2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tugbaaa çok geç artık .. hatur hutur tırnakladım valla (

ihmal edecek durumda değilim canım, çıkışta hastaneye uğrayacağım mutlaka bi tavsiyesi olur doktorun

Yapma kuzucum ya kasindikca onun hosuna gider

süt kanalları açılıyor canım benim sütüm geldi bile mesela normal karşılanıyor yani yinede doktora gidince bildir bilgisi olsun....

erken değil tatlım :)) evet süt onlar :))

mezocum senden sonra bende kasınmaya başladım aşırı noliiii yaaa
kızlar bu arada dün bana doktorum magnezyum yazdı neden sizce.. laternem banada el at be arkadasım..doktor gibi hatunsun vesselam

Son düzenleme:

canım bende de hep vardı kabızlık ama bi şekilde kontrol altında tutabiliyordum. ama bu hap mahvetti beni mecbur ara verdim. doktorum çok sıkıntı yapıyorsa 2 günde bir kullan dedi ve hatta istersen şurubunu vereyim dedi. 1 kere içtim şuruptan içmez olaydım içim dışıma çıktı resmen o ne iğrenç bi tattır. kusturdu da kusturdu. yemekten içmekten tiksindim kaç gün. mecbur hapa dönüş yaptım kii tekrar kabızlık ( aslında ilk hamileliğimde gayette düzenli içtim bu derece bi sorunum olmamıştı hatta bu hap sayesinde kanım hiç olmadığı seviyelere çıkmıştı ama şimdi hızla düşmeye başladı düzenli kullanamadığım için.bi yandan diyorum çocuğum için katlanayım ama kabızlıkta katlanılır bişey değil ki. çok muallaktayım.
bu arada ben ferrum fort kullanıyorum. acaba başka hapları mı denesem ki diye düşünüyorum. sen hangisini kullanıyorsun??

hadi geçmiş olsun tatlım,darısı başımıza :))
kilona da 41 kere maşallah tatlım bebiş besleniyordur merak etme sen

Yapma kuzucum ya kasindikca onun hosuna gider

( elimde değildi

kızlar bu arada dün bana doktorum magnezyum yazdı neden sizce.. laternem banada el at be arkadasım..doktor gibi hatunsun vesselam

canım çabuk geçer umarım seninki.. sen bi kan tahlili yaptır bence..

laterne iyiki varsın :))

ayy çok şekersin tatlım teşekkür ederim, doktor hatun hee hee :))
tatlım hamilelik kramplarının sebeplerinden biride magnezyum eksikliği ( ben içmeye başlayalı bir ayı geçti.. en sevdiğim ilaç valla,soğuk suya sallıyorum daha baloncuklar gitmeden gazoz niyetine içiyorum :)) eşim bile öyle keyifle içtiğimi görünce canı çekti yaptı bir tane kendine de

akşam arkadaşın oğluna doğum günü hediyesi almaya lcW ya gittik..bebiş için çok tatlı çıtçıtlı battaniye vardı ,başka bir arkadaşın bebeği içinde onu aldım ama o kadar beğendim ki..eşime "bizimki de kız olursa gelelim aynısından alalım" dedim,"alsaydın keşke kız olacak o "demez mi:..) şimdilik elimde tutuyorum hemen götürmeyeceğim.belli olursa bebişime saklayacağım onu,arkadaşa alırım gene..:)

Yaptığı da iş değil yani cık cık cık

Hayırlı olsun bebişin cicileri cnm.

Yeterince akıllı değilmişim demek ki canım

cimas da guzelmis ne guzel annesine bak ben burdayim diyor benim sipada tik yok hala

Ya sorma çok alıştık çımas'a , sürekli çimasım diye hitap ediyoruz yavruma :)

çok sağol canım aradığına çok sevindim sağol sesin iyi geliyordu çok şükür neler atlatmışsın üzüldüm Allahım birdaha korkular yaşatmasın inşallah. Amin.

Saol canım, senin de sesin çok iyi geliyordu. Amin canım.

Oh ne güzel, darısı başımıza. Benim bebiş de edebinden göstermiyor olsa gerek, kız mı acaba?

Evet iice sinirlerimi bozan doktorun tepkisi oldu zaten, daha ince davranabilirdi.

Onun pipisini yesinler, amon. Hayırlısı olsun canım benim.

günaydınnn :)) ya senin yazılarını ne yazam okusam canım limonlu cheesecake istiyooo :))) canım çekti

Aynısını ben de hissediyorum canım :)

​Doğru söylüyorsun, konuyu açan ce dedi gitti :)

süt kanalları açılıyor canım benim sütüm geldi bile mesela normal karşılanıyor yani yinede doktora gidince bildir bilgisi olsun....

tamam cok sagolun bende korktum cok erken mi diye, doktora gittigimde soyleyim o zaman

17+3 haftalığım geldiğinde tam 16 haftalıktım ilk geBeliğimdede bu haftalarda gelmişti
Hmm ) benimde gelir herhalde uçları yarılmış çünkü

​İşlerimin yoğunluğundan giremedim. Arkadaşlar bir şey soracağım, Doktor randevumuz olduğu gün tüm gün izinli mi kabul ediliyoruz sgk'dan?

niye doğumdaş kaşıntıdan dolayımı..neyse sormayım anlamadım kuzum

yok canım kaşıntıdan değil.. dedım ya hem elevit hem maltofer vermiş sende tahlıl yaptırmadan cıkmıssın .. değerlerine göre alsan daha iyidir diye ama tabi doktor bizden iyi biliyordur şekerim :)))))))

ay ay aynı beni anlatıyorsun.. o şuruptan içmem diye özellikle hap istemiştim doktordan..
gyno ferro sanol diye bir hap benimki. demir+folik asit+ b12 vitamini var içersinde ama yok anacım fena kabız yapıyor beni.. 4-5 gün kıvranıyorum. bağırsak çalıştırıcı alıyorum duphalac ohh tamam diyorum. yine aynı döngü.. zor valla kabızlık en korktuğumda hemeroid olmak.. sülalemizde maalesef kötü örnekler var bu konuda.. genetik sanırsam birazda..

Onun pipisini yesinler, amon. Hayırlısı olsun canım benim.

ahahaha yiyelim hepbirlikte..
detaylıya girene dek kesin inanamayacağım.. biraz dumur oldum sanırım.. haftaya detaylı sonrası artık alışverişlere de başlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…