2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İyiyim canım dünden beri, kuzum da kıpırdamaya başladı, çımas diye seviyorum yavrumu , benimkinin göstereceği yok ben de çınar ile masalı birleştirdim çımas yaptım :)

cimas da guzelmis ne guzel annesine bak ben burdayim diyor benim sipada tik yok hala

Son düzenleme:
Anneme tasininca temizlik camasir kurtuldum ama yemek bende hala kocam sagolsun etcil de kendisi :) gerci ben seviyorum yemek yapmayi en cok utuden kurtulduguma mutluyum

vallahi bana ne verirlerse ne varsa o görümcemler bişey almayın bizde herşey var dediler ya :)

ben quinny beğeniyorum ama biraz yer kaplıyor bağajda başka alternatifler bakıyorum,bulamazsam istediğim bu şimdilik..

Quinny Moodd Bebek Arabası - e-bebek.com

geçmiş olsun arkadaşlar

Benim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu? oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.

benim bel ve kasık ağrılarım hala devam ediyor..bazen düşük yapıcam herlaade diyorum ,o derece yani...

normalde belli olur ama gösterirse tabi :) hakkınızda hayılrısı Allah gönlüne göre versin.

çok sağol canım aradığına çok sevindim sağol sesin iyi geliyordu çok şükür neler atlatmışsın üzüldüm Allahım birdaha korkular yaşatmasın inşallah. Amin.

​Tebrikler canım kararından ötürü. Çok iyi düşünmüşsünüz, hayırlısıyla mis gibi doğacak yeğenimiz.

Allaaaa alaaaa kesin mi konuşmuştu cinsiyet ile ilgili birdenbire değişince haklı olarak insan kendini garip hisseder neyse hayılrsı olsun inşallah canım kız veya erkek daha iyi dha kötü olduğu için değil de insan kendini ona göre şartlandırıyor tabi belki de en güzeli iyice netleşene kadar doktorların hiç yorum yapmaması. Testinin iyi çıktığına çok sevindim darısı diğerlerine. ohhh tetanoz aşısı muhabbetinden de kurtuldun ha darısı başımıza :) geçmiş olsun canım. Tekrar minik güzel kızın hayırlı uğurlu olsun canım.

canım öncelikle dedene geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. boşver sen de yaptırma birşey test falan sal gitsin :) bu çocuk bana azcık gamsız olmayı öğretcek galiba :) çok çok teşekkür ederim hepimize inşallah sağlıklı doğumlar ve bebekler naasip etsin :) çok komik yorumları oluyor kayınvalidelerin vallahi bizde de öyle :) artık olmuş bitimiş konularla ilgili şöyle olsun böyle olmasın falan ha aha ha:)

geçmişi okumaya yenibaşladım , sen sabahtan gidecekmişsin kontrole inşallah görürsün canım cinsiyetini, bakalım kız mı erkek mi?

keyfinin yerinde olması çok güzel :) bende istiyorummmmm alışveriş yapmak yaaa eşim erken diye sürekli erteliyo alışverişi neler neler aldın ???

ben de cinsiyeti öğreneyim öyle başlayayım dedim alışverişe ama dayanamadım, arefe günü kendime lcw den bişiler almıştır, eve geldim ki o hengamenin içinde farketmemişim defoluymuş, cumartesi gittim bende bebişime 2 tane çıtçıtlı badi, 2 atnede çorap aldım, unisex oldu biraz ama naapalım daha göstermedi bizim ki

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine hele ki bi bebişin daha varmış, oğluna da geçmiş olsun, yanık zor dikkatli olmak lazım , bende bu aralar sürekli ocağı açık unutuyorum, bayramda annemler kahvaltıya gelecekti telaşla hazırlık yaparken gazı aşçmışım ocağı da yaktım sandım, burnuma bi gaz kokusu geliyo diyorum ki içimden ' Allah Allah birileri gazı açık unuttu heralde' bi. baktım ki o birileri ben mişim, bi 15 dk kadar açık kaldı, süreklibişiler kırıyorum, birileri peşimden beni kontrol etmeli bu aralar

amaaan böyle şaka mı olur

çok sağol canımmmmmm

evet hep öyle derler kız başkadır diye )

valla eskiden millet erkek cocuk icin baski yaparmis simdilerde kizlar gozde :) benim kayinvalidemlerinde iki oglu oldugu icin heyecanla bekliyorlar kiz haberi alsak diye ama bakalim Rabbim nasil nasip edecek :))

Kızım geliyor Sekerim
Tutuyormu ufaktan ufaktan :))

