2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım kızım 2.620 doğdu, ilk ay sonu 3.020 gr ikinci ay sonu 4.400 dü, benim derdim azalmış olması anlamıyorum 2.5 saattir aç 60 cc ancak yiyo çok çok az yani

canım kızım 2.620 doğdu, ilk ay sonu 3.020 gr ikinci ay sonu 4.400 dü, benim derdim azalmış olması anlamıyorum 2.5 saattir aç 60 cc ancak yiyo çok çok az yani

Cnm zamani uzatsan daha cok aciksa daha fazla icermiki?? Bence kilo alimi okadar az degil..doktoruna danistinmi?? Birde dedigim gibi her bebeek farkli gelisir uzulme

Kızlar yarın kızımın verem aşısı var panik yapıyorum biraz
Dikkat etmem gereken bişey varmı aşı günü bebek nasıl oluyor aşı yeri nasıl oluyor
Şişme kızarma yara vs bişey oluyormu sizlerde nasıl oldu

Memeyle savasan bir bebek de bende var . Sanki zehir verıyormuşum gibi kendini bi geriye atisi var ki. Ağlaya ağlaya bi hal oluyor. O sırada emzik veriyorum hemen susuyor. Bazen çok uzun süre aç kalıyor. Agzinda emzik deli oluyorum. Gemileri yakıp emziği çöpe mi atsam ki? :S kaç saatte bir emzirmem gerekiyor? Bu gidişle memeyi birakir mi?

Ya kiZlar şımarmaya geldim iyi mi.
Hem ev isleri hem cocuklar yemek ütü çamaşır .....
Yardım edenim yok.alistim sukur her seye.gelen giden tenhalasti Allah'tan emme haftaya kardesim geliyorrrr

Dun benim fındığın altını actım bezi atmaya gittim geldim ki alt açmayı tepine tepine ac sen yatağa kadar cikmis kakası her yan ayağıyla saçmış.odadan geri dondüm Bismillah dedim geri girdim baktım evet dogru gördüm halbuki cok oylanamadim da bezi attım elimi yikadim kiza su verdim .kizimi ve yatağı yıkadım ya.Esim artık devrelerimin yandığını düşünüyor gercekten yatak yikandimi bir tek onu yikamamistin diyor.
Artık çocuklarla dışarı çıkmayı daha kolayladim.birde araba alırsam
Bas gaza voltaj bas gaza (supurgeyle uçan smile)

Ablamin oglan 2250 doğmuştu
Cocuk tee 4 aya girecekten 4 kusur olunca ablamın havalar 1500.ne sevindirik olduk anlatamam.dipcik gibi simdi masallah.

Birde benin kızda elini cok ağzına alıyor birde gecen haftada kulağı ağrıdı süt sağdım az hemen gecti.
Dr dısı erken çıkabilir dedi ama pek sanmam.
Memeyi verirken çekiyor kendini ya
Sallanarak emmek istiyor o sallayarak emzir.
Üzülme hemen herseye
İ love you,baby

Ya chosym nirde
Chosy chosy nerdesin
Yoksa Tatile mı çıktın dünür aboo para biriktir dedim sana Allah seni

burdayım dünürüm burdayım, hergün giriyom ben 3-5 kere anca 1-2 msj yazılmış, okuyom çıkıyom
bizim işler karışık, ev almaya niyetlendik, arıyoz ama bulamıyoz hem cebimize hem gönlümüze göre
ben 2+1 olsun, kolay ödeyelim, kolay ısınsın, kolay temizliym, eşya az olsun diyom, hem arabayıda yenileriz diyorum
ara kat olsun, site olsun diyorum
eşimde 1 kere alıcaz 3+1 olsun diyo, giriş, ara farketmiyo ona
bide hergün bisürü ev buluyo, ben beğenmiyince bozuluyo
ama emlakçılık yapar yani, en son dün bi arkadaşını gezidyodu:)
sen 2+1deydin demi, ne tavsiye ediyon
gerçi ben ikna oldum gibi 3+1e
he o warmı o da yok
war ama illa bi sorun çıkıyo işte
bizm baktığımız yerde site de yok pek, hep villa bide tek bina şeklinde
amaan
bide okula gidip geliyom hergün 2 saat:)

benim oğlum uslandı artık, gazdanmış herşey, şimdi bi pırtlar bi cortlar, bide memesizde yapabileceğini bilse daha ii olucak
ama geceleri hala sık uyanıyo, eskisi gibi olmasada
önceden 2 saatte bi emer, o 2 saatte 3 kere mızırdanırdı, şimdi 3 saati buluyo, aralarda az uyanıyo
bizim tatil başlıyo ya kv stresi sardı, bak içim buz gibi oldu şimdiden

huh birinin beni sormasına ihtiyacım warmış, ne çok konuştum

bebekleri az uyuyan kızlar:
benim oğlumda öleydi, saatlerce uyumazdı, hemen uyanırdı, hepsi gazdanmış sanırım
bide salıncak kurduk biz şimdi baya uyuyo
gaz için nurse harveys kullanıyoruz,
salıncak+şurup+büyümenin etkisi ile gaz sorunu baya bitti gibi ,
şimdi huysuzlanmasının 3 sebebi war: kaka, uyku, acıkma. hepsinin ayrı belirtileri war, anlaşıyoz artık:)

topiğe renk gelmiş resmen seviyorum seni yaaa uzak durma buralara özleniyosun
Evettt iste aradığım buydu 😍😍😍😍
Teşekkür ederim canım bende sizleri seviyorum ,
Bende bakıyorum sık sık ama her konunun icine dahil olamıyorum .
Daha muhabbet topigi acacağız insallah orda sık konuşuruz .

