2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Allahım sen sabır ver dayanma gücü ver
ne diyeceğimi bilmiyorum şefaatçin olsun minik kuzu
ağlamaktan mahvolduk
Allahım yardımcınız olsun kardeşim

egomego canım benim,
Rabbim sabır versin, meleğin cennette annesini bekleyecek,
bebek sevgisini sonsuza kadar yaşayacaksın ahirette inşallah

Egomego söyleyecek tek bir söz bile bulamıyorum her söz kifayetsiz kalır herhalde bu acı karşısında başın sağolsun arkadaşım Rabbim senin ve eşinin yardımcısı olsun ...

sizleri uzaktan takip etmeye çalışan bi ağustos annesiyim nasip olursa inşallah. sizlerin tecrübelerinizden yararlanayım diye okurken selim bebeğin durumunu öğrendim ve o günden sonra hep ondan bi haberde var mı diye uğramaya çalıştım bu akşam gelen haberle gerçekten çok üzüldüm Allah annesine babasına sabır versin inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum......

işte minik kuşum ayşe teyzeleri

Eklentiler

• $SAM_0321.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $SAM_0324.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Canım icindeki yangını ancak tahmin edebilirim; aylardır kimbilir hergün nasil evladının hasretiyle yandin yandin sondun
Rabbim sana birdaha evlat acısı tattirmasin inşallah
Allah sana ve eşine sabır versin tatlım başınız sağolsun

Egomegommm canimm... Allah'im sabirlar versin. Soylenecek hicbirsey yok. Acina teselli asla yok.. Hepimiz yanindayiz.. Melegin cennette sefaatcin olarak seni bekleyecek..

Eline batan diken gulun habercisidir.şu an canin yaniyo ama rabbim insallh sabrin karsiliginda cennetini vaadediyor insallh.kuran da kehf suresi var.şer gordugumuz şeyde hayir olabilir diyor.yasasaydi daha zor olacakti belki,bilemeyiz.rabbim dayanamiyacagimiz şeyi vermiyor.metin ol,çok zor ama..rabbim aslini cennette bulacaksin dedi,vuslat..basin sagolsun kardesim..

Selim bebekten haber almak icin geldim ama keske bu haberi almasaydim cigerim sizladi
Egomego Allah yar ve yardimcin olsun birdaha boyle acilar yasatmasin ne desem bos biliyorum acini ucundan bile hissedemem sabirlar diliyorum canim kardesim

egomego, canım benim,
başınız sağolsun, Allah'ım sabırlar versin. Selim yavrumuz seni cennette bekleyecek.
Çok üzgünüm, çok. Allah'ım bir daha acı gün yüzü göstermesin.
Yanındayız...

Son düzenleme:
allahım daha minicikti o annesi kollarına almadan nasıl toprağa koyacak şimdi
ya rabbim sen egomegoma ve eşine sabır ver, dayanma gücü ver

şuan son sayfayı okuyorum. önceki sayfalara dönüp bakmak istemiyorummm.allahım gerçekten içim yanıyor.hergün selim bebekten iyi haber almak için girip bakıyordumm..hiç bir şey yazamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…