2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam güzeller
herkes iyidir umarım,yeni girdim geçmişi okumadım
hafta sonu düğün vardı çoook uzun bir yolculuk yapıp geldim hala çok yorgunum

canım hoşgeldin nasılsın? biz iyyiyiz de hanipeksin migreni tutmuş yüzü alerji gibi olmuş görürsün geçmişe bakarsan kızarmış cheryfee ve ersnil çok şükür yazdılar iyilermiş şuan. Senin nasıl geçti? hayılrıs olsun canım ahhh uzun yol dokundu tabi ben evden işe gelip giderken yoruluyorum.

selam güzeller

teşekkür ederim canım inşallahhhhhhhhhhhh .. bebişim gelsin inşallah az toparlansın 3. 4. ayında hemen gidicez kızımla :)) izne de ayrılıcam inş planladıgım gıbı olur :)

Allah gönlüne göre versin canım.. bende doğum sonrası 40ımız çıkınca ananemizle birlikte gideceğiz :) 1-2 ay kadar da orda kalacağız.. bebiş 3 ayı devirmiş olcak sonra yallah evimize :)) bebiş ve ben baş başa kalacağız artık.. inşallah planlarımız dilediğimiz gibi olur, sağlıkla miniklerimizi alırız kucağımıza...

ben iyiyim çok şükür.. sizleri de gördüm daha iyi oldum..
ne güzel seninde sevdiklerin geliyor.. ooohh miiss miisss bayramları seviyorum

yaa benim annem 1 saat uzaklıkta olsa her gün giderdim sanırım
mutlu bayramlar şimdiden canım

canım çok geçmiş olsun.. migren fena. bende de olur zaman zaman.. tuttu mu hastanelik eder.. çok şükür hamilelikte hiç olmadı.. zaman zaman yokluyor gibi oluyor hemen karanlık odada sessizlikte dinleniyorum.. birde kolonyalı karabiberli pamuk yapıp şakaklarıma koyuyorum.. belki denersin sende.. Allah bir daha yaşatmasın.. test sonuçlarında süper çıkmış..

oohhh tatilll bol bol dinlen..

selam güzeller

selam.. aynı düğüne mi gittik geldik ki bizimde hafta sonumuz öyle geçti..

ohhh çok şükür sen de iyisin. merak ettik canım ya...

sözde bugün yoklama yapacaktım ama kendim giremedim epey uzun bir yolculuktu karnıma ağrılar girdi kötüydüm ama şimdi dinlendiğimi hissetmeye başladım..

ben dünden beri baya baya bebişi hissetmeye başladım meraklılarına duyurulur :)

bu akşam doktora gideceğim bakalım bebişin keyfi yerinde mi :)

hanipeks tatlım çok çok geçmiş olsun;inşallah tekrar bu kadar şiddetli ağrılar yaşamazsın bir daha

dur ben bir öpeyim de geçsin

ah canım Allah kabul etsin ben de dua ettim arkadaşımızın annesi için Allah sağlıkla başından eksik etmesin inşallah Amin.

canım anneciğin için yasin okudum. allah şifa versin tatlım.

evet yaaaa hep öyle dedik zaten yoklama yapacaktı kendi gelmedi dedik. Ben çok merak etmedim bazıları bu iki gün işe gelmiyo falan diye bir de sabah öyle geç geldim ki işe uyanamadım yemek evden getirdim falan onla uğraştım otobüs bekledim kaçırdım gelmedi falan saat 10 da 10 buçukta flan geldim işe yani okadar geciktim sonra bütün gün uzun süreli internet kesildi falan yani meraklanacak vaktim olmadı. :) Bebişini hissettin demek yaaaa maşallah :) Zaten ben ne diyorum sizler bizim herşeyin ilkini yaşayan bize öncü olan arkadaşlarımızsınız maşallah. Ne güzel birşeydir kimbilir ben de yaşamak için sabırsızlanıyorum inşallah. Hayılrı olsun canım :) Maşallah. Doktordan sonr akeşke bize yazma imkanın olsa.İnşallah hayılrı haberlerle dön.

evet cnım yaaaa çok şükür Allah ağzımızın tadını bozmasın cümlemizin.

Kızlar benim içinde tatil bu günden itibaren başlar herkese şimdiden iyi bayramlar öptm bebişleri ve sizleri

yüksek voltaj Allah annene acil şifalar versin inşallah..sağlıklı uzun bir ömrü olsun,Allah torunlarının mürvetini görmeyi nasip etsin;başınızdan eksik etmesin inşallah

haydi bakalım hayırlı bayramlar iyi tatiller canım çok öptük biz de bebeşine iyi bak.

Kızlar benim içinde tatil bu günden itibaren başlar herkese şimdiden iyi bayramlar öptm bebişleri ve sizleri

aslında bende hissediyorum böyle kelebek kanadı kadar hafif hafif ama düzensiz (nabız filan değil yani ) eşim ve annem de hissetti hatta

aynen bende canım bir kaç gündür acaa ben mi yanlış anlıyorum diyorum ama değildir yaaa

maşallah başka arkadaşlar da var hisetmeye başlayan Allahım bizlere de nasip etsin inşallah. :)
aslında bende hissediyorum böyle kelebek kanadı kadar hafif hafif ama düzensiz (nabız filan değil yani ) eşim ve annem de hissetti hatta

aynen bende canım bir kaç gündür acaa ben mi yanlış anlıyorum diyorum ama değildir yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…