Ben istanbulu pek bilmiyorum ama basaksehirin çok yakınında olduğunu biliyorum dur bakiyi, canım ne çeksin :)))Kiz burnumun dibindesin:))basaksehirdeyim bende :))
Bende cok görürüm ruya hepte çıkar ama hamilelikte farklı oluyor.hep öyle derler de asla bakmam ya lanetlenmek istemem
Eşimde bana diyor sadece fragmanı anlat , kısa metrajlı film senin ki diye.
İsim cok düşünüyordum.hatta hiç aklımda olmayan bir isim vardı şimdi listeye ekli :) kucağıma bir kiz verdiler yaklaşık 10 gün evvel Rana'yi sana veriyoruz dediler.aslinda adı garanti gibi :)
kızlarr..size birşey sormalıyım..şimdi millet soruyır ya bebek kaç aylık diye?
her 4 hafta 1 ay mı oluor? yoksa son regl tarihinden tarihine mi 1 ay oluyor?
Okudum hepsini benim ilk baslarda eşiyle ilgili görüyordum beni hamileyken terk ediyordu baskasına asık olduğunu falan söylüyordu neler neler insan etkileniyor ya ağlaya ağlaya görürken sesimden esim uyanmış o uyandırdı hemen sarıldık falan kendime gelmek bir günümü aldı , bu kaşıntıyı ne yapcaz ya hele kısın o sıcak yataktan kalkıp o soğuk krem sürülür mü
Ben 3,5 aylık oluyorum Bu durumda değil mı :) 16+2buyur tatlım burdan bak :))
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Benim nevresime bulaşma imkanı yok hemen emıyor çünkü :)kremi de yastığın altına koyarız :) sıcak sıcak :)) zaten benim üst baş yorgan yastık vıcık vıcık iki güne bir nevresim değiştirmekten fenalık geldi :)) yeterki çatlamasın diye bolca yağlanıyorum
Ben istanbulu pek bilmiyorum ama basaksehirin çok yakınında olduğunu biliyorum dur bakiyi, canım ne çeksin :)))
rana :) eşiyle unideyken rana isimli bir kitap almıştık ikimiz aynı anda başladık kitaba kız kitabın basında çok akıllı bicir hiçir bir kız esim ilk defa isimle ilgili o zaman yorum yaptı kitaba bakarak kızımız olursa rana olsun mü ismi dedi bende hemen evet dedim beğenmiştim çünkü sonra kitabın sonuna doğru fikrimiz değişti kızın basına gelmeyen kalmadı deli oldu o yüzden vazgeçtik gecen gün aklımıza geldi bu muhabbet çünkü üzerinden 6 yıl gecti muhabbetin :) o yüzde sen rana dedikce bu aklıma gelir bence koymalısın çok güzel bir isim eski isim olmasa modern ismlerin basında gelirdi eminim çok güzel telaffuzu var tabii söylemesini bilene
evet bebişim 3 buçuk olmuşsun :))Ben 3,5 aylık oluyorum Bu durumda değil mı :) 16+2
hanipeks tatlım her gün gerçekten içiyor musun kahve?ben tam bir kahve tiryakisiyim günde enaz 5-6 fincan içerdim;ama hamile kaldığımdan beri (oda çok burnuma kokmuştu) 2 tatlı kaşığı kadar bile içmedimbazen nasıl canım çekiyor anlatamam sana ben yasakları delemiyorum;sanırım ucunu kaçırmaktan korktuğum için kendimi şımartmıyorum kafein var diye doktor çukulatayı bile yasakladı hiç itiraz etmedim,çok canım çekerse küçük bir kesme ama oda çok sık değil ben de hafta da bir gün kahve içsem mi acaba bak kanıma giriyorsun yaaaa
Benim de bu hafta canım cok istedi .Hamile olmadan hergun 1-2 fincan turk kahvesi içerdim.gun içersinde de nescafesiz duramazdim:))
2 gündür 1 fincan 3u1 arada iciyorum inanın basım ağrımıyor :))) zararlı ama ne yapayım
minoset plus neden içilmeyecek ben eskilere bakmadım çok zor oluyor okuması diye ama merak ettim ne tehlikesi varmış ki bende minoset içiyorum miğrenim tutacak olursa ayy rabbim korusun bebişleri onlara bişey olmasın[/QUOTE .!.:Minoset içebilirsin ama plus alma skın demişti bana ilk doğumumda dr.um.Şimdiki de çok dayanamazsan minoset iç ,dayanabilrsen içmemeye çalış dedi..onu bile istemiyor yaani..
