günaydın güzel annişler....
valla bende tuhaf tufah rüyalar görüyorum eşimin gayri meşru çocukları oluomuşşşfalan
bu gecede evim sensin filmine sülalecek gitmişiz çoluk çocuk bir rezillik bir şamata yerin dibine giriodum kabustu galiba sabah eşime anlatıom genemi popon açıkta kaldı dio galiba hamilelikten oluo ama bazen rüya görmek bile istemiorum bıktım yahu yaşıyor gibi oluyor insan uyanıom uyuom tekrar devam edio bırakmıo peşimi inş çabuk geçer bu günler
doğurtur doğurtur asıl cüsselilerin eli daha hafif oluyo
seninki ne testi için alındı kan canım..
günaydın katinamm.. doktor konusunu halletmene sevindim.. ya keşke normal kan değerlerine baktırsaydın gitmişken.. çünkü bildiğim kadarıyla az da olsa demir var elevit/decavit içinde. bir de maltofer içince fazla gelmesin ?
hay Allahım ya öyle şaka mı olurmuş saçmalık resmen;refleks olarak adamın kafasına birşey geçirseymişsin ne olacakmış acaba??
gereksiz bir heyecan yaşamışsınız geçmiş olsun(
aldıklarını güle güle giydirmek nasip olsun inşallah
kanamam olduğundn beri bende çayı kestim, her akşam bi demlik çayı eşimle içiyoduk,hemde demli, doktorum çay kahve içmek yok diyince kestim, açık içeyim diye denedim bikaç sefer ama yarım bardak bile içemedim alışmışım demliye, benimde eşim içirmiyor, kendi bi demlik çayı hüpletiyo ama yanımda haksızlık buuuuuuuuuuuuuu
canım çok geçmiş olsun, hakkaten eşek şakası cinsinden bişey olmuş adamın yaptığı, çok dikkatli olmak lazım, benide eşim korkutuyor arada istemeden de olsa, birazda korkağım sanırım ondan
Canım benim de sırt ve bel ağrılarım artmaya başladı. İş yerindeki sandalyemin her tarafı batıyor sanki. Ara ara kalkıp yürümeye çalışıyorum hep.
sayfamızın gece kuşu benim heralde
gündüz pek vaktim olmuyo benim nete girmeye,eşime yardım ediyorum, evde rahat çalışması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyorz bebişimle beraber,üstün çaba harcıyoruz bunun için, genelde de yoğun ilgimiize dayanamayıp bizi evden postalıyo, bende soluğu annemde alıyorum,
bebek haftası ve kilosuyla ilgili bişey dikkatimi çekti, dr bana tam 16 haftalık boyu 14 cm , kilosuda 136 gr dedi, bakıyorum çizelgede boy 14 cm olunca kilo 210 gr falan yazıyo, bi yanlışlık mı var bu durumda acaba?
benim eski doktorumda öyleydi..kadın doğumcu bayanlar kısa oluyo demekkiAy bu hatun minicik birde zayıf.Kisa na buramda .
Benim rutin kan sayımı birde bende 3 lu yaptırmadım 4 Luyu yapalım dedi.normalde hiç birine yaptırmıyorum testte şimdi hazır hoca gelmişken nikahı kiydiralim dedimbir daha kan veresim yok
gününüz aydın olsun güzellerim
canım bazı doktorlar bacakları da boy hesabına dahil etmeye başladılar o nedenle ölçümün böyle çıkmıştır;çizelgede ki ölçüm baş popo mesafesini gösteriyor.. sanırım 20. haftadan sonra bacaklar da hesaplanacak..
canım geçte olsa gönlüne göre bir dr bulmana çok sevindim :)günaydın güzel anneler...nasılsınız hersey yolundamı..
dün oğlumu yine gördüm kıvrılmıs yatıyodu benim aşkım..doktor sürekli rahatsız etti hareket etsin diye..ölürüm ona bennnn..
çok şükür doktorumuzla tanıstık artık buna gitmeye karar verdik..elevitim bitti dedim decavit yazdı kalsiyum verdi bide maltofere devam dedi..
ben 3 lü yaptırmadım dedim o zaman 4 lüyü yapalım dedi meğersem oda kandanmıs bende detaylı ultrasona giricem sandım nasıl sevindim meğer kandan bişeye bakılıyomus..yaptırmadan çıktım..22 haftanda detaylı ultrasona bakılacak dedi..
bu arada ciddi ciddi hareketlerini hissetmeye başladım özellikle bu sabah
günaydın herkese biraz önce nisan anneleri sayfasına girdim ve buraya girişiniz yoktur engellenmiştir diye yazıyordu ve bir kaç seçenek daha vardı bu bu sebeplerden dolayı olabilir diye eğer engellenmişsem neden? merak ettim ama üzüldüm girmem bundan sonra kendinize iyi bakın güzel vakit geçirmiştim burda
canım maden suyu iç vücudundaki kasılmalara iyi geliyor günde bir tane içmek faydalı hem kasılmalar için hemde cildimiz için gerekli mineraller var bu maden suyunda umarım ağrıların çabuk geçer
Günaydıııın :))
Bugün akşama kadar temizlik yapacağımsize iyi sohbetler canlar. Arada girip bakmaya çalışırım
Hiç sormayın kızlar, hem de ne eşek şakası. Akşam kayınpederim arayıp ben ona soracağım hesabını, nasıl öyle korkutur ağlatır seni dedi. Yok baba boşver olmuş bitmiş artık dedim.
Laternecim kıyafetleri alırken hep içlerinde kızımı hyal edip durdum :)) ayın 15 i gelse de artık hasret gidersem kızınla
selam..
bizim cimcime kız meğersem kız değil koca pipili bir oğlanmışbugün erkek olduğunu söyledi gittiğimiz başka bir doktor.. şimdi 1 kız 1 erkek var ortada.. haftaya detaylı usg var.. orda kesin sonuç belli olacak sanırım.. ama bugünki doktor kesin erkek dedi.. ben bi an kötü oldum ama çok şükür ki sağlıklı.. Allah'ım sağlıkla da dünyaya getirmek nasip etsin. eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde olsun da.. işte bizde durumlar böyle..
bu arada ciddi ciddi hareketlerini hissetmeye başladım özellikle bu sabah
günaydın herkese biraz önce nisan anneleri sayfasına girdim ve buraya girişiniz yoktur engellenmiştir diye yazıyordu ve bir kaç seçenek daha vardı bu bu sebeplerden dolayı olabilir diye eğer engellenmişsem neden? merak ettim ama üzüldüm girmem bundan sonra kendinize iyi bakın güzel vakit geçirmiştim burda
canım maden suyu iç vücudundaki kasılmalara iyi geliyor günde bir tane içmek faydalı hem kasılmalar için hemde cildimiz için gerekli mineraller var bu maden suyunda umarım ağrıların çabuk geçer
oy kuzum kıyamam,küçük kızlar gibiyiz evcilik oymaya hazırlanan :)) ben de bayramda oğluma kıyafet alırken gördüğüm yeni doğan kıyafetlerinde bebişimi hayal ettim
Allah hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Ben bugün rüyamda buraya bir yemek yazıyorum seninle bebecinin canı istiyormuş .o kadar üzülüyorum ki o ara laterne de bana Msj atıyor ne olacak bak canları istedi diye .kahrimdan ölecektim :))) adres istiyordum yemek göndermek için ayyy
Canım istiyor deyince aklıma geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?