2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çok geçmiş olsun canım.

Aman dikkat et kendine...

teyzeleri maşallah benim oğluşum kıpır kıpır,annesine hep ben buradayım diyor
denk getirebilse abimiz de hissedecek kardeşini ama sabahları pek hareket etmiyor
içinde kıpırdayan bebeğin verdiği mutluluğu ne çok özlemişim meğer..
darısı henüz hissedememiş kardeşlerimin başına,tez ve hayırlı vakitte sizlerde hissedin yeğenlerimin hareketlerini inşallah

Hoşgeldiniz. Hayırlı uğurlu olsun kızınız.

Canım Allah korusun...

Doktorunla görüştün değil mi?

http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3490&urun_id=158113

kızlar bu elbise nasıl fikirlerinizi bekliyorum. elbiseyi çok seviyorum fena değil gibi ama ne yapsam bilemedim.siyah ve yeşil rengide var.

bu rengi güzelmiş. alt tarafta şu var http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3490&urun_id=158066 siyah olarak da bunu düşünebılırsın ben çok beğendim .. Lcw varsa yakınlarında bu ay onların elbıselerde güzel..

ben sundan aldım üzerinde de cok hoş duruyor

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - Bej Check

canım güle güle giy elbisen çok ciciymiş. lcwya baktım canım akşam gittim hatta ama elbise falan yoktu. senin elbisen güzelmiş tatlım. bende alırsam bordo rengini alıcam. siyah düşünmüyorum kaç gündür bakıyorum bu elbiseye yarında son günmüş. eşimde alırsan al beğenmezsen iadesi varmış diyor.

canım güle güle giy elbisen çok ciciymiş. lcwya baktım canım akşam gittim hatta ama elbise falan yoktu. senin elbisen güzelmiş tatlım. bende alırsam bordo rengini alıcam. siyah düşünmüyorum kaç gündür bakıyorum bu elbiseye yarında son günmüş. eşimde alırsan al beğenmezsen iadesi varmış diyor.

bende endişelenmeye başladım yavaş yavaş canım durup durup kramp gibi giriyor ağrılar bende bugün işe geldim ama yarın sabaha geçmezse hemen doktora gideceksin dedi eşim haklı galiba 2 gündür evde de iş güç derken tam dinlenemedim sanırım. ayy Allah korusun inşallah kanama falan olmaz ( sana da çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

al o zaman çok düşünme :) çok beğenirsen başka rengini de alırsın

slm kızlar son 9 haftalıkken yazmıştım sıkıntılı geçiyordu kanamam vardı şimdi 15+4 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş 18 nisan doğum olarak görünüo alışveriş yapmak için erken mi sizce

tatlım sakın korkma,bu sancılar kendini çok yorup zorladığın için oluyor ama dinlenmek şart,eve gittiğinde hiç bir iş yapma yat dinlenmeye çalış;dinlenmene rağmen sabah uyandığında devam ediyorsa doktoruna danış..

Canım Allah korusun...

Doktorunla görüştün değil mi?

küçük bi ilçedeyim özel bi doktor bile yok en yakın karaman merkez o da 4 saat gittik bi ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona girdik görünürde bişey yok gayet sağlıklı dedi ama canım sonu nasıl olcak bilmiyorum...

Canım benim Rabbim korusun,iyilik versin bebeğine...

Yapılan iğne neydi?

pempe33 canım yanlışlıkla vurulan iğne ne iğnesiymiş?doktoruna haber verdin mi?asıl vurulman gereken iğneyi yaptırdın mı?

kızlar kendinize dikkat edin lütfen. seda ve naz için endişeleniyoruz sizede bişey olmasın.

kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…