slm kızlar
çok sık gelip yazamasamda takip etmeye çalışlıyorum
oğlumun sünnetiydi kucak sevdasıydı derken buraya gelip sohbet etmeye bile fırsatım olmuyordu
şimdi oğlum dönmeye başladı kendi kendine oynuyor ama yinde çoğu zaman beni yanında istiyor zamanla tek kalmaya daha çok alışacak
inşallah heleki emeklemeye başlayınca daha rahat edeceğimi düşünüyorum çoğu insan emeklemesi daha zor desede ben öyle düşünmüyorum çünkü bütün gün kucağımda durmasından iyidir
nerdeyse hepiniz katı gıdaya başlamışsınız ben daha bugün ilk kez yoğurt verdim
organik besinler yesin diye erteledim biraz haftaya organik pazara gidicem ordan alıcam birşeyler bakalım inşallah katı gıdada sıkıntı yaşamayız
ben oğluma chicconun mama masasını aldım bir hafta önce ilk önceleri 5-10 dk duruyordu ama iki gündür daha fazla kalıyor
yürütece gelince benim dr tavsiye etmiyor:26:
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin bebeğineOf ya kızım hasta oldu yine.. Bir hafta önce grip olmuştu 2 günde atlatmıştık ne güzel sevinmiştim çabuk geçti diye ama bu sefer çok kötü burnu çok akıyor, gözleri hep ağlamış gibi yaşlı oluyor sabahları da çapaklı kalkıyor,sanırım ishalde var ve 2 gündür doyasıya emmesine rağmen bezleri çişsiz çıkıyor neden bilemedim. Bebeğimi dr a götürecek vaktimde yok ne yapacağım bilmem ,Kv ameliyat oldu ona bakıyorum diğer taraftan kendi babam ameliyat oldu ona gidip geliyorum bunalımdayım resmen en kötüsü de pazartesi işe başlıyorum. Dr a götürsem ilaç veriri mi sizce???
Canim oturtuyomusun yemek masasina erken degilmi ben daha kucagimda tam olarak oturtmuyorum masallah
muz iyi gelir geçmiş olsun ama uzun sürmüş biraz doktora götür bence ishalde sıvı kaybı çok olur birde sıcak tutmaya çalış iyi giydir hafif üşüyünce bile ishal oluyorlarmerhabalar
benim kızım bir haftayı geciktir ishal. sürekli popo kaçırıyor. sürekli ıkınıyor. öyle asırı yaptığı bişey yok ama ishal işte. keyfi iyi ama ateş yok, kusma yok, zaten normalde de cıvık ve çok kaka yapan bi bebek. üşütmemeye de gayret ediyorum ama yine de gecmedi. ek gıdaya daha tam başlamadım ama ishal e iyi gelir belki diye muz şeftali falan veriyorum. sizin önerebileceginiz bişey varmı.
Kızlar bugun bebeğimin ağzından tükrükle karışık kAn geldi elimin ayağımın canı gitti eşimde yanımda yoktu kardeşim geldi hastaneye götürdü bizi hemen
dr muayenede bişey yok kan tahliline gerek görmüyorum dedi kılcal damarı catlamış olAbilir dedi
Önümüzdeki ay kan sayımı yapılacak zaten dedi
Kahve telvesi veya pıhtı gibi olmadıkça korkmayın dedi ama hala düşünceliyim
Bi bilgisi olan varmı
ne oluyor anlamıyorum devaml bi problem çıkıyor Allahım esirgesin yavrumu(
Kızlar bugun bebeğimin ağzından tükrükle karışık kAn geldi elimin ayağımın canı gitti eşimde yanımda yoktu kardeşim geldi hastaneye götürdü bizi hemen
dr muayenede bişey yok kan tahliline gerek görmüyorum dedi kılcal damarı catlamış olAbilir dedi
Bi bilgisi olan varmı
Isale havuc ve parates puresi de iyi gelecegini dusunuyorum bir kac gun denemende fayda olur ins gecmis olsun
muz iyi gelir geçmiş olsun ama uzun sürmüş biraz doktora götür bence ishalde sıvı kaybı çok olur birde sıcak tutmaya çalış iyi giydir hafif üşüyünce bile ishal oluyorlar
mart-nisan döneminde doğum yapıp da adet gören arkadaşlar var mı?benim gibi henüz olamayanlar var mı merak ettim.
ayy bir an önce olsam istiyorum. ama duyumlara göre o zaman emzirmede süt azalması oluyormuş. yaq zaten çok da sütüm de yok.sizde durumlar nasıl?
mart-nisan döneminde doğum yapıp da adet gören arkadaşlar var mı?benim gibi henüz olamayanlar var mı merak ettim.
ayy bir an önce olsam istiyorum. ama duyumlara göre o zaman emzirmede süt azalması oluyormuş. yaq zaten çok da sütüm de yok.sizde durumlar nasıl?
Sabah 7:30 da emzirip ise gidicem ve 13:00 e dogru evde olabilirim bu arada sagdigim sutu vermeyi planliyorum ama stokta az kaldi sut yerine ne verebilirim diye sormak istemistim aslinda mamadan farkli
Bi bilgisi olan varmı
bende işte olduğumdan seni çok ,ii anlıyorum ama şimdilik devam ediyoruz biz süte 1 hafta sonra 5 aylık olacağız inş
ama ben mamma milk maker kullanıyorum süt artırıcı bu sebeple çok yararını görüyorum ve sütüm yetiyor. tavsiyemdir bu bitkisel ürün. sabah 6 da emziyorum 8 -11-15 de süt sağıyorum akşam eve gidene kadar sütüm toparlıyor yatana kadar emziyorum bebişimi o 9,30 gibi yattığından 11 gibi ben yeniden süt sağıyorum. gece 2-4 arası uyanıyor yien emziyorum sonrada 6 da kalıyor. böyle şimdilik devam ediyoruz. Allahj nasip ederde inş. 6.ayımızı tamamlarız.
Hasta bebislere Allah acil sifalar versin. Benim kizim da kusuyo ya.
bu arada ben de oturtuyorum. Zaten yatmayi hic sevmedi hep kucakta gezdi. Oturmayi da cok istiyo. Bende camasir sepetinin icine minder koyup oturtuyorum bikac gundur. :) Onune de cingiraklari birakiyorum. Biraz oyalaniyo ben de islerimi yapiyorum.
Okullar acildi ama ben bu donem evdeyim. Birakmaya kiyamadim. Calismak zorunda olan anneler Allah yardimciniz olsun.
Adet konusuna gelince 5 ay sonra adet oldum ama ne adet. Spiralden midir ilk adet oldugundan midir bilmiyorum cok yogundu. Yarim saat gecmeden tuvalete kosmak zorunda kaldim. Adet siradinda da sutum gercekten azaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?