günaydın güzel anneler,
dün akşam iş çıkışı öğrendim amniyosentezin ilk sonuçlarını. fish temiz çıkmış; 4lü testte riskli çıkan tr21 (downsendromu kromozomu) negatifmiş yani. o kadar çok sevindim ki anlatamam; bu sefer de sevinçten ağladım :)) ayrıntılı rapor 2-3 hafta sonra ama doktorum bu sonuçlar içimizi rahatlatmaya yeter dedi.
eve gidince şükür namazı kıldım; rabbime binlerce kez şükrettim bebeğimin sağlığı için. sizlere de çok ama çok teşekkür ederim; hem dualarınız hem de burdaki desteğiniz için.
günaydın güzel anneler,
dün akşam iş çıkışı öğrendim amniyosentezin ilk sonuçlarını. fish temiz çıkmış; 4lü testte riskli çıkan tr21 (downsendromu kromozomu) negatifmiş yani. o kadar çok sevindim ki anlatamam; bu sefer de sevinçten ağladım :)) ayrıntılı rapor 2-3 hafta sonra ama doktorum bu sonuçlar içimizi rahatlatmaya yeter dedi.
eve gidince şükür namazı kıldım; rabbime binlerce kez şükrettim bebeğimin sağlığı için. sizlere de çok ama çok teşekkür ederim; hem dualarınız hem de burdaki desteğiniz için.
İcerigini tam hatırlamıyorum.kasindirir evet ve ora hep sicaktir.benim oğlum oluyor özellikle yaz çimenlerden ve tatlı asiri yerse özellikle denedim tofitalar,jelibonlar yapıyor.
Yediğin ceviz yeşil cevizse Dr haklı oda yyapar.hergun duş almak iyi ama duş bilinenin aksine cildi kurutur.yine duş al bunun için mecbursun çünkü canım nemlendirici sür tüm vücuduna gobegine kremini ve lütfen su cok iç çabuk at.
Dün ben asm deydim ya görmedim gelincede site berbatti nereye girdim nerden çıktım bir haldim.
Dur opeyimde geçsin muck.
günaydın güzel anneler,
günaydın kıdemli anne::)) bazen diyorumki keşke hepimiz ayni illerden olsakta ayda birde olsa toplansak sonra bebişlerimiz dünyaya geldiğinde onlarıda tanıştırsak ne güzel olur yaaa..
Biz de seyrek giren arkadaşlarımız özlüyoruz. Canım benim ben de korkarım köpeklerden, herkes evinin önünden alınmayabilir ama senin özel durumun var. Çalışılan işyeri hamile işçinin sağlığı için iş koşullarını değiştirmek zorundadır. Dün okumuştum. Bugün mutlaka görüş ilgili kişi ile. Dök tabi içini ne demek, biz bunun için paylaşmak için buradayız.
iyiyim canım, bebikimle yuvarlanıp gidiyorum. Yarın doktor kontrolüm var, gösterirse minikim cinsiyetini de öğrencez teyzesi.
günaydın güzel anneler,
Canım o anne hala ne yaşadığını anlamamistir.daha bugün , yarın daha sonra anlayacak.Cok iyi bilirim o durumu.Kizimin doğumunda kalp duyulmadı vs.uzayda gibi oluyorsun yere basamiyorsun amaaan berbat.
Hazırlık yaptilarmi yoksa 6. Kardeşden kalan vs mı vardı.kim bilir o halde odun mü tasittilar kovalar mı.esin cok haklı bazısı farklı yapıda görüşte.
kadin değil yarış atı o .cocuk mu , olsun canım bir daha yapar.bu sefer ki masrafsiz olsun.kadın nedir ki ,cocuk nedir ki para var o daha mühim .zehirlensin, kumasi hala yoksa sabahına bulurlar.
günaydın kızlar; nasılsınız bakalım? ben iyiyim çok şükür ama bi sersemlik var üstümde. dün gece oğlumu uyutunca 8buçukta yattım. eşim halısaha maçındaydı. 9 buçuk gibi gelmiş sarıldı öptü uyandırdı beni neyse yattı yatağa tam ben uykuma devam edeceğim annesiyle alakalı bi konu vardı onu açtı. sinirden bütün uykum kaçtı. dön dön bi hal oldum gittim salona tv karşısında uyuyakalmışım. sonrada ufaklık uyandı. sabaha kadar uykum rezil oldu valla. güya erken yatıp dinlenecektim. sersem bişey oldum zaten gribim hala geçmedi. bütün vücudum kırılıyor sanki.(
çok sağolun kızlar tavsiyeleriniz sayesinde her an aklımda su içmek var. zararın neresinden dönersek kar demişler elimden geldiğince bol içmeye çalışıyorum.
bi de derdin bitmedi diyeceksiniz ama sanırım bi dişim içten çürümeye başlamış kaç gündür hafif hafif sızlıyor. acaba iyice artmadan bi dişçiye gitsem mi kanal tedavisi falan yapılıyor muydu hamilelikte??
derineser; çoksevindim sonuçların iyi çıkmasına canım gözün aydın.
mezopotamya; geçmiş olsun canım hemen iyileşirsin umarım. bi de yaşadığın şey çok kötü olmuş canım. senin psikolojin açısından. o kadıncağızın açısından ise düşünmek bile istemiyorum Allah sabrını versin inşallah...
günaydın kızlar nasılsınız? dün giremedim hiç ben bir türlü iyileşemiyorum. o kadar dikkat ediyorum bol bol c vitamini alıyorum ama yine hastayım yine hastayım. bazen baş ağrısısından kafamı kaldıramıyorum.öksürükte var. dün asm'ne gittim. demir hapım ve vitamin hapım bitmişti onları yazdırdım grip olduğumu söyledim. sadece burun tıkanıklığı için deniz suyu verdi. ağrı kesici olarak parol yazdı. pazartesi kan tahlili istedi tekrar. hemoglobine bakılacakmış. ayrıca 24. haftada tekrar şeker yüklemesi yapılacakmış 2 hafta önce yapıldığını söyledim şimdi yapılması bişey ifade etmiyormuş.gelmişken tetanoz aşımıda yaptırayım dedim. hemşire hanım ben 16. haftada yapmıyorum bu aşıyı çünkü yan etkisi var düşüğe neden olabiliyor. 20. haftada yani son haftada yapmayı daha uygun buluyorum dedi. bizde izine ayrılıcaz burda olmayacağımı söyledim. herhangi bir yerde yaptırabilirmişim. benden haberler bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?