2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltaj hoşgelmişsin özletme kendini bu kadar... topiğin ilk bebek haberi kimden gelecek demiştin yaaaaaaaa sanırım o kişi benim çok korkuyorum seni bekliyordum kimseyle konaşamadım kalmış olabilirmiyim adet sonrasıydı kafayı yiyecem 3 gelecek olursa beni bi rahatlat senin düşüncelerine inanıyorum...

voltaj
blog yazsan hergün takip ederim. Okutuyosun kendini azizim :)

Dertsiz

Sen fazla şımartmışın bence senin adamı. Benim elim yavaştır bi çok işi halledemiyom kayın validem gelip temizliğimi yapıyor, neden çünkü oğlu bana laf söyletmiyor o da haliyle beni memnun etmeye çalışıyor. Sen başta yanlış strateji uygulamışın o senin peşinde pervane olcakken sen olmuşun şimdi ince çalışman lazım:) yavaş yavaş huylarını değiştirip istediğin hale sokman lazım

Alakasız olcak ama yurtdışından mezun olupta Yök den denklik alan varmı? Orjinal belgeleri istiyolar postayla göndercem ama kaybetmesinler sonra diplomayı:/

saol canım napalım herşey onların geleceği için Allaha çok şükür yabancı bakmıcak annem ve kayınvalidem arasında gidip gelcek.senin bebeğine kim bakıcak?

benim de annem bakıcak inş. canım.
yasa çıkmadı seneye kalmış,
eşim de işten çıkıcak şirket çorluya taşınıcak, ücretsiz kullanmak istiyodum hiç değilse 1 ay ama tazminat alıcağı bellli olsa bari o da yok, böle belirsizlik süt iznimi de toplu vermezler deniycem ama imkansız zaten bizde de herkes işten çıkarılıyor, umarım beni de çıkarmazlar

Herkeze gunaydin kizlar...bana fikir verin ya aksama ne pisiriyim.aklima hicbisey gelmiyor

hava çok sıcak yahu bişe pişirme karpuz peynir menemen misss:)ben akşam öle yapıcam ya da menemen yerine pazardan pazı almıiştım yıkayabiilrsem inş.:)pazılı yumurta yaparım

Benimkinide anasi cok simartmis nerdeyse yemegini benim yedirtmemi isticek..ilk evlendigimizde daha beterdi yikamaya attigi pantolunu hemen temizlensin istiyordu..cunki kv alistirmis..cocuk konusunda herseyi kendim yapiyorum..Evi temizligi alisverisi hepsi bana bakiyor..ama bunlar esim icin cok normal..tersini dusunemez bile.
Bizim kavgalarimiz hafta sonu oluyor..bizim aramizdaki problem esimin dik kafali olmasi ve ona gore hep o hakli brn haksiz ee ikimizde aslan burcuyuz ....ama genel olarak severim esimi:)

Kizlar masallah herkesin bebegi uslandi galiba daha sık yazar olduk :)
Bende alistim galiba iki cocuklu yasama cok sukur buyuyup gidiyor sipalar. kv uc gunde iyilestigime kanaat getirdi bi hafta kalip gitti ki o burdayken hic yatamadim bile. En azindan evde kimse yokken kafam rahat. cocuklarla ozgur ozgur takiliyoruz. hem esimle tartisma da olmuyor onlar olmayinca. ohhh.

Meryem cnm ne diyim bilemedim en buyuk korkum bu valla seni okuyunca icim ciz etti. ilk dogumdan sonra adetten hemen sonra falan arada kacamak yapiyorduk bisey olmamisti. sonra oglum 11 aylikken tam yumurtlama donemimde bi kez korunmadik hamile kaldim ondan sonra tovbe ettim kacamak falan yok cok korkuyorum yaa hamile kalmaktan (

Sağolun kızlar inşallah annem iyilesecek inaniyorun.

1 aydır annemlerdeyim esim gel artik diyemiyor ama ozledim bunaldim fln beni icten bitiriyor bende annem çıkmadan iyilesmeden gidemem bunu oda biliyor nie beni üzüyor anlamiorum bende ozledim evimi kocami ama yapacak biseyim yok aileminde bana ihtiyaçi var...

Ya bacilar bu arada ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı

Sen İstanbul un neresindensin canım, şarkı sözü gibi oldu :)
Ben çocuk doktoru arıyorum da bana yakınsan tavsiyen var mı diye sorcam
nerdeeeeee canım ben de hala arayıştayım Eyüp yeşilpınarda oturuyorum

hizmet hastanesinde doğum yaptım orda bi doktor baktı 1 ay hiç sevmedim hala da uyuzum ona
sonra 10 gün önce şükrü cidoya gittim türkiye hastanesi, adam ben daha soru sorarken kapıyı açtı çıkalım diye , ona da bi uyuz oldum, hiç cebini falan da vermedi

bugün başka birine gidicem memorial etiler Gökhan mamur die bi adam bakalım nası yazarım sana sen nerde oturuyosun ki

ben de olmadım olmamak garip mi ki

Dertsiz kiz imkansiz ama senlen bir kahve içsek sende ne gam kalır ne keder.

Meryem valla nasil oldu bilmiyorum ama adet gorduysen olabilme ihtimali var.kan testinde çabuk çıkıyor istersen bir baktir.gecikmiste olabilir.
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.
Daha garantili birseyler dene ama iste bununda garantisi yokki.

Ya bizim topic hep mı nikotinci.
Ben kendimi tartıyorum evde olsa icerim gibi.benim bıraktığıma kimse inanmıyor.cunku nerdeyse bir adımda winston lightti benim.
Ama artik cocuklarımın anne kokusunu almalarını istiyorum.

Wosgi dogumdasim
Bende olmadım adet.ben 7-8 ay olmuyorum.ama bu keZ sanki adet sızısı var olacak gibiyim.

ben de olmadım olmamak garip mi ki

Ilk gebelikte 40 im Ciktiktan hemen sonra olmustum nerdeyse 4. Aya gircem hala olmadim sanki kasiklarimda sislikvar gibi hala lohusa gibi terliyorum hormonlarim normale donsun istiyorum artik. Anormalmi bilmiyorum ama basima gelmemisti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…