selam kızlarrr;
nasılsınız??? biz iyiyiz çok şükür bebeğimle. bakıcımız sağolsun sabah atıştırmalık bişeyler getirmiş işyerinde tıkınıyorum sayesinde. alamadığım kiloları bugün alacağım galiba :))
ya kızlar ben su içemiyorum ne olacak bu durum bilmiyorum içmeye çalışıyorum hatta kasılmalarım için çok bol su iç dedi doktor ama su içince hem midem bulanıyor hem de çok üşüyorum. hiç su içesim gelmiyor. zorluyorum kendim. ki eskiden bol su içen biriydim.
bebeğim için çok mu zararlı acaba az su içmek? hafta sonu doktora sorayım bari.
bi de kan ilacı bende acaip kabızlık yaptı. bıraktım 10 gün kadar içmedim tam düzeldi dün içtim tekrardan öğleye kalmadı yine kabız oldum. bu kadar çabuk mu etki gösteriyor anlamadım ki. siz de var mı böyle bir durum??
selam kızlarrr;
nasılsınız??? biz iyiyiz çok şükür bebeğimle. bakıcımız sağolsun sabah atıştırmalık bişeyler getirmiş işyerinde tıkınıyorum sayesinde. alamadığım kiloları bugün alacağım galiba :))
ya kızlar ben su içemiyorum ne olacak bu durum bilmiyorum içmeye çalışıyorum hatta kasılmalarım için çok bol su iç dedi doktor ama su içince hem midem bulanıyor hem de çok üşüyorum. hiç su içesim gelmiyor. zorluyorum kendim. ki eskiden bol su içen biriydim.
bi de kan ilacı bende acaip kabızlık yaptı. bıraktım 10 gün kadar içmedim tam düzeldi dün içtim tekrardan öğleye kalmadı yine kabız oldum. bu kadar çabuk mu etki gösteriyor anlamadım ki. siz de var mı böyle bir durum??
Sorma bende icemiyorum fazla su bir de ilik sudan nfret ederim icemem soguk sudan da hasta olurum diye korkuyorum cok icemiyorum kabizlik ben de cekiyorum aslinda bol su icmek gerek bunun icin ama iste
KK da bakım var foruma giriş yapılmıyor o yüzden dağıldı millet canım.. sen rahatça sil süpür.. evde olsaydım da bende ortalığı toparlasaydım cok fena durumda ev(
kk'da çalışma varmış bugün girilmiyor ki siteye bir türlü
Ayyyy fırsat bu fırsat ne istesem acaba :))) canım bişeyler istiyor ama ne bilmiyorum :)))Ben bugün rüyamda buraya bir yemek yazıyorum seninle bebecinin canı istiyormuş .o kadar üzülüyorum ki o ara laterne de bana Msj atıyor ne olacak bak canları istedi diye .kahrimdan ölecektim :))) adres istiyordum yemek göndermek için ayyy
Canım istiyor deyince aklıma geldi :)
ben abimin 2006 daki düğününü gördüm :) sonraki rüyamda bebeğimi gördüm ama ben yeğenimde oynuyordum bebeğimde ilgilenmiyordum kız gördüm hamileliğinin basında gördüğüm beyaz Telli ela gözlü kız becekti yine hayirsin inşallah :))) sonraki rüyamda da Yasin okumaya nasıl taktıysam bir falci gelip bana basında bir dert var çözeyim diyor bende ben sana inanmam dua ederim Allah'a sığınırım Yasin okurum gecer diyorum o da bana " ilginç temiz yüzün var ama adetken Yasin mi okudun sen ne yaptın diyor " bu aralar Kur'an öğrenmeye takmış durumdayım o yüzden rüyama mı girdi kigünaydın güzel annişler....
