Arkadaşlar çok sağolun bu da bu konuda son konuşmamız oldu sizleri de baydım üzdüm kusuruma bakmayın ne yapim işte . İyi dilekleriniz için çok teşekkürler adımın geçtiği mesajları topladım toplu cevap yazıyorum hiç göz atamadım şimdi okucam ne yaptınız ne ettiniz merak ediyorum . Yüksekvoltajcan kızın hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim öğrenmeyim diyordun ama öğrenmişsin. Hayırlı uğurlu olsunç az kalıd cinsiyet öğrenemeyen arkadaşlar hadi darısı onların başına olsun inşallah. ben de sizi çok seviyorum eksik olmayın :)
canım nasıl oldun?hala dinleniyorsun değil mi?
işyerinden sevk kağıdı alıp gidebilirsin yada doktorundan 1 günlük rapor istersin iş yerine verirsin
hanipekscim canım sen her ihtimale karsı raporunu al..isterlerse verirsin.istemezlerse kalsın sorun değil.
nazcım, daha yeni amniyosentez yaptırmış biri olarak diyebilirim ki çok doğru bir karar vermişsin. sadece bir risk, bir ihtimal üzerine biraz da doktorların korkutmasıyla yapılan bir işlem bu bence. test sonucunu beklemek ise hepsinden daha beter. salı yada çarşamba çıkar dediler fish sonucu; biraz önce aradım daha çıkmamış. uykusuz geçen bir gece daha demek. bu olumsuz ruh halim ile istemeden şu anda bebeğimi de etkiliyor olabilirim. bu üzüntülerin, kaygılı bekleyişlerin hiçbirini yaşamamış olacaksın.
rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.
Slm kızlar tetanoz aşımı oldumda geldim kolum yanıo şimdi inş. çok uzun sürmez takmamaya çalışıorum kafama neyse bebişimin kalp atışını dinledik ebe teyzesizle pıt pıt atıodu bana kız gibi geldi pek narin atıyor dedi bende kısmett dedim bu arada 57,4 kg olmuşum sadece 400 gr almışım besleyemiyorum die çok korkuorum ben ya göbüş oldu kocaman kilo ibresi ilerlemio oğlumdada kilo almamıştım annesini üzmicek bebeğim doğumda hepsi gidicek
canım bana dün doktor dediki hissetmemen normal yeni yeni başlarsın demişti..bugun ilk kez tam olarak hissettim..erkekle kız olmasının alakası yok..rahat yeri demekki bıdıgın :)
wosgiiiii !!!!! voltajjj !!!!!! kim var deneyimli annelerden ..
ya kızlar acil bi yardım. göbeğimde alerji gibi nokta nokta birşeyler çıktı isilik gibi.. paniklemek istemiyorum ama çok belirginler.. doktora bi gitsem mi yoksa olağan bi durum mudur ?
bulantıdan tiksinmekten iyidir yemek şekerim :)) valla ben ondan çok çektiğim için şu an en zevk aldığım şey yemek yemek :)) bende hızla kilo alıyorum.. hergün artıyor gram gram.. olsun hayatımda ilk kez kiloyu dert etmeden istediğimi yiyorum. takılma bence.. sağlıklı olmak herseyden önemli şu durumda bizim için.. bebişin de büyüyo hızla... yemeğe ihtiyacı(mız) var :)))))))
Karnım cok ağrıyor 2 gündür
canım bana 16. haftamda kız demişti kendi doktorumuz.ama kesin dememişti.. büyük ihtimalle diye bir tabir kullanmıştı.
dün başka bir doktora gittik.. o kesin erkek dedi hatta pipiyi ve yumurtalıklarını gözüme soktu :))) bende detaylı usgye kadar bekleme kararı aldım. orda nasılsa kesin belli olur. o gün doktordan sonra gidip alışverişe boğacağım kendimi :)))
işte aynı ben.. bende fena kabız oldum demir hapından.. içmiyorum neredeyse 3 haftadır.. zaten kabızlık sorunum var onunla çok çok katlanıyor.. doktoruma söyledim başka bir ilaç önerdi ama o da artık üretilmiyormuş.. haftaya gittiğimde söyleyeceğim ilacı bulamadığımı bakalım ne önericek..
** maşallahınız var vallahi.. geldim geçmişi hızlıca atlaya atlaya okudum.. ben sona yetişesiye kadar 3 sayfa arttı
kendini iyi hissediyorsan kafanın dağılması açısından çalışman daha iyi tabi.. ben bir hafta dinleneceksin diye biliyordumyok canım nerdeee!! dün işbaşı yaptım; özel sektör hastalık falan tanımıyor malesef. zaten rahim kasılmalarım falan geçmişti. kendimi kötü hissediyor olsaydım kafa izni yapacaktım 1-2 gün daha. ama işe gelmek daha iyi oldu aslında; burada daha az düşünüp kuruyorum.
sorduğun için teşekkürler bu arada :)
açıkça söyle yarın dr randevun olduğunu ve gelemeyeceğini,olmaz mı?özel sektörde işler her yöneticiye göre farklı işliyor malesef
Ama randevum öğleden sonra, sabah işe gel dicekler, ben 1 gün önceden izin alırken nasıl yaklaşabilirim kurucuya?
