2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

nazcım, daha yeni amniyosentez yaptırmış biri olarak diyebilirim ki çok doğru bir karar vermişsin. sadece bir risk, bir ihtimal üzerine biraz da doktorların korkutmasıyla yapılan bir işlem bu bence. test sonucunu beklemek ise hepsinden daha beter. salı yada çarşamba çıkar dediler fish sonucu; biraz önce aradım daha çıkmamış. uykusuz geçen bir gece daha demek. bu olumsuz ruh halim ile istemeden şu anda bebeğimi de etkiliyor olabilirim. bu üzüntülerin, kaygılı bekleyişlerin hiçbirini yaşamamış olacaksın.

rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.

canım nasıl oldun?hala dinleniyorsun değil mi?

yok canım nerdeee!! dün işbaşı yaptım; özel sektör hastalık falan tanımıyor malesef. zaten rahim kasılmalarım falan geçmişti. kendimi kötü hissediyor olsaydım kafa izni yapacaktım 1-2 gün daha. ama işe gelmek daha iyi oldu aslında; burada daha az düşünüp kuruyorum.
sorduğun için teşekkürler bu arada :)

işyerinden sevk kağıdı alıp gidebilirsin yada doktorundan 1 günlük rapor istersin iş yerine verirsin

hanipekscim canım sen her ihtimale karsı raporunu al..isterlerse verirsin.istemezlerse kalsın sorun değil.

Ama randevum öğleden sonra, sabah işe gel dicekler, ben 1 gün önceden izin alırken nasıl yaklaşabilirim kurucuya?

​Nasılsın canım? dinleniyorsun değil mi?

geçmiş olsun canım benim de 20 sinde

aayyyy ne güzel darısı başımıza :)

canım bana dün doktor dediki hissetmemen normal yeni yeni başlarsın demişti..bugun ilk kez tam olarak hissettim..erkekle kız olmasının alakası yok..rahat yeri demekki bıdıgın :)

canım geçmiş olsun istersen bir göster bişey olmaz ama krem falan verip rhatlatır.

ohhh yarasın arkadaşıma sefan olsun canın istiyorsa ye ben hala midem bulanarak zorla yiyporum.

hayırsır canım geçmiş olsun üşüttün mü acaba havalar bir sıcak bir soğuk. ya da yiyeceklerden gaz mı oldu acabe
Karnım cok ağrıyor 2 gündür

ben de hala değişecek gibi geliyor ama detaylıda bakılan artık değişmez dimi??? detaylıda düzgün görememe olasılığı yoktur herhalde.

kendini iyi hissediyorsan kafanın dağılması açısından çalışman daha iyi tabi.. ben bir hafta dinleneceksin diye biliyordum
sonuçlar için kalbini ferah tut Allahın izniyle hiç bir şey çıkmayacak,boş yere üzülmüş olacaksın

Ama randevum öğleden sonra, sabah işe gel dicekler, ben 1 gün önceden izin alırken nasıl yaklaşabilirim kurucuya?

​Nasılsın canım? dinleniyorsun değil mi?
açıkça söyle yarın dr randevun olduğunu ve gelemeyeceğini,olmaz mı?özel sektörde işler her yöneticiye göre farklı işliyor malesef yasal olarak hakkın var ama ilişkileriniz nasıl bilemeyiz tabi..
yarın randevunun öğlen olduğunu söylemen şart mı?tahliller falan filan çok vakit alan şeyler bunlar

Kızlar canlar bacılar Giremiyorum yazamıyorum sanmayın ki aklıma gelmiyorsunuz iş yeri cok yogun müdürümüz sorunlu problem yaratıyor evde inşaat var iş yerinde ölüyorum annemde kalıyorum iş yerine uzak annem otobüslerde sürünüyorum iş yeri buz gibi montla oturuyorum girip olcam hapşuruyorum :2: Böbreklerim ağrıyor sırf p.çliğine ısıtıcıları kaldırdılar bide dalga geciyor bu hava da üşünür mü die nete girmemizi problem ediyor sizde masallah yazıyorsunuz ha yazıyorsunuz okuyamıyorum okuyamayınca yazamıyorum işlem geliyor o arada ona bakıyorum geri dönüyorum giriş yapın dio bastan ha uğras evin işinin bitmesini bekliyorum net alcam ve gelcem aranıza geri ama su ara maruz görün beni iyiyiz hatta bugun bebeğimin ilk hareketlerini hissettim ismini doruk yağız koyacağız sizleri çok seviyorum bebişlerinizi de hepiniz allaha emanet kızlar kendinize çok iyi bakın =) veee beni unutmayınn döncem en kısa zamanda sahalara

