- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Durumu dillendiren arkadaslarıma teşekkür ederim.. Su kuru muhabbete en azından şimdi ara verilir mı diye dünden beri girip girip bakıyorum bilemedim ne diyeceğimi, ne zaman susulur diye bekliyordum.. Ego bizimle iyi kötü herseyini paylaşmıştı. Eşini anlattı isini anlattı kv anlattı fedakar anacigini anlattı kardeşini anlattı .. Göbeği belirginlesti, fotografını bizimle paylaştı.. Bacılarım diye seslendi kaç kez.. Bacı olan yapmaz bunu..Chosy gayette hakkın var canım bunları söylemeye..
Bugun adet oldum...kasiklarim cok agriyor
bide kızlar alınmayın gücenmeyin bana ama böle acı bi haber karşısında, herkes duygularını buraya yazarken bu başını dik tutma muhabbeti çok yavan geldi bana..
hatta aşı sorası çıkması muhtemel ateş bile.
başka forumlardan bile gelip bu habere bakıyolar, selim bebek bizim forumumuzun bebeğiydi..
hakkım yok kimseye böle bişe demeye biliyorum,dediğim gibi mazur görün, bende çok üzüldüm..
Voltaj ustu kapali yazmis anlayana chosy net yazmis anlamayana!!!
Ben gorusuyorum kendisiyle. Zor yasadiklari tabii buraya soyle olmus boyle olmus yazip da reklam yapmamin anlami yok siz zaten yazdiklarimdan sonra atestir bas tutmadir konusmaya devam edeceksiniz. Kimse cocugundan sevgisini mahrum etmesin ama bu topikte biraz yas tutulmali. Dua okumayi beceremedik yas tutmayi becerelim!!
Durumu dillendiren arkadaslarıma teşekkür ederim.. Su kuru muhabbete en azından şimdi ara verilir mı diye dünden beri girip girip bakıyorum bilemedim ne diyeceğimi, ne zaman susulur diye bekliyordum.. Ego bizimle iyi kötü herseyini paylaşmıştı. Eşini anlattı isini anlattı kv anlattı fedakar anacigini anlattı kardeşini anlattı .. Göbeği belirginlesti, fotografını bizimle paylaştı.. Bacılarım diye seslendi kaç kez.. Bacı olan yapmaz bunu..Chosy gayette hakkın var canım bunları söylemeye..
Kızlar yazdıklarınızı okudum ve fazlasıyla hak verdim ateş ve baş tutma muhabbetine cevap verdiğim için öncelikle hepinizden özür diliyorum... Kendi adıma amacım ateş muhabbetini okuduğumda başımdan geçtiği için bu annenin içini ferhalatabilmektiSelim bebek hepimizin bebeği ve hepimizin başına gelebilirdi inanın aklımdan çıkmıyor eşimle bile paylaştım ki yazdığımı bilmiyordu ama bazen insan boş bulunur aynı benim yaptığım gibi çok üzgünüm ve hepimizden özür diliyorum ...
egomego hangi şehirde oturuyor?aynı şehirde olu da başsağlığı için yanına gidebilsek bu nisan anneleri adına gidilebilse. ne iyi olurdu belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?