İyiyim canım dünden beri, kuzum da kıpırdamaya başladı, çımas diye seviyorum yavrumu , benimkinin göstereceği yok ben de çınar ile masalı birleştirdim çımas yaptım :)
Kraft canım ama eski model artık bizimki..şimdi çok daha yeni modeller çıkmış..Üç tekerlekli olmasına ama tekerleklerinin de büyük olmasına dikkat etmelisin..küüçük tekerlekler engelleri aşmakta zorluk çekiyor.hem büyük tekerlerlekli arabalarda itmek için güç harcamıyorsun kendi kendine ilerliyor hafif bir itmeyle..tavsiye diyorum,ben çok rahat kullandım..
ben quinny beğeniyorum ama biraz yer kaplıyor bağajdabaşka alternatifler bakıyorum,bulamazsam istediğim bu şimdilik..
Quinny Moodd Bebek Arabası - e-bebek.com
Benim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu?oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.
benim bel ve kasık ağrılarım hala devam ediyor..bazen düşük yapıcam herlaade diyorum ,o derece yani...
merhaba kızlar bende 10 yıl sonra Allahın izini ile ben anne olucağım ve çok heycanlıyım bende bebişime birşeyler almak istiyorum,yarın kontrolüm var sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz 16 haftanın içindayim:)
​Tebrikler canım kararından ötürü. Çok iyi düşünmüşsünüz, hayırlısıyla mis gibi doğacak yeğenimiz.
Kızlar hafta sonu öldüm bittim, cuma günü kına, ctesi ve pazar düğünlerimiz vardı, hoş masadan kalkmadım ama uykusuz kaldım.
Bir de cuma günü kınada otururken sıkıldım kk ya gireyim dedim, bir baktım ki bebeci minoset plus içilmeyeceğini söylemiş, kaynar sular döküldü başımdan, ben neredeyse gün aşırı aldım geçtiğimiz 2 hafta boyunca. kına gecesinin ortasında ağlama krizleri falan filan, doktorumu aradım ben sana bebeği alalım kesin zararı olmuştur diyemem dedi, içmemeliydin dedi, ben salya sümük önce cerrah olan bir kuzenimi sonra bebeciyi aradım, sağolsun bebeci ve kuzenim beni dakikalarca teselli ettiler. Biz apar topar kalktık tabi, sabaha kadar kendime gelemedim. Ctesi şiş gözlerle işe geldim. Bebeci aradı sonra 1 saate yakın beni teselli etti, araştırma yapmış benimle paylaştı. Kötü iken buraya yazmak istemedim, yazsaydım eminim hepiniz bebeci gibi destek olacaktınız bana. Hepinizi çok seviyorum, bebeciye de buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Şimdi iyiyim ctesi akşama kadar kendimi toparladım dua ettik eşimle, bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum.
Kızlar selam ne zamandır giremedim.
Geçmişi okumadan durum bildirimi yapıyorum.
Cuma günü Dr. kontrolümüz vardı. İkili temiz ama üçlü de yaptıralım dedi. Üçlü için kan verdim. Bebeğime baktık maaşallahı var. 280 gr. olmuş bile. 12. haftada erkek demişti şimdi kız diyor. Kendimizi erkeğe alıştırmıştık şimdi kafamız karışık biraz. Ama sağlığımız yerinde çok şükür.
Bugün de Aile Hekimliğindeydim. Tetanoz aşımı yaptırdım. Şuanda kolum biraz ağrıyor, üzerine bastırıyormuş gibi hissediyorum. İkinci doz aşı için 1 ay sonrasına gün verdi. Burada arkadaşların söylediği gibi duş almak yasak değil. Ağrı için arada buz kompress yapabilirsin dedi.
Benden bu kadar.
