Kimsenin sesi çıkmıyor bugun huhuuuuu kızlarr çok mu yoğunsunuz?
selam canlar..
yoğun geçen günlerden sonra sonunda gelebildim..
herkes iyidir umarım..
biz de çok şükür iyiyiz.. bayramı bekliyorum heyecanla.. annemlere gidicez, pazara kadar.. sonrasında yine burdayıızz..
aaaaaaaaa benim içinde kokusunu içine çek memleketimin :) bu benım ordan ayrı ıkıncı bayramım olacak
Hoş geldin tatlım.
İyiyiz çok şükür.
Benim kocişim bugun bana mesaj atıyor.
Fıstığım seni çok özledim bayramda iznimizi evde geçirelim diyor.
O kadar güldüm ki mesajı okuyunca :) :Hergün birlikdeyiz dersin uzakdayız.
Bende dedim kociş bende seni çok özledim.Bayramda gezmemiz lazım diye :)
Çok tembel benim kocam ya :)Bizde bayramın ilk günü annemlere gidicez şöyle kalabalık olarak kahvaltı edicez inş.
oohhh seve seve koklarım valla.. ben de geleli 3 hafta oldu ama yine hemen burnumda tütmeye başladı.
inşallah sende kısa zamanda gelirsin memlekete.. gurbette olmak hele de sen gibi çok çook uzaklarda olmak zor
Ben hissediyorum canım.
Böyle karnım göz seğirmesi gibi pır pır atıyor :)
Her zaman olmuyor tabi ama olduğu zaman ben mutlu oluyorum :)
Kimisi damar atması diyor ama rahmin ordada hareket hissediyorum ben.
Belkide hissetmek istediğim içindir bilemiyorum :)
nasılsın canım benim :)
Kız bizim orda ki sağlık ocakları varya dolmuş kanımca ben hala kayıt olamadım
kızlar yaa bebişinin hareketlerinii hisseden yok mu hala ?
selam canlar..
yoğun geçen günlerden sonra sonunda gelebildim..
herkes iyidir umarım..
biz de çok şükür iyiyiz.. bayramı bekliyorum heyecanla.. annemlere gidicez, pazara kadar.. sonrasında yine burdayıızz..
Kimsenin sesi çıkmıyor bugun huhuuuuu kızlarr çok mu yoğunsunuz?
üzülme canım burda hepimiz annene dua edeceğiz oda çok güzel geçirecek ameliyatını kıyamam sana bebişinin annanesi iyileşip gelecek daha çok işi var onunTemmuz27 gözün Aydın ins. Kucağına Alman'da nasip olur:)
Ayrica cok gecmis olsun canım size birsey olmamış şükür.İns.cok korkmadın .
Dmt_ o benim :)) benim ilkte çatlağım oldu ama cok az 2. Hiç olmadı.Vucut yapın , kilo alimin ve bebeğin kilosuda normalse hiç birsey olmaz.
Ha bu arada en cok göbek deliği altında ince bir çizgi var gibiya orayla tam sezaryen kesisinin yapıldığı yer varya ora çatlıyor oraya yoğunlaşın derim.
Kızlar bugün cok duygusalim üstüne kondurmasamda.Dun aksam esim ; annen neden Bayram sonu olmuyor ameliyatı dedi.İcim akti ne ameliyatı deyince cok kötü oldu.Bana kötü haber vermiyorlar.annem kalbinden de rahatsız yarinmis gunu.hala çalışıyor Ya.Sabah aradım bildigimi belli etmedim kapatirken kızım cok iyi bak kendine dedi.
Anne seni cok seviyorum diyebildim...İcim yanıyor ...Cok boşum ,havada...
çok güzelmiş izmirde mağazalarda görmedim ben bu modeli her mağazaya farklı ürün gönderiyorlar sinir bozucukızlar buda sabah bahsettiğim elbise, hamile reyonunda değildi ama hamilelerinde rahtlıkla giyebileceği bir elbise. ben bayram için almıştım ama sonra bayramda giymekten vazgeçtim. hamileliğim biraz ilerleyince giyerim artık. buyrun linkten inceleyebilirsiniz.