valla bende tuhaf tufah rüyalar görüyorum eşimin gayri meşru çocukları oluomuşşşfalan
bu gecede evim sensin filmine sülalecek gitmişiz çoluk çocuk bir rezillik bir şamata yerin dibine giriodum kabustu galiba sabah eşime anlatıom genemi popon açıkta kaldı dio galiba hamilelikten oluo ama bazen rüya görmek bile istemiorum bıktım yahu yaşıyor gibi oluyor insan uyanıom uyuom tekrar devam edio bırakmıo peşimi inş çabuk geçer bu günler
Bugün problemli buralar canım haftasonunda bakım calışması vardı bırakmayız seni :))günaydın herkese biraz önce nisan anneleri sayfasına girdim ve buraya girişiniz yoktur engellenmiştir diye yazıyordu ve bir kaç seçenek daha vardı bu bu sebeplerden dolayı olabilir diye eğer engellenmişsem neden? merak ettim ama üzüldüm girmem bundan sonra kendinize iyi bakın güzel vakit geçirmiştim burda
canım maden suyu iç vücudundaki kasılmalara iyi geliyor günde bir tane içmek faydalı hem kasılmalar için hemde cildimiz için gerekli mineraller var bu maden suyunda umarım ağrıların çabuk geçer
kiskaniyorum bende bazen hareket hissediyorum ama o kadar çok yazı okudum ki ilk hamileler ısrarla hissediyorum deseler bile bu haftalarda aslında o bağırsak hareketleriymis ağrısız bağırsak hareket mı olur yabu arada ciddi ciddi hareketlerini hissetmeye başladım özellikle bu sabah
Merhaba kızlarrr ilk bebeği olup da hisseden var mı?
Ye bakalım :)
Su cok önemli canım her 3 saatte bir bebeğin suyu yenileniyormus.bende dün böbrek için ultrasona girecektim susuz kalmışım günde 2-2.5 litre içtiğim halde.
Kan ilacını kesmesen keske genelde yapıyor kabizlik yan etkide yazar.gun kurusu kayısı var koyu renkte ve yumuşak onlardan yesen biraz yumuşatır .
Gecmis olsun canım.
bende soğuk içsem üşüyorum hastayım zaten. ılık içsem midem bulanıyor. ama içmek şart kabızlık için de bebek için de. ayranı çok severim normalde ama onu bile içesim gelmiyor. doktor maden suyu iç dedi hiç mide almıyor.
ne yapsam bilmiyorum valla.
Tunaydin :)tünaydın kızlar
slm kızlar birşey ögrenmem lazım tetanos aşısını hangi haftada oldunuz benim aile hekimim arıyacaz dedi 18. haftadayım ama daha aramadılar
16-20 hafta ilk doz benim bugün ama daha gitmedim
mergen rica etsem listeye benimde bilgilerimi eklermisin.yaş.34 sat tar.21 temmuz,kilo.53-56 il bursa,ilk çocugum şimdiden teşekkür ederim
Neymiş neymiş oğlan mı
Ayyyy fırsat bu fırsat ne istesem acaba :))) canım bişeyler istiyor ama ne bilmiyorum :)))
ben abimin 2006 daki düğününü gördüm :) sonraki rüyamda bebeğimi gördüm ama ben yeğenimde oynuyordum bebeğimde ilgilenmiyordum kız gördüm hamileliğinin basında gördüğüm beyaz Telli ela gözlü kız becekti yine hayirsin inşallah :))) sonraki rüyamda da Yasin okumaya nasıl taktıysam bir falci gelip bana basında bir dert var çözeyim diyor bende ben sana inanmam dua ederim Allah'a sığınırım Yasin okurum gecer diyorum o da bana " ilginç temiz yüzün var ama adetken Yasin mi okudun sen ne yaptın diyor " bu aralar Kur'an öğrenmeye takmış durumdayım o yüzden rüyama mı girdi ki
Bugün problemli buralar canım haftasonunda bakım calışması vardı bırakmayız seni :))
kiskaniyorum bende bazen hareket hissediyorum ama o kadar çok yazı okudum ki ilk hamileler ısrarla hissediyorum deseler bile bu haftalarda aslında o bağırsak hareketleriymis ağrısız bağırsak hareket mı olur ya(((
Gözün Aydın haydi saglikla gelsin kuzucugun :)Darısı ogrenemeyenlerin basına:)kesin dedi bu defa, değişmedi:)anketi cevaplıym artık,erkekler geride kalmaya başlamıştı:)bide bu arada tarif ettiğim yerde hissettiğim kıpırtılar bebişmiş,ona da emin oldum:)ama hiç poz vermedi ya,hiç durmadı yerinde,7 tane görüntü verdi dr,birinde noel baba gibi çıkmış,sakallı,birinde ağzı bi açıkkiiii amaannn,akşam eklicem bu 2 resmi:)
herkese günaydın bu arada,bi besmeleyle cevapla ya basıym bakalım gelicek mi msjım
selam kızlarrr;
Sorma bende icemiyorum fazla su bir de ilik sudan nfret ederim icemem soguk sudan da hasta olurum diye korkuyorum cok icemiyorum kabizlik ben de cekiyorum aslinda bol su icmek gerek bunun icin ama iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?