Umarım Nisan bebişleri ve güzel anneleri çook iyidir.
naz canım hayırlı olsun tatlım. bende 3lü 4lü testi yaptırmak istemiyorum hatta istemiyoruz şimdilik kararımız bu ama doktor illa yapalım derse ne yaparız bilmiyorum. hepimiz senin bebeğinin sağlıklı olduğuna inandık ve hala inanıyoruz. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.
kızlar kayınbabam aradı ben yanlışlıkla kapattım telefonu annen arıyor sandım dedi. isimlerimiz yakın olduğu için benzetmiş.
kayınvalidemlede konuştum dedem ameliyat olmamış 3 gün sonra tahlil sonucuna göre karar verilecekmiş.
morali bozuktu kayınvalidemin ben de çok uzatmadım. dedemle konuşsam dedim çok halsiz ve kulakları duymuyor aradığını söylerim dedi.
içim rahatladı valla.
bebeci benim bebişim %80 erkek bayramda kayınvalidem diyor ki kız olsun. ne kızı cinsiyet %80 belli dedim. olsun belli olmaz diyor.herkes farklı beklenti içinde. sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.
Günaydın mis kokulu anneler :)
Kızlar ben bugun Dr a gidiyorum :)) son yarım saatim.dun gram heyecan yoktu,bugün tırnaklarımdan kan çekildi,bagirsaklarim kordugum
Kızlar bana dua edin,kan vermesin
Cinsiyetinde görürüz belki 1 ay oldu ya :))
Opuyorum sizleri.
Zangirdiyorum hala :))))
keyfinin yerinde olması çok güzel :) bende istiyorummmmm alışveriş yapmak yaaaeşim erken diye sürekli erteliyo alışverişi neler neler aldın ???
selam kızlar;nasılsınız? kaç gündür giremedim yine evde yatıyordum malum sancılardan bilgisayar başına geçmeye bile vaktim olmadı.
sabahtan beri geçmişi okuyorum. azmettim okudum bitirdim şükür.
benim sancılarım hala devam ediyor ama şükür 2 gündür biraz daha azaldı. doktor kesin istirahat diyor ama küçücük çocukla çok zor tabi ki.
üstelik bi de grip oldum kaç gündür perişan durumdayım. oğluşum da benle beraber perişan oldu maalesef(
cuma günü bi başağrısına tutuldum ki gene 11 de acillik olduk mide bulantıları, kusmalar derken serumlarla ancak kendime geldim.
dün annemler geldi bana bakmaya oturduk ettik derken tam akşam yemeği yiyeceğiz tencereden yemekleri koyuyordum ki oğlum dengesini kaybetti kolu sıcak yemeğe girdi(
kuzum çok ağladı hemen suya tuttuk falan ama dayanamadım acile götürdük çok şükür güneş yanığı kadar bişey dedi pansuman yapıldı kuzucum da eve gelince kucağımda uyuyakaldı.
bütün terslikler üstüste geliyor bu aralar maalesef. ben her şeye razıyım yeter ki bebişlerim iyi olsunlar.
haftasonu doktor kontrolümüz var bakalım kasılmalar ne durumda. ben ara ara hissediyorum kasıldığını ama her birini ayırt edemiyorum inşallah düzelmiştir biraz.
;
naz; ayrıntılı ultrasonunun iyi geçmesine çok sevindim. oğluşun da hayırlı olsun.
derineser; inşallah sonuçların çok güzel çıkacak.
sedagg; gözün aydın canım.
yüksek_voltaj;uamrım kontrolün çok güzel geçer canım.
laterne; ilgin için çok sağol canım umarım senin ağrıların da hafiflemiştir.
hatırlayamadıklarımdan rahatsız olanlara acil şifalar diliyorum arkadaşlar.
öptüm hepinizi...
Geçmişi okuyamadım, herkes iyidir innnnnşallaaahhhhh :))
Biz bugün çooook yorulduk. Eminönünün altını üstüne getirdik resmen. Yarım saat önce eve geldim hemen ocağa yemek koydum, size yazayım dedim.
Başıma bir olay geldi nasıl korktum anlatamamHem korkumdan hem de sinirden elim ayağım titredi, eminönünün ortasında hüngür hüngür ağladım.
Kayınvalidem, k.validemin komşusu ve benim annem eminönün sokaklarında yürüyorduk. K. Validemin sırtında sırt çantası vardı. Ben bir adım gerisinde yürüyordum. Adamın biri gelip sırt çantasının fermiarını açmaya başladı. Ben hoopp hoopppp diye bağırıp bu halimle adamı itelemeye çalıştım. K.validemler ne oluyor diye arkalarını dönünce adamın k.validemin yanımızdaki komşusunun damadı olduğu ortaya çıktı. Aklı sıra şaka yapıyormuş. Ben böyle şaka mı olur diye çıkıştım adama. Annem de çok sinirlendi. Önden önden yürümeye başladım ama çok kötü olmuştum. Halimi gören esnaf hemen oturttu beni. Ağlayıp rahatladım biraz.
