2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende aynen senin gibiyim ya tarifsiz bir bekleyiş yani inşallah gösterirler belki hareketlerini iyice hissederiz artık o zaman daha güzel olur düşünsene şimdi tek doktor aracı ama o zaman doktora ihtiyac yok iletişimimiz olacak bebiklerimizle inşallah

sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı zeytinyağı iç canım, bağırsakları yumuşatıp tuvalete çıkarıyo, diyet yaptığım dönemde kabız olunca doktorum önermişti iyi geldi, bide hemen hemen hergün bol yeşil salata yersen yemeklerin yanında kabız olmazsın inşallah, kan ilacı bende kabızlık yapmadı

Ayyyyyyyyyyy çok heyecanlandım yahu yine. Ben hissetmeye başladım, bağırsak hareketlerinin olduğunu düşünmüyorum çünkü benim bağırsaklar çalışmıyor :)

Ben de sabahları aç karnına pekmez içiyorum, bardağa su ve pekmezi yarı yarıya koyuyorum, her gün içersem her gün çıkartıyor. Hamilelikten önce de günlerdir çıkamazdım.

hayırlı olsun canımmm çok sevindim maşallah oğluşuna :)

hakkımızda hayırlısı canım benim sağol. ayyyyy bir kız bir erkek ne güzelll maşallah :) Allah tamamına erdirsin inşallah.

ayy kendi kaderimi gordum bi an

benimkide 5 yil yanliz yasamis burda cok sefilmis yavrum kiyamam nisanliyken annesi de kendi de derdi ben ben soyle yemek yaparim boyle yemek yaparim, bende okuldan mezun olur olmaz (yaklasik bi hafta sonra) evlendim yemek yepmasini bilmiyorum adam akilli, ben saniyorum ki herif bana gostercek ogretcek beraber yapcaz yemekleri yok anam nerdee cayini bile kendi koymuyo benden istiyo, dedim ne is yok senin elinden soyle tatli boyle tatli ondan sonra alisti iyice rahata zaten beyfendi :)) pideler baklavalar sayesinde neler neler ogrendim artik

canım bende ilk önceleri su içemiyordum senin gibi midem bulanıyordu ve bende suya birkaç damla limon sıkıp öyle içtim ama şimdi limonsuz içe biliyorum benim drda günde en az ikibuçuk litre su içmem gerektiğini söyledi içiyorumda buğün kontrolüm vardı suyun çok iyi dedi bende sana zorlada olsa içmeni tavsiye ederim.kan ilaçı vermedi doktorum bana onun için yorum yapamıycam:)) kendinede bebişinede iyi bak

canım ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış harika bir duyğu hamileliğimin farkına bugün vardım diyebilirim::))) hadi darısı başına

canım ben bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim kızım olacakmış harika bir duyğu hamileliğimin farkına bugün vardım diyebilirim::))) hadi darısı başına

ay çok sevindim Allah kucağına da almanı nasip eder inş bende öğrenirim inş darısı başıma 17sini beklicem bakalım öğrenebilirsem sevineceğim

Uzun bi ara werdim mecburen :/
Nasilsiniz gecmisi smdi okuyamam tel.den giriyorum yarin artik...
Bn iyiyim cok sukur :))

ev işi mutfak işi erkeklere göre değil ondan canım, uzun süre bekar yaşayınca mecburen öğrenmek zorundalar ama hanımı alınca keyf sürmek istiyolar

hayırlı olsun canım, darısı benim gibi öğrenemeyenlerin başına

merhaba bnm dr um çatlaklar için pregnecare diye bir ilaç yazdı onu aldım
çok kaşınıyorum bende siz ne yağları kullanıyosunuz,
günde bir krem birde yağ süreyim diyorum
çatlamak istemiyorum

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Jinekoloji&gebelikten alıntı ...

merhabaEki Görüntüle 547098
çatlaklar için sen ne kullanıyorsun
Merhaba , canım ben hersey kUllaniyorum desem yeridir
Öncelikle banyoda kullanmak üzere organik yumuşatdı bir duş jeli almani tavsiye ederim ,ben bir haftadır kullanıyorum kreme destek oldu , nemlerden için de dustan sonra komple bebeyagi sürüyorum vücudumun her yerine, eczaneden mustela adlı kremi sadece karnıma ve göğüslerine kullanıyorum günde bir defa, organik nemlendirici krem aldım o da gün icinde gece sürekli sürüyorum kaşıntım oldukça , yetmezse zeytinyağı badem yağı kakao yağı karışımından sürüyorum herseyi deniyorum yani ama hala kuru kuru kuru maalesef

Son düzenleme:

gece gece uyku tutmadı bi dolanayım dedim..
bu yorumu okuyunca valla gözlerim yuvalarından fırladı :)) maşallah bana fenalık geliyor.. günde 1 kez sürünürsem ohh ne ala diyorum..
bende the body shop'tan kakao yağı kremi aldım.. onu günlük uygulamaya çalışıyorum. karnıma ama belime doğru da sürüyorum, göğüslerime ve bacaklarımla kalçalarıma..
banyo bitiminde daha ıslakken vücudum susam yağı ile iyice masaj yapıyorum havluya sarınıyorum. biraz havlular kokuyor ama napalım.. arada da aklıma gelirse aktardan aldığım bir yağ karışımı var onu sürüyorum..
doktorum 25. haftaya dek bunları kullanmamı sonrasında mustela ya da lierac almamı önerdi ama önerinin sonunda da ekledi; eğer çatlayacağı varsa her anını kremlenerek de geçirsen en kalitelisini de kullansan muhakkak çatlarsın..dedi..
çatlaksız bir hamilelik diliyorum cümlemize..

Ben catlaklar için yapmıyorum ki kuruluktan çok kaşınıyorum ve cildim putur putur oldu o yüzden mecbur yapıyorum yapmazsam kaşıntıdan uyuyandan duramam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…