2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben de çağlayan da oturuyorum şişliye yakınım, tesadüfe bak hizmete gittim ben de ama kararsız kaldım bir de uzak geldi bana.
Şükrü Cido dan da randevu alcaktım bu aralar ama adam aşırı yoğun, napayım öyle doktoru seni hatırlamadıktan acil anlarda ulaşamadıktan sonra
Gökhan Mamur un adını ben de araştırdım inetrnetten. 230 lira dediler memorial a muayene ücreti için sgk geçmiyomuş. Bana biraz tuzlu geldi ama özel sağlık sigortası da araştırmaya başladım bir yandan. Ucuz yerler facia diğerleri de çok uçuk geldi bana.
Bu arada Hizmette Asli hanıma gittim ben, fena değildi aslında telini de verdi. 2-3 kere aradım hep açıklama yaptı bana halbuki bir kere gittik muayene olmaya bi daha gitmedik bile :) yine de ilgilendi.

Kızlar benim derdim de doktor.bende yesilpinardayı eski yildiztabyada doğum yaptım orda yusuf bey var iyi diyorlar ama 1ay önceden randevu almak lazım gidemedim otuzdeb bi türlü

canım ya Allah kolaylık versin benim de 1 aydan az kaldı, yıllık iznimi de eklesem ağustos başı

off off aynı dertten muzdaripim :s
30 temmuz raporum bitiyor yıllık izin bayram derken bayram sonrasında başlayacğaım
yasada seneye kalmış nasıl olacak kafayı yiyeceğim benim bebeğim çok küçük
en az 6 anne sütü diyorlar e ben nasıl anne sütü vereyim hiç düşünen yok. dertliyim dertli...

Oy ben de nikotinciyim maalesef ya bi yandan da milkplus içiyorum süt olsun diye çelişkideyim sanırım

Ya buarada Bebeklerinizin gözleri hala mavi mi?

Voltajim sagol olmayinca tslaslanmadim değil sanki normal değilmiş gibi geldi.. sipam uyandi al die cirpiniyor karsimda alayim bari

Son düzenleme:
sen de mi ????
vicdan azabı içerisinde içiyoruz demekki, neyse emmiyo zati benimk, bi tek sabah

Bende vicdan azabı nikotin gazabı içinde yaşıyorum kendimi o kadar suçluyorumki doğumdan sonra 20 gün ağzıma sürmedim annem gidip kv gelince yeniden başladım içtiğim ilk sigaraya lanet ediyorum

Oy ben de nikotinciyim maalesef ya bi yandan da milkplus içiyorum süt olsun diye çelişkideyim sanırım

Bizim mavi ama goz bebeğinin oralar kahverengilesmeye basladi gibi benim babamin gozleri mavi kalici olur belki

cnm evet pahalı gerçekten özel sağlık sigortası yaptırdım ben kıza onun için gidebiliyorum yoksa haklısın çok pahalı, hizmette özgeydi doktoru evet aradık ulaştık falan ama çok mamacı olmasından dolayı ben bi uyuz oldum bi de 50 kere randevu erteledi seminerim var izinliyim falan die eşm dio bu daha okuyo bizi kandırıyolar o yüzden bıraktık

şükrü çok yoğun arada kaynamak istemiyorum, özel sağlık sigortası olunca 130 lira galiba muyene bi de onun %20s,ni ödüyosun,ben bi gidiyim sölicem:)

Hangi sigorta yaptırdınız canım, ben biraz araştırdım Anadolu hayat mantıklı geldı ama kararsızım yine de

Canım yardım eden kimsem yok annem kv falan hepsi şehir dışında bi eşim bi ben bide kızım yoruluyorum ama kafam rahat vırt zırt gelecek kimse yok çocuğumu istediğim gibi eğitiyorum kolluyorum :) kv ye gittiğimizde çıldıracaksınız dürekli cam kapı açıp duruyordu yakın olduğunu düşünemiyorum bile ayrıca zaten yakın olsaydı biz şu an boşanmış olurduk muhtemelen her gelişi ayrı bi olay neyseki eşim pek kulak asmaz aksine azarlar susturur :)

Kızlar benim derdim de doktor.bende yesilpinardayı eski yildiztabyada doğum yaptım orda yusuf bey var iyi diyorlar ama 1ay önceden randevu almak lazım gidemedim otuzdeb bi türlü

aaa ne güzellllll,
bu Yusuf bey hangi hastanede canım?

Neguzel biraktiysan..hamilelikte tiksinmistim dogumdan sonraki o ilk sigara yokmuu...

bizim gözler de mavi eşim de ben de yeşil gözlüyüz dönsün diye bekliyorum eşimin dedesi de maviymiş ama voltaj demişti 1 yaşından sonra kahverengiye döndü diye galiba

Bende vicdan azabı nikotin gazabı içinde yaşıyorum kendimi o kadar suçluyorumki doğumdan sonra 20 gün ağzıma sürmedim annem gidip kv gelince yeniden başladım içtiğim ilk sigaraya lanet ediyorum

aynen bi de ben hamile kalmadan 1 sene önce bırakmıştım ne akla hizmet içiyorum şimdi bilmiyorum ama içiyorum

Bebeğim ,hayal kadın .
Benim aksam ki menü yayla çorbası ve fırında patates oturtma.
Karpuz .
Ben akşamları amele usulü pek sevmiyorum onceleri severdim ama simdi degil.menemen kizartma vs.sulu selli yemek olacak.

Bebeğim ,hayal kadın .
Benim aksam ki menü yayla çorbası ve fırında patates oturtma.
Karpuz .
Ben akşamları amele usulü pek sevmiyorum onceleri severdim ama simdi degil.menemen kizartma vs.sulu selli yemek olacak.

De bakiyim sen bana niye hayal kadin diyorsun?:) haklisin sulu yemegi pek bisey tutmaz ama arada kolaya kaciyoruz:) menun guzelmis calabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…