2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yok canım kaşıntıdan değil.. dedım ya hem elevit hem maltofer vermiş sende tahlıl yaptırmadan cıkmıssın .. değerlerine göre alsan daha iyidir diye ama tabi doktor bizden iyi biliyordur şekerim :)))))))

hee anladım canım ee kızların hemen hemen hepsi bu ilaçları bir arada kullanıyo zaten..benmi yanlıs biliyorum acaba..

kızlar bu magnezyum ne güzelmiş fanta niyetine içiyorum valla

ONce laterne şimdi sen canımı çektirdiniz o ne ya (

benimde canım çektii doktora gidip şu kaşıntıyı sorucam bi de sitemlerimi ileticem :))) ben pis kokulu elevite talim ediyorum millet gazoz içiyo diycem :) nası doktorsun sen diycem :)))

benimde canım çektii doktora gidip şu kaşıntıyı sorucam bi de sitemlerimi ileticem :))) ben pis kokulu elevite talim ediyorum millet gazoz içiyo diycem :) nası doktorsun sen diycem :)))

ya aslında şöyle oldu dişlerinde problem varmı kanama çekilme falan geçen hafta çok oldu deyince kalsiyum yerine bunu yazdı sanırım yanlışlıkla benimde işime geldi
yok bee eleviti ben de içiyorum hala

​İşlerimin yoğunluğundan giremedim. Arkadaşlar bir şey soracağım, Doktor randevumuz olduğu gün tüm gün izinli mi kabul ediliyoruz sgk'dan?

iş yerinden hastane için günlük izin kullanabiliyorsun;ama işveren o gün için izinli de olsan sgk'ya primini tam ödüyor..

Son düzenleme:
oyy kuzum canın çekmesin..bi kutu daha var yollayım sana
şaka bi yanada azıcık fanta tadı var rengide sarı o anlamda dedim..canın çeke çeke bunumu çekti bee

Benim de dış etimde kanama var oley o zaman bana da yazacak doktor
bu arada bana doktorum folik asiti biraktirdigindan beri başka vitamin vermedi 4. Aydan sonra dedi o yüzden ben 1 aydır çok rahatım ilaç yOk sunu ye bunu ye derdi yok çünkü 4. Aydan sonra benden besleniyormuş
doktor ne Can'ın çekiyorsa ye dedii bakalım bu cuma neler dayiycak önüme

Arkadaşlar aşırı yoğunluk var burda tam açıyorum iki satır yazamadan zaten sistem beni atıyor zaman aşımı olduğu için. :) Sabah açtım kadınlar kulübü bakımdaydı kapalıydı uzun süre. İnşallah herkes iyidir. Görüşürüz.

sonuna kadar ara hakkını tatlım
ben de yeni kutuyu yazarken teşekkür ettim ne güzel bir şey çok sevdim diye;doktorum pek mutlu oldu sanırsın kendi üretimi

sen ve bebeğin iyi olunda yeter naz.. iyi bak kendine.. görüşürüz

sonuna kadar ara hakkını tatlım
ben de yeni kutuyu yazarken teşekkür ettim ne güzel bir şey çok sevdim diye;doktorum pek mutlu oldu sanırsın kendi üretimi

çıkıyorum şimdi sorarım ona :) bi de sabah voltajın dediğine halen gülüyorum.. az sonra bende uzun uzun süzücem doktoru beni doğurtabilecek cüsseye sahip mi diye :)))))))))

merak etmiştim seni.. iyi olduğuna sevindim canım.. sgk'nın işleyişini bilmiyorum hiç

Sağol canım benim, iyiyim ama çok yoruldum.

evet canım hamile çalışanların ayda bir gün yasal izni var doktor için.

iş yerinden hastane için günlük izin kullanabiliyorsun;ama işveren o gün için izinli de olsan sgk'ya primini tam ödüyor..

Hastaneden bir belge almam gerekiyor mu peki? İş yerinden perşembe günü tam gün izin almak istiyorum, eşim de hasta evde, biraz onunla ilgilenirim, öğleden sonra 1buçukta da doktor randevum var. 2 saat laf anlatmak yerine belgelerle konuşmak istiyorum.

kaşınanlar var,sütü gelenler var... ama yine de iyiyiz tatlım merak etme :))
sen çalış çalış dütt dütt alcaz para lazım

mezocum dönücekmisin işe geri..

hanipekscim canım sen her ihtimale karsı raporunu al..isterlerse verirsin.istemezlerse kalsın sorun değil.

işyerinden sevk kağıdı alıp gidebilirsin yada doktorundan 1 günlük rapor istersin iş yerine verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…