2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltaj tatlım suyla ilgili senden alıntı yapmış gibi olmuşum :))

bu gün hep böyle mi olacak yaaa hiç beğenmedim ben bu işi (

Ben birsey demem :))) şimdi gonderemeyecegim yer çıkar falan sabahlara kadar rüyamda sehir turu yaptırma :))

Kiz o nasil ruya,Allah hayra çıkarsın torlayip toplayıp bu gece görmüşsün :))
Her wcye kalktığımda bir rüya :))) unutmam da gördüğümü detayıyla kocama anlatırım kahvaltida anlatmadan önce rüya gördüm der demez hayirdir inşallah der baygin baygin :) ben yine de anlatırım :)))
Bahcesehirdeyim ben ya istanbulun bir ucu ne kadar uzak olabilir ki
Gözün Aydın haydi saglikla gelsin kuzucugun :)Darısı ogrenemeyenlerin basına:)

Bebeciii bak bak tuttuu :)))
Kalbin temiz maşallah sen fena da kahve falı bakarsın belki :))

Bende günde en fazla 1lt içebiliyorum en fazla 1,5 lt fazlası istesemde olmuyorsuyu eskidende hiç sevmiyordum zaten günde bir bardak bile eçmezdim şimdi oğlum susuz kalmasın diye ancak bu kadar içebiliyorum

Bende de aynı şey oldu vanım. Ohh ne güzel artık hissedeceğim derken arkası gelmedi bir türlü

Bende iyiyim sekerim bebek de iyi :)) annesine ben buradayım diyor :)) az az hissediyorum

benim kızım da bugün coşmuş durumda.. sabaha kadar kaşıdım onu ondan mı bilmiyorum ama :) resmen dönüyo gibi hissediyorum..

bebecik bende sabahtan beri anlatıyorum ne senaryolar ne senaryolar.. gündemdeki haberlerden, yıllardır görmediğm akrabalardan, eşimin bilmediğim çocuklarından.. vs vs .. saçma sapan olmayacak ne varsa görüyorum. sabah sersemlemiş uyanıyorum :)

kıs sen bana tahmin mi yaptıydın,görmedim ya ben hiç:)

voltaj senin diğer bebelerinin burçları ne?
Akrep,yay en önemlisi ben balikim
Niye sordun kiz :))
voltaj tatlım suyla ilgili senden alıntı yapmış gibi olmuşum :))

bu gün hep böyle mi olacak yaaa hiç beğenmedim ben bu işi (

Olsun tatlım benim yazımı görmeyen seninkine bakar daha iyi :)
Kiz benim kızım senin avatar için deli oluyor :))) bakmak için fellik fellik seni arıyorum :))

iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl ???

İlk gebelikte 16 20 haftalar da başlarmış :))

voltajım kızın için bir görüneyim dedim tatlım :))
istersen benim avatarı sen al kızını oyalaman daha kolay olur belki :)
gerçi şuanki sana cuk oturuyor ama

Kiz burnumun dibindesin :))basaksehirdeyim bende :))

Bende cok görürüm ruya hepte çıkar ama hamilelikte farklı oluyor.hep öyle derler de asla bakmam ya lanetlenmek istemem
Eşimde bana diyor sadece fragmanı anlat , kısa metrajlı film senin ki diye.
İsim cok düşünüyordum.hatta hiç aklımda olmayan bir isim vardı şimdi listeye ekli :) kucağıma bir kiz verdiler yaklaşık 10 gün evvel Rana'yi sana veriyoruz dediler.aslinda adı garanti gibi :)

voltajım kızın için bir görüneyim dedim tatlım :))
istersen benim avatarı sen al kızını oyalaman daha kolay olur belki :)
gerçi şuanki sana cuk oturuyor ama

İyi ettin canım :) bebeğim orda kaldı diye mizmizlaniyor yoksa :))
Evet ya kk benim için hazırlamış yanısira kocasına ters ters bakıyor olsaydı tamdi :))

Okudum hepsini benim ilk baslarda eşiyle ilgili görüyordum beni hamileyken terk ediyordu baskasına asık olduğunu falan söylüyordu neler neler insan etkileniyor ya ağlaya ağlaya görürken sesimden esim uyanmış o uyandırdı hemen sarıldık falan kendime gelmek bir günümü aldı , bu kaşıntıyı ne yapcaz ya hele kısın o sıcak yataktan kalkıp o soğuk krem sürülür mü

Ben de aynı şekilde aldırmayacağım için tarama testlerini yaptırmıyorum. Bu ilk hamileliğim. Zaten ense kalınlığını ölçüyor doktor orada bir anormallik olsa ister testi. Etrafta testi pozitif çıktığı halde sağlıklı bebekler dünyaya getirenleri duydum o yüzden hiç hamileliği zehir etmeye gerek yok. Az bir ihtimal olsa da ben aldıracağım diyenler yaptırsın tabi.

kızlarr..size birşey sormalıyım..şimdi millet soruyır ya bebek kaç aylık diye?
her 4 hafta 1 ay mı oluor? yoksa son regl tarihinden tarihine mi 1 ay oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…