2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar uzun aradan sonra tekrar merhaba neler var yok tam bakamadım ama benden haberler şöyle 14+3 iken dr a gittim 4 boyutlu ultrasonda kız olacağını sçyledi ben hala emin değilim. Kendi dr uma 8 inde gidicem bakalım o ne diyecek

sorma doğumdaş yaa bende diyorum içimden oğlum taklamı atıyon napıyon niye coştun bu kadar..yerim onun taklasını..keretalar

çok şükür cnm bulduk..o hastanede doğum yapmayı çok istiyordum çünkü yapanlar çok memnun.doktorumda tavsiyeyle gittim iyi olacagına inanıyorum herseyin..amin bitanem hepimize inşallah.. bende bekliyorum detaylıyı..sen 3 lü 4 lü taramaları yaptırdınmı laternem..:26:

Bugün asım var
Hava cok ruzgarli, kızımın nefesi kesilir giderken kucağıma tırmanır keske gelip yapsalar :)))

ayy ne güzel güldüm valla,benim oğlan hala zıplayıp duruyor karnımda :)) hayırlara vesile olsun tatlım

Benim kız biraz tembel galiba. Geçen hafta bir kez döndüğünü hissettim ama ondan sonra tık yok minik kıpırtılar olunca da gaz mı bebiş mi ayırt edemiyorum. Biran önce güçlense de zıplatsa yerimden :))))

benim eski doktorumda öyleydi..kadın doğumcu bayanlar kısa oluyo demekki

günaydın canım hoşgeldin nasılsın

hoş buldum tatlım çok şükür iyiyim :)) bebişin hareketleri daha belirgin olmaya başladığına göre eminim sen de daha iyisindir :))
ultrason ölçümleri elbette tam doğru değil ama en fazla %10 yanılma payı var diye biliyorum belki daha da az (
bebeğin boyunu baştan ayağa ölçerken uyluk kemiği ölçümünü 7 ile çarpıyorlar.. baştan popoya olunca ayrı ölçüyorlar sanırım..

katinam ben üçlü testimi bayramdan önce yaptırmıştım çok şükür iyi çıktı sonuçlarım;darısı yaptıracakların başına inşallah

Bu saatlerde kalabalık olurduk, bugün niye böyle acaba? Temizlik arası okuyayım dedim sayfa hiç ilerlememiş

KK da bakım var foruma giriş yapılmıyor o yüzden dağıldı millet canım.. sen rahatça sil süpür.. evde olsaydım da bende ortalığı toparlasaydım cok fena durumda ev (

selam kızlarrr;
nasılsınız??? biz iyiyiz çok şükür bebeğimle. bakıcımız sağolsun sabah atıştırmalık bişeyler getirmiş işyerinde tıkınıyorum sayesinde. alamadığım kiloları bugün alacağım galiba :))
ya kızlar ben su içemiyorum ne olacak bu durum bilmiyorum içmeye çalışıyorum hatta kasılmalarım için çok bol su iç dedi doktor ama su içince hem midem bulanıyor hem de çok üşüyorum. hiç su içesim gelmiyor. zorluyorum kendim. ki eskiden bol su içen biriydim.
bebeğim için çok mu zararlı acaba az su içmek? hafta sonu doktora sorayım bari.

bi de kan ilacı bende acaip kabızlık yaptı. bıraktım 10 gün kadar içmedim tam düzeldi dün içtim tekrardan öğleye kalmadı yine kabız oldum. bu kadar çabuk mu etki gösteriyor anlamadım ki. siz de var mı böyle bir durum??

Merhaba herkese girmeye calisiyorum sabahtan beri giremiyorum bakimdan dolayi cabucak bitirler umarim
Ay ne guzel hissediyorsunuz siz ben de tik yok daha erken mi acaba benim hissetmem icin tum gun elim karnimda ha hissettim ha hissetcem diye

Merhaba herkese girmeye calisiyorum sabahtan beri giremiyorum bakimdan dolayi cabucak bitirler umarim
Ay ne guzel hissediyorsunuz siz ben de tik yok daha erken mi acaba benim hissetmem icin tum gun elim karnimda ha hissettim ha hissetcem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…