Bende aynen senin gibiyim ya tarifsiz bir bekleyiş yani inşallah gösterirler belki hareketlerini iyice hissederiz artık o zaman daha güzel olur düşünsene şimdi tek doktor aracı ama o zaman doktora ihtiyac yok iletişimimiz olacak bebiklerimizle inşallah​Ay heyecan basıyor aklıma geldikçe, kız derse ne hissedeceğim, oğlan derse ne hissedeceğim hiç bilmiyorum. Geçen çarşamba acile gittiğimizde göstermemişti çımas'cım benim. Çok özlüyorum. Daha şimdiden aralık randevusu nasıl gelecek nasıl beklicem onun derdine düştüm.
kan ilacını mecburen kestim canım kabızlıktan mahvoldum haftalarca. dayanamadım 1 hafta falan içmedim artık. kuru kayısı bana alerji yapıyor :)) yediğim an hapşırmaya başlarım çok tuhaf ama. bağırsak çalıştırıcı bi çok şey denedim ama hiç bu kadar kötü olmamıştım o da sanırım az su içmemden kaynaklı yine. elimden geldiğince içmeye çalışıyorum bugün bakalım bundan sonra çook dikkat edeyim bari
Bende aynen senin gibiyim ya tarifsiz bir bekleyiş yani inşallah gösterirler belki hareketlerini iyice hissederiz artık o zaman daha güzel olur düşünsene şimdi tek doktor aracı ama o zaman doktora ihtiyac yok iletişimimiz olacak bebiklerimizle inşallah
sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç canım, bağırsakları yumuşatıp tuvalete çıkarıyo, diyet yaptığım dönemde kabız olunca doktorum önermişti iyi geldi, bide hemen hemen hergün bol yeşil salata yersen yemeklerin yanında kabız olmazsın inşallah, kan ilacı bende kabızlık yapmadı
aa aynı yaştayız:)
kesin dedi bu defa, değişmedi:)anketi cevaplıym artık,erkekler geride kalmaya başlamıştı:)bide bu arada tarif ettiğim yerde hissettiğim kıpırtılar bebişmiş,ona da emin oldum:)ama hiç poz vermedi ya,hiç durmadı yerinde,7 tane görüntü verdi dr,birinde noel baba gibi çıkmış,sakallı,birinde ağzı bi açıkkiiii amaannn,akşam eklicem bu 2 resmi:)
herkese günaydın bu arada,bi besmeleyle cevapla ya basıym bakalım gelicek mi msjım
nazz
canım gözün aydın. sanırım usg iyi olduğu için amniyosentezden vazgeçmişsin. canım içini ferah tut. bişey olmayacak allahın izniyle. bak bana ikizlerde hatalı çıkıyormuş diye hiç bir test yaptırmadım. allaha emanet.
yüksek voltaj
canım prenses geliyormuş. allah sağlıklı uzun ömür versin.
kızlar cinsiyetlerde değişmeler var. bak bende endişelendim şimdi. benim dokror cumartesi 2 side kız, yok yok şu erkek bak şu pipisi dedi. ben hocam kesin mi dedim. kesin dedi. ben hemen gidip 1 mavi 1 pembe tulum aldım.çok zevkliydi. ama benim şimdi içime kurt düştü. hayırlısı artık.
ayyy süper olur canım benim yaaa güzel muhabbetle de birleşince o çayın keyfine diyecek olmaz hani
benim kocam az bile yapıyo aslında, 15 yıl yurtdışında bekar yaşamış, bana hep evlenirken akrabaları dediki , çok şanslısın harika kek yapar, çok güzel yemek yapar, seni hiç yormaz evide kendi temizler dediler, ben de onlara 'ben ondan su bile isteyemem ben ona hizmet edicem demiştim, dua yerine geçti heralde dediğim, dediğim gibi oldu, evlendik bana dedi ki eşim, hatun 15 yıl bekar yaşadım bundan sonra ev işi yapmayayım, ben hizmet göreyim artık, hem bak sen usta aşçı çıktın, senin yaptıklarının leezzeti yanında benimkiler hiç bile sayılmaz, dedi beni pohpohladı tabi, taaaaaa ki işte 2 ay öncesine kadar
geçen gün bana dediki hatun kendini iyi hissediyosan bi kek yap da yiyelim, çok sever keki çok özlemiş, tabi kıyamam ben ona hemen yaptımkekin yarısını hüpletti hemen
selam kızlarrr;
nasılsınız??? biz iyiyiz çok şükür bebeğimle. bakıcımız sağolsun sabah atıştırmalık bişeyler getirmiş işyerinde tıkınıyorum sayesinde. alamadığım kiloları bugün alacağım galiba :))
ya kızlar ben su içemiyorum ne olacak bu durum bilmiyorum içmeye çalışıyorum hatta kasılmalarım için çok bol su iç dedi doktor ama su içince hem midem bulanıyor hem de çok üşüyorum. hiç su içesim gelmiyor. zorluyorum kendim. ki eskiden bol su içen biriydim.
