2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben telefondan girdiğimde artık hamile günlüğüm, yazı karakterlerini düzenleme paneli ve smilelar çıkmıyor. Rengi felan da değişmiş, kimler online o da görünmüyor neden ama?

​Nasılsın canım?

ay canım benim hepinizi çok özledim, iş güç yoğunluktan giremedim hiç, idare ediyorum işte, yoğunluk var işte, yeni taşındığım yere alışmaya çalışıyorum her açıdan , biraz zor oluyo tabi, servis de saçma sapan bi yerden alıyo beni, köpekler oluyo sabah havlıyolar bilmemne,ıssız tenha bi yer, hem de yokuşun dibi, adam bi yan sokaktan girse, evin önünden alıcak beni ama işte yok ara sokak oluyo araba geliyo bekliyorum falan dio gerizekalı ben ağırlaşınca zaten 1-2 ay sonra o yokuşu ne inebilicem ne çıkabilicem, ben de konuşucam servislerden sorumlu kişiyle, bizde de şöle bi prosedür var, kimse evinin önünden alınmıyo, tamam onu kabu ettim, benim derdim zaten evin önünden alınmak değil ama gerçekten o yokuş beni şimdiden zorluyo sabah zaten bi yandan köpek korkusu bi yandan düşme korkusu tutuna tutuna iniyorum, akşam nefesim kesiliyo çıkarken, nolucak bakalım

bi de geceleri uyuyamıyorum , bi tuvalete kalkıyorum 3-4 gibi, zaten sabah nası gidicem korkusuna kalbim kütür kütür bi daha uyuyamıyorum , bu aralar en büyük sorunum bu, ben de sana döküldüm valla bunu bekliyomuşum:)

ay canım sen nasılsıni çok fazla geri dönemedim, nası gidiyo hayatım?

Günaydın mis kokulu anneler,gunünüz huzurlu,mutlu,neşeli geçsin inşallah :)

Ben telefondan girdiğimde artık hamile günlüğüm, yazı karakterlerini düzenleme paneli ve smilelar çıkmıyor. Rengi felan da değişmiş, kimler online o da görünmüyor neden ama?

günaydınnnn :) evet artık telefondan çok garip görünüyor.. kısa süreli birsey sandım ama kalıcı sanırım

Evet tlf girince kk değilde iPhone'nun yardım sitesinin aynısı oluyor.Ben orda bunaliyordum.Tlf girdiğinde aşağıda full site yazıyor ona tiklayinca hersey normal.Aksam eklenmis.Eger o seçenek olmasaydı sık girmeyecektim ki,üzgünüm hala basinizdayim...

hepinize günaydınnnn annecikler .. dün akşama doğru kaşıntıyla birlikte kızarıklık olduğundan bahsetmiştim işten çıkar çıkmaz hastaneye gittim.. başınıza gelirse diye söylüyorum benimkinin cevizden olduğunu düşündü doktor çünkü son günlerde yediğim tek farklı şey cevizdi. eskiden çok yerdim bir reaksiyon göstermemiştim doktor hamilelikte bazı gıdalara tepki gösterir vücut normal dedi. bi krem verdi çok azaldı
böyle göbeğin sadece sağ üst ve sol üst kısmında yoğundu

Son düzenleme:

Biz de seyrek giren arkadaşlarımız özlüyoruz. Canım benim ben de korkarım köpeklerden, herkes evinin önünden alınmayabilir ama senin özel durumun var. Çalışılan işyeri hamile işçinin sağlığı için iş koşullarını değiştirmek zorundadır. Dün okumuştum. Bugün mutlaka görüş ilgili kişi ile. Dök tabi içini ne demek, biz bunun için paylaşmak için buradayız.

iyiyim canım, bebikimle yuvarlanıp gidiyorum. Yarın doktor kontrolüm var, gösterirse minikim cinsiyetini de öğrencez teyzesi.

mezocum bunla beraber son olsun bidaha olmaz inşallah..ben cevizden oldugunu düşünmüyorum ama..dahada azaldı dimi..

