2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ersnil ve ofpufya bebişleriniz çok tatlı maşallah
merveciğim inş. annen çok daha ii olur

tatile nasıl gidiyorsunuz ben utanıyorum şişkoluumdan hamilelikte 22 kg alınca 10 kg gitti sadece gerisi kaldı bende
üstüne üstlük karnımın tam ortasıda çatlak dolu eşim denize gidelim diyor gitmiyorum. :S

bu arada yarın 2 aylık aşımız var gitmeden önce yapmamnız gereken brşey varmı korkuyorum bu aşıdan.

voltaj diğer topiğe gerek kalmamış gibi burası yine eski havasında bugün
merve wosgi annelerinize acil şifalar diliyorum

benim kilom kalmadı gibi bişey 67 yle hamile kalmıştım şuan 70 kiloyum.ama çatlak dersen bende de ondan çok var. zaten mayo yada bikini giymiyorum haşemamla görünmüyolar

benim kilom kalmadı gibi bişey 67 yle hamile kalmıştım şuan 70 kiloyum.ama çatlak dersen bende de ondan çok var. zaten mayo yada bikini giymiyorum haşemamla görünmüyolar

ay ne güzerl maşallah darısı başıma
58 le hamile kaldım 80 le doğuma girdim şimdi 70 kgyum offf off
bende de bikini hayal oldu kilo verirsem artık mayokini gideceğim busene deniz yüzü görmeyeceğim :S

Valla kizlar hamisligi degilde oglusun surekli benimle olmasini simdiden cpk ozlucem gibi.
Sukur ki 3 gun evde 4 gun iste olcam.
Aklim hep oglumda olcak allahim yardimcim olsun.

Yinede dertlenmek istemiyorum en azindan kv bakcak.
Saglikliyiz. Isten erken cikiyorum tum zamanim oglusun.

Is yerinde hep benimle olsa ne guzel olurdu.

Selam herkese
Valla ben giremiyorum benim kız cok gazli huysuz sallamadan durmuyor hamak aldım onun icin ama basindan ayrilamiyorum sallamayi biraktim mi h de men ikiniyo tum isler kaliyo yeni tasindik dogru durust yerlesemedim bile
Silikon ucu birakmamai soyledi doktor biraktim ama baya zor oluyo emzirmek hep savas halinde bilmiyorum nasil devam eycek
Egomego hep aklimdasin dualarimda selim bebek
Herkes iyidir insallah ozledim hepinizi

Valla bizim ole aman gaz skintimiz olmadi sukur.
Bizde bir kendi evimde bir annemde 3 aydir tasinip duruyoz. Artik onceki gibide degil.
Oglusun kiyafeti bezi oyuncagi emzigi biberonu ilaclari.valiz dolusu tasiniyoz :)benim oglus emmedi dogru duzgun.
Bende sagip veriyorum ne yapim.
Saglikli olsunda...

Ooowww cosmus buralar.. Bebeler uyuyo herhal..
Bizim sipacan ateslendi. Neden anlamadik.. Gece acile gittik idrar tahlili filan yapildi bisi cikmadi.. Bugun daha iyi ama huysuzluk var ustunde.. Anlamadik ne oldugunu..

Canlarım az once f.book tan egomego yazmis minigimi kaybettim cennette die galiba selim bebegi kaybettik elim ayagim bosaldi allah ailesine sabir versin.

Ooowww cosmus buralar.. Bebeler uyuyo herhal..
Bizim sipacan ateslendi. Neden anlamadik.. Gece acile gittik idrar tahlili filan yapildi bisi cikmadi.. Bugun daha iyi ama huysuzluk var ustunde.. Anlamadik ne oldugunu..

Cok gecmis olsun canim.
Ilac kullaniyormusunuz bilmiyorum ama fitil yerine ates icin calpol oneeieim.ozel doktorumuz vermisti.

Canlarım az once f.book tan egomego yazmis minigimi kaybettim cennette die galiba selim bebegi kaybettik elim ayagim bosaldi allah ailesine sabir versin.

Watsapdan yazistik canim bizde.
Minik yiyenimiz cennette. Allahim ailesininde kendisininde yardimcisi olsun.ne desek.ne yazsak bos.

aman Allahım kilitlendim. Mekanı cennet olsun Allahım egomegoya sabır versin. Felaket canım acıdı gözlerimden yaşlar indi. Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

çok üzüldüm egomegoya rabbim bol sabır versin allah yardımcısı olsun..
mekanını cennet eylesin...

Egomego , basın sagolsun.
Rabbim metanet versin.
Cennette şefaatçın olsun.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.
............

ağlamaktan içim çıktı, inanamıyorum hala, Allah'ım sen sabır ver, sen dayanma gücü ver yarabbim, mekanı cennet inş. kuzunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…