2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bebeci sen cinsiyeti öğrenmedin mi kıı bence oğlun olacak :)))

Arkadaşlar çok sağolun bu da bu konuda son konuşmamız oldu sizleri de baydım üzdüm kusuruma bakmayın ne yapim işte . İyi dilekleriniz için çok teşekkürler adımın geçtiği mesajları topladım toplu cevap yazıyorum hiç göz atamadım şimdi okucam ne yaptınız ne ettiniz merak ediyorum . Yüksekvoltajcan kızın hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim öğrenmeyim diyordun ama öğrenmişsin. Hayırlı uğurlu olsunç az kalıd cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlar hadi darısı onların başına olsun inşallah. ben de sizi çok seviyorum eksik olmayın :)

Bebeci sen cinsiyeti öğrenmedin mi kıı bence oğlun olacak :)))
Öğrenmedim ben hiç tahmin bile söylemediler bu cuma randevum bakalım gösterirse ogrenicez
ben hep kız olsun dedim çevremdeki herkes kız istiyor diye , yeğenim erkek ya , kayınvalidem de şanslı annenin kızı olur der öyle bir duruma getirdiler ki sağırsın herkes erkek çıkarsa sevinmeyecek gibi kimse
Ama erkek cocuk istiyorum sanki bu aralar oğlum diye seviyorum ağzımdan öyle çıkıyor bakalım cuma gunü gösterirse doğru mü değil mı görücez:))

Sen bay bizi bayılırız sana kelebegim benim sen bunları boşver
Kilolar ne alemde sen onu söyle kaşıntın var mı Can'ın ne istiyor ,efemizi iyi besle ha.

Kraft canım ama eski model artık bizimki..şimdi çok daha yeni modeller çıkmış..Üç tekerlekli olmasına ama tekerleklerinin de büyük olmasına dikkat etmelisin..küüçük tekerlekler engelleri aşmakta zorluk çekiyor.hem büyük tekerlerlekli arabalarda itmek için güç harcamıyorsun kendi kendine ilerliyor hafif bir itmeyle..tavsiye diyorum,ben çok rahat kullandım..

Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim. Sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

ahh kız evlat başkadır elbet tahmin edebiliyorum acık dr ilk kız gibi dediğinde içimi bir korku kaplamıştı;kız olursa kız kardeş duygusunu tadamıyacak oğlum da kızım da yarım kalacaklar gibi gelmişti benim de kız kardeşim var ve bir kızım olupta bu duyguyu yaşayamayacak olması fikri beni üzmüştü ne yalan söyleyeyim şimdi dr kesin erkek dediğinde bastım kahkahayı hem güldüm hem ağladım o anda;bir kız daha bulmak için üçüncüyü yapma mecburiyetinden kurtulduğum için belki bilmiyorum :)

valla senin çeyrekler nasıl güzel bir kolye olur kim bilir adamcağız hediyesiz gelmektense tırmık yemeyi göze alırsa kızma,eminim ilk fırsatta yerine koyar;bugünün anısı olur işte

Tee anam okusaydı bunu ne sayardi :))
Benim babam ilk arabayı alınca amca oğulları hayırlı olsun gule gule kullan amca dediler,babaannem o arada ne kullanması yavrum amcanın oglu usagimi var hersey size kalacak derdi.o an annem huzunlenirdi o kadar ezilirdim ki hep dilerdim erkek kardesi.babam beni hep erkeksi seylere yonlendirirdi.avdi,balikti 15 yasımda araba kullanirdim.evlenincede annem insallah ilk bebekleriniz erkek olur anasina cekmis demezler derdi.oylede oldu.simdi var erkek kardesim 11 yas var aramızda :)kazan dibi.
Annem diyor ki eğer damatların boyle iyi olacağını bilseydim dogurmazdim:)

