2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sanada çok geçmiş olsun canım..umarım doğumdan sonra geçer

ben üçlü test sonucumu aldım herşey iyiymiş paşamın çok şükür
sağlıkocağında da hemşire kalp atışlarını dinledi
allahım hepimize sorunsuz hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallahhh

sanada çok geçmiş olsun canım..umarım doğumdan sonra geçer

sağol canım inşallah geçer diş taşlarımı temizletmem lazım ama şimdi istemiyorum beni çok etkilemiyor şuanda
ama ilk iki ay çok kötüydü yemek falan yiyemiyordum su içemiyordum doğumdan sonra artık bebeğimi önce sağlıkla alayım kucağıma dr üç aydan sonra gidebilirsin demişti ama yinede riske girmek istemiyorum

o nasil eczaci yaa icini ferah tut sen birsey olmaz Allahin izniyle...

Paşa annişi bendede yoğun diş eti kanaması var.Tuzlu suyla gargara yapıyorum,arada karbonatla fırçalıyorum.
20.haftadan sonra diş hekimine görüneceğim.

bana doktor hamilelikte kesinlikle kullanilmayan ilaclarin listesini vermisti, icinde kabartma tozu da yaziyordu, bende sasirdim sordum ben kullaniyorum ama pastalarda falan diye :)dedi oyle degil gargara yapmak icin kullanma, solunum yollarini tahris etmesiyle ilgili biseyler soyledi, ingilizce soyledigi icin tam net hatirlayamiyorum ne dedigini ama sen de doktoruna sor bi istersen Mergencim, tehlikeli olmasin

cok yakismis gobek sana masallah

ben de aldim haftasonu ilk defa hamile pantolonu artik eski pantolanlarimi hic giyemiyorum valla cok dar geliyor. Bikac tanede xl ic camasir aldim normalde s m falan alirdim kendime inanamadim, ama rahat valla xxl si olsa onu bile alabilirdim

kizlar ben bir de hamile yastigi diye birsey aldim internetten, gece yatarken sirt ustu ve yuzustu yatmanizi engelliyor gelsin de bakalim rahat edebilecekmiyim, ben alisim yuzukoyun yatmaya surekli karnimi acitiyorum yatarken...

geçmiş olsun haklısın canım... eşim ilgilenecek inşallah bu konu ile...

Umutege16 darısı hepimize saglikla gelsin kuzun cok sevindim:)

Gelirsem yirtarim o pijama olmayan pantolonu Hanipeks :))

sağol canım... doktor bişey omaz dedi... bebek de şimdilik iyi sağlıklı görünüyor... inş bişey olmaz... amin canım allaha emanet...

Kızlar ne diyecektim ben size, gecen Facebook'ta bir şey okudum birisi 41 hamile kadından 1 er ayetel kursi okumalarını istiyorum yardım edin diye yazmış bir sayfada , acaba bunun hikmeti nedir ?

Canim ne guzel balayina geri donmeniz .. hosuma gitti gorunce yazini Allah naxardan sakasin
biz 2 aydir uzak kaldik birbirimizden.. riskli donendeyim.

Hamilelerin hastalarin dualari kabul olur derler.. o yuzden ozellikle istemis olabilir. ilk gecede ve dogum sirasindada dua isterler..

Bana hala eski kotlarim oluyor. kardesim bir tisort almis malum lcwden. ama gobek yokki giyemefim daha ,
sen genc kizliginda boyle zayif gorunmiyordun kiskandirma beni diyor:)) bende alisveris yapmak istiyorumm

Ayni tarihteyiz seninle 18 nisan benimde. ama ben alisveris icin erken oldugunu dusunuyorum. 6-7 aylik olsun insallah..

kızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.
Dişlerimi fırçalarken oldu oluk oluk kanadı resmen hemen bıraktım fircalamayi, şimdi korkuyorum fırçalamaya ((
doktora gidicem de iyi bir dişçi bilmiyorum burada
Canım Allahın izniyle birşey olmaz, sağlıklı demişler iste, o eczacıyı da iğneye vurana da tebrikler ama sende bundan sonra dikkatli ol ben iğne yazdiklarinda hemen icerigini okumuştum sonra gitmiştim iğneye, ne olur ne olmaz bizden daha titiz kimse olmaz bu konularda

Paşa annişi bendede yoğun diş eti kanaması var.Tuzlu suyla gargara yapıyorum,arada karbonatla fırçalıyorum.
20.haftadan sonra diş hekimine görüneceğim.

