saol canım napalım herşey onların geleceği için Allaha çok şükür yabancı bakmıcak annem ve kayınvalidem arasında gidip gelcek.senin bebeğine kim bakıcak?
deneme 1-2 süt ısıtmaya gidiyorum:)
Herkeze gunaydin kizlar...bana fikir verin ya aksama ne pisiriyim.aklima hicbisey gelmiyor
Herkeze gunaydin kizlar...bana fikir verin ya aksama ne pisiriyim.aklima hicbisey gelmiyor
hava çok sıcak yahu bişe pişirme karpuz peynir menemen misss:)ben akşam öle yapıcam ya da menemen yerine pazardan pazı almıiştım yıkayabiilrsem inş.:)pazılı yumurta yaparım
yaşasın başarılı oldum:) TEM'e karşı püfür püfür yaptım keyfimi buna da şükür:)
Burda hava bugun 14derece..menemen dun yaptim :) herseyi severim bi mutfakta zaman gecirmeyi pek sevmem:)
Ooohh mis mis:) bende kizin oglen uykusunu bekliyorum uyusunda anasinin cigerleri bayram etsin:)
Burda hava bugun 14derece..menemen dun yaptim :) herseyi severim bi mutfakta zaman gecirmeyi pek sevmem:)
nerdeeeeee canım ben de hala arayıştayım Eyüp yeşilpınarda oturuyorumSen İstanbul un neresindensin canım, şarkı sözü gibi oldu :)
Ben çocuk doktoru arıyorum da bana yakınsan tavsiyen var mı diye sorcam
Sağolun kızlar inşallah annem iyilesecek inaniyorun.
1 aydır annemlerdeyim esim gel artik diyemiyor ama ozledim bunaldim fln beni icten bitiriyor bende annem çıkmadan iyilesmeden gidemem bunu oda biliyor nie beni üzüyor anlamiorum bende ozledim evimi kocami ama yapacak biseyim yok aileminde bana ihtiyaçi var...
Ya bacilar bu arada ben hala adet olmadım benim gibi olan var mı
ben de olmadım olmamak garip mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?