Hos Buldum arkadaslar sagolun bu tatli muhabbetin disinda kalmaya hic niyetim yok Bu Sicak karsilama icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Bilgileri ozelden mi veriyoruz mergene ?
kızlar benim de beş gündür sabahları bulantım oluyor yaa şaka gibi( her sabah başka şeye yordum;aç karnıma su içiyordum ondan dedim,bal yedim ondandır dedim,ilaç içtim ondandır dedim ama cııkk cıkk bildiğin bulanıyor öğlene kadar su bile içmiyorum şimdi ( Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah ama yeniden bulantı çekmek istemiyorum yaa (
bir kaç gün önce hamilelik takvimimde bebeğin saçları çıkmaya başlamış yazıyordu acep ilgisi olabilir mi
kızlar benim de beş gündür sabahları bulantım oluyor yaa şaka gibi( her sabah başka şeye yordum;aç karnıma su içiyordum ondan dedim,bal yedim ondandır dedim,ilaç içtim ondandır dedim ama cııkk cıkk bildiğin bulanıyor öğlene kadar su bile içmiyorum şimdi ( Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah ama yeniden bulantı çekmek istemiyorum yaa (
bir kaç gün önce hamilelik takvimimde bebeğin saçları çıkmaya başlamış yazıyordu acep ilgisi olabilir mi
anaa bizede öle dediydi 14.haftaydı bizimki,değişirmiki acepp,aa heyecan yaptımKızlar selam ne zamandır giremedim.
Geçmişi okumadan durum bildirimi yapıyorum.
Cuma günü Dr. kontrolümüz vardı. İkili temiz ama üçlü de yaptıralım dedi. Üçlü için kan verdim. Bebeğime baktık maaşallahı var. 280 gr. olmuş bile. 12. haftada erkek demişti şimdi kız diyor. Kendimizi erkeğe alıştırmıştık şimdi kafamız karışık biraz. Ama sağlığımız yerinde çok şükür.
Bugün de Aile Hekimliğindeydim. Tetanoz aşımı yaptırdım. Şuanda kolum biraz ağrıyor, üzerine bastırıyormuş gibi hissediyorum. İkinci doz aşı için 1 ay sonrasına gün verdi. Burada arkadaşların söylediği gibi duş almak yasak değil. Ağrı için arada buz kompress yapabilirsin dedi.
Benden bu kadar.
Umarım Nisan bebişleri ve güzel anneleri çook iyidir.
Erkek bebis hep bulandırır boyle :))
Saka bir yana benim maşallah 2 haftadır sanki hamile değilim jilet sanki kesildi.Sac çıkarken mide yanar derler ama bence çıkarken bulandiriyorda aynı zamanda.benim kızım kel daha :))
Allah yardımcın olsun canım ama su iç bulansanda.benden bugün böbrek ultrasonu istedi , idrar testi vs ağrım vardı günde 2-3 litre icerim suyu cok severim ama susuz kalmisimbebisin her 3 saatte bir suyu yenileniyormus iyi için suyunuzu :)
Erkek bebis hep bulandırır boyle :))
Saka bir yana benim maşallah 2 haftadır sanki hamile değilim jilet sanki kesildi.Sac çıkarken mide yanar derler ama bence çıkarken bulandiriyorda aynı zamanda.benim kızım kel daha :))
Allah yardımcın olsun canım ama su iç bulansanda.benden bugün böbrek ultrasonu istedi , idrar testi vs ağrım vardı günde 2-3 litre icerim suyu cok severim ama susuz kalmisimbebisin her 3 saatte bir suyu yenileniyormus iyi için suyunuzu :)
Benim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu?oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.
