2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Cnm bizde de durumlar aynı siZin kilo alımınız nasıldı , bizim normal olduğundan memede zorlamaya devam ediyorum açmı bırakıyorum acaba bende bi hoş oldum şimdi seni okuyunca
Bebeğim benim kız saat 21.30 22 gibi yatar 2 gündür 19 da ağlama krizleri başlıyo gözlerini kaşıyo uykusu var bütün uyutma yöntemlerini kullanıyoruz eşimle yok yok 23 .30 dan önce uyumuyor eee pişpiş demekten boğazımızda can kalmıyor artık bugun dışarı çıkardık 20.30 da anında uyudu öyle geldik eve ,sen şükret haline cnm
Merve kizin nasil oldu?? Iyilestinizmi
Cnm dün yazacaktım geçmişi okuyim alıntı yapim derken yazamadım uykusuzluktan bayılacaktım artık
Hastalık daha meydanda olmadığı için şanssızlık aşısını da olmuştu o yuzden bağışıklığı çöktü yavrumun
Ateşli olduğu için hastaneye götürdüğümde sıfır kollu vardı üzerinde serum takılnca üstünüde giydiremedim hemşireye söyledim biçey olmaz dedi yavrum ilerleyen saatlerde o kadar üşüdü ki üstünü falan örttüğüm halde içten okadar üşümüşki ateşi 35 derecenin altına düştü sonra hemşire geldi giydirdik falan şoka sokacaklardı kuzumu az daha ,ısınsın diye neler yapıyorum öyle ağladım ki o öyle üşüyünce kaç gün ağladım yani aklıma geldikçe yine kötü oluyorum o ellerinin buz kesmesi
öyle olunca serum bitmeden aldım eve getirdm yavrumu sonra bidaha ateşlendi falan ama ertesi gün geçti herşey çok şükür şimdi iyiyiz akşamları ağlama nöbetleri ve emzirme mücadelemiz dışında
Birde çok nazar değiyor yavrulara çk seviyolar
aşıya götürdüğümde bile dr muayene etmiyor öpüyor öpüyor hemşireler falan başımıza toplanıyor seve seve bi hal ediyorlar
maalesef herkes maşallah da demiyor
Bol bol okumamız lazım Rabbim miniklerinizi nazarlardan korusun

kızlar bende yürüteç konusunda tedirginim.komşunun oğlu 8 aylıkken yürüteçiyle üzerinde çaydanlık olan masa örtüsüne asılıyor ve üzerine malesef sıcak çay dökülüyor.yazık bebeği zor izmire ambulans helikopterle yetiştirdiler şimdi iyi çok şükür izleri var ama sağlıklı olsun.hemde dediğin gibi işyerindeki abi hala parmak uçlarında yürüyor annem çok yürüteçte yürütmüş ona bağlıyolar falan diyo.

İlgin için çok teşekkür ederim..en iyisi bir bebek magazasına gidip deneyerek en uygun olanına karar vermek..bu arada bebeğini oturtuyormusun biz yavaştan oturtalım 5 ay doldu dedik ama öne düşüveriyor, siz de durum nasıl?

Okurke tuglerim diken diken oldu..insallah bu son olur rabbim miniklerinizi korusun..dogru bol bol okutmak lazim cnm
.cok gecmis olsun

Allah korumus melegi yanik cok kötù..bak cnm ben bunu okuduktan sonra asla almam

MİNİK MELEKLERE: Yürütecin Zararları

benim oğlum da 5aylık,ama kendi oturamıyor.yani denge sağlama gücü henüz yok.ama kucağıma alıp sarılarak oturtuyorum. onu da seviyor.

bizim bakıcıdan oğluma grip geçti. burun tıkanıklığı çok oldu. bu gece inanın ailecek uykusuz kaldık.ne emzirebildim ne de uyutabildik.bizim uykusuz kalmamız önemli değil. yavrucak keşke iyi olsa. geniz falan hep doldu. tavsiye edebileceğiniz yöntemler var mı ne yapabiliriz. bu gece de uykusuz kalırsak vay halimize. işe de bu şekilde gittik.
gece buhar makinesini çalıştırdık.serum fizyolojik ve aspiratör kullanıyoz. kongest şurup var.
sizin de başınıza geldi mi. nasıl çözdünüz?