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Black
ben hissediyorum 10 gündür hareketli gıdıklama gibi oluyor karnım sadece içinde hissediyorsun elini koyunca anlaşılmıyor zaten benim ki hareketli olacak heralde durmuyor maşşallah kuzumakızlar yaa bebişinin hareketlerinii hisseden yok mu hala ?
canım koymak istemiyorum ben de tek isim olsun istiyorum. şimdiden isim bakıyorum. izine gidince sorduklarındada şunu koyucaz diyecem. anlayan anlar dimi ama...
en güzeli fikrinin düşüncenin kesin olduğunu belli et eşin bişey derse ben 9 ay içimde büyütüyorum ne zorluklar çekiyorum benim hakkım değil mi de iki damla göz yaşı mesele kapanır ben hep öyle yapıyorum zora gelince ağlıyorum benim istediğim kesinlikle oluyor bizi sahtekarlığa itiyorlar :))
Kızlarrrrr, Merhaba
Uzun zaman oldu yoktum yazamadım telefondan takip etmek zor oluyor. Biraz okuyayım dedim ama ne mümkün 200 sayfa okumam lazım kimbilir neler kaçırdım :)))
Bilmiyorum hala bulantısı devam eden var ı ama ben 3 gündür biraz düzene giriyor gibiyim . Yiyecekleri hala seçiyrum herşey yiyemiyorum. Kilo kaybımda mevcur hala 51 kiloyum.Bunun güzel yanı Kıyafet konusunda hiç zorlanmıyorum hala eskilerim rahat oluyor.
Hatırlayanlar vardır Ben evdeyim hala en son ikili test yaptırdım .Şükür sonuçlar çok iyi çıktı. Dr.um raporumu bir ay daha uzatmıştı.Kasımda çalışmaya başlıcam tabi yine uzamazsa
3 lü test ne zaman yapılıyor ? Dr. gerek görürse mi istiyor?
Aşermeleriniz başladı mı , ben zaten zor yiyorum ama rüyalarımda yiyecekleri görğnce acaba canım mı istiyor diye eşim alıp alıp geliyor :)) Benim aşerme yöntemi ilginç anlayacağınız. Geçen marıl gördüm , bir kere baklava gördüm iki gün üstüste :))))
hoşgördüüümmm..
bizimki de bayramda gitmeyelim sizin memlekete dedi.. bir bakış baktım sesini kestibiz her bayram ilk gün burda onun ailesi sonrasında hemen yola koyuluyoruz.. eee onunkileri her gün görüyoruz bizimkilere gidip bbol bol zaman geçirmek istiyorum
cnm benim de öle oluyor arada ama bebeğin hareketleri değil bence çünkü daha erken böle et seğirmesi gibi oluo değişik
Kızlarrrrr, Merhaba
Uzun zaman oldu yoktum yazamadım telefondan takip etmek zor oluyor. Biraz okuyayım dedim ama ne mümkün 200 sayfa okumam lazım kimbilir neler kaçırdım :)))
Bilmiyorum hala bulantısı devam eden var ı ama ben 3 gündür biraz düzene giriyor gibiyim . Yiyecekleri hala seçiyrum herşey yiyemiyorum. Kilo kaybımda mevcur hala 51 kiloyum.Bunun güzel yanı Kıyafet konusunda hiç zorlanmıyorum hala eskilerim rahat oluyor.
Hatırlayanlar vardır Ben evdeyim hala en son ikili test yaptırdım .Şükür sonuçlar çok iyi çıktı. Dr.um raporumu bir ay daha uzatmıştı.Kasımda çalışmaya başlıcam tabi yine uzamazsa
3 lü test ne zaman yapılıyor ? Dr. gerek görürse mi istiyor?
Aşermeleriniz başladı mı , ben zaten zor yiyorum ama rüyalarımda yiyecekleri görğnce acaba canım mı istiyor diye eşim alıp alıp geliyor :)) Benim aşerme yöntemi ilginç anlayacağınız. Geçen marıl gördüm , bir kere baklava gördüm iki gün üstüste :))))
iyiyim canım sağol özledik seni çok :) seni gördük daha iyi olduk :) evt yaaa hepsi dolu maltepe toplum sağlığı merkezine git kardelen tıp merkezinin orda sor orda onlar yardımcı olurlar canım mutlaka. Ben de onun arkasındaki girişte zümrütevler sağlık ocağı var oraya kayıtlıyım ama yeni yaptırmadım kaydımı şubat ayında eşimle birlikt ekaydolmuştuk. Aslında evimize yakın var ama doluymuş.
