2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben 67 olmusum bebe 200 gr :)))
Dert etmiyorum kiloyu doğumdan sonra 6-12 ay arasında veriliyor kilo gor bak
Oğlum cok sevindi o beni daha cok düşünüyor .Seninkide öyle olur inşallah.bence dogum sonrasında cok kilo verirsin.
Bende gecen hafta banyo için bayağı bekledim kızım wc girsem kapıda bekliyor banyodayken aglamaktan çatlıyor gurbetya.
Saglık olsun gercekten ısmarlama yapmasalar birde :)sırayı düzeni korumussun ne güzel bizimkilerde kiz kiz diye çatladılar kızım oldu farklı birsey yapmadılar :)

Şimdi oglum icin ben 4. De yapayım :))

Selam kızlar kaçırdığım yazıları okumaya çalıştım,güzel haber çok maşaallah gözünüzaydın...

SeLam ArkadasLaR bende allah nasip edeRse nisan Annesi oLacagim tesadufen denk geldim ama topiginiz Cok hosuma gitti onceleri ara ara girip okuyordum baktim ole uzktan bakmayla olmuyor bende uye olayim dedim ve geldim kisacasi muhabbetinize dayanamadim allah bozmasin...

Hosgeldin,iyi etmissin:)
Evet Nisan annelerinin hepsi birbirinden tatlı .
Gerekli bilgilerini verirsen En kısa zamanda Mergen ekler seni listeye.
Saglikla gelsin bebeğin...

canım kızın hayırlı olsun inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...darısı başıma olsun

hoşgeldin canım sık sık bekleriz artık

ay öyle deme bende üzülürüm sonra kendime Allah yavrularımızı hayırlı insanlarla denk getirsin inşallah;ben de gelinlerimi severim kızım diye :))
tatlı durur tabi arkadaşım durmaz mı hiç :))

hoş geldin sefalar getirdin :))
Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım kızın hayırlı olsun inş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...darısı başıma olsun

Sagol canım insallah.seninki de mı belli değil aaaa kızlar bu zamana kadar kalınır mı hiç halbuki diğer kızımı 20+4 te öğrendim artık umudum kalmamıştı :))))

naz canım hayırlı olsun tatlım. bende 3lü 4lü testi yaptırmak istemiyorum hatta istemiyoruz şimdilik kararımız bu ama doktor illa yapalım derse ne yaparız bilmiyorum. hepimiz senin bebeğinin sağlıklı olduğuna inandık ve hala inanıyoruz. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.

kızlar kayınbabam aradı ben yanlışlıkla kapattım telefonu annen arıyor sandım dedi. isimlerimiz yakın olduğu için benzetmiş.
kayınvalidemlede konuştum dedem ameliyat olmamış 3 gün sonra tahlil sonucuna göre karar verilecekmiş.
morali bozuktu kayınvalidemin ben de çok uzatmadım. dedemle konuşsam dedim çok halsiz ve kulakları duymuyor aradığını söylerim dedi.
içim rahatladı valla.

bebeci benim bebişim %80 erkek bayramda kayınvalidem diyor ki kız olsun. ne kızı cinsiyet %80 belli dedim. olsun belli olmaz diyor.herkes farklı beklenti içinde. sağlıklı olsun da kız erkek farketmez.

Hos Buldum arkadaslar sagolun bu tatli muhabbetin disinda kalmaya hic niyetim yok Bu Sicak karsilama icin hepinize ayri ayri tesekkur ederim . Bilgileri ozelden mi veriyoruz mergene ?

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebeğiniz:)),

voltaj ya şu hediye işi kafamı karıştırdı,ne hediyesi bu tam olarak,de bakeym hele bi

kızlar benim de beş gündür sabahları bulantım oluyor yaa şaka gibi ( her sabah başka şeye yordum;aç karnıma su içiyordum ondan dedim,bal yedim ondandır dedim,ilaç içtim ondandır dedim ama cııkk cıkk bildiğin bulanıyor öğlene kadar su bile içmiyorum şimdi ( Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah ama yeniden bulantı çekmek istemiyorum yaa (
bir kaç gün önce hamilelik takvimimde bebeğin saçları çıkmaya başlamış yazıyordu acep ilgisi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…