. Gittim 3 saat teyzem bKti mama verdi tabi eve geldim memeyi 6 saat emmedi inat etti almio dayanamadim mama verdim bi güzel icti sonra bende inat ettim emsin die mama vermedim simdi cok sukur emio ama cok nazli olarak o kadar istekli değil.Memeyle savasan bir bebek de bende var . Sanki zehir verıyormuşum gibi kendini bi geriye atisi var ki. Ağlaya ağlaya bi hal oluyor. O sırada emzik veriyorum hemen susuyor. Bazen çok uzun süre aç kalıyor. Agzinda emzik deli oluyorum. Gemileri yakıp emziği çöpe mi atsam ki? :S kaç saatte bir emzirmem gerekiyor? Bu gidişle memeyi birakir mi?
Canim buyuk oglum 4 aylikken dis belirtileri baslamisti 10 aylikken disi cikti.sende olan belirtilerin hepsi minigimdede var ben dise yordum tabi ama bilemem hatta dis kasimak icin oyuncak aldim agzindayken cok rahatlio
Bikacgun once annemin yanina hast. Gittim 3 saat teyzem bKti mama verdi tabi eve geldim memeyi 6 saat emmedi inat etti almio dayanamadim mama verdim bi güzel icti sonra bende inat ettim emsin die mama vermedim simdi cok sukur emio ama cok nazli olarak o kadar istekli değil.
Bu arada annem 3. Ameliyati olcak pazartesi gunu mide borusu yine tikanmis. Dua edin annem iyilessin kizlar 1 aydir hastanede yatioz 3. Ye ameliyat olcak
Kiz gördüm ve cok guldum.
Resim cok şuku.
Oyy ben sana ne dicem,bugun yelli yelli gezdim.
Biri tavsiye etti.Acik parfüm aldım bacım iyice sumsuklestim cikista kapının önünde esim 😰koskoca istanbulda kadere bak.beni gormuş beklemiş.
Arabada sordu bana ciddi ciddi sordu "oda parfümümü aldın "dedi al su mavzer kursunuyla vur beni .kimbilir icerde ben denerken neler düşünüyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?