2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ohh ohh iyi olmuş valla aradaki enerji çok önemli bazen duygusal bazen fiziksel yakınlaşmalar tüm dengeleri yeniden oluşturuyor.

Adamcağız haklı anam sizin evde nüfus patlaması var bir öpücük nelere kadir...

yastik soyle birsey, cok buyuk ama ya bakalim rahat edemezsem geri yollucam artik.. sirta destek verdigi icin sirt agrilara iyi geliyor diyorlar ilerki donemlerde

Eki Görüntüle 541901

canım bunun bebeğin içinde kullanabilirsin çok şekile giriyor bu yastıklar bildiğim kadarıyla
bizde yatakta resmen 7 kişi yatıyoruz 4 yastık ben eşim ve oğluşum bu gidişle eşimle yatakları ayırıcaz sanırım

Ben varya her hamilelikte dogum yapayım dişlerimi hep yaptıracağım derdim(biliyorsun sık sık doğuruyorum)
Bunda kanal tedavim bile geçici dolguda kaldı .
Doğumdan sonra ne ağrı ne sizi ne kan birseycik kalmıyor unutuluyor.ama bu sefer inat ettim doğurayım senesine kalmadan komple yaptıracağım esim diyor onden iki tanesini altin yaptir havan olsun :))))

Deneyeceğim şansımı :))) sık sık gülerim :)))

SLM KIZLAR 1 HAFTADIR YAZAMADIM ARADA BAKTIM ÇIKTIM BAYRAM ÇOK GÜZEL GEÇTİ ANNEMLER GELDİ SÜPRİZ YAPTILAR BANA BERABER GEZDİK TOZDUK TABİ DÜN YOLCU ETTİM ONLARI BUGÜNDE DOKTORA GİTTİM SABAHTAN HERŞEY YOLUNDA İMİŞ BİRDE CİNSİYET HAKKINDA YORUM YAPAYIM DEDİ BAYA BAKTI Bİ ARA CANIM YANDI BASTIRMASINDAN ERKEĞE BENZİO AMA YİNEDE KESİN DEĞİL DEDİ. KAN HAPINDAN MİDEM BULANIYOR ONU SÖYLEDİM 1 HAFTA ARA VER SONRA 1 HAFTA KULLAN BAKALIM YİNE BULANACAKMI DEDİ ÖYLE İŞTE....BİRDE DÜN GÖĞSÜMDEN SÜT GELDİ 1-2 HAFTADIR FELAKET ACI VE SIZLANMA VARDI ANLAMIŞTIM ZATEN GELECEĞİNİ ÇÜNKÜ OĞLUMADA 4 AYLIK HAMİLEYDİM SÜTTÜM GELMİŞTİ YİNE ÖYLE OLDU NEYSE BEKLİCEZ ARTIK BEBİŞİMİN GELMESİNİ

çok tatlısın ya :) senin yazdıkların hep gülümsetiyor beni :) Allah iyiliklerle güzelliklerle sınasın seni hep :)

Son düzenleme:
Çok haklisin kendimi yeniden kadın gibi hissetmeye başladım çok şükür oncesinde ben neyim dolanıyordum gaz problemi de azaldı çok şükür yerli yersiz adamın yanında coşmuyorum artık

Maşallah paşamıza,gözün aydın Allah sağlığınızı,iyiliğinizi daim etsin canım

Darısı bizlere inşallah

Canım ağzımda aft çıktığında da tuzlu su+karbonat kullanmıştım.Doktoruma sorduğumda devam et demişti...:44:

Maşallah göbüşe,bebişe

Be LCW'ya baktığımda yoktu bu pantolondan,dar paça bordo vardı.Kesimi çok hoşmuş,sanada çok yakışmış,güle güle kullan kuşum

Beni, ananemin var iki tane , kaç yaşındayım ilk defa bu sene tuhafıma gitti, ananem gürcüymüs meger onlar pek severmiş altınları :)) güldürdün bizi seninde torunlarin olsun inşallah

Maşallah hadi bakalım saglikla gelsin inşallah . Sütun gelmişya icim rahatladı sadece bende var sanıp ne anac birseymisim diye hayiflaniyordum:)) şimdi süt kokuyorsundur bende bende :))

Canım ağzımda aft çıktığında da tuzlu su+karbonat kullanmıştım.Doktoruma sorduğumda devam et demişti...:44:

doktorun dediyse bisey olmaz heralde:44: burdakiler pipirikli biraz ondan olabilir

hmm iyiymis o zaman :) biz de 6 kisiyiz oyleyse bebis gelsin 7 olcaz insallah

kızlaar çok yazmasam da hep takip ediyorum sizi diyaloglarınız çok güzel ya :))
benim mesaim bitmek üzere şimdiden iyi akşamlar diliyorum size kendinize ve bebişlere iyi bakın.
benim sancım geçmedi hala sanırım sabah doktor yolu göründü bana bebeğimi çok merak etmeye başladım inşallah kötü bişey yoktur.
hepinizi öptm hoşçakalın...

Canım benim gözün aydın ne mutlu annişini görmüşsün.Şahane bir bayram hediyesi ve moral olmuştur eminim.

Darısı bana inşallah :97:Çok özledim annemi & babamı ...

Maşallah hadi bakalım saglikla gelsin inşallah . Sütun gelmişya icim rahatladı sadece bende var sanıp ne anac birseymisim diye hayiflaniyordum:)) şimdi süt kokuyorsundur bende bende :))

Süt için çok erken değilmi ki ?:44:

doktorun dediyse bisey olmaz heralde:44: burdakiler pipirikli biraz ondan olabilir

Canım benim doktor amcada çok pimpiriklidir aslında...:44:

Ben bunu bir araştırayım en iyisimi

Dmt_ canım enfeksiyon olabilir idrar yolunda en kötüsünü düşünme hemde gobis genişliyor kasların ve derin gerginse sancir.
Hayırlı haberle gel inşallah ...

Canım geçmiş olsun,akşam güzelce dinlen...
Yarın senin ve bebişin iyilik haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.

Siz tecrübeli anneler çok rahatlatıyorsuz bizi.
Yaa benimde göğüslerim fena sızlıyor sütyen takmak istemiyorum o derece. Demek süt gelecek, yakındır yani öylemi??
Fazla büyümediler diye hayıflanıyordum ama zamanı var herhalde :44:

maşallah hadi bakalım saglikla gelsin inşallah . Sütun gelmişya icim rahatladı sadece bende var sanıp ne anac birseymisim diye hayiflaniyordum:)) şimdi süt kokuyorsundur bende bende :))

canım ilk çocuğundada geldimi sütün merak ettim yaaa valla şimdiden kokmaya başladım oğlum 2 yaşına kadar emmişti ortalama 1 yıl aradan sonra yine süttttt lüüü anne oldum olsun onlar sağlıklı olsunlarda ben kokmayada rağzıyım

canım benim gözün aydın ne mutlu annişini görmüşsün.şahane bir bayram hediyesi ve moral olmuştur eminim.

Darısı bana inşallah :97:çok özledim annemi & babamı ...

sağol canım inşallah en kısa zamanda anneciğini ve babacığını görürsün hasret giderirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…