canım ilk çocuğundada geldimi sütün merak ettim yaaa valla şimdiden kokmaya başladım oğlum 2 yaşına kadar emmişti ortalama 1 yıl aradan sonra yine süttttt lüüü anne oldum olsun onlar sağlıklı olsunlarda ben kokmayada rağzıyım
sağol canım inşallah en kısa zamanda anneciğini ve babacığını görürsün hasret giderirsin...
ben düşük iğnesi yerine bi kas geliştirici hormon gibi bişey vuruldum yanlışlıkla şu erkeklerin vucut gelişticilerin kullandığı bi iğneymiş bi kere vuruldu 100 mg ama korkuyoruz dağ başında bi ilçedeyim en yakın merkeze özele ğittik iyi görünüyor bebek gayet sağlıklı dedi ama... araştırıp soruşturduğum doktorlardan bazıları bebek erkekse sorun olmaz ama kızsa sorun olur dedi...daha cinsiyet belli değil...yapcak başka bişeyim yok işimiz allaha kaldı dua ediyoruz...
Kızlar bu da LCW pantolonum :)
Eki Görüntüle 541851
ilk mı ? Bana öyle değil sırayla sor :)))))
ilkte 5. Ay sonu 6. Ay baslarında geldi cok korkmuştum bilmiyordum gelecegini esimi çağırdım ki sutum gelmiş doğuracağım herhalde diye :))))) oy oy
2. De tam bu vakitler hatta 1 hafta falan var arada.
3. De 16. Haftada geldi .
Tecrübeli oluyorsun göğüs değil göğüs ucu cok kasinip acıyor meger yol acıyormuş kendine :))
sütun cok oluyorsa ondan da erken gelir benim cok oluyor hatta anacim hep derdi mahallenin yoğurt ihtiyacını karşılarsın sen diye:))
ha bu arada 2 yasına kadar emzirmek cocuğun annesi üzerinde hakkı.cok iyi etmissin canım.
Maşallah paşamıza,gözün aydınAllah sağlığınızı,iyiliğinizi daim etsin canım
Darısı bizlere inşallah
Canım ağzımda aft çıktığında da tuzlu su+karbonat kullanmıştım.Doktoruma sorduğumda devam et demişti...:44:
Maşallah göbüşe,bebişe
Be LCW'ya baktığımda yoktu bu pantolondan,dar paça bordo vardı.Kesimi çok hoşmuş,sanada çok yakışmış,güle güle kullan kuşum
Clexane veya Fraxiparine gibi iğneler kullanan pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar,iğneniz 0.4 mü,0.6 ve aynı zamanda coraspin kullanıyormusunuz?:26:
mergenim ben o tarif ettiğin pantolondan aldım işte..yeşil ve bordo aldım çok rahatlar..
Kızlar aman dikkat edin kendinize...
Kendinizi iyi koruyun,soğuk almayın...
Havaların değişkenliği vs. tam enfeksiyon zamanı...
Geldimi gitmiyor kolay kolay,10 gündür mağduruyum.:96:
Slm Mergen,
Benim gibi sen de ikiz bebek bekliyorsun sanırım, ben clexan 0,4 ve coraspini beraber kullanıyorum.
Kızımda da aynı şekilde kullanmıştım.
canım benim Allah şifanı versin..sen bize lazımsın..
ben düşük iğnesi yerine bi kas geliştirici hormon gibi bişey vuruldum yanlışlıkla şu erkeklerin vucut gelişticilerin kullandığı bi iğneymiş bi kere vuruldu 100 mg ama korkuyoruz dağ başında bi ilçedeyim en yakın merkeze özele ğittik iyi görünüyor bebek gayet sağlıklı dedi ama... araştırıp soruşturduğum doktorlardan bazıları bebek erkekse sorun olmaz ama kızsa sorun olur dedi...daha cinsiyet belli değil...yapcak başka bişeyim yok işimiz allaha kaldı dua ediyoruz...
