2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Sorma bende icemiyorum fazla su bir de ilik sudan nfret ederim icemem soguk sudan da hasta olurum diye korkuyorum cok icemiyorum kabizlik ben de cekiyorum aslinda bol su icmek gerek bunun icin ama iste

Ye bakalım :)
Su cok önemli canım her 3 saatte bir bebeğin suyu yenileniyormus.bende dün böbrek için ultrasona girecektim susuz kalmışım günde 2-2.5 litre içtiğim halde.
Kan ilacını kesmesen keske genelde yapıyor kabizlik yan etkide yazar.gun kurusu kayısı var koyu renkte ve yumuşak onlardan yesen biraz yumuşatır .
Gecmis olsun canım.

Sorma bende icemiyorum fazla su bir de ilik sudan nfret ederim icemem soguk sudan da hasta olurum diye korkuyorum cok icemiyorum kabizlik ben de cekiyorum aslinda bol su icmek gerek bunun icin ama iste

bende soğuk içsem üşüyorum hastayım zaten. ılık içsem midem bulanıyor. ama içmek şart kabızlık için de bebek için de. ayranı çok severim normalde ama onu bile içesim gelmiyor. doktor maden suyu iç dedi hiç mide almıyor.
ne yapsam bilmiyorum valla.

KK da bakım var foruma giriş yapılmıyor o yüzden dağıldı millet canım.. sen rahatça sil süpür.. evde olsaydım da bende ortalığı toparlasaydım cok fena durumda ev (

kk'da çalışma varmış bugün girilmiyor ki siteye bir türlü

Anladım canlarım, hemen yapsınlar şu bakımı da molalarım keyifli geçsin ehhehehe

slm kızlar birşey ögrenmem lazım tetanos aşısını hangi haftada oldunuz benim aile hekimim arıyacaz dedi 18. haftadayım ama daha aramadılar

Ayyyy fırsat bu fırsat ne istesem acaba :))) canım bişeyler istiyor ama ne bilmiyorum :)))
ben abimin 2006 daki düğününü gördüm :) sonraki rüyamda bebeğimi gördüm ama ben yeğenimde oynuyordum bebeğimde ilgilenmiyordum kız gördüm hamileliğinin basında gördüğüm beyaz Telli ela gözlü kız becekti yine hayirsin inşallah :))) sonraki rüyamda da Yasin okumaya nasıl taktıysam bir falci gelip bana basında bir dert var çözeyim diyor bende ben sana inanmam dua ederim Allah'a sığınırım Yasin okurum gecer diyorum o da bana " ilginç temiz yüzün var ama adetken Yasin mi okudun sen ne yaptın diyor " bu aralar Kur'an öğrenmeye takmış durumdayım o yüzden rüyama mı girdi ki
Bugün problemli buralar canım haftasonunda bakım calışması vardı bırakmayız seni :))
bu arada ciddi ciddi hareketlerini hissetmeye başladım özellikle bu sabah
kiskaniyorum bende bazen hareket hissediyorum ama o kadar çok yazı okudum ki ilk hamileler ısrarla hissediyorum deseler bile bu haftalarda aslında o bağırsak hareketleriymis ağrısız bağırsak hareket mı olur ya(((

kan ilacını mecburen kestim canım kabızlıktan mahvoldum haftalarca. dayanamadım 1 hafta falan içmedim artık. kuru kayısı bana alerji yapıyor :)) yediğim an hapşırmaya başlarım çok tuhaf ama. bağırsak çalıştırıcı bi çok şey denedim ama hiç bu kadar kötü olmamıştım o da sanırım az su içmemden kaynaklı yine. elimden geldiğince içmeye çalışıyorum bugün bakalım bundan sonra çook dikkat edeyim bari

Gecmis olsun cnm maden suyunu ben chorcill olarak iciyorum oyle deneyebilirsin belki limonlu tuzlu iyi geliyor mideme de am en onemlisi su sanirim bebis icin zorlamamiz gerek kendimizi
tünaydın kızlar
Tunaydin :)

ben geçen hafta iki gün üst üste hisettim bebeğimi ohh dedim artık geliyor hareketler yaşasın. ama bi kaç gündür hiiç faaliyet yok bekliyorum bekliyorum bana mısın demiyo. oğlumda ilk hissettiğimden 10 gün sonra falan düzenli olarak hissetmeye başlamıştım ve artarak devam etmişti hareketler. anlamadım tembel mi olacak ne?

mergen rica etsem listeye benimde bilgilerimi eklermisin.yaş.34 sat tar.21 temmuz,kilo.53-56 il bursa,ilk çocugum şimdiden teşekkür ederim

aa aynı yaştayız:)

Neymiş neymiş oğlan mı

kesin dedi bu defa, değişmedi:)anketi cevaplıym artık,erkekler geride kalmaya başlamıştı:)bide bu arada tarif ettiğim yerde hissettiğim kıpırtılar bebişmiş,ona da emin oldum:)ama hiç poz vermedi ya,hiç durmadı yerinde,7 tane görüntü verdi dr,birinde noel baba gibi çıkmış,sakallı,birinde ağzı bi açıkkiiii amaannn,akşam eklicem bu 2 resmi:)

herkese günaydın bu arada,bi besmeleyle cevapla ya basıym bakalım gelicek mi msjım

Ben birsey demem :))) şimdi gonderemeyecegim yer çıkar falan sabahlara kadar rüyamda sehir turu yaptırma :))

Kiz o nasil ruya,Allah hayra çıkarsın torlayip toplayıp bu gece görmüşsün :))

Gözün Aydın haydi saglikla gelsin kuzucugun :)Darısı ogrenemeyenlerin basına:)

Bebeciii bak bak tuttuu :)))

kızlar kem bebek hem kendiniz için su içmeye daha fazla önem verin;bebeğin amniyon sıvısı 3 saatte bir yenileniyor eğer vücudumuzda yeterli su olmazsa bebeğin sıvısı eksilebiliyor ( ayrıca yediklerimizi,aldığımız oksijeni bebeğe ulaştıran yine SU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…