günaydın hanımlarr
Günaydın annişler bebişleer :))))
günaydın güzel anneler.bugün net olmayacak işteyim ve malesef 24 nöbet tutucam yine.bu halimle nasıl dayanıcam bilmiyorum.dua edin kızlar.ve bu ay 3 tane nöbet yazdılar yaaallah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
​Herkese günaydın kızlar...
günaydın güzel anneler.bugün net olmayacak işteyim ve malesef 24 nöbet tutucam yine.bu halimle nasıl dayanıcam bilmiyorum.dua edin kızlar.ve bu ay 3 tane nöbet yazdılar yaaallah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
kanamam olduğundn beri bende çayı kestim, her akşam bi demlik çayı eşimle içiyoduk,hemde demli, doktorum çay kahve içmek yok diyince kestim, açık içeyim diye denedim bikaç sefer ama yarım bardak bile içemedim alışmışım demliye, benimde eşim içirmiyor, kendi bi demlik çayı hüpletiyo ama yanımda haksızlık buuuuuuuuuuuuuu
canım çok geçmiş olsun, hakkaten eşek şakası cinsinden bişey olmuş adamın yaptığı, çok dikkatli olmak lazım, benide eşim korkutuyor arada istemeden de olsa, birazda korkağım sanırım ondan
Kiz aynı benim kocam ha.benimkide yattığı yerden iyi tv izler,uyur,iyi dağıtır.makinanin sepetini cekemez :))benim eşim de sağolsun çok yardımcı, düşük tehlikesinden beri hiç ağır iş yaptırmadı bana, önceleri evi süpürüyodu, çamaşır seriyo, bulaşıkları yerleştiriyo, yemek ısıtoyodu, ' ev beyi' olmakda çok zormuş diyoduç ok şükür evden çalıştığı için ütü derdimiz olmadı 2 aydır biriken ütüleri bugün topluca hallettim, şimdi sadece evi süpürüyo bide bulaşık makinesini boşaltıyo, eee daha ne yapsın adam dimi maşallah herifime
Ona cok aldanma canım bebekler en cok kiloyu son bir ayda alırlar.haftalik 250 ile 500 gr arası.sen dikkatli beslen.cocuk zayıf Yada küçük derse Dr o zaman çaresine bakarsın ki bebeğin cok normal:) saglikla gelsin kelebeğin:)sayfamızın gece kuşu benim heralde
gündüz pek vaktim olmuyo benim nete girmeye,eşime yardım ediyorum, evde rahat çalışması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyorz bebişimle beraber,üstün çaba harcıyoruz bunun için, genelde de yoğun ilgimiize dayanamayıp bizi evden postalıyo, bende soluğu annemde alıyorum,
bebek haftası ve kilosuyla ilgili bişey dikkatimi çekti, dr bana tam 16 haftalık boyu 14 cm , kilosuda 136 gr dedi, bakıyorum çizelgede boy 14 cm olunca kilo 210 gr falan yazıyo, bi yanlışlık mı var bu durumda acaba?
Kızlar günaydın
Benim bugün bütün kemiklerim ağrıyor, dün tetanoz aşısı, akşam spor salonunda hafif egzersizler, gece de tavşan uykusu gibi tedirgin bir uyur bir uyanık.. Ve sonuç şuanda bütün kemiklerim dökülüyor, oturduğum yerler batıyor, klavye tuşlarına basmak bile ağır geliyor.
Dokunsalar ağlayacağım, hastalıktan nefret ediyorum. Evime gitmek battaniyenin altında yatmak istiyorum.
Günaydın canlar..
günaydınnn :)) ya senin yazılarını ne yazam okusam canım limonlu cheesecake istiyooo :))) canım çekti
günaydınnn :)) ya senin yazılarını ne yazam okusam canım limonlu cheesecake istiyooo :))) canım çekti
Ben bugün rüyamda buraya bir yemek yazıyorum seninle bebecinin canı istiyormuş .o kadar üzülüyorum ki o ara laterne de bana Msj atıyor ne olacak bak canları istedi diye .kahrimdan ölecektim :))) adres istiyordum yemek göndermek için ayyy
Canım istiyor deyince aklıma geldi :)
günaydın güzel anneler...nasılsınız hersey yolundamı..
dün oğlumu yine gördüm kıvrılmıs yatıyodu benim aşkım..doktor sürekli rahatsız etti hareket etsin diye..ölürüm ona bennnn..
çok şükür doktorumuzla tanıstık artık buna gitmeye karar verdik..elevitim bitti dedim decavit yazdı kalsiyum verdi bide maltofere devam dedi..
ben 3 lü yaptırmadım dedim o zaman 4 lüyü yapalım dedi meğersem oda kandanmıs bende detaylı ultrasona giricem sandım nasıl sevindim meğer kandan bişeye bakılıyomus..yaptırmadan çıktım..22 haftanda detaylı ultrasona bakılacak dedi..
günaydın güzel anneler...nasılsınız hersey yolundamı..
dün oğlumu yine gördüm kıvrılmıs yatıyodu benim aşkım..doktor sürekli rahatsız etti hareket etsin diye..ölürüm ona bennnn..
çok şükür doktorumuzla tanıstık artık buna gitmeye karar verdik..elevitim bitti dedim decavit yazdı kalsiyum verdi bide maltofere devam dedi..
ben 3 lü yaptırmadım dedim o zaman 4 lüyü yapalım dedi meğersem oda kandanmıs bende detaylı ultrasona giricem sandım nasıl sevindim meğer kandan bişeye bakılıyomus..yaptırmadan çıktım..22 haftanda detaylı ultrasona bakılacak dedi..
sen süpersin Voltajım ya.. sen yaz biz yaparız :))) sen de görüyosun demek öyle rüyalar :)) ben en son eşimin teyzesinin (ki hiç alakamız yoktur) karadayı dizisi için cezaevine hırka örüp gönderdiğini gördüm :)))) sabahları per perişan uyanıyorum ama her sabah yorgun argın.. her gece başka bir aksiyon içindeyim.. eşimin bilmediğim çocukları çıkıyo ortaya falan .. gece uyurken eşim diyo bakalım bu gece neler olacak :))))))))
Hadi bakalım gözün Aydın.masallah efeye.Dunde benden alındı kan ,artık damarım lastik gibi olmuş
Dr iyi olmasına sevindim,dogum yapacağınız hastanede yeni doğan bakım Ünitesi'nin olmasına dikkat edin.
Benim Dr iyi ama bazen bakıyorum cussesine vs bu beni dogurtabilir mı acep diye dalıp dalıp...
Hadi bakalım gözün Aydın.masallah efeye.Dunde benden alındı kan ,artık damarım lastik gibi olmuş
Dr iyi olmasına sevindim,dogum yapacağınız hastanede yeni doğan bakım Ünitesi'nin olmasına dikkat edin.
Benim Dr iyi ama bazen bakıyorum cussesine vs bu beni dogurtabilir mı acep diye dalıp dalıp...
günaydın güzel annişler....
valla bende tuhaf tufah rüyalar görüyorum eşimin gayri meşru çocukları oluomuşşşfalan
bu gecede evim sensin filmine sülalecek gitmişiz çoluk çocuk bir rezillik bir şamata yerin dibine giriodum kabustu galiba sabah eşime anlatıom genemi popon açıkta kaldı dio galiba hamilelikten oluo ama bazen rüya görmek bile istemiorum bıktım yahu yaşıyor gibi oluyor insan uyanıom uyuom tekrar devam edio bırakmıo peşimi inş çabuk geçer bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?