Bende deneyeceğim bu dediklerini , ben birde cocuk dış fırçası aldım almaz olaydım zimpara çıktı resmen

Bence bırak annen alsın çok zevkliymis bende o hırkayı çok beğenmiştim ama bedene karar veremedim ilerleyen dönemlerde alıcım Ama:)

Hey maşallah listede arkadasın ama göbekte öndesin bakıyorum , maşallah bebise koca karılar gibi yorum yapıcım erkek o erkek

gözün aydın canım :) inşallahhhh hepimiz güzel haberlerle devam ederiz..

Valla bence de güzel oldu evlendik 1 ay sonra balayı bitti zaten , şimdi oldu diye bende çok mutluyum bir daha olmaz siyordum esim için daha dok üzülüyordum aslında ama oldu seninde riskli donemin bitecek inşallah canımın ici , bizim gibi bittiğinde bebis kusura bakma biraz salladik seni diyeceğiniz günler yakındır

Kizlar göbeğim göğüslerim fena kaşınıyor ya sırtım bile kaşınıyor mustela aldım parama kiyip pişman oldum günde iki defa sürülüyor e ben bebe yağını da günde iki defa sürsem nemlendiriyor zaten, pul pul oluyor göbeğim kurulduktan gece kaşıntıya kalkıp sürüyorum sizde de var mı bu kaşıntı , catliycam ben galiba ya :18:

Kiz bebeci demek balayindasiniz sizi sizi:))
Ben esime bugünlerde cok kizginim yardım etmez iste güçte beceremez de.dedim cok ihmalsin hep is hep is ben ne haldeyim bakmıyorsun .manevi olarak cok yardımcı ama (sonradan açılanlardan)
Hemen başka manaya çekti tabi diyor hatunum ben ne yapayım korkuyorum öpsem hamile kalıyorsun :))
Ağlasam mı gülsem mı...

mersinliyim canım.. eşim astsubay.. karamanda uzak dağ başı bi ilçede yaşıyoruz..

olsun göbüşlenmek çok güzel...

Mut'ta mı yaşıyosun acaba diye düşünmüştüm ben de.

Oh ne güzel haftaya iyi haberlerle başladık, inş sedagg da iyi haberlerle döner.

Teşekkür ederim canım, yastığı merak ettim şimdi.. Ben de pıt pıt ları hissedebilmek için yüzüstü yatıyorum, bebeğe zararlı olacak diye de popomu havada tutuyorum bastırmıyorum karnıma yani, 5 dak daayanabiliyorum sonra yine yan dönüyorum :)

Hey maşallah listede arkadasın ama göbekte öndesin bakıyorum , maşallah bebise koca karılar gibi yorum yapıcım erkek o erkek

​Sizleri kıskandığım için iyice geriye eğilip göbüşümü çıkarttım, önden bakınca yayvan duruyor o yüzden koca karılar kız diyor, hayırlısı artık :)

bebişimiz için feda olsun herseyimiz ama dişlerime dokunmazsa sevinirdim

Hahaha bu sefer ben iki defa sesli güldüm bir yazının basında bir de sonunda :)))
enişteye bak ceket attım hamile kaldı diyenlerden , maşallah

benim göbeğim kaşınıyor sadece canım ama çok değil hiçbirşeyde kullanmıyorum
sanırım kuru ciltlerde daha çok oluyor bu ben biraz yağlıyım da
ay çok güldüm canım yaaa
benimkide hafta sonu isyanlardaydı iyice karıya çevirdin beni diye

inşallah canım ondanda iyi haberler gelecek

yastik soyle birsey, cok buyuk ama ya bakalim rahat edemezsem geri yollucam artik.. sirta destek verdigi icin sirt agrilara iyi geliyor diyorlar ilerki donemlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…