Yakın olsun diye hemen hemen yakındaki hepsini gemiştim ben hepsi dolu mahalle arlarındakiler.
evet yaaa yoğunum ben çok böyle tatil öncesi çok yoğun oluyoruz dönüşte de öyle millet bir daha sanki birbirini göremeyecekmiş gibi sürekli arıyor ediyor iş istiyor falan
hoşgeldin ersnil :) ıyı olmana cok sevındım.. ben ancak boşa geçtim şimdi :)
kızlar gülmeyin bir sey sorucam.. yani bunu bi tek ben mi yaşıyorum bilemedim.. ben kilo olayına taktım bu aralar.. sabah kalkıyorum tartılıyorum 58 kiloyum sonra kahvaltı , gün içinde çaydır meyvedir yiyorum öğle yemeğinden sonra bi daha (aynı digital tartı, yerinden bile oynatmıyorum ) tartılıyorum 55 . deli olmak üzereyim. yani tam tersi olması gerekmez mi ? doktor kontrolünü iple çekıyorum bu işin hikmetini soracağım.. ama yani cok garip değil mi ya((
kızlar herkese iyi bayramlar;
ben yarın doktora gidip zuzumun cinsiyetini öğreneceğim(yeni öğrenen herkesi ayrıca kutlarım- ya bir de ne garip iştir bu: nerdeyse 4 aydır beraber yaşıyoruz bu vücutta daha kız mı erkek mi bilmiyorum)sonra da ver elini memleket. zuzum dedeleri, büyük anneleri görecek :) içim kıpır kıpır; kocaman da olsam; yakında zuzum olacak da olsa, ben bayramlarda hep çocuğum. anneme gidiyorum! benim zuzu da beni böyle sever-özler mi acaba. ama ben onu dizimin dibinden hiç ayırmıcam özlerim diye korkumdan değil, o beni özlemesin diye. amaaaaan yine duygusala bağladım. neyse yaşasın bayraaaaaaam
ne güzelmiş senin bu olay ben çok hızlı kilo almaya başladım hareket etmem lazım ama bacaklarım kasılıyor oda olmuyor boğaza sahip çıkmam gerek sanırım az az yemek lazım ama senin duruma şaştım kaldım belki tartın bozuktur yoksa garip bir durum bu 3 kilo nereye gidiyor ilginç
4 gündür yokum arkadaşlar, tatile çıkmadım -sanırım tatilde olduğumu düşünmüşsünüz-. Geriye dönük hızlı bir tarama yaptım;
Cinsiyeti belli olan bebişlerimizin annelerini tebrik ediyor öpüyor kutluyorum, sağ salim kucaklarınızda olur inş.
Rahatsız olan annelerimize acil şifalar diliyorum.
Sanırım bir arkadaşımızın annesinin ya da anneannesinin ameliyat durumu var, kendisine acil şifalar diliyorum.
Ersnil ve cherryfe iyi olmanıza çok ama çok sevindim.
2li test sonuçları iyi çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Beni kimse merak etmemiş. 4 gündür çok kötüyüm. Acillik oldum. En son perş akşamı migrenim tuttu dayanamıyorum demiştimCumartesi sabah acillik oldum. ' gün rapor verdi dr. Cumartesi ve Pazar. Ctesi çalışıyordum normalde, gittim evde dinlendim şükür. Geceleri ağlayarak geçirdim.Migrenim o kadar şiddetliydi ki cumartesi sabah uyanır uyanmaz yanağım alnım kızarmaya morarmaya başladı. Aşırı yanma vardı yüzümde. Ağrının dışa yansıması imiş. Eki Görüntüle 537956 Migreni olan arkadaşları korkutmasın bu resim lütfen sadece olursa eğer endişelenmeyin diye ekledim resmi. Haala ağrı çekiyorum. Sağ yanağım ve alnım da bu haldeydi. Çok korktuk. Şuanda sadece ufak ufak kızarıklıklar var.
Doktora gitmişken ikili test sonuçlarımı da aldım down 1:43700, Trizomi 1:99000 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?