2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ooowww cosmus buralar.. Bebeler uyuyo herhal..
Bizim sipacan ateslendi. Neden anlamadik.. Gece acile gittik idrar tahlili filan yapildi bisi cikmadi.. Bugun daha iyi ama huysuzluk var ustunde.. Anlamadik ne oldugunu..

canım beim kızda ateşlendi ne olduğunu anlamadık..bugün ateşi 37.3 dün 37.6 idi doktora götürmedik..artarsa götüreceğim.

hergün selim bebeğin durumunu merak ederken, kötü haber gelmiş dün akşam.
Allah sabır versin canım, bir daha böyle acı yaşatmasın.
minik yavrun cennette şefaatcin olacak.

kızlar benim bebişte arasıra ateşlenir oldu son günlerde.
bence sıcak havayla alakalı.
ben artık gece gündüz sadece çıtçıtlı atlet giydiriyorum ve uyuduğunda üstünü örtmüyorum.
dayanılmaz derecede sıcak çünkü...
ayrıca hergün su vermeye başladım.
uyandığında sırtı terli oluyor hep, aşırı su kaybediyor.

benim oğlanın beslenme düzeni ben düzeltmeye çalıştıkça iyice kötü oldu.
gündüzleri doğru dürüst emmiyor artık.
tek memeden biraz emip bırakıyor.
1,5-2 saat sonra bidaha...
biliyorum 2,5 aylık bebeğin beslenme aralığı bu kadar kısa olmamalı
ama değiştiremiyorum, o bildiğini okuyor.
memeden az süt geldiğinde çıldırıyor. illaki çağlayan gibi akacak.
nerde bende o süt...
geceleri hala uzun uyumuyor, halbuki yatarken sağıp veriyorum.
120ml sütü içiyor yine 3 saat sonra uyanıyor.
vay halime benim, 2gün sonra evi taşıyacağız, 1ay sonra izne çıkacağız.
daha bi düzen oturtamadan nasıl olacak bunlar bilmiyorum.

kızlar sezeryan doğum yapalı 63gün oldu ve benim karnımda ara sıra seğirme bebeğimin hamileyken hareket ettiği gibi hafif bişeyler oluyor böle bişey yaşayan oldu mu ?? korkuyom bazen...

selim bebekten haber varmı diye dünkü geçmişi okurken kötü haberi gördüm ağlamaktan ne yazacağımıda bilemiyorum Allahım sana ve eşine sabır versin canım cennette kavuşucaksınız inşallah

Ne denir ki boyle bir acida, acilari dindirecek tek sey dua sanirim Allah sabir versin dayanma gucu versin insallah

Canım başınız sağ olsun bu tarifi olmayan acı karşısında ne denir bilemiyorum Allah dayanma gücü versin güzel kardeşim

Çok çok büyük bizim anlayamayacagimiz bi acı basın saolsun cnm allah başka yaşatmasın sizlere söylenecek sözler boğazda düğümleniyor sabır diliyorum sana ve eşine

Canım bende hiç doyuracak kadar süt olmadı ama bizimde mama düzenimiz oturmadı kızım bugün tam 80 günlük geçtiğimiz hafta Dr kontrolümüz vardı şu an günde 5 öğün 150 cc tüketmesi lazım ama benim kızım hala 3 saatte 1 90 cc veya canı ne zaman isterse ama azar azar mama tüketiyor Dr la paylaştım normal dedi önemli olan günün sonunda toplam olarak tükettiğiymiş benimki günde ortalama 700 cc civarında yiyor bazen 600 cc bazen 800cc günden güne farklı oluyor birde ben artık su da veriyorum içi yanıyor garibimin ve mamayla suyu ayıraniliyor susadıysa bir gr mama emmiyor

Egomego duyduğun hiçbir söz ciğerinin acısını hafifletmeye yetmez biliyorum.. Sadece sabır diliyorum, dua ediyorum dayanman icin..cok üzgünüm..Rabbim dayanma gücü versin..

kızlar bizim kız tam 3 aylık oldu.1 haftadır gece-gündüz uykulaında uykusu gelince ağlıyor uyumaya bir türlü gecmekte zorlanıyor sinirleniyor.nedenini bir türlü anlamadım.hertürlü yolu deneyip uyutmaya calısıyorum uyutuyorum ama benimde pilim bitiyor.ondan önce böyle bir durum yoktu.sizin bebeişlerdede uyku düzeni değişen varmı neden olabilir.?bi yorum,bi yardım (

güzel allahım egomegom'a ve ailesine sabır ve dayanma gücü ver.egomego ve selim bebek de çok çektiler aylarca,biz ler az çok şahit olabildik.
mekanı cennette illelebet hayat da ailesine kavuşacak.cennet kuşu olarak bekleyecek orda.
son geçmiş yorumları ağlayarak okudum bende...
allahım ,kimseleri evlat acısı ile imtihan etmesin....çok zor....başımız sağolsun.

kızlar bebeği kafasını tutan varmı? oturan, ek gıdaya geçen var mı? 3 aylıkken yüzüstü yattığında kollarının üzerinde bedenini biraz kaldırabilmesi lazımmış ama benim kızım hala yapmıyor sadece dik tuttuğumda kafasını dik tutabiliyor

Cnm kafasini tutuyo coktandir..oturmuyor saglikli degil daha..ek gidaya en en erken 4 aylikken ben 5 aylikken dusunuyorum erken yasts baslarsa alerji yapma ihtimali var..yuzustu yatinca donebiliyor..her bebegin gelisimi ayni olmaz pek kafana takma..

Son düzenleme:

Canım benimki doğduğunda bile sert bi bebekti o yüzden hep kafasını tuttu kızım ama eltimin bebişi yumuş yomuştu uzun zaman tutamadı birde şimdi gör bir yaşında güçlü kuvvetli bir çocuk tuttuğunu deviriyor o yüzden takma kafana :)

Canim oglum kafasını uzun zamandir dik tutuyor yer tipi ana kucaginda artik kayıyor 2 kere yerde buldum kaymis donmesi biraz var ama cok degil .kollarindan tutunca hoopp kalkiyor .oturmayi çok seviyor oyun oynarken oturuoz konusuoz beraber ek gidaya 6 aydan sonra gecmeyi düşünüyorum beni zorla emiyor zaten birakmasindan korkuyorum tabi zaman gösterir ne yapacagimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…