Valla bence de güzel oldu evlendik 1 ay sonra balayı bitti zaten , şimdi oldu diye bende çok mutluyum bir daha olmaz siyordum esim için daha dok üzülüyordum aslında ama oldu seninde riskli donemin bitecek inşallah canımın ici , bizim gibi bittiğinde bebis kusura bakma biraz salladik seni diyeceğiniz günler yakındır
Kiz bebeci demek balayindasiniz sizi sizi:))
Ben esime bugünlerde cok kizginim yardım etmez iste güçte beceremez de.dedim cok ihmalsin hep is hep is ben ne haldeyim bakmıyorsun .manevi olarak cok yardımcı ama (sonradan açılanlardan)
Hemen başka manaya çekti tabi diyor hatunum ben ne yapayım korkuyorum öpsem hamile kalıyorsun :))
Ağlasam mı gülsem mı...
yastik soyle birsey, cok buyuk ama ya bakalim rahat edemezsem geri yollucam artik.. sirta destek verdigi icin sirt agrilara iyi geliyor diyorlar ilerki donemlerde
Eki Görüntüle 541901
Ben varya her hamilelikte dogum yapayım dişlerimi hep yaptıracağım derdim(biliyorsun sık sık doğuruyorum)
Bunda kanal tedavim bile geçici dolguda kaldı .
Doğumdan sonra ne ağrı ne sizi ne kan birseycik kalmıyor unutuluyor.ama bu sefer inat ettim doğurayım senesine kalmadan komple yaptıracağım esim diyor onden iki tanesini altin yaptir havan olsun :))))
Deneyeceğim şansımı :))) sık sık gülerim :)))
çok tatlısın ya :) senin yazdıkların hep gülümsetiyor beni :) Allah iyiliklerle güzelliklerle sınasın seni hep :)
Çok haklisin kendimi yeniden kadın gibi hissetmeye başladım çok şükür oncesinde ben neyim dolanıyordum gaz problemi de azaldı çok şükür yerli yersiz adamın yanında coşmuyorum artıkOhh ohh iyi olmuş valla aradaki enerji çok önemli bazen duygusal bazen fiziksel yakınlaşmalar tüm dengeleri yeniden oluşturuyor.
Adamcağız haklı anam sizin evde nüfus patlaması varbir öpücük nelere kadir...
ben üçlü test sonucumu aldım herşey iyiymiş paşamın çok şükür
sağlıkocağında da hemşire kalp atışlarını dinledi
allahım hepimize sorunsuz hamilelik yaşamayı nasip etsin inşallahhh
bana doktor hamilelikte kesinlikle kullanilmayan ilaclarin listesini vermisti, icinde kabartma tozu da yaziyordu, bende sasirdim sordum ben kullaniyorum ama pastalarda falan diye :)dedi oyle degil gargara yapmak icin kullanma, solunum yollarini tahris etmesiyle ilgili biseyler soyledi, ingilizce soyledigi icin tam net hatirlayamiyorum ne dedigini ama sen de doktoruna sor bi istersen Mergencim, tehlikeli olmasin
Kızlar bu da LCW pantolonum :)
Eki Görüntüle 541851
Beni, ananemin var iki tane , kaç yaşındayım ilk defa bu sene tuhafıma gitti, ananem gürcüymüs meger onlar pek severmiş altınları :)) güldürdün bizi seninde torunlarin olsun inşallahBen varya her hamilelikte dogum yapayım dişlerimi hep yaptıracağım derdim(biliyorsun sık sık doğuruyorum)
Bunda kanal tedavim bile geçici dolguda kaldı .
