2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Haklisin cnm turkiye her mevsimi yasiyor..burda ne kis var ne yaz havasi bozuk az:)

voltajjjjjjjj seninle kahve içmeye aşeriyorum şu an.

aman yanında olmadığı senin için iyimiş canım ya.

maşallah ersnilim allah nazardan saklasın.

topik eski haline dönmüş bugün oku oku ancak bitirdim.
arkadaşla çay bahçesine gitçez bugün.
ilk kez bebek arabasıyla gitçem.
tabi eşim izin verirse hava sıcak ben sizi bırakayım diyor.
offf oğlumla gezesim var benimde yalnız gitmek istiyoum.
evde otur otur gr kilo verilmiyor

Ersnil ofpufya bebekleriniz çok guzel masallah allah nazarlardan korusun..

Tarif guzel cnm cekti valla hemen yapiorum akşam a kulaklarini cinlatirim tsk tarif için bende nasiplendim.

Bugun formda herkes eskisi gibi oku oku bitmedi sayfalar
Annemin ameliyatı bu kez ağır geçmiş bayağı kötüydü çıktıdığında ameliyata girmeden önce
Dr burnunun kanadı düşecek biliyomusun demiş zangır zangır titremeye başlamış zavallım
İnşallah tekrarlamaz hastalık

Bugun kızımın 2. Ay aşıları yapıldı verem ve 5li karma ben sadece verem yapılacak zannediyordum
Ötekilerde bugun yapılacak deyince tutuştum iyice ben çocuktan çok ağlayınca eşim kaldı çocuğun yayında
Yavrum geldiğimizden beri uyuyo normalde gunduz bu kadar çok uyumaz
Ateşi falan yok ama terliyo bi problem yaratırmı ki fitili vermem gerekirmi
Kızlar biz hala kalça usg si ve sağ kulakişitme testini tekrar yaptırmadık bugun 2 ay 1 hafta olduk
Eşimin işlerinden dolayı evimizde kalamadık doğru düzgün
Şehir dışına çıkıyor devamlı burada olduğunda da gece yarısı geliyor işten yoğun dönem bu dönem
Çok geç kalmamışızdır dimi

Ben gecen sene bu aralar kina gecem icin hazirlaniyordum 30 haziranda kina yaktilar elime, bir tarafima yaksalarmis daha dogru olurmus

kızlar herkes geçmişe dönmüş bende geçen yıl sat 25 hazirandı 27 si dr a gitmiştim adetin 3. günü muayene için bebişimiz olmuyor diyetevafuk bu ya o ay hamile kalmışım tabi ben taaaaaaa ağustos 8 de ögrendim hep gecikiyor ama sonuç fos diye bakmamıştım bulantılarım başlayınca test yapmıştık
heyy gidi günler bee
ersnil ve ofpufya kızlar bebişlerinize maşallah
ofpufya sen kızı oturtmaya başlamışsın bile ben korkuyorum oturtmaya gevreği bükülüyormuş nere oluyosa gevrek
artık benim kızda emmeyi bırakacak gibi emmek istemiyor bas bas bağırıyor aglıyor hayırlısı ile en azından 6 ay bari emseydi.
yarın sabah 3 aile tatile gideceğiz inşş kısa olacak 3 gece ama olsun biraz stres atmak iyi gelecek hepimize

Kız bende oturtmuyodum geçen hafta annemler geldiğinde annem arkasına yastık koyup bi oturttu şok oldum benim kızda mest oldu bu arada o günden beri arada resim çekeceğim zaman falan oturtuyorum :)

KiZlar masallah yavrularınıza
Ofpuf o resmi çeker çekmez yana yatmış havası var

Wosgi insallah beğenirsin canım.

Ayy hadi geçmişe dönelim benim sat 11 Temmuzdu ofisteki işlerden bunalıp bunalıp yapçam bi çocuk çalışmicam diye diye geziyordum şu sıralar :) kızlar hamileyken bi an önce doğursam diyordum şimdide o günleri özlüyorum açıkçası :) hamilelik çok çabuk unutulan bişeymiş doğumdan 2 gün sonra ayy benim karnım şişmiydi ayy nasıl oturuyormuşum nasıl kalkıyormuşum demeye başladım ve hep sanki o günleri ben yaşamamışım gibi şimdi hamile birini gördüğümde özenerek bakıyorum :) özellikle son günü,doğuma giderken ve doğum anında evladımın yüzünü ilk görüp sesini duyduğum anı 1000 defa aynı acıyla tekrar yaşatsalar yinede yaşamak isterim

Dertsiz gel bacım icek birer gayfe.
Bebeci donsun ist. onla iceceğiz insallah.
Bazı panpalarda geliyor beni depeleyip gidiyor Türkiye'nin bir ucuna.nicki de Mezopotamya82.😞

Itiriaf etmeliyim hamileligimi bende cok ozluyorum; ( gecenlerde yemek yemeye gitmistik karsimizda hamile bayan vardi karnini oksadi ve bebegi tekme atti kadinin yuzundeki tebessum muhtesemdi...gozlerim doldu o an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…