ben daha hamile olduğumu öğrenmeden başladı canım
tüp bebek ya benim ki çok fene sızlıyordu diş etlerim bekleme süresindeydim o zaman kayınvalidemde hamilesin ondan demişti ki gerçektende öyleymiş,diş etlerim çekilmiş sanırım ara ara hala oluyor ama daha dişçiye gitmedim...kanama ara ara oluyor...
sanada çok geçmiş olsun canım..umarım doğumdan sonra geçer
ben düşük iğnesi yerine bi kas geliştirici hormon gibi bişey vuruldum yanlışlıkla şu erkeklerin vucut gelişticilerin kullandığı bi iğneymiş bi kere vuruldu 100 mg ama korkuyoruz dağ başında bi ilçedeyim en yakın merkeze özele ğittik iyi görünüyor bebek gayet sağlıklı dedi ama... araştırıp soruşturduğum doktorlardan bazıları bebek erkekse sorun olmaz ama kızsa sorun olur dedi...daha cinsiyet belli değil...yapcak başka bişeyim yok işimiz allaha kaldı dua ediyoruz...
Paşa annişi bendede yoğun diş eti kanaması var.Tuzlu suyla gargara yapıyorum,arada karbonatla fırçalıyorum.
20.haftadan sonra diş hekimine görüneceğim.
Ay ben heyecandan nasil anlatmışım dedi dedi diye:)
Canım benim bence ihmal etme.benim oğlumu 5 yasında düz taban için Dr götürdüm küçük , büyüyünce düzelir dedi.duzelmedi ,burda kemik hastanesine götürdüm ileri derece düzlük raporunu elime verdiler ameliyat olacak dediler.kahroldum hemen Dr ve hastaneye mail attım.tabip odasını ve ücretsiz saglık hattı var onu aradım.hastane ve dr bize ertesi gün tel. Açtı Dr bütün masrafı üstleneceğini söyledi hayır dedim.Benim cocuğum ne askere gidebilecek ne polis olabilecek haberi yok bile hala.
Erken teşhiste botla tabanlikla kurtulurmuş.Başka Dr neden gitmediniz diyor :) başka Dr gideceksek sen ne ise yarayacaksin dedim.
Dr 'a en son cocuğun varmi dedim bir oğlum var dedi , ben bekledikce sende elin yüreğinde bekle dedim...
Sen susarsan ben susarsam herkes bildigini okur ezer. Pesini bırakma şimdi boyle düşünürsün ılerde cok pişman olursun.
ben daha hamile olduğumu öğrenmeden başladı canım
tüp bebek ya benim ki çok fene sızlıyordu diş etlerim bekleme süresindeydim o zaman kayınvalidemde hamilesin ondan demişti ki gerçektende öyleymiş,diş etlerim çekilmiş sanırım ara ara hala oluyor ama daha dişçiye gitmedim...kanama ara ara oluyor...
çok geçmiş olsun canım dr ne dedi bu ilaç için peki riski bir durum yoktur inşallah bebeğinde iyi gidiyorsa üzme kendini herşey allahtan ona emanet bebeklerimiz
Günaydın canlar ,
Evde yapacak o kadar isim var ki hiç de yapasın yok yarin için temizliğe bayan gelecek ama o da dağınıklığı toplamiyor ki mecbur toplamam lazım ki o temizlesin
Ahh rüyalar rüyalar , ben ne gördüm çok yakışıklı bir doktorum varmış meger , alttan bakıyor mavi krem gibi birşey sürüyor sonra dış fırçasıyla temizliyor bebeğe bakmiycaz mı diyorum yok ne gerek var deyip beni sepetliyor rüya tabirlerinizi bekliyorum
Bu arada bizim eve balayı geldi bayramda uzak kaldık ya 1 hafta yaradı bize maşallahHihii
Kızlar ne diyecektim ben size, gecen Facebook'ta bir şey okudum birisi 41 hamile kadından 1 er ayetel kursi okumalarını istiyorum yardım edin diye yazmış bir sayfada , acaba bunun hikmeti nedir ?