bebeğim için çok mu zararlı acaba az su içmek? hafta sonu doktora sorayım bari.
bi de kan ilacı bende acaip kabızlık yaptı. bıraktım 10 gün kadar içmedim tam düzeldi dün içtim tekrardan öğleye kalmadı yine kabız oldum. bu kadar çabuk mu etki gösteriyor anlamadım ki. siz de var mı böyle bir durum??
​Ay heyecan basıyor aklıma geldikçe, kız derse ne hissedeceğim, oğlan derse ne hissedeceğim hiç bilmiyorum. Geçen çarşamba acile gittiğimizde göstermemişti çımas'cım benim. Çok özlüyorum. Daha şimdiden aralık randevusu nasıl gelecek nasıl beklicem onun derdine düştüm.
canım ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış harika bir duyğu hamileliğimin farkına bugün vardım diyebilirim::))) hadi darısı başına
canım ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış harika bir duyğu hamileliğimin farkına bugün vardım diyebilirim::))) hadi darısı başına
ayy kendi kaderimi gordum bi an
benimkide 5 yil yanliz yasamis burda cok sefilmis yavrum kiyamamnisanliyken annesi de kendi de derdi ben ben soyle yemek yaparim boyle yemek yaparim, bende okuldan mezun olur olmaz (yaklasik bi hafta sonra ) evlendim yemek yepmasini bilmiyorum adam akilli, ben saniyorum ki herif bana gostercek ogretcek beraber yapcaz yemekleri yok anam nerdee cayini bile kendi koymuyo benden istiyo, dedim ne is yok senin elinden soyle tatli boyle tatli ondan sonra alisti iyice rahata zaten beyfendi :)) pideler baklavalar sayesinde neler neler ogrendim artik
hayırlı olsun canım, darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başınacanım ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış harika bir duyğu hamileliğimin farkına bugün vardım diyebilirim::))) hadi darısı başına
kremi de yastığın altına koyarız :) sıcak sıcak :)) zaten benim üst baş yorgan yastık vıcık vıcık iki güne bir nevresim değiştirmekten fenalık geldi :)) yeterki çatlamasın diye bolca yağlanıyorum
Benim nevresime bulaşma imkanı yok hemen emıyor çünkü :)
Merhaba , canım ben hersey kUllaniyorum desem yeridirmerhabaEki Görüntüle 547098
çatlaklar için sen ne kullanıyorsun
Merhaba , canım ben hersey kUllaniyorum desem yeridir
Öncelikle banyoda kullanmak üzere organik yumuşatdı bir duş jeli almani tavsiye ederim ,ben bir haftadır kullanıyorum kreme destek oldu , nemlerden için de dustan sonra komple bebeyagi sürüyorum vücudumun her yerine, eczaneden mustela adlı kremi sadece karnıma ve göğüslerine kullanıyorum günde bir defa, organik nemlendirici krem aldım o da gün icinde gece sürekli sürüyorum kaşıntım oldukça , yetmezse zeytinyağı badem yağı kakao yağı karışımından sürüyorum herseyi deniyorum yani ama hala kuru kuru kuru maalesef
gece gece uyku tutmadı bi dolanayım dedim..
bu yorumu okuyunca valla gözlerim yuvalarından fırladı :)) maşallah bana fenalık geliyor.. günde 1 kez sürünürsem ohh ne ala diyorum..
bende the body shop'tan kakao yağı kremi aldım.. onu günlük uygulamaya çalışıyorum. karnıma ama belime doğru da sürüyorum, göğüslerime ve bacaklarımla kalçalarıma..
banyo bitiminde daha ıslakken vücudum susam yağı ile iyice masaj yapıyorum havluya sarınıyorum. biraz havlular kokuyor ama napalım.. arada da aklıma gelirse aktardan aldığım bir yağ karışımı var onu sürüyorum..
doktorum 25. haftaya dek bunları kullanmamı sonrasında mustela ya da lierac almamı önerdi ama önerinin sonunda da ekledi; eğer çatlayacağı varsa her anını kremlenerek de geçirsen en kalitelisini de kullansan muhakkak çatlarsın..dedi..
çatlaksız bir hamilelik diliyorum cümlemize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?