2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin. şimdi nasılsın? çok şükür ikili testin iyi çıkmış maşallah bebişine. ben seni merak ettim canım hatta bugün hiç girmedi diyede yazdım. çarşambaya kadar çalışacağını yazmıştın ben öyle hatırlıyorum. migrenin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum ben siz burda yazınca öğrendim valla. migren ağrısı çeken arkadaşlar allah hepinize şifa versin.

cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin aman dikkat et kuzum kendine

Oy oy oy canım benim kıyamam sana ya.
Çok ama çok geçmiş olsun kuzucum ya.
Yüzün fena olmuş ama geçmiş çok şükur allahım beterinden saklasın.
Hamişken hasta olmak çok zor ya.Bir yandan bebiş için endişeleniyorsun,bir yandan ilaç kullanmadığın için iyileşme süren uzuyor çok zor.
Sonucunuda almışsın.Ben bu şekilde sonuçlardan çok anlamıyorum ama olumlu gibi değil mi?
Doktora henüz göstermedin kanımca.Hayırlı haberlerle gel inş.

Canım o zaman benim dediğim gibi olabilir.
Vucudun ödem yapıyor demek ki.Bencede kesinlikle yürümelisin.
Ödemde bu tarz kilo farklılıkları çok normal.Bol sıvı alıp ödemi atmaya çalış.
Tabi hareket etmende çok önemli.

çok çok geçmiş olsun hanipeks ( migren cok zor gerçekten azalmasına sevindim.. Allah şifa versin.. iyice dinlen hamilelik zaten zor bi de üzerine birsey gelince dayanması iyice zorlaşıyor ..

cnm çok geçmiş olsun şimdi nasılsın iyimisin aman dikkat et kuzum kendine

Teşekkür ederim arkadaşlar. İnsan sevdiklerine kahredermiş. Hoş karşılayın kahrımı lütfen. Rahatsızlıklarımızı bizden iyi anlayan kim var ki? Bana bile çevremdekiler abartma abartma bi baş ağrısını diyorlardı. Böyle olunca herkes korktu. Bi yandan oh diyorum iyi ki oldu da beni anladılar, bi baş ağrısı ne olacak demezler artık.

2'li test sonucumu doktorumla görüşmedim daha canım. İyi sonuçlar risk az göründüğü için aramaya gerek duymadım.

canım kimse kimsenin halinden anlamıyor.. biz zaten hassas bir dönemden geçiyoruz.. bunun üstüne bir ağrı bir acı bir dert de eklenince çekmek zor oluyor gerçekten.. boşver herkesi. anlasın anlamasınlar.. sen ve bebeğin iyi olun da.. gerisi boş iş

Migren başlı başına zaten çok zordur çevremdende duyuyorum.
Ama hamişken en ufak bir hastalık çok ama çok daha zor.
Bu tarz yorumları anlamıyorum insan hamileyken nazlanmıcak çevresi tarafından da ne zaman nazlancak.
Yinede doktoru ihmal etme tatlım.Olumlu olmasına çok sevindim.

Tekrar çok ama çok geçmiş olsun.

bende cinsiyeti yarın öğreneceğim, alah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize. bize en büyük bayram onları kucağımıza aldığımız gün olacak.

çok geçmiş olsun, ablamda migren var, günlerce karanlıkta yatmak zorunda kalıyor bazen. çok zor olduğunu biliyorum ama bu kızarıklığa çok şaşırdım.
tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun kendine dikkat et.

Çok teşekkür ederim.

Kendi anneme söylemedim telaşlanacak die. Gecenin bir yarısı kayınvalidemler geldi bakmaya. Korkumdan çok fazla minoset de içemiyorum. şükür biraz gözüm açıldı hoş mecbur açılacak işe gitmek zorundayım. Aman bi şey olmaz diyen bir patronum var.

Ah keşke ağrım olmasa da naz yapsam.

çok geçmiş olsun, ablamda migren var, günlerce karanlıkta yatmak zorunda kalıyor bazen. çok zor olduğunu biliyorum ama bu kızarıklığa çok şaşırdım.
tekrar geçmiş olsun

ilk defa böyle bir şey oldu. Dermatoloğa da gittik acilden çıkıp alerjik de olabilir test yaptırdın mı daha önce dedi, evet dedim patch testi yaptırmıştım zamanında, kadife boyasına alerjim var, ama hiç temasım olmuyor. Zaten temas halinde sadece kaşıntım olur. Test yaptırdıysan pazartesiye kadar bekle sonra yine gel dedi jel verdi ama alıp kullanmadım. Migrenden olduğu sonradan anlaşıldı. Dermatoloğa söylememiştim migrenim olduğu ne biliyim aklımıza gelmedi ki ilk etapta.