:)))) ay bu Nisan anneleri fakfukfon dan giymiş gibi olacak bende ordan aldım herkes gibi.lcw nin pantolonları cok rahat hakikaten biri kot ama cok hostu.birde cotondan aldım halbuki sorduğumda yok demislerdi buldum o bayağı büyük 3 artık 6-7 de ancak olur.
slm kızlar son 9 haftalıkken yazmıştım sıkıntılı geçiyordu kanamam vardı şimdi 15+4 haftalık hamileyim bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkekmiş 18 nisan doğum olarak görünüo alışveriş yapmak için erken mi sizce
Dişlerimi fırçalarken oldu oluk oluk kanadı resmen hemen bıraktım fircalamayi, şimdi korkuyorum fırçalamayakızlar alttaki diş etlerim yerinden kalkıyo resmen..dün arasına bişi girmiş onu çıkarmaya çalışırken farkettim..kanamasıda cabası..sizdede oldumu bu tarz sorunlar.
Canım Allahın izniyle birşey olmaz, sağlıklı demişler iste, o eczacıyı da iğneye vurana da tebrikler ama sende bundan sonra dikkatli ol ben iğne yazdiklarinda hemen icerigini okumuştum sonra gitmiştim iğneye, ne olur ne olmaz bizden daha titiz kimse olmaz bu konulardaben düşük iğnesi yerine bi kas geliştirici hormon gibi bişey vuruldum yanlışlıkla şu erkeklerin vucut gelişticilerin kullandığı bi iğneymiş bi kere vuruldu 100 mg ama korkuyoruz dağ başında bi ilçedeyim en yakın merkeze özele ğittik iyi görünüyor bebek gayet sağlıklı dedi ama... araştırıp soruşturduğum doktorlardan bazıları bebek erkekse sorun olmaz ama kızsa sorun olur dedi...daha cinsiyet belli değil...yapcak başka bişeyim yok işimiz allaha kaldı dua ediyoruz...
Paşa annişi bendede yoğun diş eti kanaması var.Tuzlu suyla gargara yapıyorum,arada karbonatla fırçalıyorum.
20.haftadan sonra diş hekimine görüneceğim.
Bence bırak annen alsın çok zevkliymis bende o hırkayı çok beğenmiştim ama bedene karar veremedim ilerleyen dönemlerde alıcım Ama:)daha iyileri sizin olsun canlarım. annem zevklidir canım.benimde neyi sevip sevmeyeceğimi çok iyi biliyor. benden önce bebişim için alışverişe başlamış bile. bugün 12li hastane çıkışı almış. 2 tane daha alırım diyor. anne hepsini sen mi alıcaksın bırak ben kendi zevkime göre alayım dedim. benim aldıklarımı sende beğenirsin diyor.
Hey maşallah listede arkadasın ama göbekte öndesin bakıyorum , maşallah bebise koca karılar gibi yorum yapıcım erkek o erkek
ben üçlü test sonucumu aldım herşey iyiymiş paşamın çok şükür
sağlıkocağında da hemşire kalp atışlarını dinledi
allahım hepimize sorunsuz hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallahhh
Valla bence de güzel oldu evlendik 1 ay sonra balayı bitti zaten , şimdi oldu diye bende çok mutluyum bir daha olmaz siyordum esim için daha dok üzülüyordum aslında ama oldu seninde riskli donemin bitecek inşallah canımın ici , bizim gibi bittiğinde bebis kusura bakma biraz salladik seni diyeceğiniz günler yakındırCanim ne guzel balayina geri donmeniz .. hosuma gitti gorunce yazini Allah naxardan sakasin
biz 2 aydir uzak kaldik birbirimizden.. riskli donendeyim.
Hamilelerin hastalarin dualari kabul olur derler.. o yuzden ozellikle istemis olabilir. ilk gecede ve dogum sirasindada dua isterler..
