bebeişlerinizi görecekmişsiniz ha bugün ne güzellll ohhh doya doya bakın hayırlı haberlerle dönün inşallah :)
sağol canım benimmm :) kız anammmm :) ne kadar güzel oldu yaaaa bu haber bizim bütün akrabalar bana bozuldu ya kız doğuramadınmı bi tane dediler hep erkek bütün yeğenler falan :) biz de hamileyim diyince bi umut kız gelcek diye bekliyoduk neyse sağlık olsun dediler resmen yüzüme yüzüme :) ha ha aha ah:) valla kilolar ne zamandır tartılmadım en son 1.8 kg almıştım sende durumlar nasıl ( ama biliyosun benim vücudumda kilo alcak yer yok :) 83 kg ile hamile kalınca :) hahahaa :) minimumda alıp bu meseleyi kapatmam lazım :) kaşıntı var ama artık pislikten mi hamilelikten mi bilmiyorum :) cumhurbaşkanının katıldığı törenle yıkanıyorum da :) saç tarama da öyle :) efen ellerinden öper senin oğlun gibi zeki akıllı uslu tatlı yakışıklı olsun inşallah sen anlattıkça çok hoşuma gidiyor :) evdekilerin tepkisi nasıl oldu kızına kardeşleri ne dediler ? :)
Benim Abi'm en büyük ablam ortanca Bu durumda senin küçük kızın ben oluyorum :)) ve ben abime daha çok düşkünüm belli yasa kadar ablamlaydim oyun onda elbise onda isim ona düşüyordu :) ama belli yastan sonra abimle biz çok bağlandık ablam uzak kaldı biz abimde dertlesiriz araşiriz beraber balığa gideriz beni erkek kardesi gibi görür yani bende onunla daha çok rahatım kısaca belli olmuyor yani kimin kime arkadaşlık yapacagı :)
KATİNAMM yine yok,döndüğünde kızacak bize ne çok konuşuyorsunuz işiniz yok mu hiç diye:18::18:
SeLam ArkadasLaR bende allah nasip edeRse nisan Annesi oLacagim tesadufen denk geldim ama topiginiz Cok hosuma gitti onceleri ara ara girip okuyordum baktim ole uzktan bakmayla olmuyor bende uye olayim dedim ve geldim kisacasi muhabbetinize dayanamadim allah bozmasin...
kızlar ben geldim hala bacaklarım titriyor niyeyse.
Bebisime baktı dr 1 hafta onde ama dogum tarihi konuşmadık.
Listeyi dengelemeye geldim:)
mergenn cek ordan bana bir kiz:))
prensesim olacakmış dr söyleyince hemen gözümden bir pıt düştü :)))
kızlar hapa dondüm :)))))
kan hapı verdi ve yine elevit
allah hepimizin gönlüne göre versin:)
SeLam ArkadasLaR bende allah nasip edeRse nisan Annesi oLacagim tesadufen denk geldim ama topiginiz Cok hosuma gitti onceleri ara ara girip okuyordum baktim ole uzktan bakmayla olmuyor bende uye olayim dedim ve geldim kisacasi muhabbetinize dayanamadim allah bozmasin...
Bak bak bak .
Bende ondan doğuruyorum kııı kızıma kardes
Kiz evlatta bir başka yahu ,tatmayacak olmana biraz üzüldüm şimdi :))))
Hele bir alsın ben:)) o kolyeleri pek sevmiyorum ama cocukların isimleriyle tatlı durur galiba.
hala midem bulanıyor
ne zaman geçecek bu bulantılarrrrr
hoş geldin sefalar getirdin :))SeLam ArkadasLaR bende allah nasip edeRse nisan Annesi oLacagim tesadufen denk geldim ama topiginiz Cok hosuma gitti onceleri ara ara girip okuyordum baktim ole uzktan bakmayla olmuyor bende uye olayim dedim ve geldim kisacasi muhabbetinize dayanamadim allah bozmasin...
canım kızın hayırlı olsun inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...darısı başıma olsun
sabah burdaydı canım. bişeye sinirlenmiş ama anlatmadı öğleden sonrada hiç girmedi.Kızlar hanipeks nerde,kac gündür görmedim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?