Bir haftadır evde tembelliğe alışmışım,ay şuan bir uyku bastırdı anlatamam..

Ama yinede çalışmak gibisi yok.Yılların alışkanlığından belkde evde zaman geçirmek benim için çok zor.
Yarından sonraki gün kocişde izinli olcak ohhhh çok iyi gelcek bu tatil.

ahh canım çok geçmiş olsun bende de migren var zor oluyor ağrıdığında benden tavsiye nane yağı al alnına şakaklarına onu sür hafif hafif masaj yapın o çok rahatlatıyor senin ateşin çıkmış sanırım bu yağ ferahlık veriyor tv de duymuştum bende uyguladım memnun kaldım ağrıca ıslak bez yapın yüzüne alnına başının tepesine hangi yerin daha fazla ağrıyorsa koyun çok rahatlatıyor benim ateşim çıkıyor eşim su hazırlıyor hatta buz koyuyor öyle ateşimi düşürüyoruz sirke falan olmuyor bulantı yapıyor dene ağrıların hafifler çok geçmiş olsun

Kızlar güya bugun şirketi ziyarete geldim,ama görüldüğü üzere hala burdayım.
Müdürümde diyorki sen işe başla %200 zam yapcam :)
Dedim tamam yarında gelirim ne yapayım.
Çarşamba zaten bizi tam gün izin sonrası bayram.
Ptesi 29 ekim yine tatil.Büyük ihtimalle 30 ve 31 tarihlerindede olmucam birleştircem öyle izin yapcam.
Ama yoğun olursa gelirim,gelemezsem merak etmeyin :):)

sana da canım benim. haydi gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla cinsiyeti. Ben de çok merak ediyorum.

ah canım sen tatile çıktı diye merak etmedik hay Allah yavvv çok geçiş olsun şimdi nasılsın çok üzüldüm Allah birdha göstermesin. Test sonuçların süper çok sevindim gözümüz aydın canım.

inşallah güle güle gidin güle güle gelin ben de ailemle görüşebileceğim inşallah ablamlar gelecekmiş ankaradan ne zamandır görüşmemiştik. Hepinize hayılrı bayramlar sağlıklı huzurlu mutlu günler dilerim.

okadar ben de hissediyorum bazen seyirme gibi

cnm benim de öle oluyor arada ama bebeğin hareketleri değil bence çünkü daha erken böle et seğirmesi gibi oluo değişik

ah canım nasıl merak ettim nerdesin sen yaaa en son ikiliye gidiyorum dedin gittin sürekli bizrbirimize sorduk merak ettik adını bilsem doktordan sorucam yani okadar. ersnil de kaybolmuştu o da çıktı neyse bugün inan evde bile eşime diyorum böyle sizlerden uzun süre haber alamayınca inşallah kötü birşey olmamıştır diye hatta o da soruyor haber çıktı mı diye. İkili testinin güzel geçmesine çok sevindim benim riskli çıktı amniyosentez yaptıracağım bayramdan sonra bakalım hayılrısı ile. hakan ben sana cinsiyetle ilgili birşey söyledi mi ikilide bana birşey demedi biz sorduk biliyorsun %50 kız % 50 erkek dedi raporun neden devam ediyor kanama kesilmedi mi? iyisin değil mi? aşerme değişikmiş gerçekten de :) senden haber aldığımıza sevindim.

vallahi çok üzüldüm hamilelikte ciltte pigmentasyon artışı renk değişikliği falan bişeyler yazıyor ama onunla alakalı olabilir mi acaba? Tekrar çok geçmiş olsun cnım.

Ay benimde sol gözüm kan çanağı gibi sabahdan beri böyle.
Aynaya bakınca kendimden korkuyorum yahu.

iyi rapordan kalan dinlenme hakkını başka zaman da kullanabileceksen ne güzel. Haber vermen iyi oldu bu sefer :) vallahi rüyamda kadınlar kulübü sitesini görüyorum aşağıda sen online okadar merak ettirdin bizi aman iyisin ya çok şükür evinin oralardan geçerken bakınıyorum falan salak gibi tövbe yarabbim. :)

Ben artık çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.
Yarın görüşürüz.17:20 gemisine yetişeyim bari erkenden gideyim eve:)
Müdür şimdi çıktı bende hemen peşinden kaçıyorum :):)

Sen birde beni düşün.
Aklım özellikle sende ve sedagg da kaldı.
Hani tanısam seni yolda görünce yapışcam koluna ne yaptın diye:)
Evde otururken,temizlik yaparken,mutfakdayken bir anda aklıma geliyorsunuz.
Şükür ki bugun rahatım.Valla sırf birazda ondan geldim işe :)

sağolasın canım benim Allah razı olsun biz iyiyiz sizlerin sayesinde üzülmeye düşünmeye fırsatımız olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…