2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben istanbulu pek bilmiyorum ama basaksehirin çok yakınında olduğunu biliyorum dur bakiyi, canım ne çeksin :)))
rana :) eşiyle unideyken rana isimli bir kitap almıştık ikimiz aynı anda başladık kitaba kız kitabın basında çok akıllı bicir hiçir bir kız esim ilk defa isimle ilgili o zaman yorum yaptı kitaba bakarak kızımız olursa rana olsun mü ismi dedi bende hemen evet dedim beğenmiştim çünkü sonra kitabın sonuna doğru fikrimiz değişti kızın basına gelmeyen kalmadı deli oldu o yüzden vazgeçtik gecen gün aklımıza geldi bu muhabbet çünkü üzerinden 6 yıl gecti muhabbetin :) o yüzde sen rana dedikce bu aklıma gelir bence koymalısın çok güzel bir isim eski isim olmasa modern ismlerin basında gelirdi eminim çok güzel telaffuzu var tabii söylemesini bilene

kızlarr..size birşey sormalıyım..şimdi millet soruyır ya bebek kaç aylık diye?
her 4 hafta 1 ay mı oluor? yoksa son regl tarihinden tarihine mi 1 ay oluyor?

buyur tatlım burdan bak :))

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kremi de yastığın altına koyarız :) sıcak sıcak :)) zaten benim üst baş yorgan yastık vıcık vıcık iki güne bir nevresim değiştirmekten fenalık geldi :)) yeterki çatlamasın diye bolca yağlanıyorum

Son düzenleme:

Ben avucumun ici gibi bilirim
Bende pek bilmiyorum canim 3 yılda ne kadar öğrendiysem :)

Ben modern ve iki isimlere garip yaklaşıyorum ya cok abartılı isimler varken hele.Bilmiyorum ruya öyleydi :) ve ne benim nede esimin tarafında yok bakalım nasip :)Rana diye yekinerek söylerler değil mı :) a sinı yumuşatın derim

Günde 1-2 kahvenin zararı olmaz o kadar..ben hergün 1 türk kahvesi yada nescafe içiyorum...

voltaj tatlım Rana ismini çok beğendim,anlamına da bakayım dedim ama ( sen baktın mı hiç anlamına?arapça anlamı pek hoş değil

ama bazı yerlerde de isim olarak kullanılırsa Farsça anlamı geçerli olu demiş;yani güzel hoş anlamına geliyormuş..

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar benim iştahım açıldı son 5gündür acaba bebek büyüdüğü için olabilir mi? ( off çok üzgünüm kilomda arttı zaten

Slm arkadaşlar benim iştahım açıldı son 5gündür acaba bebek büyüdüğü için olabilir mi? ( off çok üzgünüm kilomda arttı zaten

bulantıdan tiksinmekten iyidir yemek şekerim :)) valla ben ondan çok çektiğim için şu an en zevk aldığım şey yemek yemek :)) bende hızla kilo alıyorum.. hergün artıyor gram gram.. olsun hayatımda ilk kez kiloyu dert etmeden istediğimi yiyorum. takılma bence.. sağlıklı olmak herseyden önemli şu durumda bizim için.. bebişin de büyüyo hızla... yemeğe ihtiyacı(mız) var :)))))))

buyur tatlım burdan bak :))

Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

ancak bir yandanda deniyor kiaslında 10 aylık hamilelik bu hesaplama çok doğru gelmedi bu yüzden 1 ay bazaen 5 bazen 4 bazen 6 hafta olmaz herhalde ((

ya şu ücretli izin süresi uzatılamadı gitti.. öyle olsa ıkı ay sonra ayrılırdı isteyenler izne ( bakanlar kurulu herşeyi geçirdi buna bi türlü sıra gelemedi gitti...

canım bana 16. haftamda kız demişti kendi doktorumuz.ama kesin dememişti.. büyük ihtimalle diye bir tabir kullanmıştı.
dün başka bir doktora gittik.. o kesin erkek dedi hatta pipiyi ve yumurtalıklarını gözüme soktu :))) bende detaylı usgye kadar bekleme kararı aldım. orda nasılsa kesin belli olur. o gün doktordan sonra gidip alışverişe boğacağım kendimi :)))

işte aynı ben.. bende fena kabız oldum demir hapından.. içmiyorum neredeyse 3 haftadır.. zaten kabızlık sorunum var onunla çok çok katlanıyor.. doktoruma söyledim başka bir ilaç önerdi ama o da artık üretilmiyormuş.. haftaya gittiğimde söyleyeceğim ilacı bulamadığımı bakalım ne önericek..

** maşallahınız var vallahi.. geldim geçmişi hızlıca atlaya atlaya okudum.. ben sona yetişesiye kadar 3 sayfa arttı

ancak bir yandanda deniyor kiaslında 10 aylık hamilelik bu hesaplama çok doğru gelmedi bu yüzden 1 ay bazaen 5 bazen 4 bazen 6 hafta olmaz herhalde ((
bazen 4 bazen 6 hafta değil;sadece adet tarihinden ilk 6 haftaya kadar olan süreye 1 ay deniliyor (ki bu da zaten yumurtlama dönemi gelmeden hamile sayılamayacağı için )
ondan sonra her dört hafta da bir bir ay sayılıyor..
gebelik zaten 9 ay 10 gün olarak hesaplanır..

ahh canım sorma...benimde dert ettiğim bi konu..
şubat 4 de izniiz başlıyo dimi :26:

evet canım ama sonlara doğru tarihte oynama olacaktır mutlaka.. doktorun raporunda belirttiği tarihe göre olacak iznimizin başlangıç bitişi.. ama zaten okullar ara tatile 25 ocakta girince bizim tatil başlamış olacak :)) beklediğim tarih bu. ama 6 aya çıkarsa isteyen aralık sonunda da ayrılabilir izne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…