2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tatlım inan bana hamilelik daha zor;doğum yavruna kavuşmak için bir geri sayım :)
hamilelikten korktuğum için 7 yıl hiç bebek düşünmedim

:))))))
Hayır canım kesinlikle hamilelik.dogum 1 günlük ,hamilelik yasa yasa bitmiyor.hergun bir sıkıntı .
Birde kesinlikle dogum hikayeleri herkesin bambaşka ,kendi doğumların bile Cook farklı birbirinden.

Aynen...

Düşünsenize bebişe dokunup,kokusunu içine çekmek,kavuşmak var.:97:

Allah hepimize hayırlı,saglıklı bir hamilelik & doğum nasip etsin inşallah.

Oyy benim oğlumda oyleydim.dun bahsetmiştim hatta.beni uyutun diye yalvarirdim.inan hamilelikten öyle bıkmıştım ki oglumla kızımın arası 6 yas bana kalsa daha da uzardi.sirf o bulantılar agirlasmalar mide yanmaları hele oğlumda son 3 ayda oturarak uyuyordum.her hamile bebek saclaniyor derdi hepsini parcalayasim gelirdi.birde iri bebekti 4400 gr doğdu en alt kaburgami aldırmak isterdim.ay cok rezildi ya.esime hep kizardim elleme oğlumu ben onu ne hallerle doğurdum diye :))

Kızım prenses Ama sessiz sedasız Hanim hanimcik beni yormadı hiç.Oyy pıttışını yesin annesiii.

Allah anasına babasına bağışlasın onları :)) 4400 çok değil mi yaaa :) iyi beslemişsin herseye ragmen :) evet bende doktora yalvarıyordum hastanede yatarken geliyordu bugün çıkabilirsin diye ne olur bır gun daha kalayım dıyordum çünkü evde su alamıyorum ağzıma hiç değilse bebek serumla da olsa beslenıyordu hastanede.. neyse rabbim en sevmediğim insanın başına bile vermesin geçmiştir inşallah o zor günler artık.. ben eşime diyorum ki bu kadar şeyi çektim 'bu bebek ilk ve son bebek, değerini bil' :))
ama sen şimdi bana bi umut oldun o kadar şeye ragmen yenıden doğurduysan demek ki herkesin dediği unutursun yine istersin sözleri doğru :))

Kızlar size bunları yazarken bir taraftan inanın öyle sancım vardı ki;telefonda hemen bir yazı çıktı
"Hatırlatma:İlk gözağrım (yarın) "diye ay ben cok duygulandim .oğlum yarın 9 yasına giriyor ...

nice nice senelere inşallahh :) Rabbim sağlıkla huzurla geçireceği bir ömür nasip etsin..

benimde saçlar avuç avuç dökülüyor...daha sağlıklı görünmeye başlamalarına rağmen bu dökülmeler nedendir anlayamadım hala...kendi saçımdan tiksiniyorum resmen artık. karın bölgemde hafif bir uzama var kıllarda ve koyulaşmış rengi,ama ilk hamileliğimden biliyorum ki onlar sonradan düzeliyor...
Yarın Dr. randevumuz var..bakalım bizim de cinsiyetimiz belli olacak mı?..:)))

Onurseda ben uzun zamandır hissediyorum zaten hareketlerini...pek sık olmasa da arada hatırlatıyor bana kendini,"burdayım" diyor bebiş

nisanın güzel anneleri.umarım bugun keyifler iidir.ben sıkıntılı 2 gün yaşadım.tam bulantılarım bitti dıyordum okadar kötü çıkardımki boğazım mahvoldu.bide üstüne gece şu yaşıma kadar yaşamadığım şiddette baş ağrısı ile uyandım.resemen kıvrandım 2 saat. en son eşimi uyandırdım.ama nasfile hiç bişi fayda etmedı başım ensem okadar sıddetlı ağrıdıki doktorada gitmedim.sabaha karşı 1 saat uyumuşum.dun butun gün uyudum.arada aile hekimine gıttık.hemşire en rahat doneme girdin aslında dedi.sıkıntılarının azalması lazım.neyse bugun toparlandım şükür.sizinde şiddetli baş ağrılarınız oluyormu?bide benım gibi 16. haftada olup hala bulantı yaşayan varmı?internetten araştırdım.hamilelikde sebebi kesin olmayan başağrıları olurmuş.sevgiler

Canım sağlıkla,huzurla,afiyetle nice yaşlara inşallah...Allah uzun ömürler nasip etsin ,nice mürvetleriyle gururlanmayı,duygulanmayı nasip etsin inşallah.

İnanki bana dogurup kucağına al hemen birdaha doğurmak isteyeceksin canım benim.
Evet iri bebekti hastanenin maskotu olmuştu .dr um 4/4 lük bir oğlun oldu demişti.aldığım tulumlar zibinlar hiç olmadı :))) direkt takımlardan giydirdik.Gerçi bizde iriyiz :))))

Kızımda 34 haftalık dogmasına rağmen 3500 doğdu .bebekler son ayda haftalık 250gr a yakın alıyor.tombis bir bebek istiyorsan hergun bir kase yoğurda diledigince bal kat ye

iyi kii doğurmuşsun tatlım,yeni yaşınız kutlu olsun :) Allah yavrunun yavrularını da sevmeyi nasip etsin inşallah

Canım sağlıkla,huzurla,afiyetle nice yaşlara inşallah...Allah uzun ömürler nasip etsin ,nice mürvetleriyle gururlanmayı,duygulanmayı nasip etsin inşallah.

Canım benim cok sagol,dilediklerini sende mis kokulularinla doya doya saglicakla yasarsın inşallah...

ay benim oğluşumda 4.050 kg/53 cm doğmuştu,kıyafetlerin çoğu olmadı :) ama iri bebek iyi oluyor çabuk büyüyor :)

seni çok iyi anlıyorum bulantı bende hala devam ediyor.. ben baş ağrısı nedir geçen hafta anladım(17.hafta) hayatımda ilk kez başım böyle şiddetli ağrıdı.. demek ki kızlar aynı dönemlerde benzer belirtiler gösteriyoruz bu da iyi birsey yani.. normaliz demektir :)))

nice nice senelere inşallahh :) Rabbim sağlıkla huzurla geçireceği bir ömür nasip etsin..

Amiiin cümlemizin yavrusuna inşallah ...
Ablam bir tablosunun köşesine tam bugün yazmıştı 43 hafta oldu bu kiz hala hamile diye:))))
Yazı hala duruyor oglusum evimin erkeği oldu.İnsallah hepiniz yasarsınız bu duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…