Haklisin cnm turkiye her mevsimi yasiyor..burda ne kis var ne yaz havasi bozuk az:)Ben de yaklaşık 6 sene Londrada yaşadım dönüş yapalı sekiz ay oldu, inan o yağmurlar hiç dinmedi küflendim nemden. 38 dereceyi hiç görmedik zaten 25 oluyordu temmuzda sadece 15 gün parklarda güneşleniyorduk havalar ısındı diye. Türkiye gibi güzel iklim hiçbir yerde yok
voltajjjjjjjj seninle kahve içmeye aşeriyorum şu an.Dertsiz kiz imkansiz ama senlen bir kahve içsek sende ne gam kalır ne keder.
Meryem valla nasil oldu bilmiyorum ama adet gorduysen olabilme ihtimali var.kan testinde çabuk çıkıyor istersen bir baktir.gecikmiste olabilir.
Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez.
Daha garantili birseyler dene ama iste bununda garantisi yokki.
Ya bizim topic hep mı nikotinci.
Ben kendimi tartıyorum evde olsa icerim gibi.benim bıraktığıma kimse inanmıyor.cunku nerdeyse bir adımda winston lightti benim.
Ama artik cocuklarımın anne kokusunu almalarını istiyorum.
Wosgi dogumdasim
Bende olmadım adet.ben 7-8 ay olmuyorum.ama bu keZ sanki adet sızısı var olacak gibiyim.
aman yanında olmadığı senin için iyimiş canım ya.Canım yardım eden kimsem yok annem kv falan hepsi şehir dışında bi eşim bi ben bide kızım yoruluyorum ama kafam rahat vırt zırt gelecek kimse yok çocuğumu istediğim gibi eğitiyorum kolluyorum :) kv ye gittiğimizde çıldıracaksınız dürekli cam kapı açıp duruyordu yakın olduğunu düşünemiyorum bile ayrıca zaten yakın olsaydı biz şu an boşanmış olurduk muhtemelen her gelişi ayrı bi olay neyseki eşim pek kulak asmaz aksine azarlar susturur :)
maşallah ersnilim allah nazardan saklasın.
Eki Görüntüle 743183
İşte bu da benim minnoşum :)
Bak söylede bir çorba yapiyorum kolay birsey.
1 kasik Tereyağı eritip 1 çay bardağı arpa sehriyeyi rengi donene kadar kavuruyorum.bir tarafta da 2 s b yoğurdu 1 yumurta bir yemek kasigi un ve suyla cirpiyorum o sehriyenin üstüne yavaşça karistirarak dokuyorum.kaynayana kadar karıştırıyorum .1 dış sarımsak dovup katıyorum ocaktan alırken de bir yemek kasığı nane atıyorum üstüne cok severiz bunuda.
Hindi bu kalabaligi gorse ne der voltaj
kızlar herkes geçmişe dönmüş bende geçen yıl sat 25 hazirandı 27 si dr a gitmiştim adetin 3. günü muayene için bebişimiz olmuyor diyetevafuk bu ya o ay hamile kalmışım tabi ben taaaaaaa ağustos 8 de ögrendim hep gecikiyor ama sonuç fos diye bakmamıştım bulantılarım başlayınca test yapmıştık
heyy gidi günler bee
ersnil ve ofpufya kızlar bebişlerinize maşallah
ofpufya sen kızı oturtmaya başlamışsın bile ben korkuyorum oturtmaya gevreği bükülüyormuş nere oluyosa gevrek
artık benim kızda emmeyi bırakacak gibi emmek istemiyor bas bas bağırıyor aglıyor hayırlısı ile en azından 6 ay bari emseydi.
yarın sabah 3 aile tatile gideceğiz inşş kısa olacak 3 gece ama olsun biraz stres atmak iyi gelecek hepimize
KiZlar masallah yavrularınıza
Ofpuf o resmi çeker çekmez yana yatmış havası var
Wosgi insallah beğenirsin canım.
Ağababa 27
Bu ne galabalug
Bu ne galabalug
Zaaaaa
Ayy hadi geçmişe dönelim benim sat 11 Temmuzdu ofisteki işlerden bunalıp bunalıp yapçam bi çocuk çalışmicam diye diye geziyordum şu sıralar :) kızlar hamileyken bi an önce doğursam diyordum şimdide o günleri özlüyorum açıkçası :) hamilelik çok çabuk unutulan bişeymiş doğumdan 2 gün sonra ayy benim karnım şişmiydi ayy nasıl oturuyormuşum nasıl kalkıyormuşum demeye başladım ve hep sanki o günleri ben yaşamamışım gibi şimdi hamile birini gördüğümde özenerek bakıyorum :) özellikle son günü,doğuma giderken ve doğum anında evladımın yüzünü ilk görüp sesini duyduğum anı 1000 defa aynı acıyla tekrar yaşatsalar yinede yaşamak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?