Yaaa işte böyle gereksiz şakalar yapan insanlar da var hayatta. Allah korusun o korkuyla ya kötü bir şey olsaydı, ya adamı itemelemeye çalışırken düşseydim
Bunun yanı sıra çok güzel ve uygun fiyatlı ciciler aldık kızıma :)) İstanbul da oturanlar mutlaka uğradın eminönüne. Amman hırsızlara dikkat etsin amayarın fırsat bulursam dotolarını çekip gösteririm size
ayy masallahne guzel kardes kardes buyurler kizlarin simdi, ablalik yapar oynatir senin kiz, sen de rahat edersin insallah :) cok cana yakin oluyor kiz cocuklari
Nazcim cok sevindim hem karariniza hem de kafanizin rahatlamasina... artik hamileliginin tadini cikar insallah canim :)
Bak bak bak .
Bende ondan doğuruyorum kııı kızıma kardes
Kiz evlatta bir başka yahu ,tatmayacak olmana biraz üzüldüm şimdi :))))
Hele bir alsın ben:)) o kolyeleri pek sevmiyorum ama cocukların isimleriyle tatlı durur galiba.
valla eskiden millet erkek cocuk icin baski yaparmis simdilerde kizlar gozde :) benim kayinvalidemlerinde iki oglu oldugu icin heyecanla bekliyorlar kiz haberi alsak diye ama bakalim Rabbim nasil nasip edecek :))
yaa biz de eşimle kızımız olsun istiyoruz,oğlum erkek istiyor..:) annemle ablam kız diye çıldırıyorlar,birincide tutturamadılar ya,şimdi sıkıştırıyorlar sürekli,ne zaman belli olacak diye..Ayy bir kız olursa benden çok sevinecekler biliyorum,hele teyzesi alışveriş manyağı olacak kesin..
ben hiçbirini yaptırmadım canım Rabbime emanetdmt cim sanada acil şifalar canım benim inşallah sondur bu yaşadıkların..çocuga çok üzüldüm ..verilmiş sadakanız varmıs..çocukları çok iyi kollasanda onların yaramazlıgına enerjisine yetişemiyo insan..hele iki canlısın şuan da..Allah yardımcın olsun..
nazın oğlumu olucakmıs..amanda aman bi prens dahamı eklendi aramıza..Hayırlı ugurlu olsun..testin sonucunuda mutlulukla haber vermek nasip olsun inşallah..
kızlar bu gittiğim doktor 3 lü testi çok fazla önerdi yinede yaptırmadım..benim gbii yaptırmayan varmı aranızda..
doktor kesin görüp söylediyse yanılma payı olmuyo canım, zaten erkek pipisi çok belli oluyo, prensesin hayırlı olsunKızlar güzel annişler herkese merhaba!!
Geçen hafta dr a gittik.Tabi dr çağırmamıştı aslında da cinsiyet öğrenelim diye gittik ve öğrendik cinsiyeti bebişimizi KIZ!Merakla gittik ve öğrendik.Bu arada evvel haftada ikili testimizin sonuçları çıktı.Dr herşey normal süper dedi.Ben 3lü testi sorunca ne üçlü testi ikili de herşey normal 3lüye gerek yok dedi.Sizlere de dr aynı şeyi mi söyledi??Bir de cinsiyet bu kadar erken belli oluyor mu?Yani dr un yanılma payı varmıdır?Ona göre bebişe bişiyler almak istiyoruz da:)
dedene acil şifalar canım, arayıp sen sor istersen, hem kaıyon validene de geçmiş olsun demiş olursunkızlar bende haftasonu çok yoruldum.
bebişime beşik karyola kıyafet falan baktık ama almadım
kendi memleketimden almayı düşünüyorum.
araba bakmaya galeriye gittik doktorumda arabasını servise getirmiş
tanıdı hemen bizi ismimle hitap etti iyi gördüm sizi bir sorun yoktur inşallah dedi.
doktorumun tanıması halimi sorması hoşuma gitti valla.
benim bugün çok canım sıkkın.
eşimin dedesi ameliyata girecek ve kalbi çok zayıf.
kayınvalidem akşam ağlıyordu noldu çok merak ediyorum
ama kayınvalidemide aramak istemiyorum.