Doğumdan sonra ne ağrı ne sizi ne kan birseycik kalmıyor unutuluyor.ama bu sefer inat ettim doğurayım senesine kalmadan komple yaptıracağım esim diyor onden iki tanesini altin yaptir havan olsun :))))
Deneyeceğim şansımı :))) sık sık gülerim :)))
SLM KIZLAR 1 HAFTADIR YAZAMADIM ARADA BAKTIM ÇIKTIM BAYRAM ÇOK GÜZEL GEÇTİ ANNEMLER GELDİ SÜPRİZ YAPTILAR BANA BERABER GEZDİK TOZDUK TABİ DÜN YOLCU ETTİM ONLARI BUGÜNDE DOKTORA GİTTİM SABAHTAN HERŞEY YOLUNDA İMİŞ BİRDE CİNSİYET HAKKINDA YORUM YAPAYIM DEDİ BAYA BAKTI Bİ ARA CANIM YANDI BASTIRMASINDAN ERKEĞE BENZİO AMA YİNEDE KESİN DEĞİL DEDİ. KAN HAPINDAN MİDEM BULANIYOR ONU SÖYLEDİM 1 HAFTA ARA VER SONRA 1 HAFTA KULLAN BAKALIM YİNE BULANACAKMI DEDİ ÖYLE İŞTE....BİRDE DÜN GÖĞSÜMDEN SÜT GELDİ 1-2 HAFTADIR FELAKET ACI VE SIZLANMA VARDI ANLAMIŞTIM ZATEN GELECEĞİNİÇÜNKÜ OĞLUMADA 4 AYLIK HAMİLEYDİM SÜTTÜM GELMİŞTİ YİNE ÖYLE OLDU NEYSE BEKLİCEZ ARTIK BEBİŞİMİN GELMESİNİ
Canım ağzımda aft çıktığında da tuzlu su+karbonat kullanmıştım.Doktoruma sorduğumda devam et demişti...:44:
canım bunun bebeğin içinde kullanabilirsin çok şekile giriyor bu yastıklar bildiğim kadarıyla
bizde yatakta resmen 7 kişi yatıyoruz 4 yastık ben eşim ve oğluşumbu gidişle eşimle yatakları ayırıcaz sanırım
SLM KIZLAR 1 HAFTADIR YAZAMADIM ARADA BAKTIM ÇIKTIM BAYRAM ÇOK GÜZEL GEÇTİ ANNEMLER GELDİ SÜPRİZ YAPTILAR BANA BERABER GEZDİK TOZDUK TABİ DÜN YOLCU ETTİM ONLARI BUGÜNDE DOKTORA GİTTİM SABAHTAN HERŞEY YOLUNDA İMİŞ BİRDE CİNSİYET HAKKINDA YORUM YAPAYIM DEDİ BAYA BAKTI Bİ ARA CANIM YANDI BASTIRMASINDAN ERKEĞE BENZİO AMA YİNEDE KESİN DEĞİL DEDİ. KAN HAPINDAN MİDEM BULANIYOR ONU SÖYLEDİM 1 HAFTA ARA VER SONRA 1 HAFTA KULLAN BAKALIM YİNE BULANACAKMI DEDİ ÖYLE İŞTE....BİRDE DÜN GÖĞSÜMDEN SÜT GELDİ 1-2 HAFTADIR FELAKET ACI VE SIZLANMA VARDI ANLAMIŞTIM ZATEN GELECEĞİNİÇÜNKÜ OĞLUMADA 4 AYLIK HAMİLEYDİM SÜTTÜM GELMİŞTİ YİNE ÖYLE OLDU NEYSE BEKLİCEZ ARTIK BEBİŞİMİN GELMESİNİ
Maşallah hadi bakalım saglikla gelsin inşallah . Sütun gelmişya icim rahatladı sadece bende var sanıp ne anac birseymisim diye hayiflaniyordum:)) şimdi süt kokuyorsundur bende bende :))
doktorun dediyse bisey olmaz heralde:44: burdakiler pipirikli biraz ondan olabilir
kızlaar çok yazmasam da hep takip ediyorum sizi diyaloglarınız çok güzel ya :))
benim mesaim bitmek üzere şimdiden iyi akşamlar diliyorum size kendinize ve bebişlere iyi bakın.
benim sancım geçmedi hala sanırım sabah doktor yolu göründü bana bebeğimi çok merak etmeye başladım inşallah kötü bişey yoktur.
hepinizi öptm hoşçakalın...
doktorun dediyse bisey olmaz heralde:44: burdakiler pipirikli biraz ondan olabilir
hmm iyiymis o zaman :) biz de 6 kisiyiz oyleyse bebis gelsin 7 olcaz insallah
Maşallah hadi bakalım saglikla gelsin inşallah . Sütun gelmişya icim rahatladı sadece bende var sanıp ne anac birseymisim diye hayiflaniyordum:)) şimdi süt kokuyorsundur bende bende :))
maşallah hadi bakalım saglikla gelsin inşallah . Sütun gelmişya icim rahatladı sadece bende var sanıp ne anac birseymisim diye hayiflaniyordum:)) şimdi süt kokuyorsundur bende bende :))
canım benim gözün aydın ne mutlu annişini görmüşsün.şahane bir bayram hediyesi ve moral olmuştur eminim.
Darısı bana inşallah :97:çok özledim annemi & babamı ...
Canım benim doktor amcada çok pimpiriklidir aslında...:44:
Ben bunu bir araştırayım en iyisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?