kızlar sonuçlarım çıkmış bana şans dileyin ne olur gidiyorum doktora gelince yazarım inş aksi bişey çıkmazsa
Kızlarrr, arefe günü dr.gitiştim. Dr. önce 16. haftada ancak söylerim ben dedi. Ama sonra baktı %90 kız bebek dedi :))bacak arası parlaklık görülüyor bakın dedi :))) Canım kızım benim kızlar hep saklar derler eşime diyorum bizimkisi açtı koydu ortaya :))))
Ama kimseye söylemedim annemlere dahi. Diğer muayeneyi bekliyorum.
Dr. dedki Kız çocukları seninki gibi kanamalarda en çok direnen bebeklerdir. Erkeklerde düşük yaşanırdı bu kanamaya . Herşeyde hayr vardır ya ben bunu yaşayacaktım Rabbimde bana bu hediyeyii vermiş Kız vermiş ki dayansın diye ..
Nazlı , bu arada senden de bahsettik. Ben söyledim. Bir arkadaşım var size yönlendirdim ismi belki nazdır dedim . Hemen asistanı bildi zaten nazlı dediler :)) Leyla hn. Ondan yaştan dolayı risk çıktı bence , Çok riskli olduğunu düşünmüyorum dedi. .. İçini ferah tut. Ben 6 sında yine kontrole gidicem
hepinize iyi akşamlar kızlar,ben yemeğimi yiyip tekrar yatayım
hepiniz ayrı ayrı kocaaamaann öpüldünüz
yastik soyle birsey, cok buyuk ama ya bakalim rahat edemezsem geri yollucam artik.. sirta destek verdigi icin sirt agrilara iyi geliyor diyorlar ilerki donemlerde
Eki Görüntüle 541901
SLM KIZLAR 1 HAFTADIR YAZAMADIM ARADA BAKTIM ÇIKTIM BAYRAM ÇOK GÜZEL GEÇTİ ANNEMLER GELDİ SÜPRİZ YAPTILAR BANA BERABER GEZDİK TOZDUK TABİ DÜN YOLCU ETTİM ONLARI BUGÜNDE DOKTORA GİTTİM SABAHTAN HERŞEY YOLUNDA İMİŞ BİRDE CİNSİYET HAKKINDA YORUM YAPAYIM DEDİ BAYA BAKTI Bİ ARA CANIM YANDI BASTIRMASINDAN ERKEĞE BENZİO AMA YİNEDE KESİN DEĞİL DEDİ. KAN HAPINDAN MİDEM BULANIYOR ONU SÖYLEDİM 1 HAFTA ARA VER SONRA 1 HAFTA KULLAN BAKALIM YİNE BULANACAKMI DEDİ ÖYLE İŞTE....BİRDE DÜN GÖĞSÜMDEN SÜT GELDİ 1-2 HAFTADIR FELAKET ACI VE SIZLANMA VARDI ANLAMIŞTIM ZATEN GELECEĞİNİÇÜNKÜ OĞLUMADA 4 AYLIK HAMİLEYDİM SÜTTÜM GELMİŞTİ YİNE ÖYLE OLDU NEYSE BEKLİCEZ ARTIK BEBİŞİMİN GELMESİNİ
Maşallah göbüşe,bebişe
Be LCW'ya baktığımda yoktu bu pantolondan,dar paça bordo vardı.Kesimi çok hoşmuş,sanada çok yakışmış,güle güle kullan kuşum
ayy çok güzel bu pantolon ben gördüm almadım şimdi pişmanım sana çok yakışmış güle güle giy ama bende alacam işallah bulurum çok kıskandım seni ya
mergenim ben o tarif ettiğin pantolondan aldım işte..yeşil ve bordo aldım çok rahatlar..
ayy fıstığım benim maşallah göbüşe de bebişe de
pantolonun da çok yakışmış güle güle giy tatlım;benim de var aynısından ama daha hiç giymedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?