Bir daha buralarda gorunmezsen iyi olur😡allah acil şifa nversin canım
Amanınnn uyuya kalmışım kocam işten geldikten sonra direk çocugu ona verdim ben bi yarım saat uyuyayım dedim 11.30 da kalkmışım. Adam beni uyandiramamiş çocuğa mama vermiş. Bense hiç bişe hatırlamıyom :) o kadar transtaymışım yani,zombı mode on :))
Bu arada bizim miniğin saçlar döküldü sadece arka ve tepe uzun kaldı, biz hayko cepkine benzedi diyoz, Allah benzetmesin.
He yok kiz gercekten guzel.bir kac tane denedim ya,karıştı bacım.kadin tanıdık yani oyle riskli seyleri yaptırmıyor.ben parfüm isimlerini cok zor hatırlarım veya hatırlamam ama bu sansiro .biri amor amor,biri k79 ve k60.Acik parfum muuuuu
Zehra demedi mi sans püsküllü die kizindan da mi utanmadin ben vatzepi siliyorm simdi
Saka bir yana D&P nin acikl parfumleri iyidir sen hangi marks baktin? bir keresinde orjinal parfumumun aynisindan aldim bir bilegime orj diger bilegime acik parfum sıktim sabaha orjinal olan ucmus diger bilegim mis gb kokuyordu :)) sen kotu koku sectin zaar kaliciysa bu gece zavalli kocisin diyorum :)
Ofpufya
Kiss baby.
Kiz beri bak.Kocan bunda nasılsa hepsinde aynı olur.benimki üçüncüyü duyunca ben yerlere atıyorum kendimi agliyorum nasil zor bir haber neyse iste.allahim o zaman geldi beni yatırıyor kaldırıyor ayağıma su sel.tabi sanmaki aylarca.
Sadece Dr dan geldigimiz gün.ha su da var ne ben ne esim bir kere bile kürtajı düşünmedik.ne kocalar var hemen alınsın diyen.oyle de değildir.karnımı ellemedi benimde oyle.seni mı nazlayacagim dedim geçtim.
Amaaan hepsi bir hoş iste.
bebeci canım nazar değmiş size. ne güzel ilişkiniz varmış. daha önce bu kadar iyi olupta şimdi tartışıyorsanız nazardan başka bir sebebi yok diye düşündüm bende. hemen ayetel kürsü, felak, nas okuyalım sizin için.Nazara inaniyorum kuzum benim kot kafaya da nazar degdi. Ben uzaklasmak icin bursaya geldim cts gunu abim beni almaya geldi 9 gun burada olacagim toplamda. Gelir gelmez abimn esine dert yandim sasirdi ve direk bizim nazarimiz degdi dedi '' aferin bebecinin kocasi soyle ilgili bebecinin agzinim icine bakiyor '' diye cok dillendirnis herkes, basimdaki sudan icecegim kOmpostayla kendi ilgilenirdi ben mi oglun mu diye dalga gecerdim tsbii ki sen derdi gece uykusu agirdi gunduz yogun calisir gece benden once enisi duyar ben getir demedikce oyalardi bazem buldugum yere oturur emzirirdim arkam bos kalinca arkama oturur sirt sirta verir bana destek olurdu daha neler neler bunlari bana yengem anlattikca hatirladim. Hatra yengem anneme ' bebecinin kocasini gordukce oglunu bosayasim geliyor' diye takiliyormus. Simdi cok cirkin seyler yasamadik ama hergun kavga ediyoruz buraya geldim hala mesajla biebirimize dosuyoruz nazar degil de ne diyip kendimi avutuyorum iste
canım başka yardım edenin var mı bilmiyorum ama bazen 1 saat uyuyup dinlenmek istiyor insan. benim eşim hamilelikten önce 1 bardak su almazdı kendine. çorabını bile ayağına beklerdi. ben kendim alıştırdım ama. doğuda aylar geçmiş eve gelmemiş saç sakal birbirine karışmış, sırtı yatak görmemiş diye etrafında pervane olurdum. ben kendim şımarttım. o zaman yardım etsin diye bi beklentim yoktu ama şimdi benim iyi olmam lazım ki oğluma da iyi bakabileyim. allah hepimizin yardımcısı olsun canım yaKızlar Allah'a çok şükür küçük arışmalar bazen bizdede oluyor ama hiç büyümedi Allah'a şükür ama dikkatimi çeken şöyle birşey var eşleriniz ne güzel ilgilenmiş sizlerle ben hamileyken karnına dokunmuyorsun diye ağladığımı bilirim kimse suyumu bile getirmedi hep kendim yaptım eşimin karnıma dokunması için sürekli laf sokuyordum çocuk seni tanımicak falan diye son zamana kadar yapmadıda eşim ne yalan söyliyim Dr yasaklamadığı halde 6 aydan sonra kendi kendine kankalık ilan etti ben sıkıştırıncada en son eskisi gibi değil orası bi anlamı olmuyor hemde çocuğa birşey olacak diye korkuyorum dedi bi defa olsun saçımı bile okşamadı akşam işten gelirdik yemek meyve kahve çerez hep bende sofradan bir tabak kaldırmadıdoğuma gideceğim ertesi gün o gece poposunu döndü uyudu sarılmadı bile doğum yaptım akşam annemler kalıyo diye eve gitti herkes kolunda kocasıyla koridorda yürürken ben demire tutunuyordum bunların hepsinide çekinmeden yüzüne söylüyorum ve 2. Çocuk için yalvarmadan harekete geçmeyeceğimide belirttim :) neyse işte kısacası bu yaşananlar sebebiyle doğumdan sonraki dönem içinde beklentilerim hiç yükselmedi ve bu nedenle yapıp yapamayacaklarını bildiğim içinde hiç tartışmaya girmedik çocuğu 1 saat ona bırakıp uyuduğumda gelip sen ne kadar sabırlısın Allah senden razı olsun demesi, çok yoruldun kız uyusunda sen birşey yapma uyu dinlen demesi bana yardım edemediğinde farkına varıp hakkını helal et deyip işe gitmesi bana yetiyor :) kızım uyumuyor huysuzlanıyorsa alıp gezdiriyor gazı var dediğimde sırtını pişpişletip çıkarıyor, banyo yaptığında başında durup su döküyor havlusunu tutuyor falan filan yavaş öğreniyor ama olsun :) bu arada şekli değişti kankayız demesinide yedirdim ona peşimde gezdiriyorum ben ne zaman istersem o zaman yoksa yok :)
Ablamin oglan 2250 doğmuştu
Cocuk tee 4 aya girecekten 4 kusur olunca ablamın havalar 1500.ne sevindirik olduk anlatamam.dipcik gibi simdi masallah.