Kiz chosy sen daha gitmedin mı
Esimden yüz gorumlugu bekliyorum
Demin Msj atmış
kendimi cok Olgun hissediyorum diye,
34 yasindasin ondandir dedim
sadece ha ha ha yazmış bozuldu :))
hoşgeldin canım sık sık bekleriz artık
canım ya iyi ki burdasın.Kiz chosy sen daha gitmedin mı
Esimden yüz gorumlugu bekliyorum
Demin Msj atmış
kendimi cok Olgun hissediyorum diye,
34 yasindasin ondandir dedim
sadece ha ha ha yazmış bozuldu :))
oo daha 1 saat var,1 saat filanda sıramızı bekleriz(
ya benim kocacığımı bildiğim için diorumki bakalım ne alıcan bana doğum hediyesi düşün şimdiden
cevap şu "ne,doğum hediyesi mi,nası??"
ondan dedim
2 yıldır bebek için uğraşıyoz,oldu ne hediye ne bişe,bide bizim ilk
ne diym bu adama,çocuk bu çocuk,ilk çocuğum:))
msja da çok güldüm he:)))),nie öle bişe deme ihtiyacı hissetmişki
benimkine sorıym bakalım anlamını biliyomu
kızlar sıkıldım :)
Benim hiçbirinde yoktu hediyem,oğlumun doğumuna bile isteye isteye bir CICEK aldırdım hıh .
Bu benim ilk olmasada son.o yüzden herseyimi yaptırmak istiyorum:)
Uç cocuk,ondan kendini öyle hissediyor garibim.
Benim hiçbirinde yoktu hediyem,oğlumun doğumuna bile isteye isteye bir CICEK aldırdım hıh .
Bu benim ilk olmasada son.o yüzden herseyimi yaptırmak istiyorum:)
Uç cocuk,ondan kendini öyle hissediyor garibim.
canım ya iyi ki burdasın.
sayende yüzümüzde bir tebessüm oluyor.
dilerim rabbimde her daim senin yüzünü güldürsün.
Allah mutluluğunuzu bozmasın güzel büyük bir aile oluyorsunuz. ben doğumdan korkardım ve eşimde tek çocuk yeter derdi ama şimdi hamile olunca anaçlığım tuttu :) en az 2 çocuk olsun diyorum kalabalık güzel bir aile olalım evimiz cıvıl cıvıl olsun akşam eşimle konuşuyoruz ayy seneye burda odada bıcır bıcır bebişimiz olacak diyorum evimizdeki o sakinlik mutlu bir eğlenceye dönecek insanın kardeşi olunca hayatta yanlız kalmadığını biliyo gerçi benimki hayırsız ama işallah yola gelecek :)
merhaba kızlar bende 10 yıl sonra Allahın izini ile ben anne olucağım ve çok heycanlıyım bende bebişime birşeyler almak istiyorum,yarın kontrolüm var sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz 16 haftanın içindayim:)
sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden. aradım ama 1 kez çaldıktan sonra telefon kapandı müsait değiller herhalde. eşim eve geldi ona sordum o da aramamış. hadi arayalım dedim aramadan tekrar işe gitti. ziyaret saati ya şimdi belki ondan açmamışlardır. neyse bekliyeyim bakalım.
bu arada en inatçı nisan annesi benim haberiniz olsun. eşim inatçı ben inatçı bizim oğlanda keçi gibi inatçı olcak galiba.
hanipeks kız listeye baktımda cinsiyeti öğrenmeyen bir sen kaldın.
Voltajımmmm senin telefonunu alıcam hanipeksten ne zaman panik olsam seni arayacağım ne güzel rahatlatıyorsun sen öyle :))) doğum sancılarım başlayınca da ilk seni arayacağım :))))
ay canım benim sakın ağlama bebişimizi üzme. hanipeksin doğum tarihi çoğu arkadaştan geç bir tarihte o da dert ediyor. ben ona takılayım biracık diye yazdım. yoksa öğrenemeyen arkadaşımız çok var. bebişleriniz sağlıklı olsunlarda geç öğrenin canım.
Kızlar hanipeks nerde,kac gündür görmedim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?