Ben artık çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.
Yarın görüşürüz.17:20 gemisine yetişeyim bari erkenden gideyim eve:)
Müdür şimdi çıktı bende hemen peşinden kaçıyorum :):)
ohhh çok şükür sen de iyisin. merak ettik canım ya...selam güzeller
herkes iyidir umarım,yeni girdim geçmişi okumadım
hafta sonu düğün vardı çoook uzun bir yolculuk yapıp geldim hala çok yorgunum
selam güzeller
teşekkür ederim canım inşallahhhhhhhhhhhh .. bebişim gelsin inşallah az toparlansın 3. 4. ayında hemen gidicez kızımla :)) izne de ayrılıcam inş planladıgım gıbı olur :)
hoşgeldin canım nasılsın? ohh ne güzel Allahım güzel bir bayram nasip etsin hepimize inşallah sevdiklerimizle birlikte benim de ablam ve yeğenim ankaradan gelecekelr annem de şehir dışındaydı o da döncek :) hepbirlikte kalmıcaz biz evimizde olcaz ama inşallah bol bol görüşürüz biraz sapa annemin evi çok zor gidip geliyorum ama elimden geldiğince giderim inşallah. e tabi bayram ziyaretleri de var eşimle birlikte gitmemiz gerekn amaaan yine dinlenemicez desene :)
Ay senin durumun daha zormuş.Gidin tabi ya.Sanada değişiklik olur özlem giderirsin.
Annemlerle aramda 1 saatlik yol var benim.Bayılıyorum kalabalık kahvaltı yapmaya.
Eşimin annesi memlekette olduğundan biz geçen bayramki gibi ilk günden annemlere gidicez :)
4 gündür yokum arkadaşlar, tatile çıkmadım -sanırım tatilde olduğumu düşünmüşsünüz-. Geriye dönük hızlı bir tarama yaptım;
Cinsiyeti belli olan bebişlerimizin annelerini tebrik ediyor öpüyor kutluyorum, sağ salim kucaklarınızda olur inş.
Rahatsız olan annelerimize acil şifalar diliyorum.
Sanırım bir arkadaşımızın annesinin ya da anneannesinin ameliyat durumu var, kendisine acil şifalar diliyorum.
Ersnil ve cherryfe iyi olmanıza çok ama çok sevindim.
2li test sonuçları iyi çıkan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Beni kimse merak etmemiş. 4 gündür çok kötüyüm. Acillik oldum. En son perş akşamı migrenim tuttu dayanamıyorum demiştimCumartesi sabah acillik oldum. ' gün rapor verdi dr. Cumartesi ve Pazar. Ctesi çalışıyordum normalde, gittim evde dinlendim şükür. Geceleri ağlayarak geçirdim.Migrenim o kadar şiddetliydi ki cumartesi sabah uyanır uyanmaz yanağım alnım kızarmaya morarmaya başladı. Aşırı yanma vardı yüzümde. Ağrının dışa yansıması imiş. Eki Görüntüle 537956 Migreni olan arkadaşları korkutmasın bu resim lütfen sadece olursa eğer endişelenmeyin diye ekledim resmi. Haala ağrı çekiyorum. Sağ yanağım ve alnım da bu haldeydi. Çok korktuk. Şuanda sadece ufak ufak kızarıklıklar var.
Doktora gitmişken ikili test sonuçlarımı da aldım down 1:43700, Trizomi 1:99000 çıktı.
Kızlar güya bugun şirketi ziyarete geldim,ama görüldüğü üzere hala burdayım.
Müdürümde diyorki sen işe başla %200 zam yapcam :)
Dedim tamam yarında gelirim ne yapayım.
Çarşamba zaten bizi tam gün izin sonrası bayram.
Ptesi 29 ekim yine tatil.Büyük ihtimalle 30 ve 31 tarihlerindede olmucam birleştircem öyle izin yapcam.
Ama yoğun olursa gelirim,gelemezsem merak etmeyin :):)
selam güzeller
ohhh çok şükür sen de iyisin. merak ettik canım ya...
canım hoşgeldin nasılsın? biz iyyiyiz de hanipeksin migreni tutmuş yüzü alerji gibi olmuş görürsün geçmişe bakarsan kızarmışcheryfee ve ersnil çok şükür yazdılar iyilermiş şuan. Senin nasıl geçti? hayılrıs olsun canım ahhh uzun yol dokundu tabi ben evden işe gelip giderken yoruluyorum.
canım anneciğin için yasin okudum. allah şifa versin tatlım.
sözde bugün yoklama yapacaktım ama kendim giremedimepey uzun bir yolculuktu karnıma ağrılar girdi kötüydüm ama şimdi dinlendiğimi hissetmeye başladım..
ben dünden beri baya baya bebişi hissetmeye başladım meraklılarına duyurulur :)
bu akşam doktora gideceğim bakalım bebişin keyfi yerinde mi :)
Allah gönlüne göre versin canım.. bende doğum sonrası 40ımız çıkınca ananemizle birlikte gideceğiz :) 1-2 ay kadar da orda kalacağız.. bebiş 3 ayı devirmiş olcak sonra yallah evimize :)) bebiş ve ben baş başa kalacağız artık.. inşallah planlarımız dilediğimiz gibi olur, sağlıkla miniklerimizi alırız kucağımıza...
ben iyiyim çok şükür.. sizleri de gördüm daha iyi oldum..
ne güzel seninde sevdiklerin geliyor.. ooohh miiss miisss bayramları seviyorum
yaa benim annem 1 saat uzaklıkta olsa her gün giderdim sanırım
mutlu bayramlar şimdiden canım
canım çok geçmiş olsun.. migren fena. bende de olur zaman zaman.. tuttu mu hastanelik eder.. çok şükür hamilelikte hiç olmadı.. zaman zaman yokluyor gibi oluyor hemen karanlık odada sessizlikte dinleniyorum.. birde kolonyalı karabiberli pamuk yapıp şakaklarıma koyuyorum.. belki denersin sende.. Allah bir daha yaşatmasın.. test sonuçlarında süper çıkmış..
oohhh tatilll bol bol dinlen..
selam.. aynı düğüne mi gittik geldik kibizimde hafta sonumuz öyle geçti..
kızlar yaa bebişinin hareketlerinii hisseden yok mu hala ?
ben sürekli birşey hissediyorum ama ne bilmiyorum :))))
aynen bende canım bir kaç gündür acaa ben mi yanlış anlıyorum diyorum ama değildir yaaa
Kızlar benim içinde tatil bu günden itibaren başlar herkese şimdiden iyi bayramlar öptm bebişleri ve sizleri
aslında bende hissediyorumböyle kelebek kanadı kadar hafif hafif ama düzensiz (nabız filan değil yani ) eşim ve annem de hissetti hatta
aynen bende canım bir kaç gündür acaa ben mi yanlış anlıyorum diyorum ama değildir yaaa
aslında bende hissediyorumböyle kelebek kanadı kadar hafif hafif ama düzensiz (nabız filan değil yani ) eşim ve annem de hissetti hatta
haydi bakalım hayırlı bayramlar iyi tatiller canım çok öptük biz de bebeşine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?