kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.
pempe33 canım yanlışlıkla vurulan iğne ne iğnesiymiş?doktoruna haber verdin mi?asıl vurulman gereken iğneyi yaptırdın mı?
evet canım gidince bakarım artık.haklısın bunlar daha güzel ve modern duruyor.. gideceksen zaten kafana göre istediğini alırsın..
sağol canım. bende beli ve yakası yüzünden kararsız kalmıştım.İkiside cok güzel çok beğendim,güle güle kullan canım.
Almayı düşündüğün elbisenin yakası ve beli hoşuma gitmemişti,vazgeçtiğin için söylüyorum
kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.
daha iyileri sizin olsun canlarım. annem zevklidir canım.benimde neyi sevip sevmeyeceğimi çok iyi biliyor. benden önce bebişim için alışverişe başlamış bile. bugün 12li hastane çıkışı almış. 2 tane daha alırım diyor. anne hepsini sen mi alıcaksın bırak ben kendi zevkime göre alayım dedim. benim aldıklarımı sende beğenirsin diyor.bunlara bayıldım ben güle güle giy tatlım,annen çok zevkliymiş :)
Canım benim Rabbim korusun,iyilik versin bebeğine...
Yapılan iğne neydi?
canım ya nasıl böyle bir hata yapabilir eczanedekiler hala aklım almıyor. inşallah bir sorun yoktur tatlım. iyi düşünelim ki sonuda iyi olsun.kötü şeyleri aklına getirme canımben düşük iğnesi yerine bi kas geliştirici hormon gibi bişey vuruldum yanlışlıkla şu erkeklerin vucut gelişticilerin kullandığı bi iğneymiş bi kere vuruldu 100 mg ama korkuyoruz dağ başında bi ilçedeyim en yakın merkeze özele ğittik iyi görünüyor bebek gayet sağlıklı dedi ama... araştırıp soruşturduğum doktorlardan bazıları bebek erkekse sorun olmaz ama kızsa sorun olur dedi...daha cinsiyet belli değil...yapcak başka bişeyim yok işimiz allaha kaldı dua ediyoruz...
evet ben diş hekimine gittim canım.. hamilelikte normalden üç kat daha hassas olur diş etleri dedi.. daha ıyı ağız bakımı ve varsa diş taşlarının temizlenmesini öneriyor. diş ipi mutlaka kullanın.. şu an dişlerimiz her tür tehlikeye açıklar.
geçmiş olsun tatlım;hamilelikte diş ve diş etleri çok çok hassas oluyorfırçalarken bile daha yumuşak davranmak gerekiyor
canım ya nasıl böyle bir hata yapabilir eczanedekiler hala aklım almıyor. inşallah bir sorun yoktur tatlım. iyi düşünelim ki sonuda iyi olsun.kötü şeyleri aklına getirme canım
sağol laternem..resmen diş etlerim yerinden kalkıyo dün gördüğümde çok üzüldüm..muhakakk diş doktoruna gitmem lazım..
canım sağol cevap için ama ne yapmak hangi markayı kullanmak gerekiyo..sensodyne kullanıyorum..
eşim bi arkadasına danısmıs oda kalsiyum eksikliğinden demiş..dişimde herhangi bi sorun yok diş etim problemli sonucta öyle değilmi ?
oy oy maşallah yerim senin göbüşünü ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?