2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın nisan annelerimiz iyidirler inş.detaylı ultrason için doktora gidecektik eşimle ama malesef gidemiyoruz.Eşim emniyet mensubu ortalık karışık diye bütün izinler iptal oldu benimde hayaller suya battı.En az 1 hafta daha bekliyeceğim.Tek başımada gitmek istemiyorum doktora o benden meraklı görmek istiyormuş yavrusunu.

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım,
ben mide yanması , ekşimesi ve vsler sebebiyle bayağı kötüyüm, nane zencefil çayı içiyorum şimdi, bakalım iyi gelicek mi

Benim düşük zaten, lazere bile of puf ile gidiyorum

günaydın kızlar, nasılsınız bakalım,
ben mide yanması , ekşimesi ve vsler sebebiyle bayağı kötüyüm, nane zencefil çayı içiyorum şimdi, bakalım iyi gelicek mi

​Canım yatarken başının altına yüksek yastık koymaya çalış. Geçmiş olsun.

Ah canlarım benim gecmis olsun hepinize.Biran evvel 6.ayimizi görelim inşallah.
Ben 2 hamileliğimde de ne kanama,ne leke ,ne bas agrisi nede bu sancıdan çektim .bunda hepside var ,benim yuvarlak bağlarım yeni kendine geldi galiba :)) bu hafta bende de var.yani sıra kumda dokuyorum sabahları bazen gözlerimi geri kapatmak istiyorum:))
Gelsin artık su 15 tatil!

kızlar dinlenmeme rağmen benim kasıklarıma giren sancı bu sabah yine başladı doktor proluton depot iğne yaptıktan sonra hemen geçmişti,kanama olmadığı sürece korkma bol bol dinlen demişti..
sizce endişelenmeli miyim? dinlenerek geçmesini mi beklesem?

O günler yaklaşsın gözün göbeğinde olur :))) doğurmak için dakika sayarsın.
Bana sorarsan dogum mu,hamilelik mı zor diye.ikiside derim kesinlikle hamilelik ya

ay tatlım ya içine mi doğdu da bu yazıyı paylaştın :) benim ağrımda ligament ağrısı mıdır ki;yattığım yerde başladı
sabah sabah moralim bozuldu

Ah canım ya sende mı ( hemde iğne olmussun.kanama olmadıgı sürece korkma demişti bana Dr.kanama da aktif kırmızı kan.Allahim esirgesin(âmin)
Dinlen bence canım az sol tarafına uzan.ilkinde oldu mu hiç?

Bana sorarsan dogum mu,hamilelik mı zor diye.ikiside derim kesinlikle hamilelik ya

geçenlerde yeni doğum yapmış bi arkadasa aynen bu soruyu sordum..doğummu zor hamilelikmi dedim..
doğum dedi..sağol ya çok rahatlattın beni dedim

geçmiş olsun tatlım acile taşınma ayımız mı geldi ne

sancılı anneler geçmiş olsun..korkmayın..geçen hafta bende yaşadım aynısını 4 gün üstüste kasık ağrılarım vardı hiç bitmiyordu sürekli ağrıyodu..doktora gitmiştik normal demişti ama idrar tahlilide yapmıstı bişi çıkmayınca normal demişti..yerini açıyomus bebek annem öyle söyledi..

sana da geçmiş olsun bu arada.. doğumu henüz yaşamadım ama aylardır çok zor bir hamilelik geçirdiğimi söyleyebilirim.. ilk dört ay kusmaktan lokma yıyemedım damarlarımı patlatana kadar serum verdiler ıkı ay.. şimdi tam kusmalar geçti derken bu ağrılar başladı. üstüne bugün grip belirtileri gösteriyorum.. çıldırmak üzereyim.. evet 15 tatili iple çekiyorum.. zaten sonra da ücretsiz e ayrılıcam 2 yıl evdeyim :))) lay lay layy .. nasıl mutluyum nasıl :)

geçenlerde yeni doğum yapmış bi arkadasa aynen bu soruyu sordum..doğummu zor hamilelikmi dedim..

tatlım inan bana hamilelik daha zor;doğum yavruna kavuşmak için bir geri sayım :)
hamilelikten korktuğum için 7 yıl hiç bebek düşünmedim

:))))))
Hayır canım kesinlikle hamilelik.dogum 1 günlük ,hamilelik yasa yasa bitmiyor.hergun bir sıkıntı .
Birde kesinlikle dogum hikayeleri herkesin bambaşka ,kendi doğumların bile Cook farklı birbirinden.

sana da geçmiş olsun tatlım

Canım geçmiş olsun.

Bir çoğumuz benzer ağrıyı yaşıyoruz,endişe etme...

Doktorcuğun iğnede yapmış,güzel güzel dinlen,mümkün olduğunca ayakta kalma,uzanma,ılık duş al...

ay tatlım ya içine mi doğdu da bu yazıyı paylaştın :) benim ağrımda ligament ağrısı mıdır ki;yattığım yerde başladı
sabah sabah moralim bozuldu

Bana öyle gibi geldi...Bozma moralini canım.Allah'ın izniyle kuzucuklar büyüyor bizde enimize büyüyoruz

Dünden beri bendede arttı bugün doktara gideceğim inş.

Bana doğum hiç zor gelmiyor.:97:

Umudun peşinde;3 aşılama,4-5 ameliyat,3 tüp bebek,600'e yakın iğne derken :94:ağrı eşiğim tavan yaptı

Ah canım ya sende mı ( hemde iğne olmussun.kanama olmadıgı sürece korkma demişti bana Dr.kanama da aktif kırmızı kan.Allahim esirgesin(âmin)
Dinlen bence canım az sol tarafına uzan.ilkinde oldu mu hiç?

sağol tatlım,doktorum aşırı yorgunluktan dedi;bende ki ağrı değil ani sancı girip çıkıyor
ilkinde hiç böyle birşey hatırlamıyorum ilkinde göbeğim çok şiş diye doktora gitmiş biriyim,böyle birşey olsaydı hatırlardım sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…