Ay siteye ne olmuş boyle masmavi
Nerde oldugumu olacağımı bulamadım .tlf diyemi boyle oldu
Hor görmüşler beni
Ası için bir gittim anacim dolmuş sayfalar
Ası yapmadılar bana hehe:))
3 hafta sonra gel dedi.
İlaç vs aldım yafrilarimlan yemek yedik :))) aksam ettik sefamız olsun:)

Her şeyimi bilir kurucum, perşembe olduğunu biliyor ama saat söylemedim. Bir yöneticim yok malesef, direkt kurucuyla muhattabım, anaokulu olduğu için burası samimi bir aile ortamı var, ama kurucum insan çalıştırmayı çok sever, personelime izin verdiğimde bile benim kararlarımı sorgular.

günaydın hanımlarr

Günaydın annişler bebişleer :))))

​Herkese günaydın kızlar...

günaydın canım dualarımız seninle Allah kolaylık versin

Günaydın mis kokulu anneler.gununuz huzurlu,mutlu,neşeli geçsin inşallah :)

Ben kizlarimla pepee yi izliyorum :)) şimdi Trakya karşılaması öğretecek soytari :)))

Günaydın canlar..

ben yine geç kaldım ama azmettim bi gün bende erken kalkıp hepinize günaydın diycem güzel anneler

şimdilik hepinize hayırlı akşamlar

çalışan nisan annelerine Allah kolaylık versin Rabbim gücünüzü kuvvetinizi arttırsın inşallah

nazcım umarım sende en kısa zamanda hissedersin canım benim..Ayın 20 sini hepimiz dört gözle bekliyo olucaz..annende kalıyorsun değilmi hala ?derineserle beraber seninde güzel haberler verecegınden eminiz Allahın izniyle..

egomegocum sen arada gir biz iyiyiz de yeterli..çok özletme kendini..oğluşun olucak demekki..adıyla yaşasın canım benim..

Degismis ya tema sasirdm gorunce ben aile hekimine ilac yazdirmaya gittim gyno bitmisti yanina elevit de yazdi kullansam mi acaba bilemedim

ayyy süper olur canım benim yaaa güzel muhabbetle de birleşince o çayın keyfine diyecek olmaz hani

benim kocam az bile yapıyo aslında, 15 yıl yurtdışında bekar yaşamış, bana hep evlenirken akrabaları dediki , çok şanslısın harika kek yapar, çok güzel yemek yapar, seni hiç yormaz evide kendi temizler dediler, ben de onlara 'ben ondan su bile isteyemem ben ona hizmet edicem demiştim, dua yerine geçti heralde dediğim, dediğim gibi oldu, evlendik bana dedi ki eşim, hatun 15 yıl bekar yaşadım bundan sonra ev işi yapmayayım, ben hizmet göreyim artık, hem bak sen usta aşçı çıktın, senin yaptıklarının leezzeti yanında benimkiler hiç bile sayılmaz, dedi beni pohpohladı tabi, taaaaaa ki işte 2 ay öncesine kadar
geçen gün bana dediki hatun kendini iyi hissediyosan bi kek yap da yiyelim, çok sever keki çok özlemiş, tabi kıyamam ben ona hemen yaptım kekin yarısını hüpletti hemen

Laterne canım Rana ismi Arapça değil farsca ve Arapça'da boyle bir kelime yok.efendimiz(sav) e bir cok şiirde Gul-i rânâ diye hitap edilir .bir cok kisi kafalarinca yazmis nete .netteki o sunepe kelimesine aldanıyoruz ne yazikki.herkes gönül rahatlığıyla (bende dahil) koyabilir.
---
Giderken forumun eski haliyle çıktığım için sadece bu yorumu gördüm.Anlasilan o ki forumun bu sekli devam ettigi sürece bende müsaadenizi isteyeceğim .İnşallah düzelir.
Hepinizi cok seviyorum.hayirli dogum,sağlıklı gebelik nasip olsun hepimize.
Duayla ...

biz de seni özledik tatlım ( arada gir haber et kendinden bebişten..
sıkı giyin hava yarından itibaren daha da soğuyacakmış,üşütme birde densizler yüzünden (

evet tatlım bende gördüm şiirler yazılmış peygamber efendimize;bir iki yerde aynı saçma anlamı görünce panikledim bende kusuruma bakma ( kk'da bile konusu geçmiş buldum o yazılana itibar edilmesin diye..

İyiyim canımcim evi toparladım geldim sen nasılsın randevularımız ardarda:) Perşembe senin cuma benim inşallah önce sağlıklı olduklarını sonra cinsiyetlerini öğreniriz :))

​Ay heyecan basıyor aklıma geldikçe, kız derse ne hissedeceğim, oğlan derse ne hissedeceğim hiç bilmiyorum. Geçen çarşamba acile gittiğimizde göstermemişti çımas'cım benim. Çok özlüyorum. Daha şimdiden aralık randevusu nasıl gelecek nasıl beklicem onun derdine düştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…