Anneme tasininca temizlik camasir kurtuldum ama yemek bende hala kocam sagolsun etcil de kendisi :) gerci ben seviyorum yemek yapmayi en cok utuden kurtulduguma mutluyum
Geçmişi okuyamadım, herkes iyidir innnnnşallaaahhhhh :))
Biz bugün çooook yorulduk. Eminönünün altını üstüne getirdik resmen. Yarım saat önce eve geldim hemen ocağa yemek koydum, size yazayım dedim.
Başıma bir olay geldi nasıl korktum anlatamamHem korkumdan hem de sinirden elim ayağım titredi, eminönünün ortasında hüngür hüngür ağladım.
Kayınvalidem, k.validemin komşusu ve benim annem eminönün sokaklarında yürüyorduk. K. Validemin sırtında sırt çantası vardı. Ben bir adım gerisinde yürüyordum. Adamın biri gelip sırt çantasının fermiarını açmaya başladı. Ben hoopp hoopppp diye bağırıp bu halimle adamı itelemeye çalıştım. K.validemler ne oluyor diye arkalarını dönünce adamın k.validemin yanımızdaki komşusunun damadı olduğu ortaya çıktı. Aklı sıra şaka yapıyormuş. Ben böyle şaka mı olur diye çıkıştım adama. Annem de çok sinirlendi. Önden önden yürümeye başladım ama çok kötü olmuştum. Halimi gören esnaf hemen oturttu beni. Ağlayıp rahatladım biraz.
Yaaa işte böyle gereksiz şakalar yapan insanlar da var hayatta. Allah korusun o korkuyla ya kötü bir şey olsaydı, ya adamı itemelemeye çalışırken düşseydim
Bunun yanı sıra çok güzel ve uygun fiyatlı ciciler aldık kızıma :)) İstanbul da oturanlar mutlaka uğradın eminönüne. Amman hırsızlara dikkat etsin amayarın fırsat bulursam dotolarını çekip gösteririm size
hadi gözümüz aydın tatlım;41 kere maşallah kızımızaGeldik doktordan kızlar. 4lü testimiz de normal çıktı çok şükür.
Büyük bir ultrason cihazı var hastanede ona girdim bu sefer. Bebişimizin kız olduğu kesinleşti ama pek edepli teyzeleri hep ayağıyla kapatıyor, doktor uğraştıkça uğraştı.
25-30 kasım arası da detaylı ultrasona girecekmişim.
Eşim işi uzayacağı için gelemedi bugün, annemle babam yanımdaydılar.
Doya doya baktık anneannesiyle kızıma, mutlu mutlu tamamladık bu günü de.
Allah kavuşmayı da nasip etsin inşallah..
selam..
bizim cimcime kız meğersem kız değil koca pipili bir oğlanmışbugün erkek olduğunu söyledi gittiğimiz başka bir doktor.. şimdi 1 kız 1 erkek var ortada.. haftaya detaylı usg var.. orda kesin sonuç belli olacak sanırım.. ama bugünki doktor kesin erkek dedi.. ben bi an kötü oldum ama çok şükür ki sağlıklı.. Allah'ım sağlıkla da dünyaya getirmek nasip etsin. eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde olsun da.. işte bizde durumlar böyle..
canım tam bomba haberselam..
bizim cimcime kız meğersem kız değil koca pipili bir oğlanmışbugün erkek olduğunu söyledi gittiğimiz başka bir doktor.. şimdi 1 kız 1 erkek var ortada.. haftaya detaylı usg var.. orda kesin sonuç belli olacak sanırım.. ama bugünki doktor kesin erkek dedi.. ben bi an kötü oldum ama çok şükür ki sağlıklı.. Allah'ım sağlıkla da dünyaya getirmek nasip etsin. eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde olsun da.. işte bizde durumlar böyle..
canım kararınıza çok sevindim inşallah bundan sonra çok mutlu ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsin, araba lazım canım hele de bebek olunca inşallah bizede nasip olur almak, bedelli taksidi bitsin, sıra arabadaArkadaşlar merhaba umarım iyisinizdir ben bugün pek açamadım işler çok yoğun geçen hafta cuma yarım gün izin aldım ya doktor için burnumdan geldi şimdi birikmiş herşey.
