2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar egomego kardeşimizin acılarının hafiflemesi ve tekrar hayırlı evlatlara sahip olması için
12000 ihlas okuyalım mı ?
ben 500 tane alayım. almak isteyen varsa yazsın
cuma namaz vaktine kadar tamamlayıp dualayım

ruveyda 500
naz 200

kalan 11300

Ne diyeceğimi bilemiyorum nutkum tutuldu çok üzüldüm Rabbim sabırlar versin büyük acı kimseyi evladıyla sınamasın.hayırlısı buydu demekki yavrucağın Allah'ın merhameti bizden çok yüce şüphesiz...doğumdan beri arada girip takip edebildim yazamadan hep merak ettim Selim bebeği şu an yıkıldım resmen çok zor Allah onlara sabır vererek acılarını hafifletip yeni evlatlar nasip etsin sağlıkla sizleride bizide herkesin bebeğinede sağlık versin bağışlasın ...

Bugün hastalandım yoksa okurdum gönlümden dualarım onların olsun Rabbim yardımcıları olsun sabır versin

Adetliyim suanda bikac gune biterse alirim mutlaka cumaya yetisir ins.

:
Canim 500 tanede bana yzarmisin persembe gunu haber verelim cumaya yetistiremeyen olursa toparlamasi kolay olur canim...

Son düzenleme:
500 de ben okurum cnm.

Bugun konustum cok cok zor
Allahim sabrini versin dualarimiz bit nebze olsun ferahlik getirsin hayirli saglikli evlat sahibi olmayi nasip etsin ins

bende okumak istiyorum ama cahilliğimi mazur görün sadece besmele çekip ihlas okunuyor değil mi başka bir duası falan yok eğer öyle ise şimdilik bende 100 alayım

kızlar az sonra annemlere geçicem ben, 1 hafta kalıcam, gelen gidenden fırsat buldukça okur buraya yazarım ne kadar okuduğumu...
rabbim acılarını dindirsin inşallah

Kızlar rüyamda egomegoyu gördüm aslında görmedimde anlatmam lazım rüyamda bi apartmanın önündeyiz Demir kapının önünde zile basıyoruz akşam saati gibi karanlık sarı bi ışık yanıyo tepemizde apartman kapılarına yapıştırılan sticker gibi reklamlardan var küçük bi kağıt altında egomego yazıyo kapı açılıyo yukarı çıkıyoruz gittiğimiz yerde bi odada oturuyoruz büro gibi ama hava aydınlık adamlar var eşim onlarla konuşurken ben aşağıda kapıda bi reklam var egomego yazıyo altında onu tanıyomusunuz diyorum adam benim kardeşim o diyo dur arıyım diyo arayıp telefonu bana veriyo konuşmaya başlıyoruz ismini söylüyorum içinde Nur geçen bi isim söylüyorum ismi hatırlamıyorum aklımda kalan sadece Nur sonra uyandım sizinle paylaşmak istedim bu arada ben egonegonun ismini bilmiyorum ve hiç telefonla falanda görüşmedim

baş tutma muhabbetinin başlamasına sebep olduğum için hepinizden özür dilerim kesinlikle art niyetle yapılmış bir harekette değildir bunun için kızımın üzerine yemin ederim insan bazen düşünemiyor yoksa selim bebeği unuttuğumuzdan acı duymadığımızdan değil haberi duyduğum günden beri sürekli rüyalarımda kızımın öldüğünü falan görüyorum rüyası bile kötüyken Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın egomegonunda en kısa zamanda acılarını dindirsin inşallah

Cnm banada yazarmısın 100 tane daha fazla okursam da yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…