günaydın kızlar nasıl bebişlerin keyifleri inşallah yerindedir.ya aranızda daha şimdiden kilo alan var mı? varsa kaç kilo oldugunu yazar mısınız???
günaydın :) ben yarım kilo aldım ama iki gün içinde iki kilo almışım gibi karnım büyüdü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasıl bebişlerin keyifleri inşallah yerindedir.ya aranızda daha şimdiden kilo alan var mı? varsa kaç kilo oldugunu yazar mısınız???
günaydın :) ben yarım kilo aldım ama iki gün içinde iki kilo almışım gibi karnım büyüdünormal mi değil mi emin olamıyorum;ilk hamileliğimde on beşinci haftada çıkmıştı
benim durumumda olan başka kimse var mı ki? :18:
canım sanırım ikinci gebeliğin başka topikte okudum sanırım ikinci veya daha sonraki gebelikte hemen karın belli olmaya baslıyormuş sebebini bilmiyorum.beni görenler aynısın niye kilo almıyosun dedilerde bi ben mi öyleyim acaba dedimzaten doktorum toplamda 7 kiloyu gecmeyeceksin doğuma kadar dedi nereye kilo alıyosun korkudan :)))
günaydın canım,sen sorunca daha önceden bu konu ile ilgili paylaşımları okudum;çin takvimi gibi tutan da var tutmayan da!!pek güvenilir değil galibaama bebişlerimiz kendini saklamazsa zaten görürüz içimizde ki süprizi
![]()
canım ya niye yedi kilo, çok az değil mi? valla ben şimdiden 1-2 kilo aldım. Allah sonumu hayır etsin![]()
günaydın kızlarrrr
hakikaten neden 7 kilo dedi? yüksek kiloyla mi başladın gebeliğe?
günaydın canım,sen sorunca daha önceden bu konu ile ilgili paylaşımları okudum;çin takvimi gibi tutan da var tutmayan da!!pek güvenilir değil galibaama bebişlerimiz kendini saklamazsa zaten görürüz içimizde ki süprizi
![]()
Ben cinsiyeti öğrenmeyelim süpriz olsun istiyordum ancak dün bir avmde bebek mağazasına girdim. İlerki dönemlerde alışverişe başladığımda birşeyi beğenip almak istediğimde renkler ya pembe üzerine ya mavi üzerine :) ara renkler çok yok her modelde . Bebek odası filan zaten tek renk düşünmüyorum ama kıyafetlerde hazırlıksız yakalanmış olucaz bu durumda . Biraz fikrim değişir gibi oluyor ama bakalım :)) Heyecanda severim ben ..
canım evet endişe edicek bişi yokmuş nette sorun var çok giremiyorum pazartesi gittim kontrole çok şükür bebişim iyi 9 haftam bitti ağrılar normal dedi dr rabbim bebişlerimizi korusuncanım endişe etme normal diyorlar,her ay değil ama ilk aylarda adet gününe denk gelen günlerde olurmuş böyle.. benimde dünden beri karnımda ağrı var ama oda normalmiş :) bende pazartesi gideceğim kontrole,doktor dönüşü burada bebişlerimizin güzel haberlerini de paylaşırız inşallah![]()
canım evet endişe edicek bişi yokmuş nette sorun var çok giremiyorum pazartesi gittim kontrole çok şükür bebişim iyi 9 haftam bitti ağrılar normal dedi dr rabbim bebişlerimizi korusun![]()
Canım çok teşekkür ederim ben böyle beslenmiyorum gece uyanıyorum eşim ekmek içi ve su getiriyor mide bulantısını ve yanmasını alıyor gece gündüz gaviscon içiyorum. Kahvaltıda beyaz ekmek çay 6 7 zeytin yada sucuk yiyorum
Selam.. Benim de 6+1de kanamam oldu.. Hemde bi anda bardaktan bosalmiscasina.. Progestan basladik hemen ve usg ile kontrol yapildi. Cok sukur bebegim yerindeydi. Ama doktorum kirmizi kan olursa muhakkak haberim olsun dedi. Kahve rengi olan gecmiste olmus kanamalarmis. Ama kirmizi olan taze oluyormus. Ve bu arda siddeti de onemli dedi doktorum.. Onu da soyle anlatti; bir saat icinde 3-4ped kirletecek kadar kanama varsa dusuk yapiyorsundur hazirlikli ol dedi.. Yani o kadar yogun degilse sakince beklemelisin dedi..
Ama gel gor ki insan bi kere o korkuyu yasadi mi gecmiyor.. Ben kanamadan beri her islaklik hissinde wc kosuykrum,bakmaya korkuyorum.. Ve kan gormedikce hep sukrediyorum.. Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin.. Sag salim kavusalim yavrularimiza..
canım çok saol cevabın için.yo benim geçen gece bi oldu geçti.allahıma şükürler olsun.ağrılarım var ama tam adet tarihim.ama allaha şükür kanama yok.tüp bebek yöntemiyle kavuştum yavruma allahım korusun hepimizin meleklerini![]()
evet bu konuda benim bir fikrim var bende 4 haftalıkken çok fazla miktarda k.rengi akıntı knama gibi oldu hastaneye gittim bizde kan uyuşmazlığı var hemen iğne oldum ama akıntı kesilmedi miktar olarak azaldı ama kesilmedi bir kaç defa az miktarda kanama oldu hepsinde acilde aldım soluğu sonunda bana progestan verdiler düşük tehliken var sırtüstü yatacaksın bol su tüketeceksin dediler aynen denileni yaptım yemek ve wc dışında ayağa kalkmadım 4. günün sonunda çok şükür akıntı sarıya döndü ve ben hala yatıyorum 3 ayımı doldurana kadarda yatacağım ve progestanada devam ediyorum
merhaba;
jelden kastettiğin crinone sa bende onu kullanırken çok rahatsızdım çoğu kişide mantara sebeb oluyor sürekli için ıslak çünkü ve kaşıntı sonra tesadüfen kadın doğumcu arkadaşım sordu ilaçlardan memnmusun diye bende anlattım jel kötü diye oda alternatif olarak progesteran hap ama vajinadan uyguluyosun günde bi defa 200 mg firma koçaktı sanırım önerdi kendi doktorumada sordum olabilir ikiside aynı dedibi sürede onu kullandım ama sürekli kötüyüm onada pek ihtiyacın yok dedi yeni doktorum(bu arada bende tüp bebekle hamile kaldım ama ora çok yoğun evime ters diye gebelikte evime yakın önerilen yeni bir dr a başladım) jelide hapıda bü gün bile saatini kaydırsanda lekelenme oluyodu bende seninkide sanırım öyle
umarım yardımcı olmuşumdur.
burda cevap yazıyorsun kimse kolay kolay cevap yazmıyor topic taşındı herkes dağıldı belki o yüzdendir kızlar. ilk sayfada liste var mesela bilgilerimi verdim kaç gün önce yazılmamış topicle ilgilensek de kendi kendine konuşmak saçma oluyorbirde face gurubunu açan arkadaş ceza almış sanırım çok bilmiyorum konuyu yasakmış sanırım başka site oldugu için ben sorun oldugunu bilmiyordum. ama orda hemen cevap veriyor herkes daha hızlı geri bildirim var gerçeğe gerçek yani.