​Nasılsın canım? dinleniyorsun değil mi?
açıkça söyle yarın dr randevun olduğunu ve gelemeyeceğini,olmaz mı?özel sektörde işler her yöneticiye göre farklı işliyor malesefyasal olarak hakkın var ama ilişkileriniz nasıl bilemeyiz tabi..
yarın randevunun öğlen olduğunu söylemen şart mı?tahliller falan filan çok vakit alan şeyler bunlar
günaydın hanımlarr
Günaydın annişler bebişleer :))))
günaydın güzel anneler.bugün net olmayacak işteyim ve malesef 24 nöbet tutucam yine.bu halimle nasıl dayanıcam bilmiyorum.dua edin kızlar.ve bu ay 3 tane nöbet yazdılar yaaallah yardımcımız olsun.hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
​Herkese günaydın kızlar...
hepinize günaydın güzel annelerrr :)) temmuzcum Allah kolaylık versin biz normal mesaiye dayanamıyoruz sen nöbette cok zor .. bende her sabah uyanmaya çalışırken ya sabır üç ay sonra izin başlıyo diye motive ediyorum kendimi :)
Kızlar günaydın
Benim bugün bütün kemiklerim ağrıyor, dün tetanoz aşısı, akşam spor salonunda hafif egzersizler, gece de tavşan uykusu gibi tedirgin bir uyur bir uyanık.. Ve sonuç şuanda bütün kemiklerim dökülüyor, oturduğum yerler batıyor, klavye tuşlarına basmak bile ağır geliyor.
Dokunsalar ağlayacağım, hastalıktan nefret ediyorum. Evime gitmek battaniyenin altında yatmak istiyorum.
günaydın canım dualarımız seninle Allah kolaylık versin
Günaydın mis kokulu anneler.gununuz huzurlu,mutlu,neşeli geçsin inşallah :)
Ben kizlarimla pepee yi izliyorum :)) şimdi Trakya karşılaması öğretecek soytari :)))
Günaydın canlar..
Bende tiryakiyim yahepsinde çaydan tiksinmistim ama bunda hiç ,yine iciyorum ama cok demli ve ayarsiz değil .Gel yapayimda hopurdete hopurdete icelim hemde tomurcuklu
O korkutan adamın yuzuyle kulağına karışık bir tokat gerekmiş bir cinlatmali.hirsiz diye bagirip esnaftan temiz bir dayak cektirmeliydin whitesheepbende korkuturum ama tam tersi esimi :))) şimdi bakiyorumda daha kaliteli korkutuyormusum.
Kiz aynı benim kocam ha.benimkide yattığı yerden iyi tv izler,uyur,iyi dağıtır.makinanin sepetini cekemez :))
Ona cok aldanma canım bebekler en cok kiloyu son bir ayda alırlar.haftalik 250 ile 500 gr arası.sen dikkatli beslen.cocuk zayıf Yada küçük derse Dr o zaman çaresine bakarsın ki bebeğin cok normal:) saglikla gelsin kelebeğin:)
evet tatlım bende gördüm şiirler yazılmış peygamber efendimize;bir iki yerde aynı saçma anlamı görünce panikledim bende kusuruma bakmaLaterne canım Rana ismi Arapça değil farsca ve Arapça'da boyle bir kelime yok.efendimiz(sav) e bir cok şiirde Gul-i rânâ diye hitap edilir .bir cok kisi kafalarinca yazmis nete .netteki o sunepe kelimesine aldanıyoruz ne yazikki.herkes gönül rahatlığıyla (bende dahil) koyabilir.
---
Giderken forumun eski haliyle çıktığım için sadece bu yorumu gördüm.Anlasilan o ki forumun bu sekli devam ettigi sürece bende müsaadenizi isteyeceğim .İnşallah düzelir.
Hepinizi cok seviyorum.hayirli dogum,sağlıklı gebelik nasip olsun hepimize.
Duayla ...
İyiyim canımcim evi toparladım geldim sen nasılsın randevularımız ardarda:) Perşembe senin cuma benim inşallah önce sağlıklı olduklarını sonra cinsiyetlerini öğreniriz :))​Bebeci nasılsın canım?
İyiyim canımcim evi toparladım geldim sen nasılsın randevularımız ardarda:) Perşembe senin cuma benim inşallah önce sağlıklı olduklarını sonra cinsiyetlerini öğreniriz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?