kıs sen bana tahmin mi yaptıydın,görmedim ya ben hiç:)Gözün Aydın haydi saglikla gelsin kuzucugun :)Darısı ogrenemeyenlerin basına:)
Bebeciii bak bak tuttuu :)))
Kizlarrrrr nasılsıniz ???
voltaj tatlım suyla ilgili senden alıntı yapmış gibi olmuşum :))
bu gün hep böyle mi olacak yaaa hiç beğenmedim ben bu işi(
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl ???
Her wcye kalktığımda bir rüya :))) unutmam da gördüğümü detayıyla kocama anlatırım kahvaltida anlatmadan önce rüya gördüm der demez hayirdir inşallah der baygin baygin :) ben yine de anlatırım :)))Ben birsey demem :))) şimdi gonderemeyecegim yer çıkar falan sabahlara kadar rüyamda sehir turu yaptırma :))
Kiz o nasil ruya,Allah hayra çıkarsın torlayip toplayıp bu gece görmüşsün :))
Kalbin temiz maşallah sen fena da kahve falı bakarsın belki :))Gözün Aydın haydi saglikla gelsin kuzucugun :)Darısı ogrenemeyenlerin basına:)
Bebeciii bak bak tuttuu :)))
kızlar siz suyu hatırlattıkça su içiyorum.. yoksa susuzluktan dilim kuruyana kadar aklıma gelmiyor içmek
ben geçen hafta iki gün üst üste hisettim bebeğimi ohh dedim artık geliyor hareketler yaşasın. ama bi kaç gündür hiiç faaliyet yok bekliyorum bekliyorum bana mısın demiyo. oğlumda ilk hissettiğimden 10 gün sonra falan düzenli olarak hissetmeye başlamıştım ve artarak devam etmişti hareketler. anlamadım tembel mi olacak ne?
Bende iyiyim sekerim bebek de iyi :)) annesine ben buradayım diyor :)) az az hissediyorum
Her wcye kalktığımda bir rüya :))) unutmam da gördüğümü detayıyla kocama anlatırım kahvaltida anlatmadan önce rüya gördüm der demez hayirdir inşallah der baygin baygin :) ben yine de anlatırım :)))
Akrep,yay en önemlisi ben balikimkıs sen bana tahmin mi yaptıydın,görmedim ya ben hiç:)
voltaj senin diğer bebelerinin burçları ne?
voltaj tatlım suyla ilgili senden alıntı yapmış gibi olmuşum :))
bu gün hep böyle mi olacak yaaa hiç beğenmedim ben bu işi(
iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl ???
benim kızım da bugün coşmuş durumda.. sabaha kadar kaşıdım onu ondan mı bilmiyorum ama :) resmen dönüyo gibi hissediyorum..
bebecik bende sabahtan beri anlatıyorum ne senaryolar ne senaryolar.. gündemdeki haberlerden, yıllardır görmediğm akrabalardan, eşimin bilmediğim çocuklarından.. vs vs .. saçma sapan olmayacak ne varsa görüyorum. sabah sersemlemiş uyanıyorum :)
Her wcye kalktığımda bir rüya :))) unutmam da gördüğümü detayıyla kocama anlatırım kahvaltida anlatmadan önce rüya gördüm der demez hayirdir inşallah der baygin baygin :) ben yine de anlatırım :)))
Bahcesehirdeyim ben ya istanbulun bir ucu ne kadar uzak olabilir ki
Kalbin temiz maşallah sen fena da kahve falı bakarsın belki :))
voltajım kızın için bir görüneyim dedim tatlım :))
istersen benim avatarı sen al kızını oyalaman daha kolay olur belki :)
gerçi şuanki sana cuk oturuyor ama
benim kızım da bugün coşmuş durumda.. sabaha kadar kaşıdım onu ondan mı bilmiyorum ama :) resmen dönüyo gibi hissediyorum..
bebecik bende sabahtan beri anlatıyorum ne senaryolar ne senaryolar.. gündemdeki haberlerden, yıllardır görmediğm akrabalardan, eşimin bilmediğim çocuklarından.. vs vs .. saçma sapan olmayacak ne varsa görüyorum. sabah sersemlemiş uyanıyorum :)
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ilginiz için;
nazcığım hamileliğinin tadını çıkarma kararına çok sevindim. ben ilk oğlumda 2li test yaptırmıştım sonuçlar iyiydi şükür. doktorum dediki 3lü ya da 4lü test için;
eğer sonunda çocuğunu aldırmak gibi bir düşüncen yoksa yaptırıp kafanı bulandırma. ben yine de nolur nolmaz içimde kalmasın diye yaptırdım. şükür sorun çıkmadı.
oğluşum da gayet sağlıklı doğdu. bunda da 2liyi yaptırdım. gene aynı konuşma geçti. bu sefer yaptırmayacağım dedim. o da dedi ki zaten bebeği aldırmak gibi bir düşüncesi
olmayanlara fazla test vs. yaptırmalarını önermiyorum. çünkü en düşük riskte bile kabus gibi bir hamilelik geçiriyorlar. çok hak verdim kendisine. kendimizi ve bebeğimizi Allaha teslime dip, yalnızca onun için gerektiği şekilde beslenmemize vs. dikkat edelim inşallah hakkımızda hayırlısı neyse onu verir Rabbim.
dertsiz; dedene acil şifalar diliyorum canım.
yüksek_voltaj; kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım. ne güzel kızların yalnız kalmayacak birbirlerine yoldaş olacaklar. çok hoşuma gitti.
kızlar ben ilk doğumumda acil sezeryana alındım. hemşire ve doktor muayene ederken yani çataldayken suyum patladı. zaten kanamalı olduğum için sezeryana alınmama karar vermişlerdi.
hemen o anda üstümü soydular önlüğü giydirdiler ve dur inme sondanı takalım dediler. ben bu sonda işlemini hep duyuyor ve inanılmaz korkuyordum. ama inanın o anda hiç bir şey duymadım, hissetmedim. yani ben uyuşmadan gayet kendimdeyken takıldı sondam ve şu an doğum deyince aklıma en son gelen şey sonda. bence aklınıza bile getirmeyin. hem rica ederseniz uyuştuktan sonra da takıyorlarmış. benim aklıma bile gelmemişti o anın paniğiyle şükür acı falan da hissetmedim. bebişler sağlıklı doğsun da sonda falan hikaye gelecek size inanın :))
kızlarr..size birşey sormalıyım..şimdi millet soruyır ya bebek kaç aylık diye?
her 4 hafta 1 ay mı oluor? yoksa son regl tarihinden tarihine mi 1 ay oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?