Birde benin kızda elini cok ağzına alıyor birde gecen haftada kulağı ağrıdı süt sağdım az hemen gecti.
Dr dısı erken çıkabilir dedi ama pek sanmam.
Memeyi verirken çekiyor kendini ya
Sallanarak emmek istiyor o sallayarak emzir.
Üzülme hemen herseye
İ love you,baby
Ya chosym nirde
Chosy chosy nerdesin
Yoksa Tatile mı çıktın dünür aboo para biriktir dedim sana Allah seni
Bacılar,
Bugun topic acilali 1 yıl olmus ya la.
Suna bak bir yıldır hamilelik bebek virt zirt.
Gerci benim sat 5 temmuzdu daha geen yıl bu vakitler yavru Ceylan gibi sekiyordum basıma gelecekleri bilmeden
Canim buyuk oglum 4 aylikken dis belirtileri baslamisti 10 aylikken disi cikti.sende olan belirtilerin hepsi minigimdede var ben dise yordum tabi ama bilemem hatta dis kasimak icin oyuncak aldim agzindayken cok rahatlio
Bikacgun once annemin yanina hast. Gittim 3 saat teyzem bKti mama verdi tabi eve geldim memeyi 6 saat emmedi inat etti almio dayanamadim mama verdim bi güzel icti sonra bende inat ettim emsin die mama vermedim simdi cok sukur emio ama cok nazli olarak o kadar istekli değil.
Bu arada annem 3. Ameliyati olcak pazartesi gunu mide borusu yine tikanmis. Dua edin annem iyilessin kizlar 1 aydir hastanede yatioz 3. Ye ameliyat olcak
Gi bana niye kiziyon.nerelerdesin sen çok özlemişim valla
offf aynen herkesin bebeği 10 kilo olucak nerdeyse benim minnak hala 5lerdehala minnak küçülen şeyleri çerçeveletip asasım var, bakamıyorum çocuğuma emzirmeyi bırak mama vermeyi bile beceremedimmi ne anlamadım
neyse bugün doktora gideceyiiim, bakalım bişe desin bari,
neler denedim emzirmek için, sallanarak yatarak yürüyerek dans ederek ...
içim rahat en azından bildiğim aklıma gelen herşeyi denedim,
yavrucazım ilerde pişman olucak ama şimdi anlamıyo işte:)
I love you too baby ama çok özletme kendini biraz da kızıyom sana
hayırlı sabahlar güzel anneler
başladım iş yerindeyim sabah 7 de kızımı babaannesine bıraktım çıktım çooookkk zor Allahım normalde emzirirken uyuyan kızım sabah gözler açık beni izliyordu yavrum çok özledim.şimdi sütümü sağdım çok zoruma gitti direk emzirmek varken dolaylı yollardan kızımı doyurmaya çalışıyorum
voltajım hoşgeldin,Bacılar,
Bugun topic acilali 1 yıl olmus ya la.
Suna bak bir yıldır hamilelik bebek virt zirt.
Gerci benim sat 5 temmuzdu daha geen yıl bu vakitler yavru Ceylan gibi sekiyordum basıma gelecekleri bilmeden
Gizlarr hepiniz burda mısınız
Ne ara yazdınız cayır cayır masallah size korktum valla basılmış gibi hissettim.
Gi bana niye kiziyon.
3 cocuk 3 ude evde.ev derken kibrit kutusu.kullanım alanı 86 m2.hepimizde iri iri anam.
Neyse ya nerden getirdin beni bu konuya aaaaaa.
Kiz bosversene.inan ki üzülme ya doğumda annesi ölen bebekler var hic anne sutu almiyorlar ne bileyim emmeyen o kadar cok ki.
Genelde bırakan bebekler 3-6 ay arasi bırakıyor.ben senin şey dediğini net hatırlıyorum "memelerim dizlerime inene kadar emzirmek istiyorum" :)
Bende cocuk dogunca kocamın burnundan getiririm diyordum fosss and fissss.
Sen bebeğin esın
Sağlıklı olunda,zayifmis,mamaymis boşver.
canım ya Allah kolaylık versin benim de 1 aydan az kaldı, yıllık iznimi de eklesem ağustos başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?