wosgiiiii !!!!! voltajjj !!!!!! kim var deneyimli annelerden ..
ya kızlar acil bi yardım. göbeğimde alerji gibi nokta nokta birşeyler çıktı isilik gibi.. paniklemek istemiyorum ama çok belirginler.. doktora bi gitsem mi yoksa olağan bi durum mudur ?
tugbaaaçok geç artık .. hatur hutur tırnakladım valla (
ihmal edecek durumda değilim canım, çıkışta hastaneye uğrayacağımmutlaka bi tavsiyesi olur doktorun
bende deneyimli anne cagrisi yapiyorummm
Dun aksam farkettim iki gogsumun ucunda da beyaz beyaz seyler vardi sanki pihtilasmis sut gibi:44: Sagdakinde etrafina da biraz yayilmis gibiydi, sutmudur bu? Erken degilmi gelmesi icin:44: Aciyor uclari zaten dokunamiyorum
bende deneyimli anne cagrisi yapiyorummm
dun aksam farkettim iki gogsumun ucunda da beyaz beyaz seyler vardi sanki pihtilasmis sut gibi:44: sagdakinde etrafina da biraz yayilmis gibiydi, sutmudur bu? erken degilmi gelmesi icin:44: aciyor uclari zaten dokunamiyorum
süt kanalları açılıyor canım benim sütüm geldi bile mesela normal karşılanıyor yani yinede doktora gidince bildir bilgisi olsun....
işte aynı ben.. bende fena kabız oldum demir hapından.. içmiyorum neredeyse 3 haftadır.. zaten kabızlık sorunum var onunla çok çok katlanıyor.. doktoruma söyledim başka bir ilaç önerdi ama o da artık üretilmiyormuş.. haftaya gittiğimde söyleyeceğim ilacı bulamadığımı bakalım ne önericek..
Slm kızlar tetanoz aşımı oldumda geldim kolum yanıo şimdi inş. çok uzun sürmez takmamaya çalışıorum kafama neyse bebişimin kalp atışını dinledik ebe teyzesizle pıt pıt atıodu bana kız gibi geldi pek narin atıyor dedi bende kısmett dedim bu arada 57,4 kg olmuşum sadece 400 gr almışım besleyemiyorum die çok korkuorum ben ya göbüş oldu kocaman kilo ibresi ilerlemio oğlumdada kilo almamıştım annesini üzmicek bebeğim doğumda hepsi gidicek
süt kanalları açılıyor canım benim sütüm geldi bile mesela normal karşılanıyor yani yinede doktora gidince bildir bilgisi olsun....
erken değil tatlım :)) evet süt onlar :))
kaç haftalık gebesin ki geldi :)
Yapma kuzucum yakasindikca onun hosuna gider
mezocum senden sonra bende kasınmaya başladım aşırı noliiii yaaa
kızlar bu arada dün bana doktorum magnezyum yazdı neden sizce.. laternem banada el at be arkadasım..doktor gibi hatunsun vesselam
mezocum senden sonra bende kasınmaya başladım aşırı noliiii yaaa
kızlar bu arada dün bana doktorum magnezyum yazdı neden sizce.. laternem banada el at be arkadasım..doktor gibi hatunsun vesselam
Geçmişi okuyamadım, herkes iyidir innnnnşallaaahhhhh :))
Biz bugün çooook yorulduk. Eminönünün altını üstüne getirdik resmen. Yarım saat önce eve geldim hemen ocağa yemek koydum, size yazayım dedim.
Başıma bir olay geldi nasıl korktum anlatamamHem korkumdan hem de sinirden elim ayağım titredi, eminönünün ortasında hüngür hüngür ağladım.
Kayınvalidem, k.validemin komşusu ve benim annem eminönün sokaklarında yürüyorduk. K. Validemin sırtında sırt çantası vardı. Ben bir adım gerisinde yürüyordum. Adamın biri gelip sırt çantasının fermiarını açmaya başladı. Ben hoopp hoopppp diye bağırıp bu halimle adamı itelemeye çalıştım. K.validemler ne oluyor diye arkalarını dönünce adamın k.validemin yanımızdaki komşusunun damadı olduğu ortaya çıktı. Aklı sıra şaka yapıyormuş. Ben böyle şaka mı olur diye çıkıştım adama. Annem de çok sinirlendi. Önden önden yürümeye başladım ama çok kötü olmuştum. Halimi gören esnaf hemen oturttu beni. Ağlayıp rahatladım biraz.
Yaaa işte böyle gereksiz şakalar yapan insanlar da var hayatta. Allah korusun o korkuyla ya kötü bir şey olsaydı, ya adamı itemelemeye çalışırken düşseydim
Bunun yanı sıra çok güzel ve uygun fiyatlı ciciler aldık kızıma :)) İstanbul da oturanlar mutlaka uğradın eminönüne. Amman hırsızlara dikkat etsin amayarın fırsat bulursam dotolarını çekip gösteririm size
Bende ona şaşırdım.Hele diyorum sen cok akıllı ve bilinçli bir annesin herseyi arastirirken inanamadım once senden bu habere.Esin aldı zannettim.onlarda bilmiyormuş demekki.