Ev mı 😒
Ama ben alacaktım hani dua ediyorduk.
Simdi ben kızıma danıştım 3+1 olursa varım dedi elçiye zeval olmaz.

Neyse bak bacim bana sorarak asrın hatasını yapmış oldun sen istedin.
Ben 2+1 deyim ama 10. Evim bu.
İlk kez 2+ 1 de oturuyorum.tavsiyem 3+1.kucuk ev elbette tek çocuklu veya yaşlı çiftler için ideal ama 2 3 çocukla zor.bir kere ben 2 sene sürmeden odaları ayırmam gerekiyor hadi benim odayı oğlana yaptım e biz.hadi salonda yatalım (yuh artık) e gelen giden.Tek çocukla da kalmayacağını düşünürsek.
Küçük ev çabuk batar cabuk toplanır (tabi eşyaya da bağlı)
Büyük ev misal salonu temizle kapat.
Oturma odanda dur gelene gidene ac salonu.kucuk evde temizlik esyalarin müsait degilse biraz zor.benim koltukların altını temizlerken ortaya çekiyorum ama süpürge kenarda kaldıysa es kaza ,yigitsen tutta cek.adim atacak yer kalmıyor.hele mutfakta ,biri gelse yengec gibi yan yan geciyoruz birbirimize dege dege kollar havada ayyyy.ben birde inat ettim ev alana dek taşınmıyorum yeter.Çadır alalım daha iyi gittiğimiz yere acarız.
Isınmak için ve diğer problemleri yaşamamak için ara kat ve Guney cephe bak.villa veya müstakil ev alayım hic tereddüt etmem.cocuklar için benim için en iyisi.
Giriş bakma hic.gurultu,her gelenin sesi,wc kokusu yogun olur,altta daire yoksa rutubet olur,cocuklar camini kirar hatta cama tiklatip su ister cocuklar vs olur gec onu.
En üst katta ısınır mı,yazın sıcağı daha baskın olur amaaan.ara iyidir baci.
Özetle
Ara 3+1 ve Guney-dogu veya Guney-batı cephe.
Eyyorlamam bu kadar.

Son düzenleme:

Kiz gördüm ve cok guldum.
Resim cok şuku.
Oyy ben sana ne dicem,bugun yelli yelli gezdim.
Biri tavsiye etti.Acik parfüm aldım bacım iyice sumsuklestim cikista kapının önünde esim 😰koskoca istanbulda kadere bak.beni gormuş beklemiş.
Arabada sordu bana ciddi ciddi sordu "oda parfümümü aldın "dedi al su mavzer kursunuyla vur beni .kimbilir icerde ben denerken neler düşünüyordu .

iyi olur valla çok özlemişim senin sohbetlerini o topik için herkesin kendini toparlaması bekleniyor sanırım, bebişler annelerine rahat verdiklerinde ya da annelerin bebişleriyle yaşamayı öğrendiklerinde

Canim buyuk oglum 4 aylikken dis belirtileri baslamisti 10 aylikken disi cikti.sende olan belirtilerin hepsi minigimdede var ben dise yordum tabi ama bilemem hatta dis kasimak icin oyuncak aldim agzindayken cok rahatlio

Bikacgun once annemin yanina hast. Gittim 3 saat teyzem bKti mama verdi tabi eve geldim memeyi 6 saat emmedi inat etti almio dayanamadim mama verdim bi güzel icti sonra bende inat ettim emsin die mama vermedim simdi cok sukur emio ama cok nazli olarak o kadar istekli değil.

Bu arada annem 3. Ameliyati olcak pazartesi gunu mide borusu yine tikanmis. Dua edin annem iyilessin kizlar 1 aydir hastanede yatioz 3. Ye ameliyat olcak

allah acil şifa nversin canım
Amanınnn uyuya kalmışım kocam işten geldikten sonra direk çocugu ona verdim ben bi yarım saat uyuyayım dedim 11.30 da kalkmışım. Adam beni uyandiramamiş çocuğa mama vermiş. Bense hiç bişe hatırlamıyom :) o kadar transtaymışım yani,zombı mode on :))
Bu arada bizim miniğin saçlar döküldü sadece arka ve tepe uzun kaldı, biz hayko cepkine benzedi diyoz, Allah benzetmesin.

Acik parfum muuuuu
Zehra demedi mi sans püsküllü die kizindan da mi utanmadin ben vatzepi siliyorm simdi
Saka bir yana D&P nin acikl parfumleri iyidir sen hangi marks baktin? bir keresinde orjinal parfumumun aynisindan aldim bir bilegime orj diger bilegime acik parfum sıktim sabaha orjinal olan ucmus diger bilegim mis gb kokuyordu :)) sen kotu koku sectin zaar kaliciysa bu gece zavalli kocisin diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…