sayfamızın gece kuşu benim heralde
gündüz pek vaktim olmuyo benim nete girmeye,eşime yardım ediyorum, evde rahat çalışması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyorz bebişimle beraber,üstün çaba harcıyoruz bunun için, genelde de yoğun ilgimiize dayanamayıp bizi evden postalıyo, bende soluğu annemde alıyorum,
bebek haftası ve kilosuyla ilgili bişey dikkatimi çekti, dr bana tam 16 haftalık boyu 14 cm , kilosuda 136 gr dedi, bakıyorum çizelgede boy 14 cm olunca kilo 210 gr falan yazıyo, bi yanlışlık mı var bu durumda acaba?
canım dr.um bana "bunlar gebelik haftana göre tahmini hesaplar,ilerleyen haftalarda boy kilo kesinleşir" dedi..
hepinize günaydın güzel annelerrr :)) temmuzcum Allah kolaylık versin biz normal mesaiye dayanamıyoruz sen nöbette cok zor .. bende her sabah uyanmaya çalışırken ya sabır üç ay sonra izin başlıyo diye motive ediyorum kendimi :)
aynen canım,ben de bu sabah izin hesabı yaparken buldum kendimi..
Slm arkadaşlar benim iştahım açıldı son 5gündüracaba bebek büyüdüğü için olabilir mi? ( off çok üzgünüm kilomda arttı zaten
Slm arkadaşlar benim iştahım açıldı son 5gündüracaba bebek büyüdüğü için olabilir mi? ( off çok üzgünüm kilomda arttı zaten
buyur tatlım burdan bak :))
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
ay cnmm inanmıyorumm dr ne zaman kız demişti ki sana? kaç haftalıkken yani?dr bana da 12 haftalıkken erkek dedi sonra 15 haftalııken kız dedi..walla bi daha değişecek mi acaba diye meraktayım:) belli olmaz bizimkinin işi:)sana yeni mi dedi dr cnm bebek kesin erkek diye...şimdi pembelerle donatırsam odasını bir de erkek olursa fena olur:))
selam kızlarrr;
nasılsınız??? biz iyiyiz çok şükür bebeğimle. bakıcımız sağolsun sabah atıştırmalık bişeyler getirmiş işyerinde tıkınıyorum sayesinde. alamadığım kiloları bugün alacağım galiba :))
ya kızlar ben su içemiyorum ne olacak bu durum bilmiyorum içmeye çalışıyorum hatta kasılmalarım için çok bol su iç dedi doktor ama su içince hem midem bulanıyor hem de çok üşüyorum. hiç su içesim gelmiyor. zorluyorum kendim. ki eskiden bol su içen biriydim.
bebeğim için çok mu zararlı acaba az su içmek? hafta sonu doktora sorayım bari.
bi de kan ilacı bende acaip kabızlık yaptı. bıraktım 10 gün kadar içmedim tam düzeldi dün içtim tekrardan öğleye kalmadı yine kabız oldum. bu kadar çabuk mu etki gösteriyor anlamadım ki. siz de var mı böyle bir durum??
ya şu ücretli izin süresi uzatılamadı gitti.. öyle olsa ıkı ay sonra ayrılırdı isteyenler izne( bakanlar kurulu herşeyi geçirdi buna bi türlü sıra gelemedi gitti...
bazen 4 bazen 6 hafta değil;sadece adet tarihinden ilk 6 haftaya kadar olan süreye 1 ay deniliyor (ki bu da zaten yumurtlama dönemi gelmeden hamile sayılamayacağı için )ancak bir yandanda deniyor kiaslında 10 aylık hamilelik bu hesaplama çok doğru gelmedi bu yüzden 1 ay bazaen 5 bazen 4 bazen 6 hafta olmaz herhalde((
ahh canım sorma...benimde dert ettiğim bi konu..
şubat 4 de izniiz başlıyo dimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?