- amniyosentez yaptırmaktan karı koca birlikte karar verdik vazgeçtik nasıl olursa olsun allah korusun doğuracağım. Yüzünü gördük ya fikirlerimiz değişti ogün detaylı ultrasonda risk almak istemedik. Allahtan hayırlısı inşallah sizin dualarınızdan sonra sırtımız yere gelmez. Hem de artık bu konuyu tamamen kapattık endişe duymuyoruz ya da düşünmüyoruz konuşmuyoruz hamileliğimin bundan sonra kalan kısmını rahat ve mutlu geçirmeye karar verdim hiçbirşeyi kafama takmadan. Allaha sığınıyoruz bazen biraz da kaderci olmak lazım allah kötü şeyler yazmamış olsun. Bana destekleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun inşallah.
- araba alıyoruz bugün inşallah bakalım kısmetse bebişimiz kısmetiyle geliyor. Eşim otobüslerle gidip gelmemem çok üzülüyordu bizim bayağa bir sıkışık oluyor da bazen kafamızı bile sokamıyoruz içeri binemiyoruz falan gittiğimiz heryer birbirine ters in bin in bin. Tam da arabayı satmamıza denk geldi hamilelik diye. Ben de pek borca girmek istemiyordum ama dediği de doğru galiba bize lazım olacak araba bütçemize göre en uygununu seçtik bakalım.
bel boşluğuna ufak bi yastık koy canım, benimde akşamları film izlerken oluyo, yastık koyunca destek iyi geliyo, yoksa karnım içeri batıyo gibi rahatsız ediyoBenim gibi sureklı sırt agrısı ceken yokmu?oturdukca rahatsız oluyorum agrıdan.
hoşgeldin canım, hemen bilgilerini yaz mergen senide listemize eklesinSeLam ArkadasLaR bende allah nasip edeRse nisan Annesi oLacagim tesadufen denk geldim ama topiginiz Cok hosuma gitti onceleri ara ara girip okuyordum baktim ole uzktan bakmayla olmuyor bende uye olayim dedim ve geldim kisacasi muhabbetinize dayanamadim allah bozmasin...
banada doktor 10 bardak dedi ama sanırım ben günde 5-6 bardak anca içiyorum, 2 bardak falan ayran içiyorum onuda da ekliyo muyuz buna, ne olacak benim bu halim?benimde bıçakla kesilmiş gibi kaybolmuştu bulantım ama şimdi yanmalı bulanmalı tuhaf bir şey yaşıyorumşükür öğlene doğru geçiyor..
su çok önemli biliyorum 2 buçuk litreye tamamlamaya çalışıyorum hergün :)
herkes dikkat etsin 2 litreden az içmeyin kızlarrr
iyiki varsın canım tecrübe başka bişey yaaa, aklına geldikçe yaz sen, çok dua alıyosun heeeeeÂmin canım inşallah hep güler,eğleniriz .Siz varsınız ondan :)
--
Aklıma gelmişken kızlar alacaklar listenize birde sıcak su torbası ekleyin,bebekler ve cocuklar icin el kadar olanlar var.malum baharda doğacaklar havalar serin olur.yeni bebekte üşür karnı ağrırcok iyi oluyor.
ben de korkumdan ne cay ne kahve hicbisey icmez oldum, ben istesemde kocam icirmez hayatta o benden beter huylu :))
canım çok geçmiş olsun, hakkaten eşek şakası cinsinden bişey olmuş adamın yaptığı, çok dikkatli olmak lazım, benide eşim korkutuyor arada istemeden de olsa, birazda korkağım sanırım ondanGeçmişi okuyamadım, herkes iyidir innnnnşallaaahhhhh :))
Biz bugün çooook yorulduk. Eminönünün altını üstüne getirdik resmen. Yarım saat önce eve geldim hemen ocağa yemek koydum, size yazayım dedim.
