2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar aman dikkat edin kendinize...

Kendinizi iyi koruyun,soğuk almayın...

Havaların değişkenliği vs. tam enfeksiyon zamanı...

Geldimi gitmiyor kolay kolay,10 gündür mağduruyum.:96:

merhaba bayanlar,
geçmişi okumaktan yorgun düştüm ama hala tam yetişemedim size. göbekler büyümeye başlamış ne güzel. benim bu sefer biraz çabuk çıktı; ikinci olduğu için sanırım. görenler 6 aylık zannediyor; ama tabi yarısı gaz bence :)

balayı yaşayan arkadaşlar ne şanslı; bizim evde zaten bir bıdık varken bile yeteri kadar zordu; iki çocukla heralde hepten biter :)

bayramda önce kayınvalidemler bize geldi sonra ben annemlere gittim. yine bir macera yaşadık; kadınla her buluşmamız bir macera zaten :) keşke çaktırmadan fotosunu çekip koyabilseydim; çok acayipti yine :))

İlk mı ? Bana öyle değil sırayla sor :)))))
İlkte 5. Ay sonu 6. Ay baslarında geldi cok korkmuştum bilmiyordum gelecegini esimi çağırdım ki sutum gelmiş doğuracağım herhalde diye :))))) oy oy
2. De tam bu vakitler hatta 1 hafta falan var arada.
3. De 16. Haftada geldi .
Tecrübeli oluyorsun göğüs değil göğüs ucu cok kasinip acıyor meger yol acıyormuş kendine :))
Sütun cok oluyorsa ondan da erken gelir benim cok oluyor hatta anacim hep derdi mahallenin yoğurt ihtiyacını karşılarsın sen diye:))

Ha bu Arada 2 yasına kadar emzirmek cocuğun annesi üzerinde hakkı.cok iyi etmissin canım.

geçmiş olsun rabbim seni ve bebeğini korusun işallah birşey olmaz içini ferah tut ama şikayet et lütfen hata yapan ceza çeksin ki bir daha başka insanlara yanlış ilaç vermesin hem hemşire hem eczacıyı şikayet et hakkını aramazsan olmaz suçlu hatasını bilmeli ortada bir can var yanlışlık kabul edilmez.

ayy çok güzel bu pantolon ben gördüm almadım şimdi pişmanım sana çok yakışmış güle güle giy ama bende alacam işallah bulurum çok kıskandım seni ya

valla bende bir benim zannediyordum öğrendiğim iyi oldu elimden geleni yaparım yeterki emsin valla emerken doktor yüzü görmedi yavrum emmeyi bıraktı bağışıklığı zayıfladı hemen çok fark ediyor emzirmeyi şiddetle tavsiye ediyorum.

mergenim ben o tarif ettiğin pantolondan aldım işte..yeşil ve bordo aldım çok rahatlar..

Clexane veya Fraxiparine gibi iğneler kullanan pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar,iğneniz 0.4 mü,0.6 ve aynı zamanda coraspin kullanıyormusunuz?:26:

Slm Mergen,
Benim gibi sen de ikiz bebek bekliyorsun sanırım, ben clexan 0,4 ve coraspini beraber kullanıyorum.
Kızımda da aynı şekilde kullanmıştım.

mergenim ben o tarif ettiğin pantolondan aldım işte..yeşil ve bordo aldım çok rahatlar..

Canım güle güle,iyi günlerde kullan.

Bende yeşilini istiyordum ama bayram dolayısıyla sanırım beden kalmamış,alamadım.

Siyah ince fitilli kadife vardı ama bana kumaşı çok ince gibi geldi,bollaşır diye düşünerek vazgeçtim.

Slm Mergen,
Benim gibi sen de ikiz bebek bekliyorsun sanırım, ben clexan 0,4 ve coraspini beraber kullanıyorum.
Kızımda da aynı şekilde kullanmıştım.

Cevabın için teşekkür ederim canım.

Topikteki tek pıhtılı benim diye düşünmeye başlamıştım.

Ben embriyo transferi öncesi başladım 0,4 lük iğneye halen o sekilde devam ediyorum.:44:Coraspin'i iğneyle birlikte kullanmadım:26:Aklımı kurcaladı...

Kızlar bana müsade :87: Hepinize iyi akşamlar.:116:

Kendinize ve bebişlere iyi bakın

Görüşmek üzere

Öpüldünüz

ah canım ne bilgisiz ilgisiz insanlar sinir oldum ama birşey olsa olurdu hiç üzülme. geçmiş olsun.

canım merak ediyoruz haydi hayırlı haberlerle dön inşallah. Amin.

kızlar sonuçlarım çıkmış bana şans dileyin ne olur gidiyorum doktora gelince yazarım inş aksi bişey çıkmazsa

hayırlı olsun canım güzel kızınız :) ha aha ah çok güldüm beni de konuştunuz demek sağol canım :) benim de 6 sında kontrolüm vardı normalde ama profösere gideceğim için 2 sinde ( 2 gün sonra) 6 sında gelme dedi Leyla Hanım. Bakalım hayırlısı. Bebeğin iyi olduğuna çok sevindim canım gözünaydın. Demek benimki de kız olacak desene hakan bey %50 kız demişti ya ipucu veriyor demek ki böyle :) sana da öyle demişti çünkü :) eşim beni götürdü acilde baktırdı hem çok yorulmuştum üzüntü strese girmitim bebeğin durumunu merak etti gittik medipola nöbetçi doktor baktı iyi dedi eşim cinsiyeti sordu göremedi :) duruşundan dolayı göremiyorum dedi. Bizim de kendi kendimize gittiğimiz kaçıncı ultrason oldu bu sorduk zararı yok dediler çok uzun süreli bakmalarda ısı rahatsız eder bukadarcıktan birşey olmaz dedi kalp atışını dinletti falan.

yastik soyle birsey, cok buyuk ama ya bakalim rahat edemezsem geri yollucam artik.. sirta destek verdigi icin sirt agrilara iyi geliyor diyorlar ilerki donemlerde

Eki Görüntüle 541901

Ay çok güzelmiş bu yastık yahu, bana göre.

Merhaba canım, ay ne güzel, sütüm gelsin çok istiyorum, çünkü korkuyorum gelmeyebilir hiç. Estetik ameliyat olmuştum süt bezelerinin de bir kısmı alınmıştı 1 yıl önce. Doktor yüzde 85 sütün olur demişti. inşş olur.

Maşallah göbüşe,bebişe

Be LCW'ya baktığımda yoktu bu pantolondan,dar paça bordo vardı.Kesimi çok hoşmuş,sanada çok yakışmış,güle güle kullan kuşum

O bordodan da aldım ki :)

ayy çok güzel bu pantolon ben gördüm almadım şimdi pişmanım sana çok yakışmış güle güle giy ama bende alacam işallah bulurum çok kıskandım seni ya

He he he al al, hepimiz aynı giyinelim :)

Bordosundan ben de aldım. Yeşilinin bedeni yoktu Mersin'de. Adanaya dönünce de gidemedim. Haftasonu bakacağım.

ayy fıstığım benim maşallah göbüşe de bebişe de

pantolonun da çok yakışmış güle güle giy tatlım;benim de var aynısından ama daha hiç giymedim

Hepimiz giyip pantolon kardeşliği başlatalım ehuehueheu

Sedagg gelmedi mı daha ? Ya söyle durumlarda cep telefonuna bağlanabilsek süper olacak aklım fikrim onda :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…