2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende birkaç gün önce biraktim 2gündür icmiyorum beni tebrik edin yazmıştım ama tebrik gelene kadar tekrar günde 1-2başladım of venedik bide sadece anne sütü veriyorum of of of

bizim gözler de mavi eşim de ben de yeşil gözlüyüz dönsün diye bekliyorum eşimin dedesi de maviymiş ama voltaj demişti 1 yaşından sonra kahverengiye döndü diye galiba

He.
Kiz sende mı renkli gozlusun😢
Anam ben niye herkesi kara kas kara göz hayal ettim.
Sizinkinin degismeyebilir
Benim kızın ki koyu gri.oglumunkide oyleydi.zehranin gözleri resmen mavi-yeşil-gri dongulu bir gozdu.
Eşimde bende Karakaş kara göz olunca tuhaf geliyordu.allahtan kahve suan 😍

yok valla kız kara kaş kara göz değilim maalesef:)
bayağı da sarışınım, benim kız da bayağı sarı, beyaz, güneşte iice bi sarı,
üzgünüm hayallerini yıktım:)
bakalım ne olacak kızımın göz rengi

De bakiyim sen bana niye hayal kadin diyorsun?:) haklisin sulu yemegi pek bisey tutmaz ama arada kolaya kaciyoruz:) menun guzelmis calabilirim..
Hersey normal hic sıkıntı yasamadan zaman geçiriyorsun
Kızın hic ağlamıyor geziyorsun .......ruya olmalı.
Bende birkaç gün önce biraktim 2gündür icmiyorum beni tebrik edin yazmıştım ama tebrik gelene kadar tekrar günde 1-2başladım of venedik bide sadece anne sütü veriyorum of of of
Ben başlayacağını bildigim için tebrik etmedim
Voltaj firinda sen kizartmadan porcama koyup salcasini dokupmu firina veriorsun ben firindakini bilmiorumda

Kesinlikle kizartarak yoksa cigsi bir tadı oluyor.uzerine köfteleri ve bol sarımsak biber domates salçali sicak su sal gitsin
Yayla çorbada kesinlikle bugdayla yaparım var mı orda bilmiyorum.

Bak söylede bir çorba yapiyorum kolay birsey.
1 kasik Tereyağı eritip 1 çay bardağı arpa sehriyeyi rengi donene kadar kavuruyorum.bir tarafta da 2 s b yoğurdu 1 yumurta bir yemek kasigi un ve suyla cirpiyorum o sehriyenin üstüne yavaşça karistirarak dokuyorum.kaynayana kadar karıştırıyorum .1 dış sarımsak dovup katıyorum ocaktan alırken de bir yemek kasığı nane atıyorum üstüne cok severiz bunuda.

Huhuuuu ben geldimmmmmm

Bizim oglaninda gozleri mavi.
Brn kahvarengi kocis ela.
Bana hic benzemiyo herkes kocise benzetiyo.
Esimin dedesi annesi teyzeleri hep renkli mavisler onlarin tarafina cekmis.huyu suyu ben diye landiriyom kendimi :)

Bacılar,
Bugun topic acilali 1 yıl olmus ya la.
Suna bak bir yıldır hamilelik bebek virt zirt.
Gerci benim sat 5 temmuzdu daha geen yıl bu vakitler yavru Ceylan gibi sekiyordum basıma gelecekleri bilmeden

benim sat 26 hazirandı yani tam da bugün zaman ne hızlı, o zamanlar acaba olur mu derken şimdi nerdeyse 3 aylık bebeğim

Huhuuuu ben geldimmmmmm

Bizim oglaninda gozleri mavi.
Brn kahvarengi kocis ela.
Bana hic benzemiyo herkes kocise benzetiyo.
Esimin dedesi annesi teyzeleri hep renkli mavisler onlarin tarafina cekmis.huyu suyu ben diye landiriyom kendimi :)

canım hoş geldin napıyosun nası gidiyo

Aşk olsun ama tebrik etmeyiniz başladım belkide <;-)

Hehe gercekten kizimdan yana sansliyim :) boyle olursa 5tane buyuturum:) var cnm burda bugday..corbani denicem sagolasin:) benim favori corbam mercimek ve tarhana:)

Iyiyim canim cok sukur. Gunler cok cabuk geciyo.
Tum zamanim oglusun.
Sabah oluyo aksam oluyo sabah oluyo aksam oluyo :)
Annemdeyim simdi.
Ise baslamama az kaldi gunlerin tadini cikariyorum.
Sen nasilsin ?

aynen canım ben de aynı her gün aynı ben de işe başlamadan son günlerimşn tadını çıkarmak istiyorum, bi uğraş koşturmaca işte, özletiyosun kendini

kıss çok tatlı maşallah bayağı maviş maviş bu be

Hee kizz ayni ben :)

aynen canım ben de aynı her gün aynı ben de işe başlamadan son günlerimşn tadını çıkarmak istiyorum, bi uğraş koşturmaca işte, özletiyosun kendini

Allah yardimcimiz olsun.netim yok canim evde ypksa gelmez miyim.ise basliyimde tum gun pc basinda ayrilmam :)

Avusturyada canlar gecen hafta 38dereceydi birden dustu..hep yagmur.insallah hasta etmez bu degisiklik

Ben de yaklaşık 6 sene Londrada yaşadım dönüş yapalı sekiz ay oldu, inan o yağmurlar hiç dinmedi küflendim nemden. 38 dereceyi hiç görmedik zaten 25 oluyordu temmuzda sadece 15 gün parklarda güneşleniyorduk havalar ısındı diye. Türkiye gibi güzel iklim hiçbir yerde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…