2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Hos Buldum arkadaslar sagolun bu tatli muhabbetin disinda kalmaya hic niyetim yok Bu Sicak karsilama icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim . Bilgileri ozelden mi veriyoruz mergene ?

hosgeldinn, yok burden yaziyorsun canim zaten mesaj sayin 100 olmadin ozel mesaj atamiyorsun sanirim...

o biraz koca kari lafi ama dogru da olabilir benimkilerde midem bulaninca saclaniyordur diyorlardi gercekmidir bilmiyorum, insallah gecer hemen canim ya

Kızlar selam ne zamandır giremedim.
Geçmişi okumadan durum bildirimi yapıyorum.

Cuma günü Dr. kontrolümüz vardı. İkili temiz ama üçlü de yaptıralım dedi. Üçlü için kan verdim. Bebeğime baktık maaşallahı var. 280 gr. olmuş bile. 12. haftada erkek demişti şimdi kız diyor. Kendimizi erkeğe alıştırmıştık şimdi kafamız karışık biraz. Ama sağlığımız yerinde çok şükür.

Bugün de Aile Hekimliğindeydim. Tetanoz aşımı yaptırdım. Şuanda kolum biraz ağrıyor, üzerine bastırıyormuş gibi hissediyorum. İkinci doz aşı için 1 ay sonrasına gün verdi. Burada arkadaşların söylediği gibi duş almak yasak değil. Ağrı için arada buz kompress yapabilirsin dedi.

Benden bu kadar.
Umarım Nisan bebişleri ve güzel anneleri çook iyidir.

Erkek bebis hep bulandırır boyle :))

Saka bir yana benim maşallah 2 haftadır sanki hamile değilim jilet sanki kesildi.Sac çıkarken mide yanar derler ama bence çıkarken bulandiriyorda aynı zamanda.benim kızım kel daha :))
Allah yardımcın olsun canım ama su iç bulansanda.benden bugün böbrek ultrasonu istedi , idrar testi vs ağrım vardı günde 2-3 litre icerim suyu cok severim ama susuz kalmisimbebisin her 3 saatte bir suyu yenileniyormus iyi için suyunuzu :)

anaa bizede öle dediydi 14.haftaydı bizimki,değişirmiki acepp,aa heyecan yaptım
hsyırlı olsun,maşallah kızınıza:)

ya ne zormuş bacım yaa,su içiyom,öle zorlada değil seve seve içiiyom bol bol
sorada diomki acaba fazlamı içiyom
meyve yiyyorum,sonrada acaba çokmu vitamin alıyorum diorum
kafayı yemesem bari(

Kiz chosy sen daha gitmedin mı
Esimden yüz gorumlugu bekliyorum

Demin Msj atmış
kendimi cok Olgun hissediyorum diye,
34 yasindasin ondandir dedim
sadece ha ha ha yazmış bozuldu :))

benimde bıçakla kesilmiş gibi kaybolmuştu bulantım ama şimdi yanmalı bulanmalı tuhaf bir şey yaşıyorum şükür öğlene doğru geçiyor..
su çok önemli biliyorum 2 buçuk litreye tamamlamaya çalışıyorum hergün :)
herkes dikkat etsin 2 litreden az içmeyin kızlarrr

Demin Msj atmış

oo daha 1 saat var,1 saat filanda sıramızı bekleriz(
ya benim kocacığımı bildiğim için diorumki bakalım ne alıcan bana doğum hediyesi düşün şimdiden
cevap şu "ne,doğum hediyesi mi,nası??"
ondan dedim
2 yıldır bebek için uğraşıyoz,oldu ne hediye ne bişe,bide bizim ilk
ne diym bu adama,çocuk bu çocuk,ilk çocuğum:))
msja da çok güldüm he:)))),nie öle bişe deme ihtiyacı hissetmişki
benimkine sorıym bakalım anlamını biliyomu

Demin Msj atmış
canım ya iyi ki burdasın.
sayende yüzümüzde bir tebessüm oluyor.
dilerim rabbimde her daim senin yüzünü güldürsün.

Benim hiçbirinde yoktu hediyem,oğlumun doğumuna bile isteye isteye bir CICEK aldırdım hıh .
Bu benim ilk olmasada son.o yüzden herseyimi yaptırmak istiyorum:)

Uç cocuk,ondan kendini öyle hissediyor garibim.

Benim hiçbirinde yoktu hediyem,oğlumun doğumuna bile isteye isteye bir CICEK aldırdım hıh .

benide yaş 34 bu bebiş gelsin 2. biraz zor:)
bekliyom bakalım ne gelicek:))
ben çıkıyom şimdi dra,inşallah bi sorun yoktur
görüşürüz

Allah mutluluğunuzu bozmasın güzel büyük bir aile oluyorsunuz. ben doğumdan korkardım ve eşimde tek çocuk yeter derdi ama şimdi hamile olunca anaçlığım tuttu :) en az 2 çocuk olsun diyorum kalabalık güzel bir aile olalım evimiz cıvıl cıvıl olsun akşam eşimle konuşuyoruz ayy seneye burda odada bıcır bıcır bebişimiz olacak diyorum evimizdeki o sakinlik mutlu bir eğlenceye dönecek insanın kardeşi olunca hayatta yanlız kalmadığını biliyo gerçi benimki hayırsız ama işallah yola gelecek :)

canım ya iyi ki burdasın.
sayende yüzümüzde bir tebessüm oluyor.
dilerim rabbimde her daim senin yüzünü güldürsün.

Âmin canım inşallah hep güler,eğleniriz .Siz varsınız ondan :)

--
Aklıma gelmişken kızlar alacaklar listenize birde sıcak su torbası ekleyin,bebekler ve cocuklar icin el kadar olanlar var.malum baharda doğacaklar havalar serin olur.yeni bebekte üşür karnı ağrır cok iyi oluyor.

Âmin inşallah cümlemize.
Bence de tek çocukla kalmayın .2 ideal 3 lüks 4 abartı derdim:)
Kardesler büyüyünce hele de ele karisinca zor.Bende kiz kardesimle görüşemiyorum maalesef.en son 2010 da düğünü vardı orda görüştük ve bitti.cok nadir gizli arıyor.zor...
Oğlan nasil olacak bakalım.oda cok duskun bana gorecegiz:)
Rabbim merhamet versin :)

Benimki gibi göstermezse öğrenemezsin canım :)

Çok iyi yapmışsın caanım, çok sevindim, sen sana yakışanı yaptın. Dediş umarım en kısa zamandaa iyileşir.

hanipeks kız listeye baktımda cinsiyeti öğrenmeyen bir sen kaldın.

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüGöstermedi geçen çarşamba acile gittiğimde baktığımızda eşşek sıpası

Voltajımmmm senin telefonunu alıcam hanipeksten ne zaman panik olsam seni arayacağım ne güzel rahatlatıyorsun sen öyle :))) doğum sancılarım başlayınca da ilk seni arayacağım :))))

Malesef canım veremem çünkü yok :)

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Kızlar hanipeks nerde,kac gündür görmedim sanki

Canım işlerim çok yoğundu, bir de sabah kurucuyla atıştım kafamı bozdu deli oldum indim odama, her sabah kahve içeriz ben ve yardımcım onun odasına çıkıp, bugün kahvemi (sütlü kahve) odamda içtim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…