2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.

evet ben diş hekimine gittim canım.. hamilelikte normalden üç kat daha hassas olur diş etleri dedi.. daha ıyı ağız bakımı ve varsa diş taşlarının temizlenmesini öneriyor. diş ipi mutlaka kullanın.. şu an dişlerimiz her tür tehlikeye açıklar.

pempe33 canım yanlışlıkla vurulan iğne ne iğnesiymiş?doktoruna haber verdin mi?asıl vurulman gereken iğneyi yaptırdın mı?

ben düşük iğnesi yerine bi kas geliştirici hormon gibi bişey vuruldum yanlışlıkla şu erkeklerin vucut gelişticilerin kullandığı bi iğneymiş bi kere vuruldu 100 mg ama korkuyoruz dağ başında bi ilçedeyim en yakın merkeze özele ğittik iyi görünüyor bebek gayet sağlıklı dedi ama... araştırıp soruşturduğum doktorlardan bazıları bebek erkekse sorun olmaz ama kızsa sorun olur dedi...daha cinsiyet belli değil... yapcak başka bişeyim yok işimiz allaha kaldı dua ediyoruz...

haklısın bunlar daha güzel ve modern duruyor.. gideceksen zaten kafana göre istediğini alırsın..
evet canım gidince bakarım artık.

İkiside cok güzel çok beğendim,güle güle kullan canım.

Almayı düşündüğün elbisenin yakası ve beli hoşuma gitmemişti,vazgeçtiğin için söylüyorum
sağol canım. bende beli ve yakası yüzünden kararsız kalmıştım.

kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.

Paşa annişi bendede yoğun diş eti kanaması var.Tuzlu suyla gargara yapıyorum,arada karbonatla fırçalıyorum.
20.haftadan sonra diş hekimine görüneceğim.

bunlara bayıldım ben güle güle giy tatlım,annen çok zevkliymiş :)
daha iyileri sizin olsun canlarım. annem zevklidir canım.benimde neyi sevip sevmeyeceğimi çok iyi biliyor. benden önce bebişim için alışverişe başlamış bile. bugün 12li hastane çıkışı almış. 2 tane daha alırım diyor. anne hepsini sen mi alıcaksın bırak ben kendi zevkime göre alayım dedim. benim aldıklarımı sende beğenirsin diyor.

Canım benim Rabbim korusun,iyilik versin bebeğine...

Yapılan iğne neydi?

doğru olan iğne proluton depot... ama bana primobolan depot diye bi yanlış iğne verildi... adları çok yakın eczacı yanlış okuuş...eğer siz de doktorlarınıza sorarsanz çok sevnirim bebeğime bi etkisi olur mu die??? büyük şehirlerde iyi doktorlar vardır... dağ başında bi ilçedeyiz...

geçmiş olsun tatlım;hamilelikte diş ve diş etleri çok çok hassas oluyor fırçalarken bile daha yumuşak davranmak gerekiyor

canım ya nasıl böyle bir hata yapabilir eczanedekiler hala aklım almıyor. inşallah bir sorun yoktur tatlım. iyi düşünelim ki sonuda iyi olsun.kötü şeyleri aklına getirme canım

canım sağol cevap için ama ne yapmak hangi markayı kullanmak gerekiyo..sensodyne kullanıyorum..
eşim bi arkadasına danısmıs oda kalsiyum eksikliğinden demiş..dişimde herhangi bi sorun yok diş etim problemli sonucta öyle değilmi ?

canım ya nasıl böyle bir hata yapabilir eczanedekiler hala aklım almıyor. inşallah bir sorun yoktur tatlım. iyi düşünelim ki sonuda iyi olsun.kötü şeyleri aklına getirme canım

canım yanlış iğneyi olalı bugün 15 gün oldu bi sıkıntım yok çok şükür ama bebek nasıl bilmiyorum?? en son yanlış iğneden sonra gayet iyi sağlıklı bi bebek demişti doktor... diğer kontrol 15 gün sonra bakalım.. herkes eczaneden aldığı ilaçlara dikkat etsin bize de ders oldu...

doktor bana colgate in sensitive serisini önermişti. diş ipi de colgate kullanıyorum diğerleri çok sert geldi bana.. diş fırçamı değiştirip ultra yumuşak olanını aldım eczaneden.. bir de bana calsi-net (suda eritilip içilen) ondan verdi. ben hiç süt ve yoğurt tüketemedim bulantılar yüzünden. kalsiyum eksikliği de önemli bir sebepmiş..benim sorunum çok azaldı.. umarım seninde kısa zamanda geçer.. dişinde sorun yoktur tabi ben önlem olsun diye söyledim.. çok hassassın demek ki sende..

Canım cok üzüldüm ins.bir sorun olmaz.Kardesim eczacı dilersen sorabilirim ama bir Dr değil .
Sadece ilaç değil hormonlu gıdalar bile zararlı hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…