2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yüreğimin orta yerinde bir acı... Beni bu kadar acıtan Egomego'yu ne hale getirir. Allah sabır versin, Rabb'im yardımcısı olsun. Söylenecek hiçbir söz anlamlı değil böyle bir durum karşısında. Sadece dua... Dualarımız seninle canım. Minik meleğimiz Selim cennette seni bekleyecek vuslata kadar.

öncelikle herkezden özür diliyorum bende oğlumun yaptığı hareketleri anlattım ama kötü düşünmek aklıma gelmedi sonuçta buraya herşeyimizi yazdık bunuda yazıp paylaşmak istedim inanın yazılanları görünce yerin dibine indim yazarken bile elim ayağım tititriyor... kimsenın içinde kötülük olduğunu dusunmüyorum allah kimseyi böle bir acıyla sınamasın

mezo sen deyince egomegonun yazdıkları gözümün önünden film şeridi gibi geçti. uzun yazardı. yazdıklarını sıkılmadan zevkle okurdum.
selim bebeğin odasının resmi gözümün önünden hiç gitmiyor haberi aldığımdan beri. allahım eşine ve kendisine dayanma gücü versin. söylenecek sözz yok. şefaatçisi olacak annesiyle babasına selim bebek. annemi babamı almadan cennete girmem diyecek.

kaç gündür nette problem vardı,kk'ya girememiştim...
bugün merakla geçmişi okumaya başladım...
bi sürü cevap biriktirdim kafamda...
taa ki o kötü haberi aldığım sayfaya kadar
şimdi hiçbi şey kalmadı aklımda,bi anda uçtu gitti hepsi...
belki aranıza geç katıldım, belki sizin kadar tanıma fırsatım olmadı egomegoyu ama içim yandı...
hem de ne yanma...
kendi yavrum geldi gözümün önüne...
acıların en büyüğü budur heralde...
rabbim kimseye yaşatmasın...
egomego canım allahım sana peygamber sabrı versin...
zor,çok zor...
boğazım düğüm düğüm

tanışamadık henuz kısmet olmadı ama acınıza ortagım..
Rabbim cennetinde buluştursun sizi.. çok iyi anlıyorum seni bizde evladını cennete gönderen ailelerdeniz hersey imtihan selimi göreceksin yine bunu unutma.. Başın sagolsun

Memleketteyim.. Yoğunum ama hep bakıodum güzel haber gelecek Selim bebekten diye ..
Hergün bi umutla bekledik siZler gibi ailemizle paylaştığımız dostlarımızla ..
Egomego canım Allah rahmet eylesin o bizimde miniğimizdi Rabbim sabır versin ne desek de çektiğin acıyı hafifletmeyecek seni çok seviyoruz hep yanındayız hep..
Rabbim ciğerimizi yakmasın nurlar içinde yatsın Selim bebeğimiz ..

Biz anneyiz , annelik hamileyken başlıyor babalık doğunca başlıyor.Bir anne nasıl teselli edilir bilemiyorum bunun tesellisi yok tek teselli Allah'ın izniyle Selim bebişin cennete gidecek olması. Başın sağolsun Selim'in annesi.

Bir kaç hafta önce okumuştum yazmasamda dua ediyordum ne zamandır aklımdaydı acaba Selim bebek nasıl oldu diye bakayım dedim çok üzüldüm benim yüreğim böylesine sızladı acıdı ise ego yu düşünemiyorum Allah 'ım ona başka acı vermesin melek geldi bu dünyaya melek ayrıldı ne denir ki başka sözün bittiği yer

canımmm içim acıdı yandımm resmen,esım annem babam hep bırlıkte gunlerdır selım bebeğe dua edıyorduk
bır umutla baktım haberi gördümm canımm dualarımızdan eksılmeyeceksın hiç
rabbım için ferahlık versın dayanma gücü versin
selim kuzum orda allaha en yakın yerde,
orda iyi oldugunu bılıosun en azından başkada bişey diyemıyorum cok uzuldum çok..

günlerdir iyi haber alacağız diye beklerken haberin acısı ana ocağına çoktan düşmüş. egemego Allah sana ve ailene dayanma gücü versin. şefaatçi meleğin seni bekleyecek ve seni almadan cennetine girmeyecek.

Selim bebek bir an olsun aklımdan çıkmıyorsun. Allahım sen kimseyi evlat acı ile sınama Egomego Allahım yardımcınız olsun. birşeyler yazmak istiyorum ama kelimeler boğazımda düğümleniyor kelimeleri toparlayamıyorum bile.

egocum;
böyle bir acıya hangi kelimelerle teselli verilir bilemedim. eşime kayınvalideme komşuma meleğini söyledim dua istedim bende ettim çünkü nisan 2013 anneleri açıldığından beri düzenli olmasada ara ara girer kim ne yazmış okurdum hamilelik dönemini bu şekilde de olsa birlikte geçirince insan sanki yanıbaşında uzun süredir tanıdığı biri gibi hissediyor. takdiri ilahinin önüne geçilemiyor işte Rabbim sana ve eşine sabrını versin.Şefaatçi meleğin Selim sadece senin değil eminim bu topiğe giren pek çok kişinin kalbine sevgisini kazıdı Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Kızlar bunları yazmakta kesinlikle haklısınız bir arkadaş bebeğinin ateşinin neden çıktığını anlamadığını yazmştı dr umuz biZden aşı sonrası ateşin çıkmasının normal olması a rağmen yinede kan tahlili istemişti Allah korusun enfeksiyon neden oluyorsa tehlikesi oluyormuş diye
Bu yuzdn ihmal etmemeleri için söylemştm
Ama daha dikkatli olmak gerekirdi çok özür dilerim çok..

Tuylerim diken diken,okudugumda yok dedim olamaz kanim dondu.bizler boyleyken Allahim sana esine tum sevenlerine sabir versin yardimciniz olsun.ben kendi bebegime okudukca selim bebegede okuyordum,uzun sure giremedim iyilesmistir sanmistim.ne desem ne yazsam bos boyle bi aci karsisinda.sen cok guclu birisin Allahim ins obur dunyada mukafatini alcaksin ve meleginle kavuscaksin. Sacmalamis olabilirim dugum dugum oldum basin sagolsun canim

egomego hangi şehirde oturuyor?aynı şehirde olu da başsağlığı için yanına gidebilsek bu nisan anneleri adına gidilebilse. ne iyi olurdu belki...

egomego hangi şehirde oturuyor?aynı şehirde olu da başsağlığı için yanına gidebilsek bu nisan anneleri adına gidilebilse. ne iyi olurdu belki...

bayanlar merhaba.. ben çok aktif olmadığım için tanımamanız normal ama bende nisan annelerindenim.hergün girip sizleri takip ediyorum ve allah biliyorya en çokta selim bebeği merak ettiğimden düzenli olarak giriyordum topiğe bildiğim kadarıyla egomego sivasta yaşıyor. bende sivasta yaşıyorum ve benim eşimlede facebookta ortak bi arkadaşları var..gitmek istiyorum başsağlığına ama ne kadar doğru olur bilemiyorum şu anda...

kızlar egomego kardeşimizin acılarının hafiflemesi ve tekrar hayırlı evlatlara sahip olması için
12000 ihlas okuyalım mı ?
ben 500 tane alayım. almak isteyen varsa yazsın
cuma namaz vaktine kadar tamamlayıp dualayım

ruveyda 500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…