2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.

Canım bende de hamileliğimin ilk ayından beri diş eti sorunu var diş doktorum paradontax verdi onu kullanıyorum ama pek bi gerileme yok açıkçası. Dişlerimi fırçalamaya korkuyorum artık bu hafta yine gideceğim doktora. Hem 20 lik dişim çekilecek hem de başka bir şey önermsini isteyeceğim.
Ama diğer arkadaşların da söylediği gibi hamilelikte çok normalmiş

çok geçmiş olsun canım, ne diyim o eczacıya bilemedim, benim gitmeme bayağı var ama tabi sorarım, çok çok geçmiş olsun, olmamıştır bişe, içini ferah tut, yediğimiz içtiğimiz her şeyde hatta soluduğumuz havada bile bin bir türlü kimyasal var, Allah korur onu merak etme

allah razı olsun canım...

Nerede yaşıyorsun canım?

maşallah nazar değmesin... doğum zamanımız aynı ama benim bu kadar göbüşüm yok

Ben biraz da göbüşü bilerek çıkardım öne doğru, sırtıma bakssana, geriye doğru eğildim biraz

Pempe33 tatlım suan sordum.olman gereken iğneyi tekrar olmalı dedi.alakasız iğne dedi tek doz oldugundan bir sakınca olmaz korkmasın dedi.
Altını çizerek eczacılar odasına veya SGK ya sikayet etmeni söyledi.mail bile atabilirsin ama en önemlisi saglikla gelsin yavrun...
İğneyi yapan kisinin de fark etmemesi en büyük saçmalık!

çok sağol canım.. inşallah bişey olmaz... zaten sonra doğru iğnemi oldum... canım bebeğimin derdine düşmekten eczacıya napsam düşünemedim bile... evet hepimizin gözünden kaçtı aslında doktorun yazısı netti... eşim bakmamış eczacı doğru dürüst bakmamış iğneyi vuran ebe bakmamış olacağı varmış bize büyük bi ders oldu... tek dileğim bebeğime bişey olmasın...

Kizz hanipeks Allah'ım kırmızı pijamaya hele :)
Maşallah pek sirin pek tatlı .saglikla gelsin kuzun.
Ayrıca kırmızı nazarı dağıtır,bozar

ay canım benim ya, ne güzel bi yer oldu burası, sizi seviyorum ya açmış sormuş ya yavrum benim:)

canım bu söylediklerini not ettim akşam iş çıkısı alayım ama önce bi doktora görüneyim tabi..
yok senin için demedim eşimin arkadası için söyledim.o demişya kalsiyum eksikliğinden diye hani dişim çürümedi kalsiyum eksikliği diş etlerime zarar vermez gibi geldiği için sana sordum aslında..

Ay ben heyecandan nasil anlatmışım dedi dedi diye:)
Canım benim bence ihmal etme.benim oğlumu 5 yasında düz taban için Dr götürdüm küçük , büyüyünce düzelir dedi.duzelmedi ,burda kemik hastanesine götürdüm ileri derece düzlük raporunu elime verdiler ameliyat olacak dediler.kahroldum hemen Dr ve hastaneye mail attım.tabip odasını ve ücretsiz saglık hattı var onu aradım.hastane ve dr bize ertesi gün tel. Açtı Dr bütün masrafı üstleneceğini söyledi hayır dedim.Benim cocuğum ne askere gidebilecek ne polis olabilecek haberi yok bile hala.
Erken teşhiste botla tabanlikla kurtulurmuş.Başka Dr neden gitmediniz diyor :) başka Dr gideceksek sen ne ise yarayacaksin dedim.
Dr 'a en son cocuğun varmi dedim bir oğlum var dedi , ben bekledikce sende elin yüreğinde bekle dedim...

Sen susarsan ben susarsam herkes bildigini okur ezer. Pesini bırakma şimdi boyle düşünürsün ılerde cok pişman olursun.

kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.
ben daha hamile olduğumu öğrenmeden başladı canım
tüp bebek ya benim ki çok fene sızlıyordu diş etlerim bekleme süresindeydim o zaman kayınvalidemde hamilesin ondan demişti ki gerçektende öyleymiş,diş etlerim çekilmiş sanırım ara ara hala oluyor ama daha dişçiye gitmedim...kanama ara ara oluyor...

çok geçmiş olsun canım dr ne dedi bu ilaç için peki riski bir durum yoktur inşallah bebeğinde iyi gidiyorsa üzme kendini herşey allahtan ona emanet bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…