Hiii.Canim benim ne oldu sana ne zaman oldu bu?
Evet allerji olmussun iyiki girmişsin hemen dra.ovadril mı verdi?
Yalnız bu cok tatlı yemenden ve yeşil alanda artırır.Lutfen dikkat et tatlım Allah şifa versin.

Günaydın mis kokulu anneler,gunünüz huzurlu,mutlu,neşeli geçsin inşallah :)

günaydınlar herkese

Günaydın sizlere de annişler.

günaydınnnn :) evet artık telefondan çok garip görünüyor.. kısa süreli birsey sandım ama kalıcı sanırım

Ay ne gıcık, ben sabah açardım, günlüğümü eşimle paylaşırdım yatakta, öyle kalkıp hazırlanıp işe giderdim

iPhone da mı full site yazıyor? hani nerde nerde, hemen düzeltmek istiyorum.

günaydın kıdemli anne::)) bazen diyorumki keşke hepimiz ayni illerden olsakta ayda birde olsa toplansak sonra bebişlerimiz dünyaya geldiğinde onlarıda tanıştırsak ne güzel olur yaaa..

Sagol canım.haklısın ama görünce büyü bozulur mu bilemem
Var öyle anne grupları hatta resimlerini vs çekip koyuyorlar.Belki olur kimbilir:)

​Canım benim çok geçmiş olsun, ben de pazar günü çıkardım ceviz poşetini, annem ayıklayıp koymuştu bana, 2 gündür de yemiyorum. Acil şifalar diliyorum tatlım.

En altta ortada yazıyor giriş kayıt vs yazan yerde.iphone nun sitesinin aynısı olmuş diyorum :)))
Degisiklik gösterir mı bilmem ama bendeki iPhone havam batsın.Bak bakalım.

mezocum bunla beraber son olsun bidaha olmaz inşallah..ben cevizden oldugunu düşünmüyorum ama..dahada azaldı dimi..

tşk ederim canım ya ..sizlerden uzak olsun... ceviz tazeydi.. iki gündür sadece farklı yediğim şey o oldu.. azaldı şimdi çok şükür...

Hiii.Canim benim ne oldu sana ne zaman oldu bu?
Evet allerji olmussun iyiki girmişsin hemen dra.ovadril mı verdi?
Yalnız bu cok tatlı yemenden ve yeşil alanda artırır.Lutfen dikkat et tatlım Allah şifa versin.

voltajım dün yoktun sana seslendim nedir acep diye ? sonra artık acısına dayanamadım doktora uğradım.. avil diye bir krem verdi. antihistaminik.. o iyi geldi. ama hala feci kaşınıyorum ovadril evde vardı ama hamilelikte olur mu bilemedim ezbere sürmek istemedım .. olur muydu o da ?

​Canım benim çok geçmiş olsun, ben de pazar günü çıkardım ceviz poşetini, annem ayıklayıp koymuştu bana, 2 gündür de yemiyorum. Acil şifalar diliyorum tatlım.

canım tşk ...benim cevizler tazeydi ondan da olabilir ben gebelik başından beri hiç yemediğim için birden abarttım fazla fazla yedim ondan da olabilir..

hepinizden uzak olsun kızlar...

İcerigini tam hatırlamıyorum.kasindirir evet ve ora hep sicaktir.benim oğlum oluyor özellikle yaz çimenlerden ve tatlı asiri yerse özellikle denedim tofitalar,jelibonlar yapıyor.
Yediğin ceviz yeşil cevizse Dr haklı oda yyapar.hergun duş almak iyi ama duş bilinenin aksine cildi kurutur.yine duş al bunun için mecbursun çünkü canım nemlendirici sür tüm vücuduna gobegine kremini ve lütfen su cok iç çabuk at.
Dün ben asm deydim ya görmedim gelincede site berbatti nereye girdim nerden çıktım bir haldim.
Dur opeyimde geçsin muck.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…