tatlım geçmiş olsun,aynı sancılar bende de oldudinlenince geçmeyince dr acile yönlendirdi serum takıldı ve iğne yapıldı.. yorgunluktan olmuş,dr bol bol dinleneceksin dedi.. çok şükür kanamamız olmadı bak dikkat et sende dinlenmeye çalış
Guzel anneler merhaba yeni uyeyim ve burdaki konusmalarinizi gorunce cok mutlu oluyorum ben telden giriyorum ve internetim yavas oldugu icin pek fazla konulara dahil olamayacagimama hepinize saglikli gebelikler ve dogum diliyoru
Benimde bir kizim olacak Allahin izniyle sabirsizlikla bekliyorum cok mutluyum :)
​ geçmiş olsun canım. bende de öksürük var ciğerlerim dışına çıkacakmış gibi oluyor. sinüzit olduğu için geniz akıntım var o da öksürük yapıyor
afedersin bi de öksürürken idrarımı tutamadım 2, 3 kez. sizde de oluyor mu böyle kızlar?
Utandım söylemek istememiştim, ben de arka arkaya öksürdüğüm zamanlarda kaçırıyorum, tuvalete zor koşuyorum. 2 kere de gece kaçırdım, biraz fazlaydı, çok utandım, sabaha kadar ağladımEşim ısrarla doktoru ara sor dedi, utancımdan aramadım da.
Arkadaşlaarr dün ilk defa net bir şekilde kızımın hareketini hissettim :)) düne kadar acaba gaz mı vs mi diye şüpheye düşüyordum ama dün ilk defa emin oldum :)) Dirseklerimi dizlerime dayamış koltukta oturup tv seyrediyordum. Öne doğru oturduğum için aradaki boşluklar doldu heralde hooppp diye döndüğünü hissettim :))) çok acayip bir duyguydu. Eşim gelince ona da anlattım hemen elini karnıma koydu hissetmek için. Ben zar zor hissediyorum sen hiç hissedemezsin dedim. O da çok hevesleniyir hissetmek için :)) Sabret, biraz daha büyüsün sen de tekmelerini hissedeceksin dedim.
Bir daha ne zaman hissederim diye sürekli kendimi dinlemeye başladım :) Biraz daha büyüsünler de heran hissedelim meleklerimizi..
Ben de hissetmek istiyorum üüüüüüüüüüüüüüüüüü
Hadi gözün Aydın :)) artik hissedilir.aslında erkek bebek sahiplerinin cogu da hissediyordur (gaz bu gaz :)) )
Benimki dort donuyor :))) bazen uzanip karnima kumanda koyuyorum disardan belli mi diye.henuz o kadar guclu degil:))
Daha hickirdigini bile hissedeceksiniz o daha da eğlenceli :)))
Neeeeeee hıçkırığı mı hissediliyor dedin????????????????
kızlar bu arada bende lcw dan 3 tane pantolon aldım çok rahatlar..tavsiye ederim..
Ben de aldım 2 tane, birini giyip resmini de çektim, birazdan atarım. Hayırlı olsun cicişlerin.
doktor bana düşük önleyici bi iğne vermişti eczacı da yanlış iğne vermiş ve ben farketmeden onu vurdurdum kendime. yanlış iğne yüzünden bebeğim için 15 gündür çok endişeliyim))korkuyorum bana da dua ederseniz sevinirim ben de herkes için dua etcem...
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3490&urun_id=158113
kızlar bu elbise nasıl fikirlerinizi bekliyorum. elbiseyi çok seviyorum fena değil gibi ama ne yapsam bilemedim.siyah ve yeşil rengide var.
canım güle güle giy elbisen çok ciciymiş. lcwya baktım canım akşam gittim hatta ama elbise falan yoktu. senin elbisen güzelmiş tatlım. bende alırsam bordo rengini alıcam. siyah düşünmüyorum kaç gündür bakıyorum bu elbiseye yarında son günmüş. eşimde alırsan al beğenmezsen iadesi varmış diyor.bu rengi güzelmiş. alt tarafta şu var http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3490&urun_id=158066 siyah olarak da bunu düşünebılırsın ben çok beğendim .. Lcw varsa yakınlarında bu ay onların elbıselerde güzel..
ben sundan aldım üzerinde de cok hoş duruyor
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bej Check
canım güle güle giy elbisen çok ciciymiş. lcwya baktım canım akşam gittim hatta ama elbise falan yoktu. senin elbisen güzelmiş tatlım. bende alırsam bordo rengini alıcam. siyah düşünmüyorum kaç gündür bakıyorum bu elbiseye yarında son günmüş. eşimde alırsan al beğenmezsen iadesi varmış diyor.bu rengi güzelmiş. alt tarafta şu var http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3490&urun_id=158066 siyah olarak da bunu düşünebılırsın ben çok beğendim .. Lcw varsa yakınlarında bu ay onların elbıselerde güzel..
ben sundan aldım üzerinde de cok hoş duruyor
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bej Check
tatlım geçmiş olsun,aynı sancılar bende de oldudinlenince geçmeyince dr acile yönlendirdi serum takıldı ve iğne yapıldı.. yorgunluktan olmuş,dr bol bol dinleneceksin dedi.. çok şükür kanamamız olmadı bak dikkat et sende dinlenmeye çalış
canım güle güle giy elbisen çok ciciymiş. lcwya baktım canım akşam gittim hatta ama elbise falan yoktu. senin elbisen güzelmiş tatlım. bende alırsam bordo rengini alıcam. siyah düşünmüyorum kaç gündür bakıyorum bu elbiseye yarında son günmüş. eşimde alırsan al beğenmezsen iadesi varmış diyor.
bende endişelenmeye başladım yavaş yavaş canım durup durup kramp gibi giriyor ağrılar bende bugün işe geldim ama yarın sabaha geçmezse hemen doktora gideceksin dedi eşim haklı galiba 2 gündür evde de iş güç derken tam dinlenemedim sanırım. ayy Allah korusun inşallah kanama falan olmaz( sana da çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Canım Allah korusun...
Doktorunla görüştün değil mi?
canım sanırım vazgeçtim.al o zaman çok düşünme :) çok beğenirsen başka rengini de alırsın
küçük bi ilçedeyim özel bi doktor bile yok en yakın karaman merkez o da 4 saat gittik bi ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona girdik görünürde bişey yok gayet sağlıklı dedi ama canım sonu nasıl olcak bilmiyorum...
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3490&urun_id=158113
kızlar bu elbise nasıl fikirlerinizi bekliyorum. elbiseyi çok seviyorum fena değil gibi ama ne yapsam bilemedim.siyah ve yeşil rengide var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?