2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ay tek değilim :)) herkesler görüyo iyi bari :)) inş çabuk geçer çok yoruyo insanı :)

doğurtur doğurtur asıl cüsselilerin eli daha hafif oluyo
seninki ne testi için alındı kan canım..

Ay bu hatun minicik birde zayıf.Kisa na buramda .
Benim rutin kan sayımı birde bende 3 lu yaptırmadım 4 Luyu yapalım dedi.normalde hiç birine yaptırmıyorum testte şimdi hazır hoca gelmişken nikahı kiydiralim dedim bir daha kan veresim yok

sağol canım benim..gebeliğin 2.ayında yaptırdıgım kan değerlerine baktı..kanın az değil ama sınırda dedi..belki o yüzden bırakmamı istememiş olabilir..
aslında yenilemek lazım değerleri haklısın..

Günaydıııın :))

Bugün akşama kadar temizlik yapacağım size iyi sohbetler canlar. Arada girip bakmaya çalışırım

Hiç sormayın kızlar, hem de ne eşek şakası. Akşam kayınpederim arayıp ben ona soracağım hesabını, nasıl öyle korkutur ağlatır seni dedi. Yok baba boşver olmuş bitmiş artık dedim.

Laternecim kıyafetleri alırken hep içlerinde kızımı hyal edip durdum :)) ayın 15 i gelse de artık hasret gidersem kızınla

günaydın herkese biraz önce nisan anneleri sayfasına girdim ve buraya girişiniz yoktur engellenmiştir diye yazıyordu ve bir kaç seçenek daha vardı bu bu sebeplerden dolayı olabilir diye eğer engellenmişsem neden? merak ettim ama üzüldüm girmem bundan sonra kendinize iyi bakın güzel vakit geçirmiştim burda

Canım benim de sırt ve bel ağrılarım artmaya başladı. İş yerindeki sandalyemin her tarafı batıyor sanki. Ara ara kalkıp yürümeye çalışıyorum hep.

canım maden suyu iç vücudundaki kasılmalara iyi geliyor günde bir tane içmek faydalı hem kasılmalar için hemde cildimiz için gerekli mineraller var bu maden suyunda umarım ağrıların çabuk geçer

Son düzenleme:

canım bazı doktorlar bacakları da boy hesabına dahil etmeye başladılar o nedenle ölçümün böyle çıkmıştır;çizelgede ki ölçüm baş popo mesafesini gösteriyor.. sanırım 20. haftadan sonra bacaklar da hesaplanacak..

benim eski doktorumda öyleydi..kadın doğumcu bayanlar kısa oluyo demekki
gününüz aydın olsun güzellerim

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

evet canım doğru diyosun..çünkü benim bebişimin boyu 20-22 cm dedi doktor..burda baştan popoya hesapladıgı için az çıkıyo haklısın..
bide şu var usg kesin ölçüm yapmazki tahmini yapar değilmi laternem:26:

canım geçte olsa gönlüne göre bir dr bulmana çok sevindim :)
aman anneciği rahatsız etmeyin paşayı,doğunca da uslu çocuk olsun inşallah
detaylı da gerçekten detaylı bakılıyormuş(15-20 dak sürüyormuş) bende çok merak ediyorum;her bir şeylerini göreceğiz bebişlerin
Allah hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah

bu arada ciddi ciddi hareketlerini hissetmeye başladım özellikle bu sabah

hayırdır bugün noluyo doğumdaşım :)) benim kızımda sabahtan beri kıpır kıpır iki kez kalktım koltuktan.. sanki takla atıyo içimde.. dönüyo mu napıyo anlamadım :)) coştu benimkide bu sabah :)

Son düzenleme:

O nedenmiş öyle.cok üzüldüm ama girmişsin canım sitede bakım vs vardıya acaba bir hata mı oldu

oy kuzum kıyamam,küçük kızlar gibiyiz evcilik oymaya hazırlanan :)) ben de bayramda oğluma kıyafet alırken gördüğüm yeni doğan kıyafetlerinde bebişimi hayal ettim
Allah hepimize sağ salim yavrularımıza kavuşmayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

ay cnmm inanmıyorumm dr ne zaman kız demişti ki sana? kaç haftalıkken yani?dr bana da 12 haftalıkken erkek dedi sonra 15 haftalııken kız dedi..walla bi daha değişecek mi acaba diye meraktayım:) belli olmaz bizimkinin işi:)sana yeni mi dedi dr cnm bebek kesin erkek diye...şimdi pembelerle donatırsam odasını bir de erkek olursa fena olur:))

Olur mu öyle şey canım. Site ile ilgili bir sorundur. Engellenmiş olsan şimdi de giremezdin ki. Zaten burda birimizin diğerini engelleme seçeneği olduğunu sanmıyorum. Engelleme işini konuyu açan kişi falan yapabilir heralde. E konuyu açanın da kim olduğunu hiiiç bilmiyoruz zaten.

Öyle bir daha girmem falan deme, belli ki bir yanlışlık olmuş

Amiiiinnn canım hepimize nasip etsin inşallah :))) şimdiden böyleyiz kucağımıza aldığımız zaman ne yapacağız hiç bilmiyorum :)

ayy ne güzel güldüm valla,benim oğlan hala zıplayıp duruyor karnımda :)) hayırlara vesile olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…