2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Anneme tasininca temizlik camasir kurtuldum ama yemek bende hala kocam sagolsun etcil de kendisi :) gerci ben seviyorum yemek yapmayi en cok utuden kurtulduguma mutluyum

ayy tatlım temizlik,çamaşır ve ütü olmadıktan sonra hayat ne güzel :) yemek yapmak en zevkli iş bence de hatta iş bile değil :))
bu kadarcık lüksün olsun bebeğim tadını çıkar keyfine bak

hay Allahım ya öyle şaka mı olurmuş saçmalık resmen;refleks olarak adamın kafasına birşey geçirseymişsin ne olacakmış acaba??
gereksiz bir heyecan yaşamışsınız geçmiş olsun (

aldıklarını güle güle giydirmek nasip olsun inşallah

hadi gözümüz aydın tatlım;41 kere maşallah kızımıza

selam..

bizim cimcime kız meğersem kız değil koca pipili bir oğlanmış bugün erkek olduğunu söyledi gittiğimiz başka bir doktor.. şimdi 1 kız 1 erkek var ortada.. haftaya detaylı usg var.. orda kesin sonuç belli olacak sanırım.. ama bugünki doktor kesin erkek dedi.. ben bi an kötü oldum ama çok şükür ki sağlıklı.. Allah'ım sağlıkla da dünyaya getirmek nasip etsin. eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde olsun da.. işte bizde durumlar böyle..

nazz
canım gözün aydın. sanırım usg iyi olduğu için amniyosentezden vazgeçmişsin. canım içini ferah tut. bişey olmayacak allahın izniyle. bak bana ikizlerde hatalı çıkıyormuş diye hiç bir test yaptırmadım. allaha emanet.

yüksek voltaj

canım prenses geliyormuş. allah sağlıklı uzun ömür versin.

kızlar cinsiyetlerde değişmeler var. bak bende endişelendim şimdi. benim dokror cumartesi 2 side kız, yok yok şu erkek bak şu pipisi dedi. ben hocam kesin mi dedim. kesin dedi. ben hemen gidip 1 mavi 1 pembe tulum aldım.çok zevkliydi. ama benim şimdi içime kurt düştü. hayırlısı artık.

seninki de kandirmis belli ki saglikli olsunlar da onemli olan o, hayirli olsun

canım tam bomba haber
hayırlısı ve sağlıkla gelsinler de varsın doğana kadar bilemeyelim kız mı erkek mi..
Allah sağ salim oğluşuna kavuşmayı nasip etsin inşallah

canım kararınıza çok sevindim inşallah bundan sonra çok mutlu ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin, araba lazım canım hele de bebek olunca inşallah bizede nasip olur almak, bedelli taksidi bitsin, sıra arabada

Benim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu? oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.
bel boşluğuna ufak bi yastık koy canım, benimde akşamları film izlerken oluyo, yastık koyunca destek iyi geliyo, yoksa karnım içeri batıyo gibi rahatsız ediyo

hoşgeldin canım, hemen bilgilerini yaz mergen senide listemize eklesin

banada doktor 10 bardak dedi ama sanırım ben günde 5-6 bardak anca içiyorum, 2 bardak falan ayran içiyorum onuda da ekliyo muyuz buna, ne olacak benim bu halim?

iyiki varsın canım tecrübe başka bişey yaaa, aklına geldikçe yaz sen, çok dua alıyosun heeeee

kanamam olduğundn beri bende çayı kestim, her akşam bi demlik çayı eşimle içiyoduk,hemde demli, doktorum çay kahve içmek yok diyince kestim, açık içeyim diye denedim bikaç sefer ama yarım bardak bile içemedim alışmışım demliye, benimde eşim içirmiyor, kendi bi demlik çayı hüpletiyo ama yanımda haksızlık buuuuuuuuuuuuuu

ben de korkumdan ne cay ne kahve hicbisey icmez oldum, ben istesemde kocam icirmez hayatta o benden beter huylu :))

canım çok geçmiş olsun, hakkaten eşek şakası cinsinden bişey olmuş adamın yaptığı, çok dikkatli olmak lazım, benide eşim korkutuyor arada istemeden de olsa, birazda korkağım sanırım ondan

benim eşim de sağolsun çok yardımcı, düşük tehlikesinden beri hiç ağır iş yaptırmadı bana, önceleri evi süpürüyodu, çamaşır seriyo, bulaşıkları yerleştiriyo, yemek ısıtoyodu, ' ev beyi' olmakda çok zormuş diyodu ç ok şükür evden çalıştığı için ütü derdimiz olmadı 2 aydır biriken ütüleri bugün topluca hallettim, şimdi sadece evi süpürüyo bide bulaşık makinesini boşaltıyo, eee daha ne yapsın adam dimi maşallah herifime

nazar degdirme benimki de baya alisti bulasik makinesini bosaltmaya aman hep biz yapiyoruz biraz da onlar yapsin :))

sayfamızın gece kuşu benim heralde
gündüz pek vaktim olmuyo benim nete girmeye,eşime yardım ediyorum, evde rahat çalışması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyorz bebişimle beraber,üstün çaba harcıyoruz bunun için, genelde de yoğun ilgimiize dayanamayıp bizi evden postalıyo, bende soluğu annemde alıyorum,
bebek haftası ve kilosuyla ilgili bişey dikkatimi çekti, dr bana tam 16 haftalık boyu 14 cm , kilosuda 136 gr dedi, bakıyorum çizelgede boy 14 cm olunca kilo 210 gr falan yazıyo, bi yanlışlık mı var bu durumda acaba?

ben gece kusu degilim ama arada 7 saat fark olunca boyle oluyor, daha aksam 6 saat bizde

endiselenme bence her bebegin gelisimi farkli oluyor, birde farkli yazabiliyor nette sayilar, ben kendim genel olarak baktigim siteden baktim senin icin boyuna ordada 14 cm e 190 gr diyor mesela

cnm merhba bnm bebişimin cinsiyeti 11+6 da belli oldu doktor kıza benziyo demişti
bende bugun doktora gittim cinsiyet konusunda emin olamadı ama en kesin 5. aylarımızda belli olur
o yuzden ben fazla birşey almıyorum yine de sen bilirsin
bende bugun doktora gittim geçen ay ikili testim yapılmıştı
dr 3lü ve 4lü teste gerek yok dedi şimdi omurilik testi yapılack o yeterli dedi kan verdim
haftaya çıkcak sonuç usg de de iyice baktı
çok şükür herşey normal gidiyor dedi bence dr una güven

günaydın güzel anneler.bugün net olmayacak işteyim ve malesef 24 nöbet tutucam yine.bu halimle nasıl dayanıcam bilmiyorum.dua edin kızlar.ve bu ay 3 tane nöbet yazdılar yaaallah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…