Başıma bir olay geldi nasıl korktum anlatamamHem korkumdan hem de sinirden elim ayağım titredi, eminönünün ortasında hüngür hüngür ağladım.
Kayınvalidem, k.validemin komşusu ve benim annem eminönün sokaklarında yürüyorduk. K. Validemin sırtında sırt çantası vardı. Ben bir adım gerisinde yürüyordum. Adamın biri gelip sırt çantasının fermiarını açmaya başladı. Ben hoopp hoopppp diye bağırıp bu halimle adamı itelemeye çalıştım. K.validemler ne oluyor diye arkalarını dönünce adamın k.validemin yanımızdaki komşusunun damadı olduğu ortaya çıktı. Aklı sıra şaka yapıyormuş. Ben böyle şaka mı olur diye çıkıştım adama. Annem de çok sinirlendi. Önden önden yürümeye başladım ama çok kötü olmuştum. Halimi gören esnaf hemen oturttu beni. Ağlayıp rahatladım biraz.
Yaaa işte böyle gereksiz şakalar yapan insanlar da var hayatta. Allah korusun o korkuyla ya kötü bir şey olsaydı, ya adamı itemelemeye çalışırken düşseydim
Bunun yanı sıra çok güzel ve uygun fiyatlı ciciler aldık kızıma :)) İstanbul da oturanlar mutlaka uğradın eminönüne. Amman hırsızlara dikkat etsin amayarın fırsat bulursam dotolarını çekip gösteririm size
benim eşim de sağolsun çok yardımcı, düşük tehlikesinden beri hiç ağır iş yaptırmadı bana, önceleri evi süpürüyodu, çamaşır seriyo, bulaşıkları yerleştiriyo, yemek ısıtoyodu, ' ev beyi' olmakda çok zormuş diyoducanım ya hiç sorma onubnde eşime aşkımm sen süpürsen diyorum tüm odaları süpürüyo sonrada aşkım ben bile ne çok yoruldum ben yparım sen yapma diyor.sonrada viledayı alıyo eline sil babam sil artık eşlerden destek almanın zamanı öyle değil mi :))
benim eşim de sağolsun çok yardımcı, düşük tehlikesinden beri hiç ağır iş yaptırmadı bana, önceleri evi süpürüyodu, çamaşır seriyo, bulaşıkları yerleştiriyo, yemek ısıtoyodu, ' ev beyi' olmakda çok zormuş diyoduç ok şükür evden çalıştığı için ütü derdimiz olmadı 2 aydır biriken ütüleri bugün topluca hallettim, şimdi sadece evi süpürüyo bide bulaşık makinesini boşaltıyo, eee daha ne yapsın adam dimi maşallah herifime
sayfamızın gece kuşu benim heralde
gündüz pek vaktim olmuyo benim nete girmeye,eşime yardım ediyorum, evde rahat çalışması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyorz bebişimle beraber,üstün çaba harcıyoruz bunun için, genelde de yoğun ilgimiize dayanamayıp bizi evden postalıyo, bende soluğu annemde alıyorum,
bebek haftası ve kilosuyla ilgili bişey dikkatimi çekti, dr bana tam 16 haftalık boyu 14 cm , kilosuda 136 gr dedi, bakıyorum çizelgede boy 14 cm olunca kilo 210 gr falan yazıyo, bi yanlışlık mı var bu durumda acaba?
Kızlar güzel annişler herkese merhaba!!
Geçen hafta dr a gittik.Tabi dr çağırmamıştı aslında da cinsiyet öğrenelim diye gittik ve öğrendik cinsiyeti bebişimizi KIZ!Merakla gittik ve öğrendik.Bu arada evvel haftada ikili testimizin sonuçları çıktı.Dr herşey normal süper dedi.Ben 3lü testi sorunca ne üçlü testi ikili de herşey normal 3lüye gerek yok dedi.Sizlere de dr aynı şeyi mi söyledi??Bir de cinsiyet bu kadar erken belli oluyor mu?Yani dr un yanılma payı varmıdır?Ona göre bebişe bişiyler almak istiyoruz da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?