kızlar bebeği kafasını tutan varmı? Oturan, ek gıdaya geçen var mı? 3 aylıkken yüzüstü yattığında kollarının üzerinde bedenini biraz kaldırabilmesi lazımmış ama benim kızım hala yapmıyor sadece dik tuttuğumda kafasını dik tutabiliyor
canım beim kızda ateşlendi ne olduğunu anlamadık..bugün ateşi 37.3 dün 37.6 idi doktora götürmedik..artarsa götüreceğim.
kızlar sezeryan doğum yapalı 63gün oldu ve benim karnımda ara sıra seğirme bebeğimin hamileyken hareket ettiği gibi hafif bişeyler oluyor böle bişey yaşayan oldu mu ?? korkuyom bazen...
Bu topige katıldıktan kısa bir süre sonra ,yine yogun bir sekilde bebeklerden birinin hasta olacağını ve kaybedecegimizi hissetmiştim.ama hep kendime yormustum.ben hastayim bebeğimde hasta olur gibi.cok şükür bir sıkıntı yasamadık.hatta bir kac gorustugum arkadaslarimla paylasmistim.
egonun bebegi hasta olduktan sonra daha yogun bir sekilde hissettim.dikkat ederseniz ben bebeğimin gelisimi hakkında cok fazla paylaşımda bulunmadım.Selim pamugu aramıza donerse... Diyerek.Hep bir kosede çekindim.ego beklerken olmadı yani.
Simdi Olan oldu,ama icimde bir kosede inceden bir sizi var.yani ne yapsam normale donemiyorum.tesellim var ama.beşiğinden çıkarıp konmadı.agusuyla gulusuyle veda etmedi.ameliyat olmadi , daha fazla canını acittirmadi.
Simdi incecik sizimla "yas tutmaya"devam edeceğim...
Ben evde oglumu bile sevemiyorum ogrendigimden bu yana, cok garip bir sekilde sarsildim.
Bnm kız dün verem ve 5li karma aşısını olmuştu dr fitil vermilşti ateşlenirse diye
Bn devamlı ateşini kontrol ettim aşıdan 9 saat sonra birden ateşi çıktı yavrumun önce37.3 sonra birden bire 38 e çıkınca bn panikten fitili falan bulamadım eşimde evde yoktu Allahtan hastane kapımın önünde çocuğu kaptığım gibi götürdüm cıbıldaktı yavrum giydiremedim bile korkudan ya daha da çıkarsa diye dr muayene etti bişey yok dedi muhtemelen aşıdan dedi fitilmverdiler birde kan tahlili istedi kanda mikroptan falanmı kaynaklanıyor die çok şkür bişe çıkmadı önce 37.2 ye sonra36.9 a düşünce ateşi eve geldik ama tekrar 37.5 oldu sonra yavaş yavaş düştü
O kadar aşının üstüne birde parmağından kan alındı yavrumun dün çok yoruldu
Sende Mutlaka götür tahlil yaptır cnm kanda mikrop varsa o yapıyorsa ateşi Allah korusun birden fırlayabilir mutlaka götür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?