Darısı tüm merak edenlerin basına :)

ben hiçbirini yaptırmadım canım Rabbime emanet

doktor kesin görüp söylediyse yanılma payı olmuyo canım, zaten erkek pipisi çok belli oluyo, prensesin hayırlı olsun

dedene acil şifalar canım, arayıp sen sor istersen, hem kaıyon validene de geçmiş olsun demiş olursun

hayırlı olsun canım, kız evlat rahmettir, tahminin kız dı dimi senin, benim içinde öyle demiştin öyle hatırlıyorum ben, inşallah bende bu sefer öğrenirim, meraktan ölücem yani

eşim geçen gün bi iran filmi izletti baştan sona paso ağladım yaaaa, çok duygusaldı rahat rahat da bağırarak ağlayamadım başıma ağrı girmişti, çekim için doğumu bekle bencede bebişinde olur, şimdi çok yorulursun bence, yarım gün sürüyosa madem

saf zeytinyağıyla tatlı badem yağını bi dene istersen canım
Kızlar bebeğimi daha hiç hissetmedim şimdi otururken sag tarafımda içten gidiklanma oldu bebeğim mı acaba
hayırlı olsın bebişindir annesi o
hayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bebişin gösterirse öğrenebilirsiniz

kahveyi bende çok severdim hemde türk kahvesi,ancak hamileliğimin 7 haftasında tiskindim o günden beri ne kahve,ne asitli içecek içmedim

bi evi supurup toz alayim dedm karnimin altindan altindan agrilar gelmeye basladi, 9 ay boyunca evi pislik mi goturcek napcam boyle

Geldik doktordan kızlar. 4lü testimiz de normal çıktı çok şükür.
Büyük bir ultrason cihazı var hastanede ona girdim bu sefer. Bebişimizin kız olduğu kesinleşti ama pek edepli teyzeleri hep ayağıyla kapatıyor, doktor uğraştıkça uğraştı.
25-30 kasım arası da detaylı ultrasona girecekmişim.

Eşim işi uzayacağı için gelemedi bugün, annemle babam yanımdaydılar.
Doya doya baktık anneannesiyle kızıma, mutlu mutlu tamamladık bu günü de.
Allah kavuşmayı da nasip etsin inşallah..

Büyük bir ultrason cihazı var hastanede ona girdim bu sefer. Bebişimizin kız olduğu kesinleşti ama pek edepli teyzeleri hep ayağıyla kapatıyor, doktor uğraştıkça uğraştı.

Nazcım dışardan yorum yapmak kolay tabi ama bence en doğru kararı verdiniz.
Hayatımız boyunca kaç kere hamile olacağız (yüksek voltaj hariç ;p) ,çevremizden bu kadar itina göreceğimiz kaç ayrıcalıklı 9 ayımız olacak ki. Doya doya tadını çıkaralım, yarısı bitti bile.

Benim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu? oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.

Canım benim de sırt ve bel ağrılarım artmaya başladı. İş yerindeki sandalyemin her tarafı batıyor sanki. Ara ara kalkıp yürümeye çalışıyorum hep.

mergen rica etsem listeye benimde bilgilerimi eklermisin.yaş.34 sat tar.21 temmuz,kilo.53-56 il bursa,ilk çocugum şimdiden teşekkür ederim

Ahh canım benim, çok geçmiş olsun.
Ben de doktoruna tutumundan ötürü kızdım, öyle mi tepki verilir. En karmaşık dönemindesin sen zaten, seni rahatlatması gerektiği yerde yaptığına bak.
Farklı sebeplerden ötürü hamile oldukları halde ilaç alması gerekenler yada hamileliğini henüz öğrenmeden değişik ilaçlar içenler olabiliyor.
O yüzden bir zararı olabileceğini sanmıyorum, sen üzme kendini tatlım ama çok dikkatli olmamız gerektiğini bir daha hatırlamış olalım.
İyice araştırmadan hiç birimiz hiç bişey yutmayalım.

Son düzenleme:

gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş.

bi evi supurup toz alayim dedm karnimin altindan altindan agrilar gelmeye basladi, 9 ay boyunca evi pislik mi goturcek napcam boyle

canım ya hiç sorma onu bnde eşime aşkımm sen süpürsen diyorum tüm odaları süpürüyo sonrada aşkım ben bile ne çok yoruldum ben yparım sen yapma diyor.sonrada viledayı alıyo eline sil babam sil artık eşlerden destek almanın zamanı öyle değil mi :))

cogu seyde yardim ediyo hamile oldugumdan beri bulasiklari falan toplar cok kotuysem yemek de yapar aslinda cok hazircidir benim esim gecen sene elini biseye surmezdi simdi cok insafli Allah razi olsun ben genede cok kiyamiyorum temizlik olayina sokmadim daha cok yorgun geliyo isten zaten, ilerki aylarda kendimi tasiyamiyacak hale geldigimde durumlar degisebilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…