Benim migrenim cok ağır bir tane avmigren veya mazejik hakkım var ama kullanmıyorum.ilerisi ne gösterir bilemem.
Saglikla gelsin kuzun Rabbim korur onu merak etme:)
cimas da guzelmisne guzel annesine bak ben burdayim diyor benim sipada tik yok hala
çok sağol canım aradığına çok sevindim sağol sesin iyi geliyordu çok şükür neler atlatmışsın üzüldüm Allahım birdaha korkular yaşatmasın inşallah. Amin.
Geldik doktordan kızlar. 4lü testimiz de normal çıktı çok şükür.
Büyük bir ultrason cihazı var hastanede ona girdim bu sefer. Bebişimizin kız olduğu kesinleşti ama pek edepli teyzeleri hep ayağıyla kapatıyor, doktor uğraştıkça uğraştı.
25-30 kasım arası da detaylı ultrasona girecekmişim.
Eşim işi uzayacağı için gelemedi bugün, annemle babam yanımdaydılar.
Doya doya baktık anneannesiyle kızıma, mutlu mutlu tamamladık bu günü de.
Allah kavuşmayı da nasip etsin inşallah..
Ahh canım benim, çok geçmiş olsun.
Ben de doktoruna tutumundan ötürü kızdım, öyle mi tepki verilir. En karmaşık dönemindesin sen zaten, seni rahatlatması gerektiği yerde yaptığına bak.
Farklı sebeplerden ötürü hamile oldukları halde ilaç alması gerekenler yada hamileliğini henüz öğrenmeden değişik ilaçlar içenler olabiliyor.
O yüzden bir zararı olabileceğini sanmıyorum, sen üzme kendini tatlım ama çok dikkatli olmamız gerektiğini bir daha hatırlamış olalım.
İyice araştırmadan hiç birimiz hiç bişey yutmayalım.
selam..
bizim cimcime kız meğersem kız değil koca pipili bir oğlanmışbugün erkek olduğunu söyledi gittiğimiz başka bir doktor.. şimdi 1 kız 1 erkek var ortada.. haftaya detaylı usg var.. orda kesin sonuç belli olacak sanırım.. ama bugünki doktor kesin erkek dedi.. ben bi an kötü oldum ama çok şükür ki sağlıklı.. Allah'ım sağlıkla da dünyaya getirmek nasip etsin. eli ayağı düzgün, aklı fikri yerinde olsun da.. işte bizde durumlar böyle..
günaydınnn :)) ya senin yazılarını ne yazam okusam canım limonlu cheesecake istiyooo :))) canım çekti
Olur mu öyle şey canım. Site ile ilgili bir sorundur. Engellenmiş olsan şimdi de giremezdin ki. Zaten burda birimizin diğerini engelleme seçeneği olduğunu sanmıyorum. Engelleme işini konuyu açan kişi falan yapabilir heralde. E konuyu açanın da kim olduğunu hiiiç bilmiyoruz zaten.
Öyle bir daha girmem falan deme, belli ki bir yanlışlık olmuş
tamam cok sagolun bende korktum cok erken mi diye, doktora gittigimde soyleyim o zaman
Hmm17+3 haftalığım geldiğinde tam 16 haftalıktım ilk geBeliğimdede bu haftalarda gelmişti
( elimde değildi
canım çabuk geçer umarım seninki.. sen bi kan tahlili yaptır bence..
laterne iyiki varsın :))
niye doğumdaş kaşıntıdan dolayımı..neyse sormayım anlamadım kuzum
​İşlerimin yoğunluğundan giremedim. Arkadaşlar bir şey soracağım, Doktor randevumuz olduğu gün tüm gün izinli mi kabul ediliyoruz sgk'dan?
canım bende de hep vardı kabızlık ama bi şekilde kontrol altında tutabiliyordum. ama bu hap mahvetti beni mecbur ara verdim. doktorum çok sıkıntı yapıyorsa 2 günde bir kullan dedi ve hatta istersen şurubunu vereyim dedi. 1 kere içtim şuruptan içmez olaydım içim dışıma çıktı resmen o ne iğrenç bi tattır. kusturdu da kusturdu. yemekten içmekten tiksindim kaç gün. mecbur hapa dönüş yaptım kii tekrar kabızlık( aslında ilk hamileliğimde gayette düzenli içtim bu derece bi sorunum olmamıştı hatta bu hap sayesinde kanım hiç olmadığı seviyelere çıkmıştı ama şimdi hızla düşmeye başladı düzenli kullanamadığım için.bi yandan diyorum çocuğum için katlanayım ama kabızlıkta katlanılır bişey değil ki. çok muallaktayım.
bu arada ben ferrum fort kullanıyorum. acaba başka hapları mı denesem ki diye düşünüyorum. sen hangisini kullanıyorsun??
Onun pipisini yesinler, amon. Hayırlısı olsun canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?