Canım cok üzüldüm ins.bir sorun olmaz.Kardesim eczacı dilersen sorabilirim ama bir Dr değil .
Sadece ilaç değil hormonlu gıdalar bile zararlı hepimiz için.
kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.
doğru olan iğne proluton depot... ama bana primobolan depot diye bi yanlış iğne verildi... adları çok yakın eczacı yanlış okuuş...eğer siz de doktorlarınıza sorarsanz çok sevnirim bebeğime bi etkisi olur mu die??? büyük şehirlerde iyi doktorlar vardır... dağ başında bi ilçedeyiz...
çok geçmiş olsun canım, ne diyim o eczacıya bilemedim, benim gitmeme bayağı var ama tabi sorarım, çok çok geçmiş olsun, olmamıştır bişe, içini ferah tut, yediğimiz içtiğimiz her şeyde hatta soluduğumuz havada bile bin bir türlü kimyasal var, Allah korur onu merak etme
küçük bi ilçedeyim özel bi doktor bile yok en yakın karaman merkez o da 4 saat gittik bi ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona girdik görünürde bişey yok gayet sağlıklı dedi ama canım sonu nasıl olcak bilmiyorum...
maşallah nazar değmesin... doğum zamanımız aynı ama benim bu kadar göbüşüm yok
Nerede yaşıyorsun canım?
Ben biraz da göbüşü bilerek çıkardım öne doğru, sırtıma bakssana, geriye doğru eğildim biraz
Pempe33 tatlım suan sordum.olman gereken iğneyi tekrar olmalı dedi.alakasız iğne dedi tek doz oldugundan bir sakınca olmaz korkmasın dedi.
Altını çizerek eczacılar odasına veya SGK ya sikayet etmeni söyledi.mail bile atabilirsin ama en önemlisi saglikla gelsin yavrun...
İğneyi yapan kisinin de fark etmemesi en büyük saçmalık!
Pempe33 tatlım suan sordum.olman gereken iğneyi tekrar olmalı dedi.alakasız iğne dedi tek doz oldugundan bir sakınca olmaz korkmasın dedi.
Altını çizerek eczacılar odasına veya SGK ya sikayet etmeni söyledi.mail bile atabilirsin ama en önemlisi saglikla gelsin yavrun...
İğneyi yapan kisinin de fark etmemesi en büyük saçmalık!
ay canım benim ya, ne güzel bi yer oldu burası, sizi seviyorum ya açmış sormuş ya yavrum benim:)
doktor bana colgate in sensitive serisini önermişti. diş ipi de colgate kullanıyorum diğerleri çok sert geldi bana.. diş fırçamı değiştirip ultra yumuşak olanını aldım eczaneden.. bir de bana calsi-net (suda eritilip içilen) ondan verdi. ben hiç süt ve yoğurt tüketemedim bulantılar yüzünden. kalsiyum eksikliği de önemli bir sebepmiş..benim sorunum çok azaldı.. umarım seninde kısa zamanda geçer.. dişinde sorun yoktur tabi ben önlem olsun diye söyledim.. çok hassassın demek ki sende..
Kizz hanipeks Allah'ım kırmızı pijamaya hele :)
Maşallah pek sirin pek tatlı .saglikla gelsin kuzun.
Ayrıca kırmızı nazarı dağıtır,bozar
Kızlar bu da LCW pantolonum :)
Eki Görüntüle 541851
çok sağol canım.. inşallah bişey olmaz... zaten sonra doğru iğnemi oldum... canım bebeğimin derdine düşmekten eczacıya napsam düşünemedim bile... evet hepimizin gözünden kaçtı aslında doktorun yazısı netti... eşim bakmamış eczacı doğru dürüst bakmamış iğneyi vuran ebe bakmamış olacağı varmış bize büyük bi ders oldu... tek dileğim bebeğime bişey olmasın...
ben daha hamile olduğumu öğrenmeden başladı canımkızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.
doğru olan iğne proluton depot... ama bana primobolan depot diye bi yanlış iğne verildi... adları çok yakın eczacı yanlış okuuş...eğer siz de doktorlarınıza sorarsanz çok sevnirim bebeğime bi etkisi olur mu die??? büyük şehirlerde iyi doktorlar vardır... dağ başında bi ilçedeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?