2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın hanımlarr

Günaydın annişler bebişleer :))))

​Herkese günaydın kızlar...

hepinize günaydın güzel annelerrr :)) temmuzcum Allah kolaylık versin biz normal mesaiye dayanamıyoruz sen nöbette cok zor .. bende her sabah uyanmaya çalışırken ya sabır üç ay sonra izin başlıyo diye motive ediyorum kendimi :)

Kızlar günaydın

Benim bugün bütün kemiklerim ağrıyor, dün tetanoz aşısı, akşam spor salonunda hafif egzersizler, gece de tavşan uykusu gibi tedirgin bir uyur bir uyanık.. Ve sonuç şuanda bütün kemiklerim dökülüyor, oturduğum yerler batıyor, klavye tuşlarına basmak bile ağır geliyor.

Dokunsalar ağlayacağım, hastalıktan nefret ediyorum. Evime gitmek battaniyenin altında yatmak istiyorum.

günaydın canım dualarımız seninle Allah kolaylık versin

Günaydın mis kokulu anneler.gununuz huzurlu,mutlu,neşeli geçsin inşallah :)

Ben kizlarimla pepee yi izliyorum :)) şimdi Trakya karşılaması öğretecek soytari :)))

Bende tiryakiyim ya hepsinde çaydan tiksinmistim ama bunda hiç ,yine iciyorum ama cok demli ve ayarsiz değil .Gel yapayimda hopurdete hopurdete icelim hemde tomurcuklu

O korkutan adamın yuzuyle kulağına karışık bir tokat gerekmiş bir cinlatmali.hirsiz diye bagirip esnaftan temiz bir dayak cektirmeliydin whitesheepbende korkuturum ama tam tersi esimi :))) şimdi bakiyorumda daha kaliteli korkutuyormusum.
Kiz aynı benim kocam ha.benimkide yattığı yerden iyi tv izler,uyur,iyi dağıtır.makinanin sepetini cekemez :))
Ona cok aldanma canım bebekler en cok kiloyu son bir ayda alırlar.haftalik 250 ile 500 gr arası.sen dikkatli beslen.cocuk zayıf Yada küçük derse Dr o zaman çaresine bakarsın ki bebeğin cok normal:) saglikla gelsin kelebeğin:)

geçmiş olsun bende geçen hafta öyle oldum izin alıp gittim nasıl güzel geldi dışarda yağmur ev sıcak yorganın altında ohh miss gibi.. olsada uyusam şimdi..aşı zaten ağrı yapıyor bir de spora gitmeseydin keşke..
ben hayatımda gece uyanması nedir bilmezdim .şimdi gecede on kez kalkıyorum ya wc için ya su için ya acıkıyorum..kabuslardan sıçrıyorum.. dün gece de bir acıyla uyandım karnımı kaşıya kaşıya neredeyse kanatmak üzeredeydim.. aynaya bakınca şok oldum.. gece gece hem ağla hem kremle.. sonra gözümün yaşını sile sile birseyler yedim.. kendi halime inanamıyorum :)

günaydınnn :)) ya senin yazılarını ne yazam okusam canım limonlu cheesecake istiyooo :))) canım çekti

Ben bugün rüyamda buraya bir yemek yazıyorum seninle bebecinin canı istiyormuş .o kadar üzülüyorum ki o ara laterne de bana Msj atıyor ne olacak bak canları istedi diye .kahrimdan ölecektim :))) adres istiyordum yemek göndermek için ayyy
Canım istiyor deyince aklıma geldi :)

sen süpersin Voltajım ya.. sen yaz biz yaparız :))) sen de görüyosun demek öyle rüyalar :)) ben en son eşimin teyzesinin (ki hiç alakamız yoktur) karadayı dizisi için cezaevine hırka örüp gönderdiğini gördüm :)))) sabahları per perişan uyanıyorum ama her sabah yorgun argın.. her gece başka bir aksiyon içindeyim.. eşimin bilmediğim çocukları çıkıyo ortaya falan .. gece uyurken eşim diyo bakalım bu gece neler olacak :))))))))

günaydın güzel anneler...nasılsınız hersey yolundamı..
dün oğlumu yine gördüm kıvrılmıs yatıyodu benim aşkım..doktor sürekli rahatsız etti hareket etsin diye..ölürüm ona bennnn..
çok şükür doktorumuzla tanıstık artık buna gitmeye karar verdik..elevitim bitti dedim decavit yazdı kalsiyum verdi bide maltofere devam dedi..
ben 3 lü yaptırmadım dedim o zaman 4 lüyü yapalım dedi meğersem oda kandanmıs bende detaylı ultrasona giricem sandım nasıl sevindim meğer kandan bişeye bakılıyomus..yaptırmadan çıktım..22 haftanda detaylı ultrasona bakılacak dedi..

Hadi bakalım gözün Aydın.masallah efeye.Dunde benden alındı kan ,artık damarım lastik gibi olmuş
Dr iyi olmasına sevindim,dogum yapacağınız hastanede yeni doğan bakım Ünitesi'nin olmasına dikkat edin.
Benim Dr iyi ama bazen bakıyorum cussesine vs bu beni dogurtabilir mı acep diye dalıp dalıp...

günaydın katinamm.. doktor konusunu halletmene sevindim.. ya keşke normal kan değerlerine baktırsaydın gitmişken.. çünkü bildiğim kadarıyla az da olsa demir var elevit/decavit içinde. bir de maltofer içince fazla gelmesin ?

günaydın güzel annişler....

valla bende tuhaf tufah rüyalar görüyorum eşimin gayri meşru çocukları oluomuşşş falan
bu gecede evim sensin filmine sülalecek gitmişiz çoluk çocuk bir rezillik bir şamata yerin dibine giriodum kabustu galiba sabah eşime anlatıom genemi popon açıkta kaldı dio galiba hamilelikten oluo ama bazen rüya görmek bile istemiorum bıktım yahu yaşıyor gibi oluyor insan uyanıom uyuom tekrar devam edio bırakmıo peşimi inş çabuk geçer bu günler

doğurtur doğurtur asıl cüsselilerin eli daha hafif oluyo
seninki ne testi için alındı kan canım..

sen beni öldürcen ya işyerinde bastım kahkahayı :)) ben doktora hiç o gözle bakmamıştım :))) benimki ufak tefek bir kızcağız cüssesine bakacak olursam kaçmam lazım :)))

ahh o rüyalarrr..
ben gün aşırı eve giren hırsızlara ugrasıyorum..onlarla kavga ediyorum..eşime bişi yapmasınlar diye gizli gizli saldırıyorum onlara bi görsen artık bağrışmalarımıza uyanıyoruz ikimizde..kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyo kalktıgımda..nasıl korkmusum anlatamam :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…