12 de eşim gelicek ona sorucam artık.
dedemi çok seviyorum. allahım şifa versin ona
Cook sagolun kızlar daha esimin haberi yokaz sabirsizlansin:))
Ay ben yerini bulmuşum kızlar arka arkaya geliyor :))))
Eskiler kiz cocugu hastalıkları torlar toplar çıkar derlerdi,kİm bilir belki Rabbim bir vesile gönderdi.
Eli ayağı kıvıl kivildi ya iki eliyle basını tuttu kızım , gidin basımdan diye isyanlarda şimdiden:)))
Yüzümde amacsiz bir siritma var ya gören de cocuksuzluktan,hamamda kundak kaptigimi sanır :))
Kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Bebisime baktı Dr 1 hafta onde ama dogum tarihi konuşmadık.
Listeyi dengelemeye geldim:)
Mergenn cek ordan bana bir kiz:))
Prensesim olacakmış Dr söyleyince hemen gözümden bir pıt düştü :)))
Kızlar hapa dondüm :)))))
kan hapı verdi ve yine elevit
Allah hepimizin gönlüne göre versin:)
Selam kızlar
ben dün öğlen 12 de evden bir çıktım eşimle gece 1 de eve geldik taksim Beşiktaş ortakoy sinema dolaştık durduk
arkadaslarimi da gormuş oldum şansıma onlarda taksimdeymis sinemaya evim sensin e gittik ikinci yarıda ağlamaktan fenalasiyordum valla evde olsam haykıra haykıra aglardim
Eve dönüş yolunda sol tarafıma kramp girdi o kadar gezmeye normal dedim eve gelince esim ballı süt yaptı uyuduk hemen
Hazır bu enerji varken herseyi yapmak istiyorum bugün de tv ünitesi yaptırcam düğünden önce bulamamistik yine bulamadık yaptırmaz artık
Ben en çok neye üzülüyorum benim düğünüm evin önünde başladı koç falan kestiler davul zurna konvoy , düğün yerimde karşıda olduğu için foto çekimini organize şirketi başka zaman yapalım yarım günden fazla sürüyor dediler bizde tamam dedik Eylül gibi yaparız hava serin olur hem ama şimdi kaldıbazen diyorum gelinliğimi götüreyim aacilmasi gerekiyorsa acsınlar yapalım çekimi bazen de diyorum hamilelik şişkinliği güzel çıkmayabi,ir fotolar ve çok yorulabilirim ne yapsam kiiii
saf zeytinyağıyla tatlı badem yağını bi dene istersen canımYa ben en önemli şikayetimi yazmamışim kızlar benim cildim inanılmaz kuruyor gece kaşıntıya kalkıyorum krem sürüyorum wc azaldı bu başladı eczaneden mustela aldım organik satan bir yerden yumuşatici duş jedi aldım krem aldım yine organik biryerden kecisutlu ballı sabun aldım badem yağı kakao zeytinyağı karışımı yaptım hepsini sürüyorum yook bana mısın demiyor sadece gece 3 defa krem sürüyorum duşunun gün icinde ben defalarca sürüyorum aksam da esime sürdürüyorum olmuyor yetmiyor ne yapıcım ben((
hayırlı olsın bebişindir annesi oKızlar bebeğimi daha hiç hissetmedim şimdi otururken sag tarafımda içten gidiklanma oldu bebeğim mı acaba
hayırlı olsun canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, bebişin gösterirse öğrenebilirsinizmerhaba kızlar bende 10 yıl sonra Allahın izini ile ben anne olucağım ve çok heycanlıyım bende bebişime birşeyler almak istiyorum,yarın kontrolüm var sizce cinsiyetini öğrenirmiyiz 16 haftanın içindayim:)
Canım süt içemiyorum, burda hergün türk kahvesi eşliğinde sabah toplantısı yapıyorduk, ben de hamileliğimden bu yana bir çay bardağı süte 1 çay kaçığından daha az kahve ekletiyorum o şekilde içmeye çalışıyorum, kola vb içmiyorum ayda bir belki.
Arkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir ben bugün pek açamadım işler çok yoğun geçen hafta cuma yarım gün izin aldım ya doktor için burnumdan geldi şimdi birikmiş herşey.
- amniyosentez yaptırmaktan karı koca birlikte karar verdik vazgeçtik nasıl olursa olsun allah korusun doğuracağım. Yüzünü gördük ya fikirlerimiz değişti ogün detaylı ultrasonda risk almak istemedik. Allahtan hayırlısı inşallah sizin dualarınızdan sonra sırtımız yere gelmez. Hem de artık bu konuyu tamamen kapattık endişe duymuyoruz ya da düşünmüyoruz konuşmuyoruz hamileliğimin bundan sonra kalan kısmını rahat ve mutlu geçirmeye karar verdim hiçbirşeyi kafama takmadan. Allaha sığınıyoruz bazen biraz da kaderci olmak lazım allah kötü şeyler yazmamış olsun. Bana destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun inşallah.
- araba alıyoruz bugün inşallah bakalım kısmetse bebişimiz kısmetiyle geliyor. Eşim otobüslerle gidip gelmemem çok üzülüyordu bizim bayağa bir sıkışık oluyor da bazen kafamızı bile sokamıyoruz içeri binemiyoruz falan gittiğimiz heryer birbirine ters in bin in bin. Tam da arabayı satmamıza denk geldi hamilelik diye. Ben de pek borca girmek istemiyordum ama dediği de doğru galiba bize lazım olacak araba bütçemize göre en uygununu seçtik bakalım.
Benim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu?oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.
Kızlar hafta sonu öldüm bittim, cuma günü kına, ctesi ve pazar düğünlerimiz vardı, hoş masadan kalkmadım ama uykusuz kaldım.
Bir de cuma günü kınada otururken sıkıldım kk ya gireyim dedim, bir baktım ki bebeci minoset plus içilmeyeceğini söylemiş, kaynar sular döküldü başımdan, ben neredeyse gün aşırı aldım geçtiğimiz 2 hafta boyunca. kına gecesinin ortasında ağlama krizleri falan filan, doktorumu aradım ben sana bebeği alalım kesin zararı olmuştur diyemem dedi, içmemeliydin dedi, ben salya sümük önce cerrah olan bir kuzenimi sonra bebeciyi aradım, sağolsun bebeci ve kuzenim beni dakikalarca teselli ettiler. Biz apar topar kalktık tabi, sabaha kadar kendime gelemedim. Ctesi şiş gözlerle işe geldim. Bebeci aradı sonra 1 saate yakın beni teselli etti, araştırma yapmış benimle paylaştı. Kötü iken buraya yazmak istemedim, yazsaydım eminim hepiniz bebeci gibi destek olacaktınız bana. Hepinizi çok seviyorum, bebeciye de buradan sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Şimdi iyiyim ctesi akşama kadar kendimi toparladım dua ettik eşimle, bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum.
Geldik doktordan kızlar. 4lü testimiz de normal çıktı çok şükür.
Büyük bir ultrason cihazı var hastanede ona girdim bu sefer. Bebişimizin kız olduğu kesinleşti ama pek edepli teyzeleri hep ayağıyla kapatıyor, doktor uğraştıkça uğraştı.
25-30 kasım arası da detaylı ultrasona girecekmişim.
Eşim işi uzayacağı için gelemedi bugün, annemle babam yanımdaydılar.
Doya doya baktık anneannesiyle kızıma, mutlu mutlu tamamladık bu günü de.
Allah kavuşmayı da nasip etsin inşallah..
gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inş.
bi evi supurup toz alayim dedm karnimin altindan altindan agrilar gelmeye basladi, 9 ay boyunca evi pislik mi goturcek napcam boyle
canım ya hiç sorma onubnde eşime aşkımm sen süpürsen diyorum tüm odaları süpürüyo sonrada aşkım ben bile ne çok yoruldum ben yparım sen yapma diyor.sonrada viledayı alıyo eline sil babam sil artık eşlerden destek almanın zamanı öyle değil mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?