yok canım kaşıntıdan değil.. dedım ya hem elevit hem maltofer vermiş sende tahlıl yaptırmadan cıkmıssın .. değerlerine göre alsan daha iyidir diye ama tabi doktor bizden iyi biliyordur şekerim :)))))))
kızlar bu magnezyum ne güzelmiş fanta niyetine içiyorum valla
kızlar bu magnezyum ne güzelmiş fanta niyetine içiyorum valla
ONce laterne şimdi sen canımı çektirdiniz o ne ya(
ONce laterne şimdi sen canımı çektirdiniz o ne ya(
​İşlerimin yoğunluğundan giremedim. Arkadaşlar bir şey soracağım, Doktor randevumuz olduğu gün tüm gün izinli mi kabul ediliyoruz sgk'dan?
benimde canım çektiidoktora gidip şu kaşıntıyı sorucam bi de sitemlerimi ileticem :))) ben pis kokulu elevite talim ediyorum millet gazoz içiyo diycem :) nası doktorsun sen diycem :)))
​İşlerimin yoğunluğundan giremedim. Arkadaşlar bir şey soracağım, Doktor randevumuz olduğu gün tüm gün izinli mi kabul ediliyoruz sgk'dan?
oyy kuzum canın çekmesin..bi kutu daha var yollayım sana
şaka bi yanada azıcık fanta tadı var rengide sarı o anlamda dedim..canın çeke çeke bunumu çekti bee
ya aslında şöyle oldu dişlerinde problem varmı kanama çekilme falan geçen hafta çok oldu deyince kalsiyum yerine bunu yazdı sanırım yanlışlıkla benimde işime geldi
yok bee eleviti ben de içiyorum hala
sonuna kadar ara hakkını tatlımbenimde canım çektiidoktora gidip şu kaşıntıyı sorucam bi de sitemlerimi ileticem :))) ben pis kokulu elevite talim ediyorum millet gazoz içiyo diycem :) nası doktorsun sen diycem :)))
Arkadaşlar aşırı yoğunluk var burda tam açıyorum iki satır yazamadan zaten sistem beni atıyor zaman aşımı olduğu için. :) Sabah açtım kadınlar kulübü bakımdaydı kapalıydı uzun süre. İnşallah herkes iyidir. Görüşürüz.
sonuna kadar ara hakkını tatlım
ben de yeni kutuyu yazarken teşekkür ettim ne güzel bir şey çok sevdim diye;doktorum pek mutlu oldu sanırsın kendi üretimi
merak etmiştim seni.. iyi olduğuna sevindim canım.. sgk'nın işleyişini bilmiyorum hiç
evet canım hamile çalışanların ayda bir gün yasal izni var doktor için.
iş yerinden hastane için günlük izin kullanabiliyorsun;ama işveren o gün için izinli de olsan sgk'ya primini tam ödüyor..
evet canım hamile çalışanların ayda bir gün yasal izni var doktor için.
Haha ben kaçırmışım bunu , şimdi sende yakaladım koptumçıkıyorum şimdi sorarım ona :) bi de sabah voltajın dediğine halen gülüyorum.. az sonra bende uzun uzun süzücem doktoru beni doğurtabilecek cüsseye sahip mi diye :)))))))))
Arkadaşlar aşırı yoğunluk var burda tam açıyorum iki satır yazamadan zaten sistem beni atıyor zaman aşımı olduğu için. :) Sabah açtım kadınlar kulübü bakımdaydı kapalıydı uzun süre. İnşallah herkes iyidir. Görüşürüz.
Sağol canım benim, iyiyim ama çok yoruldum.
Hastaneden bir belge almam gerekiyor mu peki? İş yerinden perşembe günü tam gün izin almak istiyorum, eşim de hasta evde, biraz onunla ilgilenirim, öğleden sonra 1buçukta da doktor randevum var. 2 saat laf anlatmak yerine belgelerle konuşmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?