Şimdi biri iki-uc kızım vs desin hemen bakıyorum şikayetçi mı söylüyor rahat mı.Akli olan saglıgını düşünür,cinsiyet vs isin eğlenceli kismiymis meger.
Eğer tutarsa randevuyla bakarım ha ona göre :))
Rabbim gönlüne göre versin canım benim , saglikla huzurla gelsin.
Erkek o erkek

sağol canım benimmm :) kız anammmm :) ne kadar güzel oldu yaaaa bu haber bizim bütün akrabalar bana bozuldu ya kız doğuramadınmı bi tane dediler hep erkek bütün yeğenler falan :) biz de hamileyim diyince bi umut kız gelcek diye bekliyoduk neyse sağlık olsun dediler resmen yüzüme yüzüme :) ha ha aha ah:) valla kilolar ne zamandır tartılmadım en son 1.8 kg almıştım sende durumlar nasıl ( ama biliyosun benim vücudumda kilo alcak yer yok :) 83 kg ile hamile kalınca :) hahahaa :) minimumda alıp bu meseleyi kapatmam lazım :) kaşıntı var ama artık pislikten mi hamilelikten mi bilmiyorum :) cumhurbaşkanının katıldığı törenle yıkanıyorum da :) saç tarama da öyle :) efen ellerinden öper senin oğlun gibi zeki akıllı uslu tatlı yakışıklı olsun inşallah sen anlattıkça çok hoşuma gidiyor :) evdekilerin tepkisi nasıl oldu kızına kardeşleri ne dediler ? :)

Sen bay bizi bayılırız sana kelebegim benim sen bunları boşver
Kilolar ne alemde sen onu söyle kaşıntın var mı Can'ın ne istiyor ,efemizi iyi besle ha.

ben quinny beğeniyorum ama biraz yer kaplıyor bağajda başka alternatifler bakıyorum,bulamazsam istediğim bu şimdilik..

Quinny Moodd Bebek Arabası - e-bebek.com

ayy kısa yazayım derken yanlış yazdım kızlar çok yer kaplayan maxi cosi,yukarıda ki model yeni çıkmış henüz görmedim;ön tekerler küçük olduğu için daha az yer kaplıyor gibi duruyor ama bir gezip keşif yapmak lazım tabi :)

ayy masallah ne guzel kardes kardes buyurler kizlarin simdi, ablalik yapar oynatir senin kiz, sen de rahat edersin insallah :) cok cana yakin oluyor kiz cocuklari

Nazcim cok sevindim hem karariniza hem de kafanizin rahatlamasina... artik hamileliginin tadini cikar insallah canim :)

Bak bak bak .

Bende ondan doğuruyorum kııı kızıma kardes
Kiz evlatta bir başka yahu ,tatmayacak olmana biraz üzüldüm şimdi :))))

Hele bir alsın ben:)) o kolyeleri pek sevmiyorum ama cocukların isimleriyle tatlı durur galiba.

Ayy kıyamam annene azmetms basarmış oğlunu almış kucağına :) annen saysın bizimkilere valla hele ablam prensesim o benim aksini düşünmem bile dedi ya uçacaktım valla ona Biraz hassas olmak lazım bu konularda aslında ama olmuyorlar iste eskiden erkek cocuğuna baskı yaparlarmış bizde tam tersi

Benim Abi'm en büyük ablam ortanca Bu durumda senin küçük kızın ben oluyorum :)) ve ben abime daha çok düşkünüm belli yasa kadar ablamlaydim oyun onda elbise onda isim ona düşüyordu :) ama belli yastan sonra abimle biz çok bağlandık ablam uzak kaldı biz abimde dertlesiriz araşiriz beraber balığa gideriz beni erkek kardesi gibi görür yani bende onunla daha çok rahatım kısaca belli olmuyor yani kimin kime arkadaşlık yapacagı :)

valla eskiden millet erkek cocuk icin baski yaparmis simdilerde kizlar gozde :) benim kayinvalidemlerinde iki oglu oldugu icin heyecanla bekliyorlar kiz haberi alsak diye ama bakalim Rabbim nasil nasip edecek :))

yaa biz de eşimle kızımız olsun istiyoruz,oğlum erkek istiyor..:) annemle ablam kız diye çıldırıyorlar,birincide tutturamadılar ya,şimdi sıkıştırıyorlar sürekli,ne zaman belli olacak diye..Ayy bir kız olursa benden çok sevinecekler biliyorum,hele teyzesi alışveriş manyağı olacak kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…