Egomego söyleyecek tek bir söz bile bulamıyorum her söz kifayetsiz kalır herhalde bu acı karşısında başın sağolsun arkadaşım Rabbim senin ve eşinin yardımcısı olsun ...
sizleri uzaktan takip etmeye çalışan bi ağustos annesiyim nasip olursa inşallah. sizlerin tecrübelerinizden yararlanayım diye okurken selim bebeğin durumunu öğrendim ve o günden sonra hep ondan bi haberde var mı diye uğramaya çalıştım bu akşam gelen haberle gerçekten çok üzüldüm Allah annesine babasına sabır versin inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum......
Eline batan diken gulun habercisidir.şu an canin yaniyo ama rabbim insallh sabrin karsiliginda cennetini vaadediyor insallh.kuran da kehf suresi var.şer gordugumuz şeyde hayir olabilir diyor.yasasaydi daha zor olacakti belki,bilemeyiz.rabbim dayanamiyacagimiz şeyi vermiyor.metin ol,çok zor ama..rabbim aslini cennette bulacaksin dedi,vuslat..basin sagolsun kardesim..
Selim bebekten haber almak icin geldim ama keske bu haberi almasaydim cigerim sizladi
Egomego Allah yar ve yardimcin olsun birdaha boyle acilar yasatmasin ne desem bos biliyorum acini ucundan bile hissedemem sabirlar diliyorum canim kardesim
egomego, canım benim,
başınız sağolsun, Allah'ım sabırlar versin. Selim yavrumuz seni cennette bekleyecek.
Çok üzgünüm, çok. Allah'ım bir daha acı gün yüzü göstermesin.
Yanındayız...
şuan son sayfayı okuyorum. önceki sayfalara dönüp bakmak istemiyorummm.allahım gerçekten içim yanıyor.hergün selim bebekten iyi haber almak için girip bakıyordumm..hiç bir şey yazamıyorum..