benim kızımda yan yatınca illa birşeye sarılacak yoksa uyuyamıyor ve aranıken yüzüstü dönüp uyanıyor bende önüne ve arkasına yastık koyuyorum elini ve bacağını yastığın üzerine koyuyorum öyle uyuyor ilk bu şekilde uyumaya alıştırırken yastığa giydiğim bir badimi geçirdim benim kokumla uyudu böylece alıştı sende bunu deneyebilirsin veya oyuncağa bile sarılsa benim kızım uyuyor onu da yapabilirsin uyanınca hemen yataktan alma nasıl olsa keyifli uyanıyor bırak yatağında oynasın arada görün kendini yanlız hissetmesin alışır i,şallah
yürüteç bizim doktorumuz 2 aylıktı yürüteç kesinlikle tavsiye etmem kullanmayın dedi bebeklerin gelişimini etkiliyormuş biz almayacağız

bende mama sandalyesi bakıyorum ama önce magazada deneyeceğim gerçi biz yemek yerken bizle oturmak istiyor babası kucağına alıştırdı masaya vuracak illa sanırım mama sandalyesine de alışır

ayrıca kızlar dün sahibinden.com da mama sandalyelerine baktım çok az kullanışmış veya kullanışmamış uygun fiyatlara satılıyor ben açıkcası öyle bile almayı düşünüyorum bir ilanda chicco polly mama sandalyesi 100 tl ye satılıktı ve çok düzxgündü masraflar çok bu şekilde uyguna geliyor
bende almıyor diye zorlamayayım sağıp vereyim dedim devamlı sağmak göğsü acıtıyor sonra önce kızımı uyuttum uyurken meme
verdim hatta yatar pozisyonda emzirdim tekrar şimdilerde emmeye başladı ama yanımıza biri gelirse emmeyi bırakıyor yanlız olunca emiyor büyüdükleri için dikkatleri etrafa gidiyor seslere başlarını çeviriyorlar umarım senin bebeğinde tekrardan emer

yukarıda da yazdım canım iki yanına yastık koyuyorm biraz sıkışık yatıyor ama bu şekilde huzurlu rahat uyuyor şimdi büyük bir yatan ördek alacağım ördeğine sarılıp uyusun kışın sıcak da tutar :)

Benim kızım dönmeyi öğrendiğinden bu yana yüzükoyun uyuyor.İlk başlarda bende korkmuştum. Sık sık kontrol ediyordum. Sonrasında alıştık. Artık kafalarını hareket ettirdikleri için, nefes alamazsa pozisyonunu kendi değiştirirmiş. Doktorumuza da danıştım. İlk 3 ay tavsiye etmediklerini; fakat 3 aydan sonra bebek nasıl rahatsa, o şekilde bırakmamızı söyledi. Böylelikle daha rahat gaz çıkartıyor. Merak etme, artık birşey olmaz :)

Merhaba Arkadaşlar;
4.ay kontrolümüzde doktorumuz tek heceli sesler çıkarmaya başlayacağını söylemişti. Ka-da-ba-bu ... gibi. Kendi kendine konuşuyor ya da bizimle; fakat tek hecelere daha başlamadık. Sizlerde durumlar nasıl?
Sevgiler.

mama takviyesi yapan arkadaşlar hangi mamaları kullanıyorsunuz,memnunmusunuz.gaz yapma sorunu yaşıyormusunuz.ben aptamil kullanıyorum. bazı yerlerde sma ve sma goldu tavsiye ettiklerini duyuyorum. sizde durum nasıl?
acaba sma denesem mi. bir de aptamile göre fiyatı nasıl,bilginiz var mı?

Ben hipp pre kullaniyorum gayette memnunum

Kizim dunden beri yapiyor wa wa wa wa birde ma wa ma wa gibi

Dik oturamiyor one dogru egiliyor ama yastikla destek verince oturabiliyor

Kizlar benim kizim herseyi agzina aliyor ondan cene kisminda kirmizi noktalar var sizdede varmi krem sursemmi? Ama bukez kremide yalar diye tereddut ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…