geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir ağrıydı.. beni doğumdan soğuttu diyebilirimbu kadarına bile dayanmak çok zor .. ağrı eşiğimiz mi düştü anlamadım herşeye ah off ediyorum artık ben ya
günaydın kızlar, nasılsınız bakalım,
ben mide yanması , ekşimesi ve vsler sebebiyle bayağı kötüyüm, nane zencefil çayı içiyorum şimdi, bakalım iyi gelicek mi
Benim düşük zaten, lazere bile of puf ile gidiyorum
​Canım yatarken başının altına yüksek yastık koymaya çalış. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun gerçekten çok kötü bir ağrıydı.. beni doğumdan soğuttu diyebilirimbu kadarına bile dayanmak çok zor .. ağrı eşiğimiz mi düştü anlamadım herşeye ah off ediyorum artık ben ya
İkinci trimester süresinde, alt karın veya kasık bölgesinde sancılara yaşayabilirsiniz. Bu 'yuvarlak ligament ağrısı' olarak adlandırılır, alt kasık ve karının en derinlerinde kısa, keskin bir bıçaklama hissi veya ağrı hissedersiniz. Bunun nedeni, rahmin büyüdükçe gerilmesi ve yuvarlak ligament olarak bilinen bir grup kas tarafından destekleniyor olmasıdır. Yuvarlak ligamentler sizin labyanız için rahmin üstüne katılır. Bu ağrılarla karşılaştığınızda, biraz rahatsız olabilir; fakat 24 hafta sonra geçmiş olmaları gerekir. Ayaktayken veya hareket ederken yuvarlak ligament ağrısıyla ilişkili sancılar genellikle yoğunlaşır. Yürürken, öksürüyorsanız ya da pozisyonunuzu değiştiriyorsanız (mesela arabadan inerken) meydana gelebilir. Bu hafifletmek için, ara verin ve otururken, karnınızın üstündeki basıncı azaltmak için ayaklarınızı uzatmayı deneyin. Ayrıca, sıcak bir banyo yapabilir, kasıklarınıza sıcak su torbası koyabilir ve geçinceye kadar oturabilirsiniz. Ağrı sadece birkaç saniye sürmelidir. Böyle ateş, kusma, karında ağrılı kramplar, kanama veya sırt ağrısı gibi ağrıları sürekli yaşıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden, hemen doktorunuzla veya ebenizle irtibata geçin. Herhangi bir durumda, teşhis için aile doktorunuzla görüşmek iyi bir fikirdir. Böyle yaparak hissettiğiniz rahatsızlığın yuvarlak ligament ağrısı olup olmadığını anlamış olursunuz.
kızlar dinlenmeme rağmen benim kasıklarıma giren sancı bu sabah yine başladıdoktor proluton depot iğne yaptıktan sonra hemen geçmişti,kanama olmadığı sürece korkma bol bol dinlen demişti..
sizce endişelenmeli miyim? dinlenerek geçmesini mi beklesem?
O günler yaklaşsın gözün göbeğinde olur :))) doğurmak için dakika sayarsın.
Bana sorarsan dogum mu,hamilelik mı zor diye.ikiside derimkesinlikle hamilelik ya
Arkadsdlar aksam kotulestim. Kasıklarımda boyle cok cişim varmis da yapamiyormusum gibi ciddi bir agri basladi. Hemen acile gittik idrar tahlili verdim sonuc iyi cikti.Allahtan enfeksiyon felan cikmadi. Sonra kadin dogumcu bakti usg cihazini vucuduma bstirmasiyla etlerimi lime lime kopardilar sanki. Bebege ve suyuna bakti uzun uzun usg ile. Bebegim kocaman olmus mas parmaklarini saydim, dr kendi drum degil bu arada baska hastaneye gittik. Cinsiyetini sordum dr ugrasti ama benim sipam gostermedi
O günler yaklaşsın gözün göbeğinde olur :))) doğurmak için dakika sayarsın.
Bana sorarsan dogum mu,hamilelik mı zor diye.ikiside derimkesinlikle hamilelik ya
geçenlerde yeni doğum yapmış bi arkadasa aynen bu soruyu sordum..doğummu zor hamilelikmi dedim..
doğum dedi..sağol ya çok rahatlattın beni dedim
geçenlerde yeni doğum yapmış bi arkadasa aynen bu soruyu sordum..doğummu zor hamilelikmi dedim..
sana da geçmiş olsun tatlımahhh ah MErgencim.. bu ligament ağrısından bu hafta ıkı kez farklı doktorlara gittim.. biri korkuttu düşük tehlikesi diye.. kendi doktorum baktı birşey yok genişliyorsun dedi :) ama ilk oldugunda öyle korktum ki doğum yapıyorum sandım.. alt tarafta inanılmaz bir baskı ayyy Allahım ne kötüydü..
kızlar dinlenmeme rağmen benim kasıklarıma giren sancı bu sabah yine başladıdoktor proluton depot iğne yaptıktan sonra hemen geçmişti,kanama olmadığı sürece korkma bol bol dinlen demişti..
sizce endişelenmeli miyim? dinlenerek geçmesini mi beklesem?
ay tatlım ya içine mi doğdu da bu yazıyı paylaştın :) benim ağrımda ligament ağrısı mıdır ki;yattığım yerde başladı
sabah sabah moralim bozuldu
Ah canım ya sende mı( hemde iğne olmussun.kanama olmadıgı sürece korkma demişti bana Dr.kanama da aktif kırmızı kan.Allahim esirgesin(âmin)
Dinlen bence canım az sol tarafına uzan.ilkinde oldu mu hiç?
sana da geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?