..
mersinliyim canım.. eşim astsubay.. karamanda uzak dağ başı bi ilçede yaşıyoruz..
olsun göbüşlenmek çok güzel...
ben üçlü test sonucumu aldım herşey iyiymiş paşamın çok şükür
sağlıkocağında da hemşire kalp atışlarını dinledi
allahım hepimize sorunsuz hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallahhh
cok yakismis gobek sanamasallah
ben de aldim haftasonu ilk defa hamile pantolonuartik eski pantolanlarimi hic giyemiyorum valla cok dar geliyor. Bikac tanede xl ic camasir aldim normalde s m falan alirdim kendime inanamadim, ama rahat valla xxl si olsa onu bile alabilirdim
kizlar ben bir de hamile yastigi diye birsey aldim internetten, gece yatarken sirt ustu ve yuzustu yatmanizi engelliyor gelsin de bakalim rahat edebilecekmiyim, ben alisim yuzukoyun yatmaya surekli karnimi acitiyorum yatarken...
Hey maşallah listede arkadasın ama göbekte öndesin bakıyorum , maşallah bebise koca karılar gibi yorum yapıcım erkek o erkek
sağol canım inşallah geçer diş taşlarımı temizletmem lazım ama şimdi istemiyorum beni çok etkilemiyor şuanda
ama ilk iki ay çok kötüydü yemek falan yiyemiyordum su içemiyordum doğumdan sonra artık bebeğimi önce sağlıkla alayım kucağıma dr üç aydan sonra gidebilirsin demişti ama yinede riske girmek istemiyorum
Hahaha bu sefer ben iki defa sesli güldüm bir yazının basında bir de sonunda :)))Kiz bebeci demek balayindasiniz sizi sizi:))
Ben esime bugünlerde cok kizginim yardım etmez iste güçte beceremez de.dedim cok ihmalsin hep is hep is ben ne haldeyim bakmıyorsun .manevi olarak cok yardımcı ama (sonradan açılanlardan)
Hemen başka manaya çekti tabi diyor hatunum ben ne yapayım korkuyorum öpsem hamile kalıyorsun :))
Ağlasam mı gülsem mı...
benim göbeğim kaşınıyor sadece canım ama çok değil hiçbirşeyde kullanmıyorumKizlar göbeğim göğüslerim fena kaşınıyor ya sırtım bile kaşınıyor mustela aldım parama kiyip pişman oldum günde iki defa sürülüyor e ben bebe yağını da günde iki defa sürsem nemlendiriyor zaten, pul pul oluyor göbeğim kurulduktan gece kaşıntıya kalkıp sürüyorum sizde de var mı bu kaşıntı , catliycam ben galiba ya :18:
ay çok güldüm canım yaaaKiz bebeci demek balayindasiniz sizi sizi:))
Ben esime bugünlerde cok kizginim yardım etmez iste güçte beceremez de.dedim cok ihmalsin hep is hep is ben ne haldeyim bakmıyorsun .manevi olarak cok yardımcı ama (sonradan açılanlardan)
Hemen başka manaya çekti tabi diyor hatunum ben ne yapayım korkuyorum öpsem hamile kalıyorsun :))
Ağlasam mı gülsem mı...
Mut'ta mı yaşıyosun acaba diye düşünmüştüm ben de.
Oh ne güzel haftaya iyi haberlerle başladık, inş sedagg da iyi haberlerle döner.
Teşekkür ederim canım, yastığı merak ettim şimdi.. Ben de pıt pıt ları hissedebilmek için yüzüstü yatıyorum, bebeğe zararlı olacak diye de popomu havada tutuyorum bastırmıyorum karnıma yani, 5 dak daayanabiliyorum sonra yine yan dönüyorum :)
​Sizleri kıskandığım için iyice geriye eğilip göbüşümü çıkarttım, önden bakınca yayvan duruyor o yüzden koca karılar kız diyor, hayırlısı artık :)
bebişimiz için feda olsun herseyimiz ama dişlerime dokunmazsa sevinirdim
Teşekkür ederim canım, yastığı merak ettim şimdi.. Ben de pıt pıt ları hissedebilmek için yüzüstü yatıyorum, bebeğe zararlı olacak diye de popomu havada tutuyorum bastırmıyorum karnıma yani, 5 dak daayanabiliyorum sonra yine yan dönüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?